!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελληνιδες

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Re: Ελληνιδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος »

Αγις έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:51 Οι Ελληνίδες δύσκολες :smt005:
λες και νοιαζεται κανενας

Εικόνα
χαος γλωσσα και νεφελες
kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:52
kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:48
Πάνας έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:43
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να κάνεις σεξ μόνο με το κορμί της αλλά και με το μυαλό της, προτιμότερο από το να είσαι το παιχνιδάκι.

Αυτή την περίοδο είμαι σε μια τέτοια κατάσταση και έχω καταλήξει μαλάκας από δικά μου λάθη. Μετά από ένα διάστημα χάνεις την υπομονή σου. Γενικά αν πέσεις σε δύσκολη ελληνίδα, σκούρα τα πράγματα. Ή μπορεί εγώ να έχω πέσει σε τρελή :lol:
απλευθερωσου απο τον ποθο αδερφε, και τοτε, ολες οι ηδονες του κοσμου θα ερθουν απο μονες τους στον δρομο σου.
εντυπωσιασε την
και μετα, εξαφανισου.

δουλευει παντα.

Έχω κάνει πολλά για αυτήν που δε νομίζω να τα έκανε άλλος. Στο κομμάτι της εξαφάνισης τα σκατωσα λίγο :lol: Αλλά θα κρατήσω αποστάσεις από δω και μπρος, μήπως και καταφέρω να αλλάξω κάπως την κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:48 Αυτή την περίοδο είμαι σε μια τέτοια κατάσταση και έχω καταλήξει μαλάκας από δικά μου λάθη. Μετά από ένα διάστημα χάνεις την υπομονή σου. Γενικά αν πέσεις σε δύσκολη ελληνίδα, σκούρα τα πράγματα. Ή μπορεί εγώ να έχω πέσει σε τρελή :lol:
Δεν μπορώ να σου πω τίποτα, εσύ ξέρεις, πάντως μην αφήσεις να σε παίζει γιατί η σημερινή νεολαία έχει μεγαλώσει με παιχνίδια που ανανεώνονται κάθε τρίμηνο.
Στην χειρότερη που βλέπεις ότι δεν γίνεται κάτι και χαλάει να την πέσεις σε καμιά φίλη της. Δεν θα βγεις χαμένος.
the end
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ρε, δεν έχει μπει ο Centerback 22. Κάτσε να τον βάλω στο νήμα με τους αγνοούμενους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:53
Πηγαδίσιος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:45
kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
θεωρητικα μονο
γτ πρακτικα αν εχει πολλους να διαλεξει απλα μπερδευεται και συνηθως διαλεγει τον χειροτερο
γι αυτο ρωταει τις φλες της να την βοηθησουν

αν ξερεις να το χειριστεις μπορεις να το γυρισεις υπερ σου
Μέχρι τώρα το έχω χειριστεί άψογα, τόσο άψογα που σήμερα με μπλόκαρε. Και ξέρω πως παίζει φάση και με άλλους, είχε βγει πρόσφατα από "σοβαρή' σχέση και τώρα χτενίζει τις επιλογές της.
τοσο αψογα που σε μπλοκαρε;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:48
kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να κάνεις σεξ μόνο με το κορμί της αλλά και με το μυαλό της, προτιμότερο από το να είσαι το παιχνιδάκι.
εκτος απο την μαμα μου δεν εχω γνωρισει καμμια αλλη μυαλωμενη γυναικα
εισαι σιγουρος οτι εσυ γνωρισες;
Στα πόσα IQ θες να κάνεις σεξ με το μυαλό;
the end
kalorifer

Αγις έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:51 Οι Ελληνίδες δύσκολες :smt005:

Ντάξει και οι στατιστικές δείχνουν ότι κάνουν από νωρίς σεξ οι ελληνίδες κλπ, αλλά πρακτικά είναι πιο δύσκολα προσεγγίσιμες, τουλάχιστον τέτοιες περιπτώσεις έχουν τύχει σε μένα.
kalorifer

blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:55
kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:53
Πηγαδίσιος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:45

θεωρητικα μονο
γτ πρακτικα αν εχει πολλους να διαλεξει απλα μπερδευεται και συνηθως διαλεγει τον χειροτερο
γι αυτο ρωταει τις φλες της να την βοηθησουν

αν ξερεις να το χειριστεις μπορεις να το γυρισεις υπερ σου
Μέχρι τώρα το έχω χειριστεί άψογα, τόσο άψογα που σήμερα με μπλόκαρε. Και ξέρω πως παίζει φάση και με άλλους, είχε βγει πρόσφατα από "σοβαρή' σχέση και τώρα χτενίζει τις επιλογές της.
τοσο αψογα που σε μπλοκαρε;
ε ειρωνικά τα λέω, τα σκάτωσα λέμε. Τεσπα, θα δείξει το άμεσο μέλλον. Κι εγώ πιστεύω πως η μέθοδος της εξαφάνισης είναι πιο αποτελεσματική. Όσο παλιό κι αν είναι, δουλεύει, όταν φτύνεις κάτι, κολλάει.
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:52
lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:46 kalorifer
συμφωνω, οι γυναικες στην ελλαδα απο μικρες εχουν συνηθησει σε σφυριγματα κολλητηρια χουφτωματα αγενη κοπλιμεντα, μην νομιζεις τι δεν τους αρεσουν. αντιθετα αυξανουν υπερμρτρα την αυταρεσκια τους και νομιζουν οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτες. στο εξωτερικο δεν γινεται ετσι.
εκει πας με δυο μπυρες στο χερι και αν κανει την δυσκολη, πινεις και την δευτερη εσυ, , δεν την κερνας σε καμμια περιπτωση

Έχεις απόλυτο δικιο. Επειδή μένω σε νησί έχω επαφή με αρκετές ξένες. Είναι εντελώς άλλος κόσμος.
πλακα πλακα οι γυναικες στα νησια εχουν χτυπησει μπιελες απο τις αγαμιες.
ολοι τουριστες και ντοπιοι κυνηγανε τις ξενες και εχουν τις ελληνιδες μονο για τεκνοποιηση.

ομως με τη π προοδο της τεχνολογιας σιντομα θα φτιαχτουν τεχνητες μητρες ετσι θα μειωθει και το κοστος ανατροφης των παιδιων μας :D
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.

Αυτή την περίοδο είμαι σε μια τέτοια κατάσταση και έχω καταλήξει μαλάκας από δικά μου λάθη. Μετά από ένα διάστημα χάνεις την υπομονή σου. Γενικά αν πέσεις σε δύσκολη ελληνίδα, σκούρα τα πράγματα. Ή μπορεί εγώ να έχω πέσει σε τρελή :lol:
βασικά όπως λέει και ο Πάνας
όταν τα μυαλά μας πηδιούνται πιο συχνα από τα κορμιά μας
είμαστε στο σωστό δρόμο!

πέραν αυτού..
μήπως το ότι έχεις πέσει σε τρελή σε εξιτάρει..;
μην φοβάσαι/διστάζεις να το παραδεχθείς.
θα νιώσεις καλύτερα.
και μάλλον θα συμπεριφερεσαι και διαφορετικά.
και σε αυτήν θα κάνει αίσθηση.
θα της το εκπέμπεις!
:wave:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:51 οι γυναικες στο ελαδισταν εχουν πολλες ευκαιριες για γνωριμιες, πολυ περισσοτρες απο τους αντρες, για αυτο οι περισσοτερες ειναι καπαρωμενες η κανουν τις δυσκολες. δεν ειναι τυχαιο οτι αυτη τη στιγμη στο φορουμ οι συντριπτικη πλειοψηφια που γραφουν ειναι αντρες.
Καί στα φόρα κλπ οπως και στην έξωδικτυακή ζωή λιγοι τις παίρνουν σχεδόν όλες , οι υπόλοιποι ....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

Πάνας έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:56
lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:48
εκτος απο την μαμα μου δεν εχω γνωρισει καμμια αλλη μυαλωμενη γυναικα
εισαι σιγουρος οτι εσυ γνωρισες;
Στα πόσα IQ θες να κάνεις σεξ με το μυαλό;
δεν καταλαβαινω το ερωτημα σου. ουτε θεωρω πως ειμαι εξυπνος
kalorifer

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:58

βασικά όπως λέει και ο Πάνας
όταν τα μυαλά μας πηδιούνται πιο συχνα από τα κορμιά μας
είμαστε στο σωστό δρόμο!

πέραν αυτού..
μήπως το ότι έχεις πέσει σε τρελή σε εξιτάρει..;
μην φοβάσαι/διστάζεις να το παραδεχθείς.
θα νιώσεις καλύτερα.
και μάλλον θα συμπεριφερεσαι και διαφορετικά.
και σε αυτήν θα κάνει αίσθηση.
θα της το εκπέμπεις!
:wave:

Αρχικά με εξίταρε το ότι ήταν δύσκολη και γενικά ξέρει να φλερτάρει κάτι που μου αρέσει. Αλλά ίσως ζητάμε διαφορετικά πράγματα αυτή την περίοδο. Εγώ θεωρώ πως ανοίχτηκα αρκετά στο τι θέλω από κείνη, δεν θεωρώ πως το να κάνω παραπάνω βήματα στην παρούσα φάση θα με βοηθήσει κάπως.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:54 Έχω κάνει πολλά για αυτήν που δε νομίζω να τα έκανε άλλος. Στο κομμάτι της εξαφάνισης τα σκατωσα λίγο :lol: Αλλά θα κρατήσω αποστάσεις από δω και μπρος, μήπως και καταφέρω να αλλάξω κάπως την κατάσταση.
αν εννοεις πως εχεις κανει εξυπηρετησεις κλπ. δεν ηταν καλη ιδεα, αυτα να γινονται κατοπιν εορτης. Τωρα πρεπει να παιξεις το ιδιο παιχνιδι με αυτην, οχι απλα αποστασεις, αποστασεις μεσα στη σιβηρια το φλεβαρη, αποστασεις "σε βλεπω σα φιλη", και πρεπει να το εννοεις, οχι να το παιζεις ετσι.
Και φαε και καμια φιλη της, ολο και καποια θα ναι εκει γυρω, αυτα ειναι τα καλα της φρεντζοουν.
Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος »

lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:00 [
δεν καταλαβαινω το ερωτημα σου. ουτε θεωρω πως ειμαι εξυπνος
ουτε ο Πανας ειναι
χαος γλωσσα και νεφελες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές