!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Αναλογικά πληρώνεις πολύ πιο ακριβό το ρεύμα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ενημερώνω όσους θέλουν να κάνουν οικονομία αλλά να κοιμούνται ζεστά, να πάρουν μια ηλεκτρική κουβέρτα.
Καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα (όσο μια λάμπα), θα χορτάσετε ζεστασιά χωρίς να σκεπάζεστε με χοντρές κουβέρτες.
Καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα (όσο μια λάμπα), θα χορτάσετε ζεστασιά χωρίς να σκεπάζεστε με χοντρές κουβέρτες.
Κατσαρώνει και το μαλλί άμα γίνει καμιά στραβή;Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:20 Ενημερώνω όσους θέλουν να κάνουν οικονομία αλλά να κοιμούνται ζεστά, να πάρουν μια ηλεκτρική κουβέρτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γμσ τα 175€ για τον Δεκέμβριο μου ήρθε το γαμημένο για δυαράκι.Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:13 Στο μεταξυ,πετρελαιο εννοειται το εχω κοψει εδω και 2 χρονια,διοτι πληρωνα τα μαλλιοκερατα μου,οντως τουλαχιστον μεχρι περυσσι μου ερχοταν φθηνοτερο με καλοριφερ λαδιου,ΔΕΗ δηλαδη,αλλα σκεφτομαι με τρομο τον λογαριασμο σε λιγο.![]()
![]()
Με πονεσε η καρδούλα μου. Πάει το άρωμα της Burberry
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δοκίμασέ την και δεν θα την αποχωριστείς ποτέ. Για τις γυναίκες που είναι κρυουλιάρες δεν παίζεται.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:27Κατσαρώνει και το μαλλί άμα γίνει καμιά στραβή;Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:20 Ενημερώνω όσους θέλουν να κάνουν οικονομία αλλά να κοιμούνται ζεστά, να πάρουν μια ηλεκτρική κουβέρτα.
Δεν είμαι καθόλου κρυουλιάρα.Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:34Δοκίμασέ την και δεν θα την αποχωριστείς ποτέ. Για τις γυναίκες που είναι κρυουλιάρες δεν παίζεται.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:27Κατσαρώνει και το μαλλί άμα γίνει καμιά στραβή;Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:20 Ενημερώνω όσους θέλουν να κάνουν οικονομία αλλά να κοιμούνται ζεστά, να πάρουν μια ηλεκτρική κουβέρτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
User_601
Ετσι ηξερα και εγω ,αλλα απο τοτε που ακριβυνε πολυ,τη τελευταια χρονια που εβαλα ηταν προπερσι,πληρωσα συνολικα για τον χειμωνα 600 ευρω μονο για πετρελαιο συν 200ρες στην ΔΕΗ,διοτι τις ωρες που δεν αναβα το καλοριφερ,ξυλιαζα,και εβαζα και το λαδιου,οποτε μαντεψε,μου εφυγαν τα μαλλιοκερατα μου.
Περυσσι που ειπα γιοκ πετρελαιο,και σε τριοροφω μενω,δεν εχουμε κοινοχρηστα,εβαζα μονο τα σωματα λαδιου,300ρες μου ηρθαν οι λογαριασμοι.Συγκριτικα λιγοτερα απο προπερσυ,που ειχα 200ρες ΔΕΗ συν τα 600 ευρουλακια στο πετρελαιο.
Το θεμα ειναι οτι φετος ειναι πιο κρυα απο περυσσι,για αυτο και εχω αγχος.Αν μου ερθει 300,το εχω μεσα στα δεδομενα μου.Για παραπανω δεν ξερω τι θα κανω.
Καλα οταν δω τον λογαριασμο να με περιμενει,μεχρι να τον ανοιξω,τι χαπια να παρω δεν ξερω...

Μετα το ανοιγμα του λογαριασμου,με βλεπω καπως ετσι....

-
User_601
Δεν λεει.Καταρχην στην μονη φαση που δνεε χω προβλημα ειναι στο κρεβατι.Ωραιοτατη τουρκικη ,ναι..τουρκικη πολυ μαλακια,σαν βελουδο κουβερτα,τερας λεμε,και μονο αυτην εχω,μιλαμε μπαζουκας εξω να ριχνει,δεν καταλαβαινω τιποτα και τεσπα στο κρεβατι γενικα,μπορεις να ζεσταθεις ποικιλοτροπως.Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:34Δοκίμασέ την και δεν θα την αποχωριστείς ποτέ. Για τις γυναίκες που είναι κρυουλιάρες δεν παίζεται.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:27Κατσαρώνει και το μαλλί άμα γίνει καμιά στραβή;Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:20 Ενημερώνω όσους θέλουν να κάνουν οικονομία αλλά να κοιμούνται ζεστά, να πάρουν μια ηλεκτρική κουβέρτα.
Και εχουν σημειωθει και βραχυκυκλωματα και φωτιες απο αυτες τις κουβερτες.
Το ζητουμενο ειναι πως βγαινεις απο το κρεβατι.
-
User_601
Εγω σου λεω,300ρα να μου ερθει,θα παραμεινει στην θεση της η καρδια μου,το εχω μεσα στο προγραμμα.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:31Γμσ τα 175€ για τον Δεκέμβριο μου ήρθε το γαμημένο για δυαράκι.Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:13 Στο μεταξυ,πετρελαιο εννοειται το εχω κοψει εδω και 2 χρονια,διοτι πληρωνα τα μαλλιοκερατα μου,οντως τουλαχιστον μεχρι περυσσι μου ερχοταν φθηνοτερο με καλοριφερ λαδιου,ΔΕΗ δηλαδη,αλλα σκεφτομαι με τρομο τον λογαριασμο σε λιγο.![]()
![]()
Με πονεσε η καρδούλα μου. Πάει το άρωμα της Burberry![]()
Οπουδήποτε κλιματιστικό είναι πολύ πιο οικονομικό από τα ηλεκτρικά σώματα. Καίει λιγότερο από τα μισά.
Άμα πάρεις καλό κλιματιστικό Α+++ <καίει> λιγότερο από το 1/3. μπορεί και λιγότερο από το 1/4.
Άμα πάρεις καλό κλιματιστικό Α+++ <καίει> λιγότερο από το 1/3. μπορεί και λιγότερο από το 1/4.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 05 Ιαν 2019, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
User_601
Αυτο μαλιστα.Και η ρημαδα εχω και ινβερτερ,αλλα καθεται ωραιοτατο κατω απο το κρεβατι μου το εσωτερικο μερος,το εξωτερικο εξω ,διοτι η ιδιοκτητρια ειναι παλαβιαρα και δνε θελει τρουπες στον τοιχο.Θα εφευγα,αλλα δεν βρισκω ευκολα σπιτι οπως το θελω.Και με το airbnb,τα πραγματα εχουν δυσκολεψει παρα πολυ.Δεν βρισκεις σπιτι λεμε για μακρυχρονια μισθωση.Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:45 Οπουδήποτε κλιματιστικό είναι πολύ πιο οικονομικό από τα ηλεκτρικά σώματα. Καίει λιγότερο από τα μισά.
Άμα πάρεις καλό κλιματιστικό Α+++ <καίει> λιγότερο από το 1/3.
Για αυτο λεω η ερμη,το τρωμε που το τρωμε το κρυο,καιμε που καιμε τα μαλλιοκερατα μας,αδικια να μην βλεπουμε και λιγο χιονακι,τουλαχιστον να το φχαριστηθουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 05 Ιαν 2019, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα μου φάνηκαν πάρα πολλά. Σε σύγκριση με πέρυσι, προπερσι κτλ. Αλλά είχα την ανηψιά μου και τη μάνα μου σπίτι δεν γινόταν αλλιώς. Αλλιώς σιγά μη το άνοιγα τα βράδια μόνο βράδυ που γυρίζω.Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:45Εγω σου λεω,300ρα να μου ερθει,θα παραμεινει στην θεση της η καρδια μου,το εχω μεσα στο προγραμμα.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:31Γμσ τα 175€ για τον Δεκέμβριο μου ήρθε το γαμημένο για δυαράκι.Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:13 Στο μεταξυ,πετρελαιο εννοειται το εχω κοψει εδω και 2 χρονια,διοτι πληρωνα τα μαλλιοκερατα μου,οντως τουλαχιστον μεχρι περυσσι μου ερχοταν φθηνοτερο με καλοριφερ λαδιου,ΔΕΗ δηλαδη,αλλα σκεφτομαι με τρομο τον λογαριασμο σε λιγο.![]()
![]()
Το παραπανω....εκεινο φοβαμαι.
![]()
Θυμάμαι μια χρονιά ήμουν άνεργη τον χειμώνα το 2014, δεν έβαζα ούτε σόμπα και την έβγαλα όλο τον χειμώνα με μια κουβέρτα σαν αυτή που λες και κάτι φλισάκια. Την βροχοπνευμονία μου την άρπαξα πάντως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
User_601
Μα λογικο ειναι να σου φανουν πολλα,ειναι αναλογα το σπιτι,και αναλογα τι καις την υπολοιπη χρονια.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:53Εμένα μου φάνηκαν πάρα πολλά. Σε σύγκριση με πέρυσι, προπερσι κτλ. Αλλά είχα την ανηψιά μου και τη μάνα μου σπίτι δεν γινόταν αλλιώς. Αλλιώς σιγά μη το άνοιγα τα βράδια μόνο βράδυ που γυρίζω.Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:45Εγω σου λεω,300ρα να μου ερθει,θα παραμεινει στην θεση της η καρδια μου,το εχω μεσα στο προγραμμα.Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:31
Γμσ τα 175€ για τον Δεκέμβριο μου ήρθε το γαμημένο για δυαράκι.
Το παραπανω....εκεινο φοβαμαι.
![]()
Θυμάμαι μια χρονιά ήμουν άνεργη τον χειμώνα το 2014, δεν έβαζα ούτε σόμπα και την έβγαλα όλο τον χειμώνα με μια κουβέρτα σαν αυτή που λες και κάτι φλισάκια. Την βροχοπνευμονία μου την άρπαξα πάντως.
Εγω θα ημουν τρισευτυχισμενη με 175.Εχω και τριαρι και απο το μεσημερι και μετα ειμαι σπιτι.
Καλα αυτο που περιγραφεις στο τελος,ει ναι ο εφιαλτης μου! Πως το αντεξες θηριο;
Ρε σεις θυμαμαι εκεινα τα παλια τα χρινια προ κρισης,μιλαμε εβαζα πετρελαιο και με το που γυρναγα σπιτι το μεσημερι,τσουπ το αναβα.Φουρνος το σπιτι,μιλαμε με κοντομανικο ημουν.
Πραγματικα το θυμαμαι και νομιζω οτι τα εζησα σε ενα αλλο,παραλληλο συμπαν...
Τωρα εννοειται πως φοραω πιτζαμες,φουτερ και πουλοβερακι απο επανω .Και παλι κρυωνω.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Είχα εμπειρία από τα μικρά μου χρόνια και τα ξαναθυμήθηκαΕσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:59
Μα λογικο ειναι να σου φανουν πολλα,ειναι αναλογα το σπιτι,και αναλογα τι καις την υπολοιπη χρονια.
Εγω θα ημουν τρισευτυχισμενη με 175.Εχω και τριαρι και απο το μεσημερι και μετα ειμαι σπιτι.
Καλα αυτο που περιγραφεις στο τελος,ει ναι ο εφιαλτης μου! Πως το αντεξες θηριο;
Ρε σεις θυμαμαι εκεινα τα παλια τα χρινια προ κρισης,μιλαμε εβαζα πετρελαιο και με το που γυρναγα σπιτι το μεσημερι,τσουπ το αναβα.Φουρνος το σπιτι,μιλαμε με κοντομανικο ημουν.
Πραγματικα το θυμαμαι και νομιζω οτι τα εζησα σε ενα αλλο,παραλληλο συμπαν...![]()
Τωρα εννοειται πως φοραω πιτζαμες,φουτερ και πουλοβερακι απο επανω .Και παλι κρυωνω.![]()
Πάντως είναι και ψυχολογικό. Όπως επίσης το παν είναι να κρατάς πόδια και πλάτη ζεστά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-