Το τι ώρα ναι φτύσιμο θα το δεις στις εκλογεςΑρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:12Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:10 Εδώ είναι το νήμα που κλαίγονται οι κυβερνητικοί με τους κκεδες και τα αναρχοφασισταριά γιατί μια διαδήλωση υπερ της Μακεδονίας, μάζεψε περισσότερο κόσμο απ ότι όλοι αυτοί μαζί την τελευταία 5ετία;
Ποιο κόσμο; Αυτον που ηρθε με 326 πουλμαν;
Οι Μακεδονες ήρθαν από τον σταθμό των Αφιδνων.
Εκεί αφίχθηκαν μόνο 253 πούλμαν.
Επί 50 πες το κάθε πούλμαν κάνε λογαριασμό.
Μεγαλύτερο φτύσιμο από τους Μακεδόνες στο συλλαλητήριο δεν μπορούσε να υπάρξει.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Παρακρατικοι του Συριζα, μας ριμαξαν στα χημικα....Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:33Θέλουμε ονόματα. Αν ήταν χατες θα τους βγάλουν αλλά δεν ήταν. Ήμουν εκεί. Έπιασαν 2 άτομα οι ΧΑτες από αυτούς που έκαναν τα μπαχαλα και τους πέρασαν κλωτσοπατιναδα. Εκει ήμουν. Η πρεζόνια που είδαν φως κ μπήκαν ή βαλτοί που απλά στάθηκαν άτυχοι.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:31Γιατί ποτέ έπιασαν προβοκάτορες να πιάσουν και τώρα;Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:30
Γνωστοί προβοκάτορες τα αναρχοφασιστάκια της πρέζα τβ. Γιατί δεν τους έπιασαν τους 30 τα μάτ του Τσίπρα να τελειώνει εκεί το θέμα και να μη ρίξουν χημικά σε παππούδες και παιδιά; οέο;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΜπλεΜπουμπυς
Και ο Λαγός της Χρυσής Αυγής στα επεισόδια. Αναρχικοί θα ήταν όμως μάλλον όπως είπε και ο ΣΚΑΙ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ωραια, ανεβασες ποστ και απο τον 12-11 ρε τρελε, αυτον που ξεκινησε Χριστιανος βασιλικος και κατεληξε να στηριζει Συριζα και απο την μεθεπομενη τν εκλογων κατι αλλο; Καταρχην τον ρωτησες για να τον ανεβασεις εδω;Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:32Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:24Το φτύσιμο στις εκλογές θα το δειςΑρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:12
Ποιο κόσμο; Αυτον που ηρθε με 326 πουλμαν;
Οι Μακεδονες ήρθαν από τον σταθμό των Αφιδνων.
Εκεί αφίχθηκαν μόνο 253 πούλμαν.
Επί 50 πες το κάθε πούλμαν κάνε λογαριασμό.
Μεγαλύτερο φτύσιμο από τους Μακεδόνες στο συλλαλητήριο δεν μπορούσε να υπάρξει.
.![]()
![]()
Νικόλας τωρα.
Nikolaos Michos
1 ώρα ·
"Να πάρουμε τα Σκόπια", "να βομβαρδίσουμε τα Σκόπια", "να τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης" λέει...
...και με το πρώτο δακρυγόνο αδειάζει το Σύνταγμα μαζί με τα λόγια τα παχιά, τα λόγια τα ανδρεία, τα πατριωτικά, τα εθνοσωτήρια μαζί με τις κορόνες και τις φανφάρες...
Έχετε πολλά ακόμη να μάθετε για όσα εύχεστε στους άλλους, πατριώτες μου...
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Εγώ λέω ότι αν ήταν χρυσαυγίτες θα τους είχαν συλλάβει και θα μας έπρηζαν τα κάκκαλα για το πόσο χρυσαυγίτικο ήταν το συλλαλητήριο, απ τα κανάλια μέχρι τις εφημερίδες και τα σάιτ.
Ας συλλάβουν κάποια στιγμή ένα γαμωμπ@χαλο, έτσι, για το γαμώτο
Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:38Ωραια, ανεβασες ποστ και απο τον 12-11 ρε τρελε, αυτον που ξεκινησε Χριστιανος βασιλικος και κατεληξε να στηριζει Συριζα και απο την μεθεπομενη τν εκλογων κατι αλλο; Καταρχην τον ρωτησες για να τον ανεβασεις εδω;Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:32
Νικόλας τωρα.
