Πανα μ,δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.,Ακου με εμενα,κατι ξερω απο αυτα.Χρονια ασχολουμε με τα περιβαλλοντικα.Πάνας έγραψε: 08 Ιαν 2019, 22:06Εγώ έχω ποντάρει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου γιαυτό πούλησα το αυτοκίνητο, αλλά ο καιρός μου κάνει μαλακίτσες.Εσθήρ έγραψε: 08 Ιαν 2019, 22:04Βροχη θα ριξει μπολικια η υπατια,αλλα εξαρταται που θα βρεθεις.![]()
Βρε σεις,ετσι οπως το παει ο καιρος,και που να δουμε ακομα βεβαια,με την κλιματικη αλλαγη και τα συναφη,αυτο το θεματακι θα γινει το πιο δημοφιλες.![]()
Το φαινομενο του θερμοκηπιου και της κλιματικης αλλαγης,εχει ακραια φαινομενα.Αυτο τι σημαινει;
Ναι,λεμε οτι αυξανεται η θερμοκρασια της γης,μεσος ορος,αλλα γινεται μια αλυσιδα,οποτε το ενα φαινομενο φερνει το αλλο,και εχουμε περιοχες που εχουν πολυ ζεστη,ταυτοχρονα ομως αλλες περιοσχες με πολυ κρυο,πολλες βροχες αλλα αντιστοιχα και πολυ ξηρασια σε αλλα μερη και παει λεγοντας.
Αποσταθεροποιηση κλιματος δηλαδη.
ΟΚ τωρα κανουμε την πλακα μας αλλα αυτα που λεω ισχυουν.
Τουτεστιν θα δεις στην ελλαδα μεγαλους καυσωνες ,αυξηση της θερμοκρασιας,θα δεις και ξηρασια αλλα θα βλεπεις και ακραια καιρικα φαινομενα,πλημυρες, χιονοθυελλες κλπ.Και βεβαια οχι μονο η ελλαδα.
ΟΚ...αυτα τα λεμε σαν πλακα,αλλα ειναι γεγονος΄.