Εγώ δεν μπορώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
-
User_601
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Κατσε διοτι τωρα με αγχωσες.ΟΚ μαστορας ηταν αυτος που το εβγαλε,πολυ καλος κιολας,το τι εκανε το φρεον ιδεα δεν εχω,δηλαδη θα επρεπε να το εχιε βαλει καπου;Μην γελατε,ιδεα δενε χω απο αυτα.Ξερω οτι το εχω σε πλαστικο τυλιγμενο το εσωτερικο κομματι και το εξωτερικο το εχω στην βεραντα.Κινδυνευω;Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 22:17Δυστυχώς όχι πρέπει να εγκατασταθεί για να δει ανΕσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 22:13Ναι το ξερω.Και σκαω και το καλοκαιρι γμτ.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 22:11
Πάντως δεν έχει δικαίωμα η ιδιοκτήτρια να σου πει να μη βάλεις κλιματιστικό. Να το βάλεις κανονικά και να την γράψεις.
Θα το παλεψω για το καλοκαιρι,το ζητημα ειναι οτι επειδη εχει μεινει σε αχρηστια πανω απο 5 χρονια,δεν ξερω αν θα δουλεψει το εργαλειο.Και σκεφτομαι,να φερω μαστορα,να κανει τις τρουπες και τελικα να μην δουλευει;Δεν ξερω πως θα μπορουσε καποιος να δει χωρις να το εγκαταστησει αν ειναι οκ.![]()
λειτουργεί
Τίποτα δεν παθαίνει. Απλά πρέπει να ήταν μάστορας αυτός που στο έβγαλε και να σου έχει μαζέψει το φρέον. Και να είναι μάστορας αυτός που θα το βάλει.
Που ειναι αυτο το φρεον;Γιατι ζει;γιατι υπαρχει;ειναι επικινδυνο για μενα;
-
User_601
Νταξει,με ενα γρηγορο γκουγκλάρισμα ειδα οτι το φρεον ειναι στην εξωτερικη μοναδα,δεν κινδυνευω με εσωτερικη διαρροη.
Οποτε,πρεπει να φερω μαστορα να το βαλει και αν λειτουργισει καλα ειμαστε,αν οχι,την π@τσισαμε.
Οποτε,πρεπει να φερω μαστορα να το βαλει και αν λειτουργισει καλα ειμαστε,αν οχι,την π@τσισαμε.
Δε σου έδωσε κανένα μπουκαλάκι;Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 22:24Κατσε διοτι τωρα με αγχωσες.ΟΚ μαστορας ηταν αυτος που το εβγαλε,πολυ καλος κιολας,το τι εκανε το φρεον ιδεα δεν εχω,δηλαδη θα επρεπε να το εχιε βαλει καπου;Μην γελατε,ιδεα δενε χω απο αυτα.Ξερω οτι το εχω σε πλαστικο τυλιγμενο το εσωτερικο κομματι και το εξωτερικο το εχω στην βεραντα.Κινδυνευω;Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 22:17Δυστυχώς όχι πρέπει να εγκατασταθεί για να δει ανΕσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 22:13
Ναι το ξερω.Και σκαω και το καλοκαιρι γμτ.
Θα το παλεψω για το καλοκαιρι,το ζητημα ειναι οτι επειδη εχει μεινει σε αχρηστια πανω απο 5 χρονια,δεν ξερω αν θα δουλεψει το εργαλειο.Και σκεφτομαι,να φερω μαστορα,να κανει τις τρουπες και τελικα να μην δουλευει;Δεν ξερω πως θα μπορουσε καποιος να δει χωρις να το εγκαταστησει αν ειναι οκ.![]()
λειτουργεί
Τίποτα δεν παθαίνει. Απλά πρέπει να ήταν μάστορας αυτός που στο έβγαλε και να σου έχει μαζέψει το φρέον. Και να είναι μάστορας αυτός που θα το βάλει.![]()
Που ειναι αυτο το φρεον;Γιατι ζει;γιατι υπαρχει;ειναι επικινδυνο για μενα;![]()
Spoiler
Αστειεύομαι
Μέσα στο μηχάνημα είναι. Στην εξωτερική μονάδα,αν το έχει μαζέψει εννοούμε ότι το κλείνουν μέσα κλείνοντας κάτι βάνακια για να μην χαθεί με την αποξήλωση.
Δεν επικίνδυνο για σένα γιατί δεν έρχεσαι σε επαφή. Απλά καλό είναι αυτός που θα στο τοποθετήσει να είναι πράγματι ψυκτικός για να σου κάνει σωστή δουλειά.
Δεν επικίνδυνο για σένα γιατί δεν έρχεσαι σε επαφή. Απλά καλό είναι αυτός που θα στο τοποθετήσει να είναι πράγματι ψυκτικός για να σου κάνει σωστή δουλειά.
Απλά α) είναι πανάκριβο β) εξαρτάται από την παλαιότητα του μηχανήματος για το αν κυκλοφορεί ακομα το φρέον που παίρνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Ιαν 2019, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Έχει πολύ ψόφο ανατολική Θεσσαλονίκη.και δρόμοι πεζοδρόμια όλα παγώνουν.
Ε ρε κόσμος που έχει να φαει τούμπα.
-
User_601
Ευτελίζεται το προϊόν όμως έτσι κ ο Αλλάχ ευλόγησε την ποικιλία επίσης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 22:40Οντως και στο συνιστω.Εγω το εχω συνεχεια,και με αυτον που θελω!.![]()
Ον τοπικ:
Ναιδα μου θενκς ε λοτ!
Σαφως θα φερω ψυκτικο,δεν κανω τετοιες μαλακιες,παντα απευθυνομαι εκει που πρεπει.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
User_601
Καλα το παμε.2 βαθμους δειχνει εδω που ειμαι....για φετος ότι πιο χαμηλο εχει δειξει. 
τιδέν
Έναν χειμώνα τον έβγαλα με ηλεκτρικό υπόστρωμα από τα LIDL και δεν έπαθα τίποτα.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:27Κατσαρώνει και το μαλλί άμα γίνει καμιά στραβή;Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:20 Ενημερώνω όσους θέλουν να κάνουν οικονομία αλλά να κοιμούνται ζεστά, να πάρουν μια ηλεκτρική κουβέρτα.
Καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα (όσο μια λάμπα), θα χορτάσετε ζεστασιά χωρίς να σκεπάζεστε με χοντρές κουβέρτες.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ναι, δεν είναι και για πολλές μετακινήσεις η φάση. Αύριο τη μέρα θα ανέβει κάπως η θερμοκρασία, οπότε μπορεί να λιώσουν οι πάγοι. Αλλά αυτή τη στιγμή ειδικά τα πεζοδρόμια έχουν το μαύρο τους το χάλι.Λευκός Λύκος έγραψε: 05 Ιαν 2019, 22:37 Έχει πολύ ψόφο ανατολική Θεσσαλονίκη.και δρόμοι πεζοδρόμια όλα παγώνουν.
Το είχες στην πρίζα κανονικά;vagabondo έγραψε: 05 Ιαν 2019, 22:46
Έναν χειμώνα τον έβγαλα με ηλεκτρικό υπόστρωμα από τα LIDL και δεν έπαθα τίποτα.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
User_601
Τα προγνωστικα παντως μεχρι στιγμης στην περιοχη μου,καπου αττικη,περιπου...
δειχνουν την μικροτερη θερμοκρασια την τριτη,0 με 5.
Ε.,αν εχει και συννεφακια μπολικα μπορει να δουμε και καμια νιφαδα.Λεμε τωρα.
Ε.,αν εχει και συννεφακια μπολικα μπορει να δουμε και καμια νιφαδα.Λεμε τωρα.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Βλέπω προγνωστικά για 2-3 μέρες και προβλέπεται ψόφοκρυο,ειδικά από το απόγευμα και μετά.Fuerte έγραψε: 05 Ιαν 2019, 22:47Ναι, δεν είναι και για πολλές μετακινήσεις η φάση. Αύριο τη μέρα θα ανέβει κάπως η θερμοκρασία (όχι και πολύ 2-3 πάνω από το μηδέν), οπότε μπορεί να λιώσουν οι πάγοι. Αλλά αυτή τη στιγμή ειδικά τα πεζοδρόμια έχουν το μαύρο τους το χάλι.Λευκός Λύκος έγραψε: 05 Ιαν 2019, 22:37 Έχει πολύ ψόφο ανατολική Θεσσαλονίκη.και δρόμοι πεζοδρόμια όλα παγώνουν.
Είδες πουθενά σε γωνιές και πλατείες τίποτα σακούλια με αλάτι;πριν 2 χρόνια είχαν αφήσει πριν τα χιόνια σε καθε γωνιά από 5-6 σακούλια,φέτος δεν έχω δει τίποτα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1060 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις