Spoiler

Αυτή όντως έχει ωραία και φυσικά. Και ωραία φάτσα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 16:38Κράμα κέιτ απτον - σιόν κούπερΜαυροβασίλης έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:53Kate Upton + ή Eden Mor ?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 13:46 Αλλά θα γράψω την αμαρτία μου και ας με κρίνει ο θεός, δεν με απασχολούν τα εγκόσμια: τα θέλω μεγαλύτερα![]()

Οχι, απλα δειχνει πως η αναμιξη φυλών και ο πολυπολιτισμός ειναι ο δρομος προς την ομορφια. "She has Italian, Hungarian, English, Slovak and Irish ancestry"SuperRogue έγραψε: 15 Ιαν 2019, 09:17 Πιστεύετε ο θεός διασκεδάζει με το πόνο μας όταν μας δείχνει κάτι τόσο τέλειο που δεν μπορούμε ποτέ να πλησιάσουμε.
Gherschaagk έγραψε: 15 Ιαν 2019, 10:11 Ο Μαξ γράφει τα εξής:
Οχι, απλα δειχνει πως η αναμιξη φυλών και ο πολυπολιτισμός ειναι ο δρομος προς την ομορφια. "She has Italian, Hungarian, English, Slovak and Irish ancestry"
Αστο. Γάμησε το καλύτερα. Κάποια άλλη στιγμή.Nero έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 23:18 Δε θέλω μαλακίες,το ερώτημα είναι πολύ σοβαρό,τόσο που για μια στιγμή είπα να το βάλω στη φιλοσοφία. Θα μπορούσε να υπάρχει άλλη εξήγηση για το ότι μοιάζουν ΤΟΣΟ ιδανικά? Είναι δυνατόν να πετύχει 2 τόσο τέλεια αποτελέσματα μια αποκλειστική διαδικασία![]()
![]()