Γιατί πιστεύεις ότι η δεξιά θέλει να σου στερήσει το δικαίωμα της επιβίωσης; Δεν δίνει κουπόνια;Γραφικός έγραψε: 09 Ιαν 2019, 21:47'Γω αθρωπάκι είμαι ρε μπρο κι ως αθρωπάκι η δεξιά θέλει να μου στερήσει το δικαίωμα της επιβίωσης ή να με σκλαβώσει. Δε χρειάζεται να γίνω κάτι. Οι μεγαλύτεροι μαλάκες είναι αυτοί που μεγάλωσαν ως ημίθεοι και τώρα που βρέθηκαν στην κοινωνία των ανθρωπακίων, ως ανθρωπάκια κι αυτοί, μας πρήζουν το μπούτσο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πειστε με να ψηφισω Κασιδιαρη
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Πειστε με να ψηφισω Κασιδιαρη
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ρε τύπε, είπαμε να τρολλάρεις, αλλά εσύ το παράχεσες και χάνει την αξία του!Ορέστης 35 έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:20 Ως αριστερων καταβολων φιλελευθερος και κοσμοπολιτης βρισκω το νεοναζισμο αποκρουστικο.
Ωστοσο εχω σιχαθει το αριστερο κρατος της αποθρασυνσης των κακοποιων και των χασικληδων. Οι επιθεσεις που δεχτηκα απο αριστερους λογω κληρονομικης αλωπεκιας και ιδιαιτερα απο τον ειδικευομενο ορθοπεδικο του ΚΑΤ ο οποιος προσποιουμενος ιατρικη εξεταση μου σακατεψε την επιγονατιδα, φουντωσαν μεσα μου τη θεληση για εκδικηση. Θελω να τους εκδικηθω για οσα εκαναν, ψηφιζοντας Χρυση Αυγη, αλλα η συνειδηση μου μού δημιουργει αναστολες.
Γραφω τα παραπανω με απολυτη σοβαροτητα και ειμαι βεβαιος οτι δεν ειμαι ο μονος που σκεφτεται ετσι και ειναι στο τσακ να περασει στο σκοτεινο στρατοπεδο.
Πειστε με να εκλεξω τον Μαη στον δημο της Αθηνας τον Κασιδιαρη.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Φίλε έτσι που το είπες «πάμε μια κοντρίτσα;»...με μπέρδεψες, ήταν σαν να λες ναι, έγιναν και από τον κομμουνισμό δολοφονίες αλλά εσείς (απευθυνόμενος προς τον Τζήμερο) κάνατε πιο πολλές.Γραφικός έγραψε: 09 Ιαν 2019, 21:40Ποιες δολοφονίες λες ρε συ; Αυτές που γίνονταν εν μέσω πολέμου; Το πλειστόκαινο; Το θεωρείς ίδιο με την δολοφονία του Φύσα που έγινε τόσο πρόσφατα; Με τις δολοφονίες που όσοι τις έκαναν ζούνε και διεκδικούν θέσεις στην βουλή;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 09 Ιαν 2019, 21:35Συναγωνισμός δολοφονιών.Γραφικός έγραψε: 09 Ιαν 2019, 21:10
Πάμε μία κοντρίτσα; Η πιο πρόσφατη δολοφονία από τον κομμουνισμό με την πιο πρόσφατη δολοφονία από την δεξιά. Μη κάνουμε κιόλας μόνο μία να φκιάξουμε ένα τοπ τεν με ημερομηνίες να φανεί ποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες.
Σήμερα![]()
...
Ήταν όντως πόλεμος; Γιατί κάποιοι το λένε συμμοριτοπόλεμο ενώ άλλοι εμφύλιο...
Όπως και να έχει, δικαιολογούνται οι δολοφονίες;
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
Γραφικός
Διότι κατάφερε να με κλείσει. Όταν άνοιξα το μαγαζάκι μου ήταν μια χαρά επιβιώσιμο, αλλά με γάμησε η πολιτική της. Γιατί όταν, επί Γιωργάκη ακόμα, είχε έρθει η Μέρκελ, του είχε θέσει ως προβλήματα που χρήζουν επίλυσης το ότι υπάρχουν πολλά ανεξάρτητα μαγαζιά και μεγάλη ιδιοκατοίκηση. Γιατί όλα αυτά που έχασα δεν θα επιστρέψουν στον λαό με κανέναν τρόπο, αλλά θα πάνε στις τσέπες του κεφαλαίου. Γιατί οι μισθοί μειώνονται κάθε χρόνο κι οι εργοδότες αποκτούν περισσότερη εξουσία. Διότι όσο υπήρχε το αντίπαλο δέος της Σοβιετικής Ένωσης, έχοντας ρίξει την δουλειά που έχω ρίξει θα μπορούσα να μεγαλώσω οικογένεια. Τώρα άνθρωποι που δουλεύουν δέκα φορές όσο δούλευα εγώ ζητάνε δανεικά. Διότι οι επενδυτές θέλουν φτηνά εργατικά χέρια για να έχουνε μεγαλύτερο κέρδος και, ακόμα κι "αριστερή" κυβέρνηση αυτούς είναι που θέλει να προσεγγίσει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 09 Ιαν 2019, 21:50 Γιατί πιστεύεις ότι η δεξιά θέλει να σου στερήσει το δικαίωμα της επιβίωσης; Δεν δίνει κουπόνια;

Tώρα πες μας ότι το κκε δεν έχει καμία σχέση με αυτούς τους δολοφόνους. Το κκε δεν είναι απλώς υπόκοσμος, είναι όλη η σαβούρα του ντουνιά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Καπιταλιστες το Ε.Ε.Κ του συντροφου Σαββα Μιχαηλ?Να τοποθετηθει ο Beria!

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Ε ναι δικαιολογουνται γιατι οποιος δεν ειναι κομμουνιστης ειναι αστος,εχθρος του λαου κτλ.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 09 Ιαν 2019, 21:56
Ήταν όντως πόλεμος; Γιατί κάποιοι το λένε συμμοριτοπόλεμο ενώ άλλοι εμφύλιο...
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
Γραφικός
Τέλειωσε ο β παγκόσμιος και κατέληξαν με την εξουσία οι απόγονοι των συνεργατών των ναζί. Πήγαν οι ΕΑΜίτες, αυτοί που κυρίως πολέμησαν τους ηττημένους ναζιστές, κι είπανε "τι παίζει εδώ; Εμείς για κομμουνισμό ψοφάγαμε" Τους είπε η εξουσία "πάρε ένα μετάλλιο". Είπανε "δεν με καλύπτει ένα μετάλλιο, εγώ έχω δώσει το αίμα μου, την εξουσία θέλω" Τους είπανε "Πάρε δύο μετάλλια. Ποιος στη χάρη σου". Ε, προσπαθήσανε να πάρουνε την εξουσία που δικαιούνταν. Αν τους είχε παραδοθεί από την αρχή δεν θα είχε γίνει εμφύλιος.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 09 Ιαν 2019, 21:56 Ήταν όντως πόλεμος; Γιατί κάποιοι το λένε συμμοριτοπόλεμο ενώ άλλοι εμφύλιο...
Εν τω μεταξύ το συμμοριτοπόλεμος έχει ήδη την λέξη "πόλεμος" μέσα του, ενώ το εμφύλιος είναι πριν το "πόλεμος" οπότε όλοι το λένε "πόλεμο" στην τελική. Άρα όλοι συμφωνούν ότι ήταν πόλεμος.
-
Γραφικός
Επειδή βλέπω κάτι για 1947, αλλά έχουμε 2019 και τώρα βαριέμαι να ψάχνω για την τελευταία δεκαετία, δεσμεύομαι να επανέλθω αύριο.Γάταρος έγραψε: 09 Ιαν 2019, 22:05
Tώρα πες μας ότι το κκε δεν έχει καμία σχέση με αυτούς τους δολοφόνους. Το κκε δεν είναι απλώς υπόκοσμος, είναι όλη η σαβούρα του ντουνιά.
Ορέστης 35 έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:57Οχι.Γραφικός έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:46 "Αριστερών καταβολών φιλελεύθερος";
Αυτό σημαίνει "δεξιός που λέω ότι είμαι αριστερός", συριζαίος δηλαδή.

Άρα εσύ που στηρίζεις τους κομμουνιστές δε διδάχτηκες τίποτα από την ιστορία. Τα χιλιάδες θύματα των κομμουνιστών στην Ελλάδα και τα εκατομμύρια σε όλη την ανθρωπότητα, δε σε δίδαξαν τίποτα.vatraxos έγραψε: 09 Ιαν 2019, 20:21 Αφού δε σε δίδαξε η Ιστορία το τι εστί ναζισμός, πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Δαγκωτό Κασιδιάρη λοιπόν.
Δηλαδή όταν δολοφονείς παιδάκια στα πόσα χρόνια παύεις να θεωρείσαι δολοφόνος;Γραφικός έγραψε: 09 Ιαν 2019, 22:11Επειδή βλέπω κάτι για 1947, αλλά έχουμε 2019 και τώρα βαριέμαι να ψάχνω για την τελευταία δεκαετία, δεσμεύομαι να επανέλθω αύριο.Γάταρος έγραψε: 09 Ιαν 2019, 22:05
- metaxoskolikas
ο ηλίας είναι κορυφή. είτε είσαι χρυσαυγίτης είτε όχι, ως αθηναίος το πιο λογικό πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να ψηφίσεις κασιδιάρη.
