Σορρυ που δεν σου παστελωνω την πικρα, αλλα κατεβηκα και με ανθρωπους που ψηφισαν Συριζα τουλαχιστον 2 φορες....Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 17:23Ναι παντού βρίζανε τον τσίπρα και την αριστερά. Πολύ περίεργο για ψηφοφόρους ΝΔ και χρυσής αυγής.Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2019, 17:21 Μολις γυρισα, τρομερη οργη, τρομερος θυμος, δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο, η κυβερνηση ειναι σουπερ μισητη....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συλλαλητηριο για τη Μακεδονια
Re: Συλλαλητηριο για τη Μακεδονια
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
πολλοί νέοι χρήστες ρε παιδιά σήμερα
τι λέτε να έγινε?
τι λέτε να έγινε?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν ξερω με βεβαιοτητα αλλα νομιζω οτι η περσινη ηταν μεγαλυτερη. Ομως περυσι δεν υπηρχε αυτη η οργη που αντικρυσα σημερα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Στο προηγούμενο ήταν πολλοί περισσότεροι.
Αλλά και αυτοί σήμερα δεν ήταν λιγοι
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Βρέχει λέει στην Αθήνα και μάλλον θα έκατσαν στο σπίτι, θέμα καιρού σίγουρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fuerte την 20 Ιαν 2019, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυξηση, επιασαν τα 0,66
Συνηθως το μεροκαματο πεφτει οταν ανεβαινει poll στο πχορουμ.Εγκριθηκε νεο κονδυλι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΜπλεΜπουμπυς
Αντε πες τον καημό σου κι εσυ, δε σε ακουσαμε σε αυτο τη νημα
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Δηλαδη γυρω στα 1000 ατομα ειχε σημερα.Μπραβο μπουμπη,εισαι σαινι
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αφού πρώτα κάναμε τη δουλειά μας να πνιξουμε τον κόσμο στα χημικά εξαιτίας 15 βάλτων και καθυστερησαμε στα τελωνεία τα πούλμαν αμέσως μετά ας προτείνουν την κατάργηση των χημικών να δείξουμε και λίγο ανθρωπιστές. Τελικά περνάνε για πολύ ηλίθιο τον λαό.Εννοια τους όκως στην κάλπη θα γελάσει ο κόσμος καλύτερα.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
To 2012 ειναι αυτο, για να θυμησουμε τι ελεγαν οι απατεωνες πριν γινουν κυβερνηση.Pam έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:11Αφού πρώτα κάναμε τη δουλειά μας να πνιξουμε τον κόσμο στα χημικά εξαιτίας 15 βάλτων και καθυστερησαμε στα τελωνεία τα πούλμαν αμέσως μετά ας προτείνουν την κατάργηση των χημικών να δείξουμε και λίγο ανθρωπιστές. Τελικά περνάνε για πολύ ηλίθιο τον λαό.Εννοια τους όκως στην κάλπη θα γελάσει ο κόσμος καλύτερα.
Τώρα γύρισα. Της πουτάνας από χημικά, ρίχνανε ασταμάτητα και αδιακρίτως για ώρες μιλάμε, κόσμος έσπαγε και ξαναγύριζε. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Της πουτάνας και από κόσμο πάλι από όλες τις ηλικίες και κοινωνικά στρώματα. Ο κόσμος άραζε κυριολεκτικά μέσα σε σύννεφο χημικών και προσπαθούσε να ακούσει τους ομιλητές. Κάπου είδα τη Κωνσταντοπούλου χύμα να περιφέρεται, διάβασα ότι ήταν και Σαμαράς, γενικά είχαν έρθει πιο πολλοί επίσημοι αυτή τη φορά πέρα από απλό λαό. Παπάδες μπόλικοι. Μια κυρία που μίλησε (δεν μπόρεσα να ακούσω καλά γιατί ήμουν πάνω) λέει σε μια στιγμή "θα πάτε άκλαυτοι" και έπεσε πολύ χειροκρότημα, πραγματικά πιστεύω είναι αλήθεια, υπάρχει πολύ οργή από όλους. Στα προπύλαια ο Τσίπρας με το ζόρι να μάζεψε 30 άτομα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 315 Απαντήσεις
- 6826 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 113 Απαντήσεις