Ξέρω, μωρέ. Ο ορισμός της δηθενιάς να ψαρώνουν χωριατόπαιδα. Αλλά τα τραγούδια τους ήταν πολύ καλά. Μόνο που ο τρελογριάς πρέπει να μάθει πότε να μιλάει και τι να λέει.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Απρ 2018, 17:29είχα ένα πρώην που έμενε απέναντι από εκεί που έπαιζαν οι Τρύπες.
στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης.
ξιπασμένοι από τότε!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλύτερο Ελληνικό συγκρότημα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Καλύτερο Ελληνικό συγκρότημα
Ordem e Progresso.
fixedCavaliere έγραψε: 29 Απρ 2018, 17:36 Ξέρω, μωρέ. Ο ορισμός της δηθενιάς να ψαρώνουν χωριατόπαιδα. Αλλά τα τραγούδια τους ήταν πολύ καλά. Μόνο που ο τρελογριάς πρέπει να μάθει να μην μιλάει πότε να μιλάει και τι να λέει.
χρονολογικά:
ο καλύτερος ήχος ελληνικού συγκροτήματος
ο καλύτερος ήχος ελληνικού συγκροτήματος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αίγαγρος την 29 Απρ 2018, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι Aphrodite`s child ήταν μιά-δυό δεκαετίες μπροστά όταν έβγαλαν το σατανιασμένο.Όλοι (μα όλοι) οι αξιόλογοι της εποχής συνέπραξαν για το αποτέλεσμα.
Το 666 των Aphrodite'ς Child είναι σταθμός, αυτά γίνονται κάθε εκατό χρόνια.
Ordem e Progresso.
Oι Nightstalker που είναι ρε μάγκα Οπως και οι rotting christ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
και δυο προσωπικές επιλογές που δεν ξέρω αν είναι στα καλύτερα, είναι σίγουρα στα αγαπημένα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Για τους Ωχρά έχω τις επιφυλάξεις μου,αλλά επειδή αναφέρθηκαν και οι VIC παραπάνω θα (ξανά)βάλω την νέα μου ανακάλυψη:
-
Συριζαίος
Ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει
η λίστα περιλαμβάνει πολλά μουσικά είδη, έτσι τα κορυφαία συγκροτήματα είναι πολλά
με βάση τα γούστα μου:
active member
διάφανα κρίνα
(πυξ λαξ, τρύπες, ημισκούμπρια)
με βάση τα γούστα μου:
active member
διάφανα κρίνα
(πυξ λαξ, τρύπες, ημισκούμπρια)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Σαρακατσανος
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις