!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αναλογικά πληρώνεις πολύ πιο ακριβό το ρεύμα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ενημερώνω όσους θέλουν να κάνουν οικονομία αλλά να κοιμούνται ζεστά, να πάρουν μια ηλεκτρική κουβέρτα.
Καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα (όσο μια λάμπα), θα χορτάσετε ζεστασιά χωρίς να σκεπάζεστε με χοντρές κουβέρτες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:20 Ενημερώνω όσους θέλουν να κάνουν οικονομία αλλά να κοιμούνται ζεστά, να πάρουν μια ηλεκτρική κουβέρτα.
Καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα (όσο μια λάμπα), θα χορτάσετε ζεστασιά χωρίς να σκεπάζεστε με χοντρές κουβέρτες.
Κατσαρώνει και το μαλλί άμα γίνει καμιά στραβή;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:13 Στο μεταξυ,πετρελαιο εννοειται το εχω κοψει εδω και 2 χρονια,διοτι πληρωνα τα μαλλιοκερατα μου,οντως τουλαχιστον μεχρι περυσσι μου ερχοταν φθηνοτερο με καλοριφερ λαδιου,ΔΕΗ δηλαδη,αλλα σκεφτομαι με τρομο τον λογαριασμο σε λιγο. :a035:

Εικόνα
Γμσ τα 175€ για τον Δεκέμβριο μου ήρθε το γαμημένο για δυαράκι.
Με πονεσε η καρδούλα μου. Πάει το άρωμα της Burberry :a040:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:27
Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:20 Ενημερώνω όσους θέλουν να κάνουν οικονομία αλλά να κοιμούνται ζεστά, να πάρουν μια ηλεκτρική κουβέρτα.
Δοκίμασέ την και δεν θα την αποχωριστείς ποτέ. Για τις γυναίκες που είναι κρυουλιάρες δεν παίζεται.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:34
Δοκίμασέ την και δεν θα την αποχωριστείς ποτέ. Για τις γυναίκες που είναι κρυουλιάρες δεν παίζεται.
Δεν είμαι καθόλου κρυουλιάρα.

Que Sera, Sera...
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Ερμής έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:19 Αναλογικά πληρώνεις πολύ πιο ακριβό το ρεύμα
Ετσι ηξερα και εγω ,αλλα απο τοτε που ακριβυνε πολυ,τη τελευταια χρονια που εβαλα ηταν προπερσι,πληρωσα συνολικα για τον χειμωνα 600 ευρω μονο για πετρελαιο συν 200ρες στην ΔΕΗ,διοτι τις ωρες που δεν αναβα το καλοριφερ,ξυλιαζα,και εβαζα και το λαδιου,οποτε μαντεψε,μου εφυγαν τα μαλλιοκερατα μου.

Περυσσι που ειπα γιοκ πετρελαιο,και σε τριοροφω μενω,δεν εχουμε κοινοχρηστα,εβαζα μονο τα σωματα λαδιου,300ρες μου ηρθαν οι λογαριασμοι.Συγκριτικα λιγοτερα απο προπερσυ,που ειχα 200ρες ΔΕΗ συν τα 600 ευρουλακια στο πετρελαιο. :102:
Το θεμα ειναι οτι φετος ειναι πιο κρυα απο περυσσι,για αυτο και εχω αγχος.Αν μου ερθει 300,το εχω μεσα στα δεδομενα μου.Για παραπανω δεν ξερω τι θα κανω.

Καλα οταν δω τον λογαριασμο να με περιμενει,μεχρι να τον ανοιξω,τι χαπια να παρω δεν ξερω...

Εικόνα

Μετα το ανοιγμα του λογαριασμου,με βλεπω καπως ετσι.... :003:

Εικόνα
User_601

Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:34
Δεν λεει.Καταρχην στην μονη φαση που δνεε χω προβλημα ειναι στο κρεβατι.Ωραιοτατη τουρκικη ,ναι..τουρκικη πολυ μαλακια,σαν βελουδο κουβερτα,τερας λεμε,και μονο αυτην εχω,μιλαμε μπαζουκας εξω να ριχνει,δεν καταλαβαινω τιποτα και τεσπα στο κρεβατι γενικα,μπορεις να ζεσταθεις ποικιλοτροπως. :003:
Και εχουν σημειωθει και βραχυκυκλωματα και φωτιες απο αυτες τις κουβερτες.
Το ζητουμενο ειναι πως βγαινεις απο το κρεβατι. :roll:
User_601

Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:31
Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:13 Στο μεταξυ,πετρελαιο εννοειται το εχω κοψει εδω και 2 χρονια,διοτι πληρωνα τα μαλλιοκερατα μου,οντως τουλαχιστον μεχρι περυσσι μου ερχοταν φθηνοτερο με καλοριφερ λαδιου,ΔΕΗ δηλαδη,αλλα σκεφτομαι με τρομο τον λογαριασμο σε λιγο. :a035:

Εικόνα
Εγω σου λεω,300ρα να μου ερθει,θα παραμεινει στην θεση της η καρδια μου,το εχω μεσα στο προγραμμα. :102: Το παραπανω....εκεινο φοβαμαι. :c040:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Οπουδήποτε κλιματιστικό είναι πολύ πιο οικονομικό από τα ηλεκτρικά σώματα. Καίει λιγότερο από τα μισά.
Άμα πάρεις καλό κλιματιστικό Α+++ <καίει> λιγότερο από το 1/3. μπορεί και λιγότερο από το 1/4.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 05 Ιαν 2019, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
User_601

Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:45 Οπουδήποτε κλιματιστικό είναι πολύ πιο οικονομικό από τα ηλεκτρικά σώματα. Καίει λιγότερο από τα μισά.
Άμα πάρεις καλό κλιματιστικό Α+++ <καίει> λιγότερο από το 1/3.
Αυτο μαλιστα.Και η ρημαδα εχω και ινβερτερ,αλλα καθεται ωραιοτατο κατω απο το κρεβατι μου το εσωτερικο μερος,το εξωτερικο εξω ,διοτι η ιδιοκτητρια ειναι παλαβιαρα και δνε θελει τρουπες στον τοιχο.Θα εφευγα,αλλα δεν βρισκω ευκολα σπιτι οπως το θελω.Και με το airbnb,τα πραγματα εχουν δυσκολεψει παρα πολυ.Δεν βρισκεις σπιτι λεμε για μακρυχρονια μισθωση.

Για αυτο λεω η ερμη,το τρωμε που το τρωμε το κρυο,καιμε που καιμε τα μαλλιοκερατα μας,αδικια να μην βλεπουμε και λιγο χιονακι,τουλαχιστον να το φχαριστηθουμε. :) Το πλερωνεις,αλλα το φχαριστιεσαι βρε αδελφε! :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 05 Ιαν 2019, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:45

Εικόνα
Εγω σου λεω,300ρα να μου ερθει,θα παραμεινει στην θεση της η καρδια μου,το εχω μεσα στο προγραμμα. :102: Το παραπανω....εκεινο φοβαμαι. :c040:
Εμένα μου φάνηκαν πάρα πολλά. Σε σύγκριση με πέρυσι, προπερσι κτλ. Αλλά είχα την ανηψιά μου και τη μάνα μου σπίτι δεν γινόταν αλλιώς. Αλλιώς σιγά μη το άνοιγα τα βράδια μόνο βράδυ που γυρίζω.
Θυμάμαι μια χρονιά ήμουν άνεργη τον χειμώνα το 2014, δεν έβαζα ούτε σόμπα και την έβγαλα όλο τον χειμώνα με μια κουβέρτα σαν αυτή που λες και κάτι φλισάκια. Την βροχοπνευμονία μου την άρπαξα πάντως.

Que Sera, Sera...
User_601

Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:53
Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:45

Εμένα μου φάνηκαν πάρα πολλά. Σε σύγκριση με πέρυσι, προπερσι κτλ. Αλλά είχα την ανηψιά μου και τη μάνα μου σπίτι δεν γινόταν αλλιώς. Αλλιώς σιγά μη το άνοιγα τα βράδια μόνο βράδυ που γυρίζω.
Θυμάμαι μια χρονιά ήμουν άνεργη τον χειμώνα το 2014, δεν έβαζα ούτε σόμπα και την έβγαλα όλο τον χειμώνα με μια κουβέρτα σαν αυτή που λες και κάτι φλισάκια. Την βροχοπνευμονία μου την άρπαξα πάντως.
Μα λογικο ειναι να σου φανουν πολλα,ειναι αναλογα το σπιτι,και αναλογα τι καις την υπολοιπη χρονια.
Εγω θα ημουν τρισευτυχισμενη με 175.Εχω και τριαρι και απο το μεσημερι και μετα ειμαι σπιτι.
Καλα αυτο που περιγραφεις στο τελος,ει ναι ο εφιαλτης μου! Πως το αντεξες θηριο;
Ρε σεις θυμαμαι εκεινα τα παλια τα χρινια προ κρισης,μιλαμε εβαζα πετρελαιο και με το που γυρναγα σπιτι το μεσημερι,τσουπ το αναβα.Φουρνος το σπιτι,μιλαμε με κοντομανικο ημουν.
Πραγματικα το θυμαμαι και νομιζω οτι τα εζησα σε ενα αλλο,παραλληλο συμπαν... :smt005:
Τωρα εννοειται πως φοραω πιτζαμες,φουτερ και πουλοβερακι απο επανω .Και παλι κρυωνω. :102:
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Εκτίμηση υετού για ΒΠ

https://www.facebook.com/severeweatherE ... 053890355/
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Εσθήρ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:59
Μα λογικο ειναι να σου φανουν πολλα,ειναι αναλογα το σπιτι,και αναλογα τι καις την υπολοιπη χρονια.
Εγω θα ημουν τρισευτυχισμενη με 175.Εχω και τριαρι και απο το μεσημερι και μετα ειμαι σπιτι.
Καλα αυτο που περιγραφεις στο τελος,ει ναι ο εφιαλτης μου! Πως το αντεξες θηριο;
Ρε σεις θυμαμαι εκεινα τα παλια τα χρινια προ κρισης,μιλαμε εβαζα πετρελαιο και με το που γυρναγα σπιτι το μεσημερι,τσουπ το αναβα.Φουρνος το σπιτι,μιλαμε με κοντομανικο ημουν.
Πραγματικα το θυμαμαι και νομιζω οτι τα εζησα σε ενα αλλο,παραλληλο συμπαν... :smt005:
Τωρα εννοειται πως φοραω πιτζαμες,φουτερ και πουλοβερακι απο επανω .Και παλι κρυωνω. :102:
Είχα εμπειρία από τα μικρά μου χρόνια και τα ξαναθυμήθηκα :lol:
Πάντως είναι και ψυχολογικό. Όπως επίσης το παν είναι να κρατάς πόδια και πλάτη ζεστά.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”