!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πειστε με να ψηφισω Κασιδιαρη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Γραφικός

Re: Πειστε με να ψηφισω Κασιδιαρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

"Αριστερών καταβολών φιλελεύθερος";
Αυτό σημαίνει "δεξιός που λέω ότι είμαι αριστερός", συριζαίος δηλαδή.
Professor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Professor »

Ορέστης 35 έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:37
Professor έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:29 Ο Κασιδιάρης δεν πρόκειται να βγει πρώτος έτσι κι αλλιώς. Αφού έχεις την τάση, ψήφισέ τον. Δεν θα φέρει το ναζισμό.

Αλλά δεν κατάλαβα γιατί σου έχουν επιτεθεί και ποιοι ακριβώς..
Μου επιτεθηκαν καποιοι αριστεροι που ενιωσαν παντοδυναμια και ατιμωρησια με τον Τσιπρα στην εξουσια. Θελω να τελειωσει η αποθρασυνση. Η βρωμα στους δρομους. Να ερθει μια αληθινη βροχη που θα ξεπλυνει τη λερα απο τους δρομους του κεντρου. Βαρεθηκα ο μονος νομος που εφαρμοζεται να ειναι ο νομος που με σταματαει να παρω το νομο στα χερια μου. Βαρεθηκα να βλεπω μαυριλα, να εισπνεω γανια απο τις πειραγμενες εξατμισεις των ταξι και ατμους ναρκωτικων ουσιων καθε 20 μετρα. Βαρεθηκα να φοβαμαι και να καταπιεζομαι. Αυτη η πολη με εχει κανει σκλαβο.
Πάλι δεν κατάλαβα. Τι ήταν αυτοί οι αριστεροί; Σε ποιο χώρο έγινε αυτό;

Καλά, το κέντρο της Αθήνας γκρέμισμα θέλει. Πρέπει να περάσουν κάποια σχέδια ανάπλασης ή κάτι τέτοιο, αλλά γενικότερα δεν υπάρχει ελπίδα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Von Mackensen έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:44
Ορέστης 35 έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:20 Οι επιθεσεις που δεχτηκα απο αριστερους λογω κληρονομικης αλωπεκιας και ιδιαιτερα απο τον ειδικευομενο ορθοπεδικο του ΚΑΤ ο οποιος προσποιουμενος ιατρικη εξεταση μου σακατεψε την επιγονατιδα, φουντωσαν μεσα μου τη θεληση για εκδικηση.

Τι;;;
:smt005: :smt005: :smt005:
Πιθανολογω οτι αυτος ηταν ο λογος των επιθεσεων. Οτι με περασαν για χρυσαυγιτη. Εχει συμβει και σε αλλους αλλωστε.

Αλλα ας μην εστιασουμε σε αυτο. Ο Αινειαν πιο πανω λεει οτι δεν πρεπει να ψηφιζουμε απο αντιδραση. Εσεις τι λετε;
Ορέστης 35

Γραφικός έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:46 "Αριστερών καταβολών φιλελεύθερος";
Αυτό σημαίνει "δεξιός που λέω ότι είμαι αριστερός", συριζαίος δηλαδή.
Οχι.
Γραφικός

Ορέστη, εμένα μου σακάτεψε την επιγονατίδα ο γυμναστής μου και δεν είχαμε μιλήσει ποτέ για πολιτικά, ούτε γουστάραμε από κοινού καμιά γκόμενα.
Δεν έχουν τα πάντα λογική εξήγηση, καμιά φορά απλά συμβαίνουν μαλακίες. Εγώ που είμαι από τους πιο αντίθετους στο φασισμό, τέτοια μπαμπεσιά δεν θα έπαιζα σε κανέναν, όσο φασίστα και να τον θεωρούσα.
Spoiler
Εκτός κι αν ήξερα στα σίγουρα ότι βγαίνει και σακατεύει κόσμο, οπότε θα έψαχνε την σπονδυλική του στήλη στα σκουπίδια.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:46

σκλαβο του κεφαλαιου θα σε κανουν οι κασιδιαρηδες για να πουλας προστασια για κανενα 200αρι το μηνα

δεν υφισταται πατριδα μεσα στο καπιταλιστικο συστημα το οποιο ιεναι εχθρος του πρωτου
Πισω αποστολε του Juche!
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Γραφικός

Τέσπα, μη ψηφίσεις Κασιδιάρη.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ορέστης 35 έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:20Ως αριστερων καταβολων φιλελευθερος και κοσμοπολιτης βρισκω...
Σαν τι είδους κοσμοπολίτης; 'Οτι την έχεις παίξει χαζεύοντας σε βίντεο Ασιάτισες, Ινδές και Αφρικανές;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Πειστε με να ψηφισω Κασιδιαρη
Ετσι θα ειναι η Αθηνα με δημαρχο Κασιδιαρη

Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

8.5/10
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ορέστης 35

Γραφικός έγραψε: 09 Ιαν 2019, 20:00 Ορέστη, εμένα μου σακάτεψε την επιγονατίδα ο γυμναστής μου και δεν είχαμε μιλήσει ποτέ για πολιτικά, ούτε γουστάραμε από κοινού καμιά γκόμενα.
Δεν έχουν τα πάντα λογική εξήγηση, καμιά φορά απλά συμβαίνουν μαλακίες. Εγώ που είμαι από τους πιο αντίθετους στο φασισμό, τέτοια μπαμπεσιά δεν θα έπαιζα σε κανέναν, όσο φασίστα και να τον θεωρούσα.
Spoiler
Εκτός κι αν ήξερα στα σίγουρα ότι βγαίνει και σακατεύει κόσμο, οπότε θα έψαχνε την σπονδυλική του στήλη στα σκουπίδια.
Τον αλλο τον ανθρωπακο τον χτυπησε μια αναρχικη ομαδα στη Μπουμπουλινας γιατι εμοιαζε με εναν δημοσιογραφο του Σκαι. Δηλαδη δε μπορουμε να βγουμε απο το σπιτι μας και να παμε οπου θελουμε; Αυτα πρεπει να αντιμετωπιστουν με δραστικη αντιδραση. Αυτο απανταω στην τοποθετηση του Αινειαν. Το προβλημα των Αθηναιων ειναι οτι δεν αντιδραμε. Βεβαια ακομα δε με πειθουν τα επιχειρηματα της ΧΑ, φαινεται να απευθυνονται στο δικο τους ειδικο ακροατηριο.
Yochanan έγραψε: 09 Ιαν 2019, 20:07
Ορέστης 35 έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:20Ως αριστερων καταβολων φιλελευθερος και κοσμοπολιτης βρισκω...
Σαν τι είδους κοσμοπολίτης; 'Οτι την έχεις παίξει χαζεύοντας σε βίντεο Ασιάτισες, Ινδές και Αφρικανές;
Τι αλλο ειδος κοσμοπολιτη υπαρχει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 09 Ιαν 2019, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Αφού δε σε δίδαξε η Ιστορία το τι εστί ναζισμός, πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Δαγκωτό Κασιδιάρη λοιπόν.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ορεστη,γιατροι δικηγοροι ειναι με το κινημα των γραβατακιδων δλδ φανατικοι νδκρατες και πασοκοι εξ'ου και η αντικοινωνικη τους συμπεριφορα εναντι σου

αυτοι που χρεωκοπησαν την μπανανια δλδ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 09 Ιαν 2019, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ορέστης 35 έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:37
Professor έγραψε: 09 Ιαν 2019, 19:29 Ο Κασιδιάρης δεν πρόκειται να βγει πρώτος έτσι κι αλλιώς. Αφού έχεις την τάση, ψήφισέ τον. Δεν θα φέρει το ναζισμό.

Αλλά δεν κατάλαβα γιατί σου έχουν επιτεθεί και ποιοι ακριβώς..
Μου επιτεθηκαν καποιοι αριστεροι που ενιωσαν παντοδυναμια και ατιμωρησια με τον Τσιπρα στην εξουσια. Θελω να τελειωσει η αποθρασυνση. Η βρωμα στους δρομους. Να ερθει μια αληθινη βροχη που θα ξεπλυνει τη λερα απο τους δρομους του κεντρου. Βαρεθηκα ο μονος νομος που εφαρμοζεται να ειναι ο νομος που με σταματαει να παρω το νομο στα χερια μου. Βαρεθηκα να βλεπω μαυριλα, να εισπνεω γανια απο τις πειραγμενες εξατμισεις των ταξι και ατμους ναρκωτικων ουσιων καθε 20 μετρα. Βαρεθηκα να φοβαμαι και να καταπιεζομαι. Αυτη η πολη με εχει κανει σκλαβο.
Ε, αν σε ζαλίζει γιατί πηγαίνεις κάθε μέρα για κυνήγι στο δάσος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ορέστης 35

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Ιαν 2019, 20:23 Ορεστη,γιατροι δικηγοροι ειναι με το κινημα των γραβατακιδων δλδ φανατικοι νδκρατες και πασοκοι εξ'ου και η αντικοινωνικη τους συμπεριφορα εναντι σου

αυτοι που χρεωκοπησαν την μπανανια δλδ
Υπαρχουν και συριζαιοι γιατροι. Εννοειται οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μας εκαναν μπανανια. Το πρωτοφανες στην Ελλαδα ειναι οτι τα λουμπεν απεκτησαν λεφτα και θεσεις και νομισαν οτι εγιναν νοικοκυραιοι. Αστοι με ηθος τσαβ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”