!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Του ''Ιδιώτη'' το κάγκελο με τις πτήσεις στο Αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' στην Θεσσαλονίκη !

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Του ''Ιδιώτη'' το κάγκελο με τις πτήσεις στο Αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' στην Θεσσαλονίκη !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cavaliere έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:32
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:28Ε ναι, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. :lol:

Για να είμαι ειλικρινής με τις άλλες πόλεις εσωτερικού δεν είχα πρόβλημα αλλά επειδή στη Θεσσαλονίκη ανεβοκατέβαινα συχνά λόγω αθλητικών αλλά και επαγγελματικών λόγων, αυτή η ομίχλη με έχει στοιχειώσει. Ούτε σε ταινία τρόμου τέτοιο άγχος.
Με Αλεξανδρούπολη, έφτασα το 1991 χωρίς τις αποσκευές μου. Αποχαιρετιστήρια πτήση μου με την Ολυμπιακή ήτανε το 2001 από Ρώμη-Αθήνα. Μετά, never again.
Όλοι λίγο πολύ τα έχουμε ζήσει εντός και εκτός. Στα εκτός, σίγουρα έχεις μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα.

Αλλά πρέπει να παραδεχθείς ότι ήταν πρωτοφανής ΤΕΤΟΙΑ ταλαιπωρία σαν αυτή που βίωσαν αυτοί που προσγειώθηκαν στην Τιμισοάρα. Ενώ αν περίμεναν μία μέρα στο αεροδρόμιο πριν απογειωθούν ή τους αμόλαγαν στο "Βενιζέλος" θα περνούσαν υπέροχα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Του ''Ιδιώτη'' το κάγκελο με τις πτήσεις στο Αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' στην Θεσσαλονίκη !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Chainis έγραψε: 05 Ιαν 2019, 14:56 Αααααχχχχ σοσιαλιζμέ μας.....
Ρε συ, θυμάμαι από πολλά χρόνια πριν, κάθε λίγο και λιγάκι έκλεινε λόγω ομίχλης το αεροδρόμιο της Θ/Νίκης!
Μα τί διάολο, αυτοί οι ιδιώτες δεν μπορούν να φυσήξουν να καθαρίσει ο χιονιάς; :011:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 17:01 Εικόνα

τζαστ σέινγκ
:smt005: :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:57Αλλά πρέπει να παραδεχθείς ότι ήταν πρωτοφανής ΤΕΤΟΙΑ ταλαιπωρία σαν αυτή που βίωσαν αυτοί που προσγειώθηκαν στην Τιμισοάρα. Ενώ αν περίμεναν μία μέρα στο αεροδρόμιο πριν απογειωθούν ή τους αμόλαγαν στο "Βενιζέλος" θα περνούσαν υπέροχα. :lol:
Ναι, είναι κάποια ήττα, να ξεκινάς για Σαλονίκη αεροπορικώς, και να μπεις σε πούλμαν από Ρουμανία. Εγώ μάλλον θα τους έχεζα, θα καθόμουν μια νύχτα να κάνω σαφάρι στην Τιμισοάρα, και θα πετούσα σε δύο μέρες, πες πως έκανα διακοπές. Εάν, δε, ήμουν και 10 χρόνια πριν, ΣΙΓΟΥΡΑ θα κολλούσα στην Τιμισοάρα καμιά βδομαδούλα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Kauldron έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:56 Ρε εδώ με κοψοχόλιασες:
έχυσε ο μπούφος στο σερβίρισμα
Κι εδώ ήρθε η καρδιά μου στη θέση της:
την κανάτα
Εντάξει, έχω ακούσει οτι οι Ιταλοί δεν κρατιούνται, αλλά και στο σερβίρισμα? Και σε άντρα? :P
Κάνε ρε συ μια δοκιμή, ρίξε επάνω στο πόδι σου μια κανάτα καυτό καφέ - και μετά θα έρθω να σου κάνω πλακίτσα για να νιώσεις καλά. :lol:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος »

Cecily Anne έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:54
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:52 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ποτέ πια με αλιτάλια
Βαλίτσες βρήκες; Αν ναι, μη μιλάς. :smt005:
Θυμάμαι που παλαιότερα η Alitalia είχε την κακή συνήθεια να στέλνει σε άλλο προορισμό τους επιβάτες της και σε άλλο τις αποσκευές τους. :lol: :lol:
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
God.exe is missing. Universe will restart.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ηράκλειτος έγραψε: 05 Ιαν 2019, 17:16
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Προς θεού (εκεί στέλνει τις βαλίτσες εικάζω).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Όταν ζούσα Ιταλία μόνιμα ήρθε ο πατέρας μου, και έφτασε χωρίς αποσκευή. 2 φορές του έτυχε. Εμένα, με Alitalia ποτέ.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Cavaliere έγραψε: 05 Ιαν 2019, 17:20 Όταν ζούσα Ιταλία μόνιμα ήρθε ο πατέρας μου, και έφτασε χωρίς αποσκευή. 2 φορές του έτυχε. Εμένα, με Alitalia ποτέ.
Δεν μπορεί να μην έχεις λάβει ΕΣΤΩ μια μουχλιασμένη αποσκευή επειδή την παράτησαν κάνα 2ωρο μες στη βροχή!!!!! :roll:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Επίσης στην πτήση Αθήνα-Μιλάνο-Αμβούργο, η Κυρά μου 2 φορές κοιμήθηκε Μιλάνο, επειδή το τελευταίο δεν πέταξε. Εγώ έπαιρνα το πρώτο πρωινό, για να φτάσω σίγουρα.
Δεν μπορεί να μην έχεις λάβει ΕΣΤΩ μια μουχλιασμένη αποσκευή επειδή την παράτησαν κάνα 2ωρο μες στη βροχή!!!!
Never. Από τύχη. Κι έχω πετάξει ουκ ολίγες φορές. Είμαι κωλόφαρδος.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Cavaliere έγραψε: 05 Ιαν 2019, 17:22 Επίσης στην πτήση Αθήνα-Μιλάνο-Αμβούργο, η Κυρά μου 2 φορές κοιμήθηκε Μιλάνο, επειδή το τελευταίο δεν πέταξε. Εγώ έπαιρνα το πρώτο πρωινό, για να φτάσω σίγουρα.
Δεν μπορεί να μην έχεις λάβει ΕΣΤΩ μια μουχλιασμένη αποσκευή επειδή την παράτησαν κάνα 2ωρο μες στη βροχή!!!!
Never. Από τύχη. Κι έχω πετάξει ουκ ολίγες φορές. Είμαι κωλόφαρδος.
Για να έρθει Βενετία; Γιατί δεν έπαιρνε τραίνο; Εγώ όπου βρεθώ σε ιταλικό έδαφος, παίρνω τρένο, 1η θέση, άνετη, ησυχία, βγάζω δουλειά για 3 μέρες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τα έχομε πει μυριάδες φορές σχετικά με τους αθιγγανους της Ράιαν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Σάββατο 05 Ιανουαρίου 2019, 09:14

Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Μεγάλη ταλαιπωρία έχουν υποστεί εκατοντάδες ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης λόγω της κακοκαιρίας. Συνολικά 11 πτήσεις ακυρώθηκαν, άλλες πτήσεις ανακατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια, όπως της Τιμισοάρας στην Ρουμανία, από την αεροπορική εταιρεία Ryanair, στη Σόφια και στα Σκόπια, ενώ - όπως κατήγγειλαν οι επιβάτες- οι αεροπορικές εταιρείες τους εγκατέλειψαν.
οι καπιταλιστές εκμεταλεύονται τον καιρό :011:

- Α'μεση Κρατικοποίση στα Καιρικά φαινόμενα - ΚΚΕ
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 05 Ιαν 2019, 17:25Για να έρθει Βενετία; Γιατί δεν έπαιρνε τραίνο; Εγώ όπου βρεθώ σε ιταλικό έδαφος, παίρνω τρένο, 1η θέση, άνετη, ησυχία, βγάζω δουλειά για 3 μέρες.
Η Alitalia πετούσε Αθήνα-Ρώμη-Βενετία, τότε, ή κατά καιρούς Αθήνα-Βενετία κυρίως με αεροπλάνο άλλης εταιρείας. Κι εγώ το δούλεψα το τρένο στην Ιταλία, γαμώ ήτανε.
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”