παραθέτω και εδώ το πρόγραμμα.
παραθέτω και εδώ το πρόγραμμα.
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view ... z5c8w8qdX4Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα. Πάταξη της λαθρομετανάστευσης, των ναρκωτικών και του παρεμπορίου. Σύσταση Ειδικών Ομάδων της Δημοτικής Αστυνομίας, που θα παρεμβαίνουν άμεσα και θα εξαλείφουν όλες τις εστίες ανομίας. Τετραψήφιος αριθμός για καταγγελίες δημοτών
Όχι ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα. Όχι μαζικές δημόσιες προσευχές μουσουλμάνων στο κέντρο της πόλης. Στήριξη των κινητοποιήσεων ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε πακιστάν η πρωτεύουσα των Ελλήνων.
Σύγχρονος φωτισμός και πράσινο σε όλη την πόλη. Αλλαγή όλων των παλαιών λαμπτήρων με λάμπες τύπου led από την Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού. Έξωση των εργολάβων–νταβατζήδων από τον Δήμο Αθηναίων. Επανεκκίνηση της λειτουργίας όλων των δημοτικών υπηρεσιών, ιδίως στους τομείς της καθαριότητας, της ανακύκλωσης και του καλλωπισμού των δημοσίων χώρων.
Εφάπαξ επίδομα για την γέννηση κάθε νέου Ελληνόπουλου δημότη Αθηναίων. Προτεραιότητα στον Έλληνα πολίτη σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες και τις κοινωνικές παροχές του Δήμου (βρεφονηπιακοί σταθμοί, ιατρεία κ.ο.κ.). Έλληνες εργαζόμενοι σε δημόσια έργα που εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο.
Λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου σε βάθος εικοσαετίας από ομάδες ορκωτών λογιστών. Τέλος στην διαφθορά και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Σκληρή δουλειά από όλους, τέλος στην αργομισθία, την σπατάλη και τα προνόμια των συνδικαλιστών και των δημοτικών αρχόντων
Οργάνωση των δημοτικών γυμναστηρίων για να στραφούν οι δημότες και κυρίως η νεολαία στην άθληση. Ανάδειξη του κλασικού αθλητισμού και των δυναμικών αγωνισμάτων της αρχαιότητας μέσω της διοργάνωσης αγώνων υπό την αιγίδα του Δήμου.
Ανάδειξη του λαμπρού ιστορικού παρελθόντος των Αθηνών, των αρχαίων και νεότερων μνημείων και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Προστασία των ιερών χώρων της αρχαίας μας παράδοσης, όπως το Δημόσιο Σήμα και η Ακαδημία Πλάτωνος. Προσέλκυση τουριστικού ενδιαφέροντος μέσω της διεθνούς προβολής της πόλεως και άνοιγμα σε αναξιοποίητες και ποιοτικές αγορές όπως η ρωσική
Δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα. Καθημερινή πρόσβαση των Αθηναίων πολιτών σε προϊόντα Ελλήνων παραγωγών χωρίς μεσάζοντες σε τιμές κόστους. Στέγαση όλων των αστέγων σε αναξιοποίητα δημοτικά κτίρια. Περισυλλογή, εμβολιασμός και προστασία των αδέσποτων ζώων.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι, φταινε οι κομμουνιστές το 2019, επειδη οι δοσίλογοι γερμανοτσολιάδες στον εμφύλιο βάζανε τα παιδάκια ως ανθρώπινες ασπίδες. Δυστυχώς μισουσαν τους κομμουνιστές περισότερο απο οτι αγαπούσαν τα παιδια τους. Ντροπή τους.Γάταρος έγραψε: 09 Ιαν 2019, 22:13Δηλαδή όταν δολοφονείς παιδάκια στα πόσα χρόνια παύεις να θεωρείσαι δολοφόνος;Γραφικός έγραψε: 09 Ιαν 2019, 22:11Επειδή βλέπω κάτι για 1947, αλλά έχουμε 2019 και τώρα βαριέμαι να ψάχνω για την τελευταία δεκαετία, δεσμεύομαι να επανέλθω αύριο.Γάταρος έγραψε: 09 Ιαν 2019, 22:05
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιατί είναι Νεοναζί και υμνεί αυτόν που κατέστρεψε την Ελλάδα, δολοφόνησε 430 χιλιάδες Έλληνες, έδωσε την Μακεδονία στους Βούλγαρους και την Ήπειρο στους Τσάμηδες.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:20 Πειστε με να εκλεξω τον Μαη στον δημο της Αθηνας τον Κασιδιαρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 09 Ιαν 2019, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
-