!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποχωρούν οι ΑΝΕΛ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Αποχωρούν οι ΑΝΕΛ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Pam έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:40
Ripper έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:27 Δηλαδή από την Πέμπτη θα έχουμε αυτοδυναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Τεράστια επιτυχία του Τσίπρα.
:smt005: Από Πέμπτη το πολύ πολύ να υπάρχει μία κυβέρνηση μειοψηφίας κουρελου,γυρολογων και καρεκλολαγνων που θα υπάρξει για λίγους μήνες μέχρι τον Μάρτιο ή το αργότερο μέχρι τον Μάϊο.
Πάει και η ελπίδα σας να πρόκειται έστω για κυβέρνηση μειοψηφίας.

Αυτοδύναμη κυβέρνηση με 151 βουλευτές μπετον αρμε και εκλογές τον Οκτώβριο. :8)
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

BillSeism έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:16 Πάντως ότι και να λέμε Τσίπρας - Καμμένος είναι φοβεροί στο επικοινωνιακό κομμάτι και όχι μόνο. Δεν ξέρω τι σόι συμβούλους έχουνε αλλά σε αυτό τους βγάζω το καπέλο. Για αυτό και είναι ακόμα στην εξουσία κιόλας σε τέτοιες συνθήκες. Οποιοδήοποτε άλλο κόμμα ή κόμματα να ήτανε στην εξουσία θα είχανε φύγει με ελικόπτερα, θα είχε καεί η χώρα. Μου θυμίζει το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ αλλά αυτοί έμεναν στην εξουσία επειδή είχαν και όλους τους μηχανισμούς κανάλια μαζί τους, συνδικαλιστές κλπ. και ήταν και καλές εποχές οικονομικά. Αυτοί εδώ δεν παίζονται.
Οι τύποι είναι ταχυδακτυλουργοί βγάζουν λαγούς από καπέλα και τους ξαναβάζουν μέσα.
ειναι ανυπαρκτοι οι αντιπαλοι ειδικα σε θεμα να κατεβασουν κοσμο ,να κανουν μανουρες κλπ
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Κυβέρνηση Παρατράγουδων
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Professor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Professor »

Πατησαίος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:21
Professor έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:59 Εγώ είμαι υπέρ να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγμα στο Ποτάμι, αυτούς που είναι πραγματικά Ποτάμι δηλαδή (Θεοδωράκη, Μαυρωτά, Λυκούδη) όχι τους νεοδημοκράτες του Ποταμιού (Αμυράς, Ψαριανός).

Δεν είναι εύκολο αυτό σε καμία περίπτωση, γιατί δεν θα θέλουν.

Να πηγαινε δηλαδή με Δανέλλη, Παπαχριστόπουλο, Κουντουρά + Θεοδωράκη, Μαυρωτά, Λυκούδη

Ανθρωπολογικά και πολιτισμικά αυτό το σχήμα με εκφράζει προσωπικά.

Να μη χρειάζεται δηλαδή κι η Παπακώστα κι ο Ζουράρις ακόμα.
Εσένα μπορεί να σε εκφράζει αλλά δεν εκφράζει τη μεγαλύτερη βάση του ΣΥΡΙΖΑ ή και του Ποταμιού.Η βάση του Ποταμιού είναι φιλελεύθεροι ευρωπαϊστές αντιεθνικιστές.Τα βρίσκει με τη βάση του συριζα μόνο στο τελευταίο.Κατά τα λοιπά είναι οι μενουμευρωπαίοι που ο Δελάστικ ονόμαζε γκεσταπίτες και ο Κυρίτσης έλεγε ότι η ταξική πολιτική του συριζα θα φορολογήσει.
Καλά, οι άνθρωποι που ψήφισαν Ποτάμι ήταν άνθρωποι με ανώτερη μόρφωση. Αρκετοί με μεσαία, μεσοανώτερα εισοδήματα προερχόμενοι και από το φιλελεύθερο χώρο και τη σοσιαλδημοκρατία, τη λεγόμενη ανανεωτική αριστερά κτλ. Γιατί στις ευρωεκλογές του 2014 οι πρώτοι σε σταυρούς ήταν ο Κύρκος και ο Γραμματικάκης;

Εγώ προέρχομαι από την αριστερά αλλά είχα ψηφίσει Ποτάμι το 2014 και τον Ιανουάριο του 15 γιατί μου φαίνονταν επικίνδυνοι οι του ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή γνωρίζω το χώρο ήξερα που θα οδηγηθούν, επομένως δεν μπορούσα να στηρίξω κάτι τέτοιο συνειδητά.

Και στη ΝΔ έκαναν κουμάντο αντιδημοκράτες κρυπτοφασίστες. (δεν αναφέρομαι στον Άδωνι και το Βορίδη αλλά στους περί τον Σαμαρά).

Το Ποτάμι μετά την υπογραφή του μνημονίου είχε απώλειες και προς ΝΔ και προς ΣΥΡΙΖΑ. Να δεις τα στοιχεία. Γιατί κάποιοι άνθρωποι, όπως εγώ, π.χ. έβλεπαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απομάκρυνση του αριστερού ρεύματος και των συνιστωσών θα οδηγούνταν σε σοσιαλδημοκρατικοποίηση.

Ισχύει ότι στο ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν και υπάρχουν οι απόψεις που λες. Και ο Κατρούγκαλος έλεγε ότι το Ποτάμι είναι 'νεοδεξιό', αλλά μετά την υπογραφή μνημονίων, υπάρχει δυνατότητα σύγκλισης στην πραγματικότητα.

Όχι πως είναι εύκολο, σε καμία περίπτωση. Αλλά θα φανεί, αν όχι άμεσα, τα επόμενα χρόνια, αν υπάρχει σχετική οικονομική σταθερότητα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Rocco Siffredi έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:42
BillSeism έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:16 Πάντως ότι και να λέμε Τσίπρας - Καμμένος είναι φοβεροί στο επικοινωνιακό κομμάτι και όχι μόνο. Δεν ξέρω τι σόι συμβούλους έχουνε αλλά σε αυτό τους βγάζω το καπέλο. Για αυτό και είναι ακόμα στην εξουσία κιόλας σε τέτοιες συνθήκες. Οποιοδήοποτε άλλο κόμμα ή κόμματα να ήτανε στην εξουσία θα είχανε φύγει με ελικόπτερα, θα είχε καεί η χώρα. Μου θυμίζει το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ αλλά αυτοί έμεναν στην εξουσία επειδή είχαν και όλους τους μηχανισμούς κανάλια μαζί τους, συνδικαλιστές κλπ. και ήταν και καλές εποχές οικονομικά. Αυτοί εδώ δεν παίζονται.
Οι τύποι είναι ταχυδακτυλουργοί βγάζουν λαγούς από καπέλα και τους ξαναβάζουν μέσα.
ειναι ανυπαρκτοι οι αντιπαλοι ειδικα σε θεμα να κατεβασουν κοσμο ,να κανουν μανουρες κλπ
Κάνεις λάθος αλλά δεν είναι της παρούσης.Θα σου θυμίσω μόνο ότι ο Μειμαράκης στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών μετά το δημοψήφισμα προειδοποίησε τον Τσίπρα ότι εάν αποχωρήσει από την ΕΕ θα αντιμετωπίσει μία τελείως διαφορετική αντιπολίτευση.
Με άλλα λόγια μόλις θα άρχιζαν οι επιπτώσεις από τυχόν αποχώρηση τότε η ΝΔ θα έβγαζε κόσμο στον δρόμο κατηγορώντας τον Τσίπρα.Επειδή εγώ έχω ζήσει και τη δεκαετία του 80 σε πληροφορώ ότι είναι πολύ εύκολο για τη ΝΔ να κατεβάσει κόσμο.Απλώς όταν είναι αντιπολίτευση σε κάποιον που παρ όσα λέει δεν αποκλίνει σε στρατηγικά θέματα δεν το κάνει.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Παντως ψηφίσει δεν ψηφίσει η ελληνικη βουλη, η ζημια εγινε πια, η Βορεια Μακεδονια λαμβανει την πρόσκληση στο ΝΑΤΟ. Τζαμπα το βετο του Κωστάκη.
Πρεπει στις επόμενες εκλογες ολοι να ψηφισουμε ΑΝΕΛ ωστε να διωξουμε του μακεδονες απο το ΝΑΤΟ
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Χαοτικός έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:41
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:36
Χαοτικός έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:32

Σκάσε πια κακόμοιρε και μη μας τα ζαλίσεις. Είπα τι εννοώ και δε μ' ενδιαφέρει τι μαλακίες λες εσύ.
Ειπες μια κενόλογη παπαριά που προσπάθησες να την μετριάσεις λέγοντας μια ακόμη κενόλογη παπαριά και μερικές βρισιές. Ικανοποιημένος ; :lol:
Δεν μου λες καθικάκι; Σ' εβρισα εγώ πρώτος; (Καλά δεν το συζητάμε ότι τέτοιοι είστε μια ζωή! πουστιά, υποκρισία, αντικοινωνικότητα)
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:29
Οπως συνήθως πάλι σαλάτα τα εκανες ανόητε.
Το «Ανόητε» ειναι ο χαρακτηρισμός που περιγράφει αυτόν τπου εκφράζεται χωρίς να έχει σκεφτεί την σημασία όσων διατείνεται.

Το οτι περιγράφει εσένα, δεν αποτελεί ύβρη, αλλά περιγραφή του τί κάνεις.

Εαν εσυ το εκλαμβάνεις σαν «ύβρη», και ανταπαντάς με χυδαιότητα, τότε ψάξε να βρείς και που αλλού τα έχεις κάνει χάος στην ζωή σου.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Rocco Siffredi έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:42
Σύμφωνοι και όχι μόνο αλλά και οι αντίπαλοι στην ουσία έχουν τις ίδιες απόψεις σε πολλά θέματα. Απλά για ψηφοθηρικούς λόγους το παίζουν αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα

Είδε ο ΠΑΣΟΚος τη γενιά του κι αναγαλλιασε η καρδιά του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Εν τω μεταξύ το κόμμα του γκόμενου θα βγάλει ανακοίνωση; Τι θέση παίρνουν; Ακόμα συσκέψεις κάνουν και αυτοί;
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Πατησαίος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:47

Κάνεις λάθος αλλά δεν είναι της παρούσης.Θα σου θυμίσω μόνο ότι ο Μειμαράκης στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών μετά το δημοψήφισμα προειδοποίησε τον Τσίπρα ότι εάν αποχωρήσει από την ΕΕ θα αντιμετωπίσει μία τελείως διαφορετική αντιπολίτευση.
Με άλλα λόγια μόλις θα άρχιζαν οι επιπτώσεις από τυχόν αποχώρηση τότε η ΝΔ θα έβγαζε κόσμο στον δρόμο κατηγορώντας τον Τσίπρα.Επειδή εγώ έχω ζήσει και τη δεκαετία του 80 σε πληροφορώ ότι είναι πολύ εύκολο για τη ΝΔ να κατεβάσει κόσμο.Απλώς όταν είναι αντιπολίτευση σε κάποιον που παρ όσα λέει δεν αποκλίνει σε στρατηγικά θέματα δεν το κάνει.
ασε την δεκαετια του 80 περασανε αυτες οι εποχες απο ποτε εχει να κατεβασει κοσμο η νδ στο δρομο για μανουρα
Θα κλεισει 5αετια τελικα ο τσιπρας δεν βρεθηκε 1 φορα κατι να βγει στο δρομο
Ακομα και στο μακεδονικο στην αρχη λαου λαου το πηγαινε μαζεψε κοσμο σαλονικη το 1ο συλλαλητηριο και το γυρισανε καπως
Αφου δεν ασχολειται η νδ με τετοια χρονια τωρα τι θα γινει θα γυρισει ο διακοπτης ξαφνικα και θα βγουνε οργισμενοι νδημοκρατες για ξυλο;
αυτο θσκανε ο δημοφιλης μειμαρακης;
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:50
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:36

Ειπες μια κενόλογη παπαριά που προσπάθησες να την μετριάσεις λέγοντας μια ακόμη κενόλογη παπαριά και μερικές βρισιές. Ικανοποιημένος ; :lol:
Δεν μου λες καθικάκι; Σ' εβρισα εγώ πρώτος; (Καλά δεν το συζητάμε ότι τέτοιοι είστε μια ζωή! πουστιά, υποκρισία, αντικοινωνικότητα)
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:29
Οπως συνήθως πάλι σαλάτα τα εκανες ανόητε.
Το «Ανόητε» ειναι ο χαρακτηρισμός που περιγράφει αυτόν τπου εκφράζεται χωρίς να έχει σκεφτεί την σημασία όσων διατείνεται.

Εαν εσυ το εκλαμβάνεις σαν «ύβρη», και ανταπαντάς με χυδαιότητα, τότε ψάξε να βρείς και που αλλού τα έχεις κάνει χάος στην ζωή σου.
Βεβαίως και είναι υβριστικό και τέτοιο ήθος έχετε. Λες παπαριές γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου την κενή. Ξαναλέω ότι σχολίασα αυτό που είπε ο Κουϊκ γιατί στο προηγούμενο ποστ είχε αναφερθεί ο άνθρωπος. Αμέσως άρχισες τις μαλακίες, ότι μετά πήγα να το καλύψω και άλλες αρλουμπολογίες περί ψηφοφορίας στη βουλή. Από που φαίνεται ότι εγώ συζητούσα την ψηφοφορία στη βουλή.

Αφού όμως θες και ορισμούς, θα σου περιγράψω κάποια στιγμή τι σημαίνει νοητικά καθυστερημένος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Χαοτικός έγραψε: 13 Ιαν 2019, 18:26
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:50

Βεβαίως και είναι υβριστικό και τέτοιο ήθος έχετε. Λες παπαριές γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου την κενή. Ξαναλέω ότι σχολίασα αυτό που είπε ο Κουϊκ γιατί στο προηγούμενο ποστ είχε αναφερθεί ο άνθρωπος. Αμέσως άρχισες τις μαλακίες, ότι μετά πήγα να το καλύψω και άλλες αρλουμπολογίες περί ψηφοφορίας στη βουλή. Από που φαίνεται ότι εγώ συζητούσα την ψηφοφορία στη βουλή.

Αφού όμως θες και ορισμούς, θα σου περιγράψω κάποια στιγμή τι σημαίνει νοητικά καθυστερημένος.
Αντί να πολυλογείς, δεν ξαναδιαβάζεις τις κενολογες παπαριές που απο την αρχή έγραψες ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”