Nikolaos Michos
1 ώρα ·
"Να πάρουμε τα Σκόπια", "να βομβαρδίσουμε τα Σκόπια", "να τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης" λέει...
...και με το πρώτο δακρυγόνο αδειάζει το Σύνταγμα μαζί με τα λόγια τα παχιά, τα λόγια τα ανδρεία, τα πατριωτικά, τα εθνοσωτήρια μαζί με τις κορόνες και τις φανφάρες...
.
Το τι σχεση εχω εγω με τον Νικολα απασχολει εμας τους δυο.
Για αυτα που λεει θα σχολιασετε κατι;
.
Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:40Εγώ λέω ότι αν ήταν χρυσαυγίτες θα τους είχαν συλλάβει και θα μας έπρηζαν τα κάκκαλα για το πόσο χρυσαυγίτικο ήταν το συλλαλητήριο, απ τα κανάλια μέχρι τις εφημερίδες και τα σάιτ.
Ας συλλάβουν κάποια στιγμή ένα γαμωμπ@χαλο, έτσι, για το γαμώτο
Τρολάρεις;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Όχι μόνο τον ανέβασε, έβαλε και το ονοματεπώνυμό του. Πόσο πιο λέρα δηλαδή;
Καλά η στημένη φωτογραφία με τον καλαματιανό κρυπτοφασίστα ως διασώστη ήταν όλα τα λεφτά!Αυτό κρατάω από το σημερινό παρτάκι της νδ στο σύνταγμα.Έ ρε γέλιο που ρίξαμε καρνάβαλοι.
Όταν βρείτε τα ονόματα και από τις μεγάλες πορείες που έμπαιναν και τις διέλυαν θα βρείτε και αυτών που διέλυσαν σήμερα τη δική σας. Μην πέφτετε αποτ τα σύννεφα .Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:33Θέλουμε ονόματα. Αν ήταν χατες θα τους βγάλουν αλλά δεν ήταν. Ήμουν εκεί. Έπιασαν 2 άτομα οι ΧΑτες από αυτούς που έκαναν τα μπαχαλα και τους πέρασαν κλωτσοπατιναδα. Εκει ήμουν. Η πρεζόνια που είδαν φως κ μπήκαν ή βαλτοί που απλά στάθηκαν άτυχοι.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:31Γιατί ποτέ έπιασαν προβοκάτορες να πιάσουν και τώρα;Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:30
Γνωστοί προβοκάτορες τα αναρχοφασιστάκια της πρέζα τβ. Γιατί δεν τους έπιασαν τους 30 τα μάτ του Τσίπρα να τελειώνει εκεί το θέμα και να μη ρίξουν χημικά σε παππούδες και παιδιά; οέο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Επίσης αν τους πιάναν θα λέγαμε καλά τους κάναν και όχι " ειναι παιδια αγωνιστες και βραζει το αιμα τους - κακοί μπατσοι ουνγκ"
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Τι σχέση να έχεις? Συναδελφική φαντάζομαιΑρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:42Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:38Ωραια, ανεβασες ποστ και απο τον 12-11 ρε τρελε, αυτον που ξεκινησε Χριστιανος βασιλικος και κατεληξε να στηριζει Συριζα και απο την μεθεπομενη τν εκλογων κατι αλλο; Καταρχην τον ρωτησες για να τον ανεβασεις εδω;Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:32
Νικόλας τωρα.
Nikolaos Michos
1 ώρα ·
.
Το τι σχεση εχω εγω με τον Νικολα απασχολει εμας τους δυο.
Για αυτα που λεει θα σχολιασετε κατι;
.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εμεις στο fb ειμαστε λεβεντες και γραφουμε επωνυμα (στο τελος θα μας βγαλετε και ηρωες οταν 3.000.000 Ελληνες εχουν επωνυμους λογαριασμους στο fb).
.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Οδοιπορικό στο συλλαλλητήριο - οι αμερόληπτες εντυπώσεις μου
Όπως και να το δει κανείς, αμερόληπτες εντυπώσεις από τον συγκεκριμένο νηματοθέτη φαίνεται παράξενο.argouen έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:35Γιατί γελάς? Αυτός ήταν εκεί, δεν αναπαράγει απλά ότι μ@λακία τσιμπήσει από τον paragalos στο τουιτερ![]()
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες