Σου περισσεύουν καμια διακοσαριά ευρά;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:51 Πως μπορουμε να γνωρισουμε στην Ελλαδα Γιαπωνεζες Κορεατισσες και Κινεζες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ορέστης 35
Εφαπαξ ή παγια;Ερμής έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:53Σου περισσεύουν καμια διακοσαριά ευρά;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:51 Πως μπορουμε να γνωρισουμε στην Ελλαδα Γιαπωνεζες Κορεατισσες και Κινεζες;
δε νομίζω οτι δέχονται κάτι άλλο εκτός μετρητού.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:55Εφαπαξ ή παγια;Ερμής έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:53Σου περισσεύουν καμια διακοσαριά ευρά;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:51 Πως μπορουμε να γνωρισουμε στην Ελλαδα Γιαπωνεζες Κορεατισσες και Κινεζες;
-
Ορέστης 35
Παρεπιπτοντως φεραν ξανα honey pomelo τα κινεζικα παντοπωλεια.
-
Ορέστης 35
200 ευρω στην ακρη εχω, αλλα δεν τα χαλαω για μια ωρα.Ερμής έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:56δε νομίζω οτι δέχονται κάτι άλλο εκτός μετρητού.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Couchsurfing αλλά με διακριτικότητα και με επίγνωση ότι όχι όλες οι γνωριμίες θα καταλήξουν κάπου, πολλές θα μείνουν σε φιλοξενία, φιλία, ξενάγηση.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:51 Πως μπορουμε να γνωρισουμε στην Ελλαδα Γιαπωνεζες Κορεατισσες και Κινεζες;
στατιστικά όμως σίγουρα θα κάτσουν αρκετές, ειδικά αν μαζέψεις κάποια καλά reviews πρώτα.
επίσης αν πέσεις από την αρχή σαν ξελιγωμένος, το αντιμετωπίσεις σαν dating site δηλαδή, θα φας αρνητικά reviews και ενδεχόμενη διαγραφή λογαριασμού.
-
Ορέστης 35
Δεν εχω σπιτι. Ειμαι φιλοξενουμενος.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 10 Ιαν 2019, 12:56Couchsurfing αλλά με διακριτικότητα και με επίγνωση ότι όχι όλες οι γνωριμίες θα καταλήξουν κάπου, πολλές θα μείνουν σε φιλοξενία, φιλία, ξενάγηση.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:51 Πως μπορουμε να γνωρισουμε στην Ελλαδα Γιαπωνεζες Κορεατισσες και Κινεζες;
στατιστικά όμως σίγουρα θα κάτσουν αρκετές, ειδικά αν μαζέψεις κάποια καλά reviews πρώτα.
επίσης αν πέσεις από την αρχή σαν ξελιγωμένος, το αντιμετωπίσεις σαν dating site δηλαδή, θα φας αρνητικά reviews και ενδεχόμενη διαγραφή λογαριασμού.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
έχει επιλογή μόνο για γνωριμία, hangout και ξενάγηση. και απο αυτά που γράφεις, την Αθήνα την ξέρεις πολύ καλά.
Τι είναι αυτό; Εννοω φρούτο; Νόστιμο; Σε pomelo είχα φάει κάτι σε αποξηραμένο πράσινο και δεν μου άρεσε.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:58 Παρεπιπτοντως φεραν ξανα honey pomelo τα κινεζικα παντοπωλεια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Το πόμελο ή φράπα είναι ένα φρούτο με πολλαπλές ιδιότητες, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, ενώ έχει περίπου 72 θερμίδες στα 190 γρ. φρούτου. To πόμελο ή φράπα είναι σίγουρα το μεγαλύτερο όλων των εσπεριδοειδών. Ανήκει στην οικογένεια Citrus grandis. Είναι σφαιρικό ή και επίμηκες με διάμετρο 15-15 εκ., έχει βάρος 700 γρ. μέχρι 2 κιλά και η εξωτερική του χοντρή κίτρινη φλούδα είναι σκληρή, η οποία ξεκολλάει εύκολα από τη σάρκα. Το πόμελο εσωτερικά έχει μια λευκή σπογγώδη ψίχα που περικλείει τη νόστιμη κιτρινορόζ σάρκα με την έντονη, δροσερή γεύση, που μερικές φορές χρειάζεται ζάχαρη για να νοστιμέψει.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2019, 14:00Τι είναι αυτό;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:58 Παρεπιπτοντως φεραν ξανα honey pomelo τα κινεζικα παντοπωλεια.
Αν και μοιάζουν με τα γκρέιπφρουτ, τα αυθεντικά πόμελο δεν είναι υβρίδια του γκρέιπφρουτ αλλά είδος ξεχωριστό. Είναι, επίσης, γνωστά ως shaddocks, από το όνομα του καπετάνιου που τα έφερε από την Πολυνησία στις Δυτικές Ινδίες. Τα σημερινά πόμελο είναι μικρότερα, πιο στρογγυλά και με πιο μαλακή φλούδα και αποτελούν διασταύρωση των αυθεντικών πόμελο με τα γκρέιπφρουτ.

http://www.mydiatrofi.gr/trofi/trofima/ ... -vitamines
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Η φράπα είναι το πομέλο;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιαν 2019, 14:04Το πόμελο ή φράπα είναι ένα φρούτο με πολλαπλές ιδιότητες, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, ενώ έχει περίπου 72 θερμίδες στα 190 γρ. φρούτου. To πόμελο ή φράπα είναι σίγουρα το μεγαλύτερο όλων των εσπεριδοειδών. Ανήκει στην οικογένεια Citrus grandis. Είναι σφαιρικό ή και επίμηκες με διάμετρο 15-15 εκ., έχει βάρος 700 γρ. μέχρι 2 κιλά και η εξωτερική του χοντρή κίτρινη φλούδα είναι σκληρή, η οποία ξεκολλάει εύκολα από τη σάρκα. Το πόμελο εσωτερικά έχει μια λευκή σπογγώδη ψίχα που περικλείει τη νόστιμη κιτρινορόζ σάρκα με την έντονη, δροσερή γεύση, που μερικές φορές χρειάζεται ζάχαρη για να νοστιμέψει.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2019, 14:00Τι είναι αυτό;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:58 Παρεπιπτοντως φεραν ξανα honey pomelo τα κινεζικα παντοπωλεια.
Αν και μοιάζουν με τα γκρέιπφρουτ, τα αυθεντικά πόμελο δεν είναι υβρίδια του γκρέιπφρουτ αλλά είδος ξεχωριστό. Είναι, επίσης, γνωστά ως shaddocks, από το όνομα του καπετάνιου που τα έφερε από την Πολυνησία στις Δυτικές Ινδίες. Τα σημερινά πόμελο είναι μικρότερα, πιο στρογγυλά και με πιο μαλακή φλούδα και αποτελούν διασταύρωση των αυθεντικών πόμελο με τα γκρέιπφρουτ.
http://www.mydiatrofi.gr/trofi/trofima/ ... -vitamines
Το κάνουμε γλυκό του κουταλιού στα μέρη μου και είναι γαμάτο. Και χωνευτικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το θυμάμαι και μου σηκώνεται η τρίχα απο την φτέρνα μέχρι τον αυχένα, φουσκώνουνε στην ράχη και με σφίγγει η μπλούζα, δεν έχει καν σημασία αν έχω.Custom_F έγραψε: 09 Ιαν 2019, 15:01Τιχαπει; Γωμαγγελος ρει!enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 20:30η πιο αιμοβόρα ειναι η κάστομ, αυτό πoυ είχε πεί με τις τρίχες κάποτε με έχει σημαδέψει, ο ντέξτερ μοιάζει παιδικό μπροστά της. Που είσαι custom_f;Ίφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 20:27 Γω συγκεκριμένα που είμαι η πιο μοβορα απ' όλες, λέω να σε κρεμάσω ανάποδα σ' ένα δέντρο και να σε περιποιηθώ.![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=33&t=94&start=315#p72510
Άλλο το pomelo και άλλο το honey Pomelo των οποίων τυγχάνει να ήμουν και ο πρώτος μαζικός εισαγωγέας στην Ελλάδα. Δε τράβηξε όμως, βγαίνει αρκετά ακριβά.
Επίσης naida μάλλον το μπερδεύεις, λίγο δύσκολο να βρήκες αποξηραμένο honey pomelo.
Επίσης naida μάλλον το μπερδεύεις, λίγο δύσκολο να βρήκες αποξηραμένο honey pomelo.
Είπα να κάνει ότι θέλει, όχι ότι θα μαρεσει κιόλας.enaon έγραψε: 10 Ιαν 2019, 14:06το θυμάμαι και μου σηκώνεται η τρίχα απο την φτέρνα μέχρι τον αυχένα, φουσκώνουνε στην ράχη και με σφίγγει η μπλούζα, δεν έχει καν σημασία αν έχω.![]()
viewtopic.php?f=33&t=94&start=315#p72510
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-