!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όσοι κάνουν «καμάκι» στους δρόμους θα πληρώνουν πρόστιμο €750 στη Γαλλία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Όσοι κάνουν «καμάκι» στους δρόμους θα πληρώνουν πρόστιμο €750 στη Γαλλία
Σωστή κίνηση, ηταν δικαιο, εγινε πράξη.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Δηλαδή οποία συμφωνεί με τον νόμο αυτό, είναι κακάσχημη ζηλιάρα που ζηλεύει τις όμορφες γυναίκες στις οποίες αρέσει να δέχονταιJuno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:46fixed.Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:34 Οι γυναικες ΔΕΝ διαφωνουν.Και δεν εννοω να εχουν απλα ενα μνι.
Υπάρχουν γυναίκες που τραβάνε την προσοχή και γυναικουλες κακάσχημες που δεν τις πλησιάζει κανείς και λυσσάνε από τη ζήλια τους.
Υπάρχουν και ηλίθιοι που το παρατραβάνε και δεν ξέρουν πότε να το βουλώσουν επιτέλους, αλλά οι ασχημομούρες τους βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Νομίζω πως στις "Εκκλησιάζουσες", η ηρωίδα σου είναι η κακάσχημη που εμφανίζεται στα ζευγάρια και απαιτεί, βάσει νόμου, να πάει ο άντρας πρώτα μαζί της και μετά με τη όμορφη, γιατί όλες έχουμε τα ίδια δικαιώματα.
Επίσης μου τα έχεις μαζεμένα επειδή σε τάπωσα 2-3 φορές σε άλλα νήματα.
«σχόλια, συμπεριφορές ή πίεση σεξουαλικής ή σεξιστικής φύσης που υποβαθμίζουν, ντροπιάζουν, απειλούν ή είναι επιθετικές».
Βρε Juno μου τι είναι αυτά που λες και είσαι μεγάλη κοπέλα;Juno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:49Την Μυρτώ όμως;Naida έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:40Juno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:36
Πάντως όχι οι αλλαχμπαράκηδες που όντως παρενοχλούν άσχημα έως βιάζουν. Σε αυτό δεν διαφωνώ.
Στο να καταντήσουμε να μην μιλάει κανείς μην πεταχτεί καμία μουρλή social justic warrior πίσω από τον φύκο, έχω πρόβλημα.
Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάει εκεί, δεν αισθάνθηκα να απειλούμαι από ένα απλό καμάκι. Ούτε έγινε κανείς κολλιτσίδα επειδή χαμογέλασα όταν αυτό που είπαν ήταν πετυχημένο, αλλά συνέχισα να περπατάω μακριά.
Βεβαίως δεν πλησίασα αλλαχμπαράκηδες, δεν έτυχε ευτυχώς.
Την κοπέλα στην Ρόδο δεν την βίασαν-σκότωσαν α
αλχμπαράκηδες. Ξυπνάτε πια με αυτή τη καραμέλα.
Το ένα απλό καμάκι διακριτικό δεν ενοχλεί συνήθως. Και προφανώς δεν αναφέρεται σε κάτι τέτοιο ο νόμος. Νομίζω είναι ξεκάθαρο σε τι είδους "καμάκια"αναφερεται.
Επίσης στην περίπτωση που λες, ο ένας ήταν αλλοδαπός.
Η υπουργός λέει για Γάλλους εραστές.
Αυτοί εδώ σου φαίνεται να αισθάνονται Γάλλοι εραστές;
![]()
ο βιαστής δεν έχει εθνικότητα έχει ιδιότητα. Δεν είναι το ίδιο αν απλώσει τη χερούκλα του ο Γάλλος να πιάσει τον κώλο σου ή αν το απλώσει ο αλαχμπαράκης;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ας απαγορευτεί δια νομού το καμάκι , για να τελειώνουμε
Σημ
Εχω προλάβει εποχες στην ελληνική επαρχεία όπου για να πεις καλημέρα στην γειτονοπουλα έπρεπε να ζητησεις άδεια απί τον παπα και τον δήμαρχο
Ο νεοπουριτανισμος και η σεμνοτυφια έρχεται ξανά στο προσκήνιο
Σημ
Εχω προλάβει εποχες στην ελληνική επαρχεία όπου για να πεις καλημέρα στην γειτονοπουλα έπρεπε να ζητησεις άδεια απί τον παπα και τον δήμαρχο
Καο δεν λυπασαι τόσες και τόσες γυναίκες που υα κυκλοφορούν στον δρόμο ακαμακωτες ;
-
User_601
Η φαντασια σου οργιαζει αγαπουλα.Γενικα δενε χω τετοια θεματα.Μπορει να συμφωνω με καποιον σε ενα θεμα,να διαφωνω μαζι του σε αλλο,το αντιστροφο,εχω πει μπραβο σε χρηστη που διαφωνουσα καθετα σε αλλα θεματα,απλα τι να κανουμε,εσενα εισαι ο τυπος ''γυναικας'' που δεν σε θεωρω γυναικα,επισης οι αποψεις σου ειναι για τα μπαζα.Juno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:46fixed.Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:34 Οι γυναικες ΔΕΝ διαφωνουν.Και δεν εννοω να εχουν απλα ενα μνι.
Υπάρχουν γυναίκες που τραβάνε την προσοχή και γυναικουλες κακάσχημες που δεν τις πλησιάζει κανείς και λυσσάνε από τη ζήλια τους.
Υπάρχουν και ηλίθιοι που το παρατραβάνε και δεν ξέρουν πότε να το βουλώσουν επιτέλους, αλλά οι ασχημομούρες τους βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Νομίζω πως στις "Εκκλησιάζουσες", η ηρωίδα σου είναι η κακάσχημη που εμφανίζεται στα ζευγάρια και απαιτεί, βάσει νόμου, να πάει ο άντρας πρώτα μαζί της και μετά με τη όμορφη, γιατί όλες έχουμε τα ίδια δικαιώματα.
