!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:51 Πως μπορουμε να γνωρισουμε στην Ελλαδα Γιαπωνεζες Κορεατισσες και Κινεζες;
Σου περισσεύουν καμια διακοσαριά ευρά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ερμής έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:53
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:51 Πως μπορουμε να γνωρισουμε στην Ελλαδα Γιαπωνεζες Κορεατισσες και Κινεζες;
Εφαπαξ ή παγια;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:55
Εφαπαξ ή παγια;
δε νομίζω οτι δέχονται κάτι άλλο εκτός μετρητού.
Ορέστης 35

Παρεπιπτοντως φεραν ξανα honey pomelo τα κινεζικα παντοπωλεια.

Ορέστης 35

Ερμής έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:56
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:55

Εφαπαξ ή παγια;
δε νομίζω οτι δέχονται κάτι άλλο εκτός μετρητού.
200 ευρω στην ακρη εχω, αλλα δεν τα χαλαω για μια ωρα.
Άβαταρ μέλους
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης »

Couchsurfing αλλά με διακριτικότητα και με επίγνωση ότι όχι όλες οι γνωριμίες θα καταλήξουν κάπου, πολλές θα μείνουν σε φιλοξενία, φιλία, ξενάγηση.

στατιστικά όμως σίγουρα θα κάτσουν αρκετές, ειδικά αν μαζέψεις κάποια καλά reviews πρώτα.

επίσης αν πέσεις από την αρχή σαν ξελιγωμένος, το αντιμετωπίσεις σαν dating site δηλαδή, θα φας αρνητικά reviews και ενδεχόμενη διαγραφή λογαριασμού.
Ορέστης 35

Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 10 Ιαν 2019, 12:56
Couchsurfing αλλά με διακριτικότητα και με επίγνωση ότι όχι όλες οι γνωριμίες θα καταλήξουν κάπου, πολλές θα μείνουν σε φιλοξενία, φιλία, ξενάγηση.

στατιστικά όμως σίγουρα θα κάτσουν αρκετές, ειδικά αν μαζέψεις κάποια καλά reviews πρώτα.

επίσης αν πέσεις από την αρχή σαν ξελιγωμένος, το αντιμετωπίσεις σαν dating site δηλαδή, θα φας αρνητικά reviews και ενδεχόμενη διαγραφή λογαριασμού.
Δεν εχω σπιτι. Ειμαι φιλοξενουμενος.
Άβαταρ μέλους
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης »

έχει επιλογή μόνο για γνωριμία, hangout και ξενάγηση. και απο αυτά που γράφεις, την Αθήνα την ξέρεις πολύ καλά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:58 Παρεπιπτοντως φεραν ξανα honey pomelo τα κινεζικα παντοπωλεια.

Τι είναι αυτό; Εννοω φρούτο; Νόστιμο; Σε pomelo είχα φάει κάτι σε αποξηραμένο πράσινο και δεν μου άρεσε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2019, 14:00
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:58 Παρεπιπτοντως φεραν ξανα honey pomelo τα κινεζικα παντοπωλεια.

Τι είναι αυτό;
Το πόμελο ή φράπα είναι ένα φρούτο με πολλαπλές ιδιότητες, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, ενώ έχει περίπου 72 θερμίδες στα 190 γρ. φρούτου. To πόμελο ή φράπα είναι σίγουρα το μεγαλύτερο όλων των εσπεριδοειδών. Ανήκει στην οικογένεια Citrus grandis. Είναι σφαιρικό ή και επίμηκες με διάμετρο 15-15 εκ., έχει βάρος 700 γρ. μέχρι 2 κιλά και η εξωτερική του χοντρή κίτρινη φλούδα είναι σκληρή, η οποία ξεκολλάει εύκολα από τη σάρκα. Το πόμελο εσωτερικά έχει μια λευκή σπογγώδη ψίχα που περικλείει τη νόστιμη κιτρινορόζ σάρκα με την έντονη, δροσερή γεύση, που μερικές φορές χρειάζεται ζάχαρη για να νοστιμέψει.
Αν και μοιάζουν με τα γκρέιπφρουτ, τα αυθεντικά πόμελο δεν είναι υβρίδια του γκρέιπφρουτ αλλά είδος ξεχωριστό. Είναι, επίσης, γνωστά ως shaddocks, από το όνομα του καπετάνιου που τα έφερε από την Πολυνησία στις Δυτικές Ινδίες. Τα σημερινά πόμελο είναι μικρότερα, πιο στρογγυλά και με πιο μαλακή φλούδα και αποτελούν διασταύρωση των αυθεντικών πόμελο με τα γκρέιπφρουτ.

Εικόνα
http://www.mydiatrofi.gr/trofi/trofima/ ... -vitamines
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιαν 2019, 14:04
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2019, 14:00

Τι είναι αυτό;
Το πόμελο ή φράπα είναι ένα φρούτο με πολλαπλές ιδιότητες, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, ενώ έχει περίπου 72 θερμίδες στα 190 γρ. φρούτου. To πόμελο ή φράπα είναι σίγουρα το μεγαλύτερο όλων των εσπεριδοειδών. Ανήκει στην οικογένεια Citrus grandis. Είναι σφαιρικό ή και επίμηκες με διάμετρο 15-15 εκ., έχει βάρος 700 γρ. μέχρι 2 κιλά και η εξωτερική του χοντρή κίτρινη φλούδα είναι σκληρή, η οποία ξεκολλάει εύκολα από τη σάρκα. Το πόμελο εσωτερικά έχει μια λευκή σπογγώδη ψίχα που περικλείει τη νόστιμη κιτρινορόζ σάρκα με την έντονη, δροσερή γεύση, που μερικές φορές χρειάζεται ζάχαρη για να νοστιμέψει.
Αν και μοιάζουν με τα γκρέιπφρουτ, τα αυθεντικά πόμελο δεν είναι υβρίδια του γκρέιπφρουτ αλλά είδος ξεχωριστό. Είναι, επίσης, γνωστά ως shaddocks, από το όνομα του καπετάνιου που τα έφερε από την Πολυνησία στις Δυτικές Ινδίες. Τα σημερινά πόμελο είναι μικρότερα, πιο στρογγυλά και με πιο μαλακή φλούδα και αποτελούν διασταύρωση των αυθεντικών πόμελο με τα γκρέιπφρουτ.

Εικόνα
http://www.mydiatrofi.gr/trofi/trofima/ ... -vitamines
Η φράπα είναι το πομέλο; :smt005: :smt005:
Το κάνουμε γλυκό του κουταλιού στα μέρη μου και είναι γαμάτο. Και χωνευτικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Custom_F έγραψε: 09 Ιαν 2019, 15:01
enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 20:30
Ίφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 20:27 Γω συγκεκριμένα που είμαι η πιο μοβορα απ' όλες, λέω να σε κρεμάσω ανάποδα σ' ένα δέντρο και να σε περιποιηθώ. :romance-hearteyes:
η πιο αιμοβόρα ειναι η κάστομ, αυτό πoυ είχε πεί με τις τρίχες κάποτε με έχει σημαδέψει, ο ντέξτερ μοιάζει παιδικό μπροστά της. Που είσαι custom_f; :)
Τιχαπει; Γωμαγγελος ρει! :angelic-blueglow:
το θυμάμαι και μου σηκώνεται η τρίχα απο την φτέρνα μέχρι τον αυχένα, φουσκώνουνε στην ράχη και με σφίγγει η μπλούζα, δεν έχει καν σημασία αν έχω. :lol:

viewtopic.php?f=33&t=94&start=315#p72510
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Άλλο το pomelo και άλλο το honey Pomelo των οποίων τυγχάνει να ήμουν και ο πρώτος μαζικός εισαγωγέας στην Ελλάδα. Δε τράβηξε όμως, βγαίνει αρκετά ακριβά.
Επίσης naida μάλλον το μπερδεύεις, λίγο δύσκολο να βρήκες αποξηραμένο honey pomelo.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

enaon έγραψε: 10 Ιαν 2019, 14:06
Custom_F έγραψε: 09 Ιαν 2019, 15:01
enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 20:30

η πιο αιμοβόρα ειναι η κάστομ, αυτό πoυ είχε πεί με τις τρίχες κάποτε με έχει σημαδέψει, ο ντέξτερ μοιάζει παιδικό μπροστά της. Που είσαι custom_f; :)
Τιχαπει; Γωμαγγελος ρει! :angelic-blueglow:
το θυμάμαι και μου σηκώνεται η τρίχα απο την φτέρνα μέχρι τον αυχένα, φουσκώνουνε στην ράχη και με σφίγγει η μπλούζα, δεν έχει καν σημασία αν έχω. :lol:

viewtopic.php?f=33&t=94&start=315#p72510
Είπα να κάνει ότι θέλει, όχι ότι θα μαρεσει κιόλας. :c020:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”