!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όσοι κάνουν «καμάκι» στους δρόμους θα πληρώνουν πρόστιμο €750 στη Γαλλία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Όσοι κάνουν «καμάκι» στους δρόμους θα πληρώνουν πρόστιμο €750 στη Γαλλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:04
μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:00
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:58

Καο δεν λυπασαι τόσες και τόσες γυναίκες που υα κυκλοφορούν στον δρόμο ακαμακωτες ; :smt005:
Τι σε κανει να πιστεύεις οτι εχουν αναγκη να τις καμακώνουν;
Ρωτά τις ίδιες !!! :smt005:

Λες και μια κοπελα που βγαίνει νυχτερινή έξοδο σε μπαράκια , δεν ντύνεται στολίζεται και φροντίζει την εμφάνιση της για να αρέσει στο αντρικό φύλο !!
Λες και δεν κολακευεται όταν την φλερτάρουν οι άντρες
Τελικά να ρωτήσω τις ιδιες ή να ακολουθήσω την λογική σου ( η οποία σε βολεύει να συνεχίσεις την παρενόχληση);
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:00 Εν τω μεταξύ γιατί όλες αυτές οι φεμινίστριες που πιέζουν για τέτοιες μπούρδες είναι όλες φακλανες ή/και κακασχημες;
Αυτές που δεν δέχονται ποτέ καμάκι δηλαδή.
Σιγά ρε Άλεν Ντελόν μας έχεις πρήξει με τις ασχημες, μπάζα και φακλάνες. Ότι γουστάρουμε είμαστε Εσυ συνδιαλάσεσσαι και σε περιτριγυρίζουν μονδέλα μην σκας. Δε κινδυνεύεις από φεμινίστριες Άδωνι του πχώρουμ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:02
Μα ακριβως εκει ειναι το θεμα.Αυτες που τις καμακωνουν συνεχως,εχουν αηδιασει πια να τις καμακωνουν και γουσταρουν αυτον τον νομο.Αυτες που ΔΕΝ τις καμακωνουν,λογικο ειναι να μην τον θελουν,μπας και δουνε καμια χαρα. :smt005:
Απλη,καθαρη λογικη. :102:
Δεν εχει νοημα να μην σε καμακωνουν και να συμφωνεις με τον νομο,εχει νοημα οταν ΣΕ ΚΑΜΑΚΩΝΟΥΝ και αντισοτιχα οταν δεν σε καμακωνουν,να μην το θες. :lol: Μπας και χαρεις λιγο και εσυ και φοβασαι μην σου κοψουν την χαρα.
Σου εύχομαι να μην σου ξανακάνει καμάκι ποτέ κανένας άντρας !!!! :smt005:
ΑΙΝΕΙΑΝ06

μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:08
μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:00

Λες και μια κοπελα που βγαίνει νυχτερινή έξοδο σε μπαράκια , δεν ντύνεται στολίζεται και φροντίζει την εμφάνιση της για να αρέσει στο αντρικό φύλο !!
Τελικά να ρωτήσω τις ιδιες ή να ακολουθήσω την λογική σου ( η οποία σε βολεύει να συνεχίσεις την παρενόχληση);
..ποια παρενόχληση ;
Γυναίκες που ασπάζονται τέτοιες ιδέες ,ακόμη και αν με πλήρωναν δεν θα τις παρενοχλουσα
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:11 .ετσι,θελουν ξυλο και να βγαζουν τον σκασμο.Γυναικουλες λεμε. :003:
:g030:

Αυτες γουσταρουν ξυλο και αντιφεμινισμο. :smt023
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:02 Δεν εχει νοημα να μην σε καμακωνουν και να συμφωνεις με τον νομο,εχει νοημα οταν ΣΕ ΚΑΜΑΚΩΝΟΥΝ και αντισοτιχα οταν δεν σε καμακωνουν,να μην το θες. :lol: Μπας και χαρεις λιγο και εσυ και φοβασαι μην σου κοψουν την χαρα.
Και να ξαναπώ πως εξαρτάται πού βγαίνεις και τι άνθρωποι υπάρχουν εκεί.
Αν σε καμακώνουν κάποιες φορές και αξιοπρεπώς ξέροντας τα όριά τους οκ.
Αν πάλι μένεις σε κάναν Μπίθουλα και η έξοδός σου είναι πλατεία Αμερικής ή οπουδήποτε, όποιος προσφερθεί να κεράσει, πρέπει οπωσδήποτε να ****σει, αλλιώς θα σου ζητήσει τα λεφτά από το ποτό πίσω, ακόμα και αν είναι σφηνάκι, ναι, ο νόμος αυτός είναι η σωτηρία σου.

(Εδώ είναι το σημείο που μου τα χώνεις λέγοντας πως όταν δεν είσαι στο Μόντε Κάρλο ή το Γκστάαντ, είσαι ή στο Κεφαλάρι ή σε χλιδάτο εστιατόριο Νοτίων Προαστίων :smt005: ).
(Γιατί πάντα προσπαθείς να πεις κάτι παραπάνω και το πας στα άκρα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 16 Ιαν 2019, 22:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:11

..ποια παρενόχληση ;
Γυναίκες που ασπάζονται τέτοιες ιδέες ,ακόμη και αν με πλήρωναν δεν θα τις παρενοχλουσα
Οταν η παρενόχληση γινεται στον δρομο, δεν μπορεις να ξερεις αν μια γυναίκα θα γουσταρε να της παίζεις τον δον ζουαν.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:11
Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:11 .ετσι,θελουν ξυλο και να βγαζουν τον σκασμο.Γυναικουλες λεμε. :003:
:g030:

Αυτες γουσταρουν ξυλο και αντιφεμινισμο. :smt023
Αυτες καμαρι μου δεν ειναι γυναικες,ειναι γυναικουλες.Δεν εχουν αυτονομη προσωπικοτητα,κρυβονται πισω απο νεαντερνταλ.Ετσι μονο νιωθουν οτι εχουν αξια.Πεταει ο γαιδαρος;Πετααααει αντρουλη μου.
Τι να κανουμε.Καποιοι ειναι αυτοφωτοι και καποιοι ετεροφωτοι. :102:
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:13 Αυτες καμαρι μου δεν ειναι γυναικες,ειναι γυναικουλες.Δεν εχουν αυτονομη προσωπικοτητα,κρυβονται πισω απο νεαντερνταλ.Ετσι μονο νιωθουν οτι εχουν αξια.Πεταει ο γαιδαρος;Πετααααει αντρουλη μου.
Τι να κανουμε.Καποιοι ειναι αυτοφωτοι και καποιοι ετεροφωτοι. :102:
:+1: :goodpost: :bravo:
Άβαταρ μέλους
Juno

Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:07
Juno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:03
Rocco Siffredi έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:38 στην πραξη τι εφαρμογη θαχει
θα χει περιπολιες για επιδοξα καμακια;
Ναι, αλλά μην ανησυχείτε. Θα ξεχωρίζουν από μακριά. Καμία φορά και με κλειστά τα μάτια, λόγω μπόχας.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Ελα χρυσο μου μην φοβασαι,ο νομος αυτος δεν ισχυει ελλαδα.Ακομα τουλαχιστον.Οποτε οκ,εχεις μια ελπιδα να σε καμακωσουν και εσενα. :003:
Όπως ξαναείπα, δεν έχω θέμα, ούτε το αναζητάω ντε και καλά. Απλώς αυτό που γινόταν στη Γαλλία, ήταν ωραίο.
Αλλά έχεις επιλεκτική όραση, Όσες φορές και να το πω, το ίδιο θα απαντάς.

Για πες μου τώρα, ποια από τις εικονιζόμενες είσαι; Κάτι περνάει από το μυαλό μου. :8)
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Naida έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:59
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:56 Ας απαγορευτεί δια νομού το καμάκι , για να τελειώνουμε

Σημ
Εχω προλάβει εποχες στην ελληνική επαρχεία όπου για να πεις καλημέρα στην γειτονοπουλα έπρεπε να ζητησεις άδεια απί τον παπα και τον δήμαρχο

Ο νεοπουριτανισμος και η σεμνοτυφια έρχεται ξανά στο προσκήνιο
Νομίζω το θέτετε στην υπερβολή του για να απενοχοποίησετε ετσιθελικές συμπεριφορές και νοοτροπίες. Αλλιώς δε θα ταυτίζατε την σεξουαλική παρενόχληση με την καλημέρα.
Καποιες αλλες ταυτίζουν τη παρενόχληση με υο καλημέρα
Παλαιές πουριτανικές σεμνότυφες συμπεριφορές προ τις δεκαετίας του 1960 ξανάρχονται στο προσκήνιο
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Juno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:12
Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:02 Δεν εχει νοημα να μην σε καμακωνουν και να συμφωνεις με τον νομο,εχει νοημα οταν ΣΕ ΚΑΜΑΚΩΝΟΥΝ και αντισοτιχα οταν δεν σε καμακωνουν,να μην το θες. :lol: Μπας και χαρεις λιγο και εσυ και φοβασαι μην σου κοψουν την χαρα.
Και να ξαναπώ πως εξαρτάται πού βγαίνεις και τι άνθρωποι υπάρχουν εκεί.
Αν σε καμακώνουν κάποιες και αξιοπρεπώς ξέροντας τα όριά τους, γιατί αν θέλεις αν το χάσεις.
Αν πάλι μένεις σε κάναν Μπίθουλα και η έξοδός σου είναι πλατεία Αμερικής ή οπουδήποτε, όποιος προσφερθεί να κεράσει, πρέπει οπωσδήποτε να ****σει, αλλιώς θα σου ζητήσει τα λεφτά από το ποτό πίσω, ακόμα και αν είναι σφηνάκι, ναι, ο νόμος αυτός είναι η σωτηρία σου.

(Εδώ είναι το σημείο που μου τα χώνεις λέγοντας πως όταν δεν είσαι στο Μόντε Κάρλο ή το Γκστάαντ, είσαι ή στο Κεφαλάρι ή σε χλιδάτο εστιατόριο Νοτίων Προαστίων :smt005: ).
(Γιατί πάντα προσπαθείς να πεις κάτι παραπάνω και το πας στα άκρα).
Το καμακι αγαπουλα,ειναι καμακι οπου και να στο κανουν.Εγω αναγκη επιβεβαιωσης απο καμακι δν εχω,διοτι ειμαι με αυτον που γουσταρω και επισης ειχα παρα πολυ στην ζωη μου σε σημειο να λεω αη στο διαολο πια.Δεν ειμαι υποχρεωμενη τον καθε λιγουρη να τον ανεχομαι οταν πηγαινω στην δουλεια μου,η οταν ψωνιζω.
Τωρα αν εσενα σου αρεσει,σημαινει πολλα.ΘΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ....Σου αρεσει δεν σου αρεσει ετσι ειναι.
Τα υπολοιπα ειναι απλα κομπλεξ.
Πισω απο το πλξκρολογιο φατσα δεν μπορεις να δεις,προσπαθεις να υποβιβασεις τον αλλον λεγοντας του οτι αφου διαφωνεις μαζι μου εισια ασχημη,αυτο και μονο δειχνει πολλα για τον εγκεφαλο σου. :102:
Μαθε να εχεις επιχειρηματα,και ασε τις προσβολες για κατι που ουδωλλως εισαι σε θεση να γνωριζεις.
Αλλα ειπαμε,μην μου φοβασαι κουτουτσικο,εδω ακομα δεν ισχυει,.Ελπιδες εχεις,αφου το θες τοσο. :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 16 Ιαν 2019, 22:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:13
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:11

..ποια παρενόχληση ;
Οταν η παρενόχληση γινεται στον δρομο, δεν μπορεις να ξερεις αν μια γυναίκα θα γουσταρε να της παίζεις τον δον ζουαν.
...οποτε ας βγάλουμε νομο να απαγορεύεται το καμάκι
Νομο περί τεντυμπουσμου όπως στη δεκαετία του 1950
Προοδευτικες απόψεις
Άβαταρ μέλους
Juno

Naida έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:59
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:56 Ας απαγορευτεί δια νομού το καμάκι , για να τελειώνουμε

Σημ
Εχω προλάβει εποχες στην ελληνική επαρχεία όπου για να πεις καλημέρα στην γειτονοπουλα έπρεπε να ζητησεις άδεια απί τον παπα και τον δήμαρχο

Ο νεοπουριτανισμος και η σεμνοτυφια έρχεται ξανά στο προσκήνιο
Νομίζω το θέτετε στην υπερβολή του για να απενοχοποίησετε ετσιθελικές συμπεριφορές και νοοτροπίες. Αλλιώς δε θα ταυτίζατε την σεξουαλική παρενόχληση με την καλημέρα.
Οι μουρλές όμως δεν ορίζουν τι είναι το σωστό και τι είναι η υπερβολή. Και έτσι ο άλλος φοβάται να εκδηλωθεί.
Δεν πειράζει, αν κάποιες γαβγίζουν, περισσότεροι διαθέσιμοι άντρες για τις υπόλοιπες.
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

Εικόνα

γλυκουλα ειναι , απλα δεν ξερει να βαφεται
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”