Επίσης μου τα έχεις μαζεμένα επειδή σε τάπωσα 2-3 φορές σε άλλα νήματα.
Παραυτα,δεν αναφερομουν σε εσενα,αν θες να το βλεπεις ετσι ενδεικτικο.
Οσον αφορα τις κακασχημες,αν θεωρεις οτι επειδη οι αποψεις μου δεν ταιριαζουν με τις δικες σου ειμαι ασχημη,ειναι ενδεικτικο.
ΥΓ.Στο μεταξυ,ακριβως επειδη εχω χορτασει απο καμακι και πλεον καταντα αηδια,συμφωνω με αυτον τον νομο.
Τωρα αν εσυ παρακαλας για καμακι,σαφως θα διαφωνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 16 Ιαν 2019, 22:05, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Εχω 750 ευρω περισσευουμενα σε ποια θελει να της πω ((πωπω τι κωλλαρα εχεις κουκλα)) 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Νομίζω το θέτετε στην υπερβολή του για να απενοχοποίησετε ετσιθελικές συμπεριφορές και νοοτροπίες. Αλλιώς δε θα ταυτίζατε την σεξουαλική παρενόχληση με την καλημέρα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:56 Ας απαγορευτεί δια νομού το καμάκι , για να τελειώνουμε
Σημ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Εν τω μεταξύ γιατί όλες αυτές οι φεμινίστριες που πιέζουν για τέτοιες μπούρδες είναι όλες φακλανες ή/και κακασχημες;
Αυτές που δεν δέχονται ποτέ καμάκι δηλαδή.
Αυτές που δεν δέχονται ποτέ καμάκι δηλαδή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι σε κανει να πιστεύεις οτι εχουν αναγκη να τις καμακώνουν;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:58Καο δεν λυπασαι τόσες και τόσες γυναίκες που υα κυκλοφορούν στον δρόμο ακαμακωτες ;![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Οι γεροντοκόρες φωνάζουν για απαγόρευση του καμακιου γιατί οι ίδιες δεν έχουν περαση
Για προσβολή δημόσιας αιδούς , γενετήσιας αξιοπρεπειας και για βιασμό υπάρχει ηδη νομικό πλαίσιο , τα υπόλοιπα είναι ανοησίες
Για προσβολή δημόσιας αιδούς , γενετήσιας αξιοπρεπειας και για βιασμό υπάρχει ηδη νομικό πλαίσιο , τα υπόλοιπα είναι ανοησίες
-
User_601
Μα ακριβως εκει ειναι το θεμα.Αυτες που τις καμακωνουν συνεχως,εχουν αηδιασει πια να τις καμακωνουν και γουσταρουν αυτον τον νομο.Αυτες που ΔΕΝ τις καμακωνουν,λογικο ειναι να μην τον θελουν,μπας και δουνε καμια χαρα.Τι σε κανει να πιστεύεις οτι εχουν αναγκη να τις καμακώνουν;
Απλη,καθαρη λογικη.
Δεν εχει νοημα να μην σε καμακωνουν και να συμφωνεις με τον νομο,εχει νοημα οταν ΣΕ ΚΑΜΑΚΩΝΟΥΝ και αντισοτιχα οταν δεν σε καμακωνουν,να μην το θες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 16 Ιαν 2019, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, αλλά μην ανησυχείτε. Θα ξεχωρίζουν από μακριά. Καμία φορά και με κλειστά τα μάτια, λόγω μπόχας.Rocco Siffredi έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:38 στην πραξη τι εφαρμογη θαχει
θα χει περιπολιες για επιδοξα καμακια;

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ρωτά τις ίδιες !!!μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:00Τι σε κανει να πιστεύεις οτι εχουν αναγκη να τις καμακώνουν;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:58Καο δεν λυπασαι τόσες και τόσες γυναίκες που υα κυκλοφορούν στον δρόμο ακαμακωτες ;![]()
Λες και μια κοπελα που βγαίνει νυχτερινή έξοδο σε μπαράκια , δεν ντύνεται στολίζεται και φροντίζει την εμφάνιση της για να αρέσει στο αντρικό φύλο !!
Λες και δεν κολακευεται όταν την φλερτάρουν οι άντρες
Σύμφωνα με τους μουσουλμάνους θεολόγους (έχω φιλους μουσουλμάνους καιβεχω κανει πολιτισμένες συζητήσεις ) οι μουσουλνανες φοράνε μπιυργκα για να μην τις βλέπουν οθ Αντές ως σκεύη ηδονής και να μην τις παρενοχλούν
Στη Σαουδική Αραβία απαγορεύεται δια νομού το καμακι
Αντε να έρθουν τέτοιοι νόμοι και εδώ
Στη Σαουδική Αραβία απαγορεύεται δια νομού το καμακι
Αντε να έρθουν τέτοιοι νόμοι και εδώ
-
User_601
Ελα χρυσο μου μην φοβασαι,ο νομος αυτος δεν ισχυει ελλαδα.Ακομα τουλαχιστον.Οποτε οκ,εχεις μια ελπιδα να σε καμακωσουν και εσενα.Juno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:03Ναι, αλλά μην ανησυχείτε. Θα ξεχωρίζουν από μακριά. Καμία φορά και με κλειστά τα μάτια, λόγω μπόχας.Rocco Siffredi έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:38 στην πραξη τι εφαρμογη θαχει
θα χει περιπολιες για επιδοξα καμακια;
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση