Ορεοφύλαξ έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:03
Εμένα με ξεχάσατε στη σπηλιά ε;
Καλά...
Βρε βρε καλώς τον Ορεοφύλακα !
Πότε μπήκες εσύ και δε σε είδα;
Τί θα γίνει με κείνο το νήμα;;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Ορεοφύλαξ έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:03
Εμένα με ξεχάσατε στη σπηλιά ε;
Καλά...
Μάλλον εσύ ξέχασες να βεις στην ώρα σου.
Ξέρεις αυτά τα ταξίδια, θέλουν και λίγο ξενέρωμα. Αλλά να με πεθάνουν κιόλας...
Αν και έκανα μια έρευνα για τον Μάκη, νομίζω πως μας την έκανε μόνο διαδικτυακά. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω...
Σοβαρά; Είναι ζωντανός ο Μάκης;;
Μισή ώρα είπες;; Καλά διαγράφω το λογαριασμό σου..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Πάνας έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:17
Μάλλον εσύ ξέχασες να βεις στην ώρα σου.
Αν και έκανα μια έρευνα για τον Μάκη, νομίζω πως μας την έκανε μόνο διαδικτυακά. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω...
Σοβαρά; Είναι ζωντανός ο Μάκης;;
Μισή ώρα είπες;; Καλά διαγράφω το λογαριασμό σου..
Αν είναι αυτός που νομίζω ζει αλλά δεν ασχολείται τουλάχιστον με το όνομα αυτό. Αν γράψει με άλλο nick θα τον καταλάβω γιατί κατάγεται από την περιοχή μου.
Ορεοφύλαξ έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:20
Δεν είχε μπει καν με αυτό το νικ, ούτε συμμετείχε άλλος στις θετικές με τις δικές του απόψεις. Μετά από ένα ποστ ότι κάνει πολλή ζέστη, κάτι τέτοιο.
Εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια.