Σύντροφε δεν είναι του Θεού. Του δγιαόλου είναι αλλιώς η ντροπαλή φατσούλα δεν θα είχε θέση στο ποστ σου.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:02
Όταν σας τα έλεγα εγώ ότι υπάρχει Θεός, δεν με πιστεύατε. Τώρα θα με πιστέψουν ακόμη και οι πέτρες! οι ολοστρόγγυλες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Alexandra Daddario-είναι η απόδειξη για την ύπαρξη του θεού?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Alexandra Daddario-είναι η απόδειξη για την ύπαρξη του θεού?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αρα είναι ΛΑΘΡΟ!Cavaliere έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:38She has Italian, Hungarian, English, Slovak and Irish ancestry.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Ο Κύριος μας χαρίζει τις ομορφιές αυτού του κόσμου. Αλλά και ο διάολος δημιούργημα του είναι, που αποστάτησε!Gherschaagk έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:55Σύντροφε δεν είναι του Θεού. Του δγιαόλου είναι αλλιώς η ντροπαλή φατσούλα δεν θα είχε θέση στο ποστ σου.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:02
Όταν σας τα έλεγα εγώ ότι υπάρχει Θεός, δεν με πιστεύατε. Τώρα θα με πιστέψουν ακόμη και οι πέτρες! οι ολοστρόγγυλες.![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- blackpaint
με αγγλικη καταγωγη; Dude, μιλαμε σχεδον για American Aristocracy. με καταγωγη απο τους πρωτους αποικους. Ειπαμε, manhattan upper east side.μίστερ μαξ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:57Αρα είναι ΛΑΘΡΟ!Cavaliere έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:38She has Italian, Hungarian, English, Slovak and Irish ancestry.
Silver spoon fed Hollywood Diva. Κατσε καλα δηλαδη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο πειρασμός είναι του δγιαόλου σύντροφε. Άσχετα ποιος δημιούργησε τον δγιάολο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 15:01Ο Κύριος μας χαρίζει τις ομορφιές αυτού του κόσμου. Αλλά και ο διάολος δημιούργημα του είναι, που αποστάτησε!Gherschaagk έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:55Σύντροφε δεν είναι του Θεού. Του δγιαόλου είναι αλλιώς η ντροπαλή φατσούλα δεν θα είχε θέση στο ποστ σου.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:02
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Ένα άλλο λινκ έγραφε για "Czechoslovakian ancestry" αλλά δε μου έμοιαζε καθόλου για Τσέχα. Τελικά μας διαφώτισε ο Cavaliere ότι οι (όποιες) ανατολικές ρίζες της είναι από Σλοβακία και Ουγγαρία.
-
Nero
Ουγγαρία και Σλοβακία είναι καρακεντρική Ευρώπη. Δεν ξέρω ως σας έχει κολλήσει μερικούς ότι η Τσεχία,η Ουγγαρία κλπ είναι "Ανατολή" επειδή τους κατέκτησαν οι ρώσοι για μερικές δεκαετίεςJolly Roger έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 15:11 Ένα άλλο λινκ έγραφε για "Czechoslovakian ancestry" αλλά δε μου έμοιαζε καθόλου για Τσέχα. Τελικά μας διαφώτισε ο Cavaliere ότι οι (όποιες) ανατολικές ρίζες της είναι από Σλοβακία και Ουγγαρία.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ειναι φανερο πως ειναι προϊον πολλών εθνοτήτων ανεξαρτήτως ταξικής διαστρωμάτωσης. Το αβίαστο συμπέρασμα ειναι οτι η ανάμιξη εθνών παράγει καλύτερα αποτελέσματα. Αρα ειναι επιχείρημα υπερ της μετανάστευσης.blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 15:02με αγγλικη καταγωγη; Dude, μιλαμε σχεδον για American Aristocracy. με καταγωγη απο τους πρωτους αποικους. Ειπαμε, manhattan upper east side.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- blackpaint
ετσι κι αλλιως ολα τα εθνη ειναι ηδη προιοντα αναμειξης, αλλα να σε χαρω, μην πολιτικοποιεις το νημα, γιατι γινεσαι σαν τον Μπερια τωρα.μίστερ μαξ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 15:17Ειναι φανερο πως ειναι προϊον πολλών εθνοτήτων ανεξαρτήτως ταξικής διαστρωμάτωσης. Το αβίαστο συμπέρασμα ειναι οτι η ανάμιξη εθνών παράγει καλύτερα αποτελέσματα. Αρα ειναι επιχείρημα υπερ της μετανάστευσης.blackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 15:02με αγγλικη καταγωγη; Dude, μιλαμε σχεδον για American Aristocracy. με καταγωγη απο τους πρωτους αποικους. Ειπαμε, manhattan upper east side.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κράμα κέιτ απτον - σιόν κούπερΜαυροβασίλης έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:53Kate Upton + ή Eden Mor ?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 13:46 Αλλά θα γράψω την αμαρτία μου και ας με κρίνει ο θεός, δεν με απασχολούν τα εγκόσμια: τα θέλω μεγαλύτερα![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 12:26Δηλαδή δεν θες;Nero έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:50Έγραψα σε caps ότι θέλω να τις ρίξω ΠΟΥΤΣΑ και μετά να παντρευτούμε? Όχι,τουτέστιν δεν είμαι ο DajeDwarven Blacksmith έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:41 Οκ Daje παρατράβηξε το αστείο, βγες από το λογαριασμό του ανθρώπου.μωρ καλα τα λεει ο γυρατζης, όλες οι κρυφοσυκιες εδω μαζεύτηκαν
Με κάνατε και γκούγκλισαΜαυροβασίλης έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:53Kate Upton + ή Eden Mor ?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 13:46 Αλλά θα γράψω την αμαρτία μου και ας με κρίνει ο θεός, δεν με απασχολούν τα εγκόσμια: τα θέλω μεγαλύτερα![]()
Δεν θα σας συγχωρήσω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Μαυροβασίλης
μαζί και με το πουλαιν του ΣΕ, Vaggelakas intensifiesBeria έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 18:54Με κάνατε και γκούγκλισαΜαυροβασίλης έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:53Kate Upton + ή Eden Mor ?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 13:46 Αλλά θα γράψω την αμαρτία μου και ας με κρίνει ο θεός, δεν με απασχολούν τα εγκόσμια: τα θέλω μεγαλύτερα![]()
Δεν θα σας συγχωρήσω
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
μη επανδρωμένη σέλφι
ritzeri έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 14:13 Είδατε ρε μλκες την ανωτερότητα του στήθους;
Τι να κλασει ο κωλος;
άι σι γουατ ντιτ γιου πριτς δέαρ
φίλε είσαι παρθένος;Nero έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 23:18 Δε θέλω μαλακίες,το ερώτημα είναι πολύ σοβαρό,τόσο που για μια στιγμή είπα να το βάλω στη φιλοσοφία. Θα μπορούσε να υπάρχει άλλη εξήγηση για το ότι μοιάζουν ΤΟΣΟ ιδανικά? Είναι δυνατόν να πετύχει 2 τόσο τέλεια αποτελέσματα μια αποκλειστική διαδικασία![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 4 Απαντήσεις