Να λιωσεις το χιονι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
-
stergiosbik
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Εσύ παπσε, ξερεις. Είπαμε λαστ γηαρ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι έχει ευαισθησίες, ειδικά στον τρόπο που ξεχέζει τους άλλους.
the end
- Cecily Anne
Όχι, να έχω να πίνω, γιατί της βρύσης δεν πίνεται. Επίσης δεν έχω φτυάρι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βροχή να ρίξει. Να το λιώσει να ησυχάσουμε!Fuerte έγραψε: 08 Ιαν 2019, 21:07 Θεσσαλονίκη θα ρίξει τα πάντα αναλόγως σε ποιο σημείο του νομού βρίσκεται ο καθένας. Χιόνι, χιονόνερο, βροχή, τα πάντα όλα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
stergiosbik
Να και ένας λογικός άνθρωπος.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2019, 21:42Όχι, να έχω να πίνω, γιατί της βρύσης δεν πίνεται. Επίσης δεν έχω φτυάρι.
Το να γεμίσεις δυο κουβάδες με νερό και μερικά μπουκάλια με νερό (ή να αγοράσεις) για την τουαλέτα και το μαγείρεμα είναι μία τρομακτική ταλαιπωρία, ένας ηράκλειος άθλος. Το να βάλεις μια χύτρα ή μια σχάρα στο τζάκι (αν έχεις) ή πάνω στη σόμπα ή το γκαζάκι αν δεν έχεις, επίσης.
Ειδικώς αν ξέρεις ότι στην περιοχή σου παγώνουν οι σωλήνες ή υπάρχει περίπτωση να κοπεί το ρεύμα από κλαδιά κλπ
Αλλά οοοόχι, εμείς είμαστε πολιτισμένοι και δεν τα μπορούμε αυτά τα χωριάτικα...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
User_601
Αγαπουλα,ειμαι μια διασημοτητα,δεν μπορω να δινω ετσι τα στοιχεια μου.Δεν θελω να αποκαλυφθω εννοειται!
Εσυ Πανα μου που μενεις;
-
User_601
Ειπες κατι για μενα μικρε πτωχε Πανα;Ξεχεζω οταν με περνουν απο τα μουτρα.
Αλλα,εισαι εκτος θεματος.Για αλλη μια φορα.
Δεν μου ειπες,εσυ που μενεις;
-
User_601
Α...μου ειπες.
-
User_601
Βροχη θα ριξει μπολικια η υπατια,αλλα εξαρταται που θα βρεθεις.Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2019, 21:51Βροχή να ρίξει. Να το λιώσει να ησυχάσουμε!Fuerte έγραψε: 08 Ιαν 2019, 21:07 Θεσσαλονίκη θα ρίξει τα πάντα αναλόγως σε ποιο σημείο του νομού βρίσκεται ο καθένας. Χιόνι, χιονόνερο, βροχή, τα πάντα όλα.
Βρε σεις,ετσι οπως το παει ο καιρος,και που να δουμε ακομα βεβαια,με την κλιματικη αλλαγη και τα συναφη,αυτο το θεματακι θα γινει το πιο δημοφιλες.
- Cecily Anne
Μα έκανα μαλακία, διότι βγήκα πήρα δύο δίλιτρα, διότι δεν μπορούσα να κουβαλήσω άλλα στο χέρι, γιατί είχα και τα άλλα ψώνια. Μετά ξαναγύρισα, να πάρω και τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά, έφαγα σκάλωμα με ένα μοτεράκι για αφρόγαλα και ξέχασα να πάρω την 6δα.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2019, 21:55
Αλλά οοοόχι, εμείς είμαστε πολιτισμένοι και δεν τα μπορούμε αυτά τα χωριάτικα...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ έχω ποντάρει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου γιαυτό πούλησα το αυτοκίνητο, αλλά ο καιρός μου κάνει μαλακίτσες.Εσθήρ έγραψε: 08 Ιαν 2019, 22:04Βροχη θα ριξει μπολικια η υπατια,αλλα εξαρταται που θα βρεθεις.Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2019, 21:51Βροχή να ρίξει. Να το λιώσει να ησυχάσουμε!Fuerte έγραψε: 08 Ιαν 2019, 21:07 Θεσσαλονίκη θα ρίξει τα πάντα αναλόγως σε ποιο σημείο του νομού βρίσκεται ο καθένας. Χιόνι, χιονόνερο, βροχή, τα πάντα όλα.![]()
Βρε σεις,ετσι οπως το παει ο καιρος,και που να δουμε ακομα βεβαια,με την κλιματικη αλλαγη και τα συναφη,αυτο το θεματακι θα γινει το πιο δημοφιλες.![]()
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-