!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Του ''Ιδιώτη'' το κάγκελο με τις πτήσεις στο Αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' στην Θεσσαλονίκη !
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Του ''Ιδιώτη'' το κάγκελο με τις πτήσεις στο Αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' στην Θεσσαλονίκη !
Eίναι που δεν έχετε πετάξει με Αλιτάλια.
Π-Κ-ΠΣΚΛΤΟ θα πας.
Π-Κ-ΠΣΚΛΤΟ θα πας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Του ''Ιδιώτη'' το κάγκελο με τις πτήσεις στο Αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' στην Θεσσαλονίκη !
Δεν εχω εγω τετοια προβληματα, οπου θελω παω. Απλα αυτα ειναι τα απροοπτα που οι επιλογες σου ειναι ειτε καθεσαι να κλαψουριζεις στο ίντερνετ και στα τηλεφωνα, ειτε προσπαθεις να σου βγει σε καλο και να περασεις ωραια.brb και tyt έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:37Και δικαιολογία στη γυναίκα ότι εσύ ήθελες να πας στην Θεσσαλονίκη αλλά η Ράιαν σε έστειλε στην Τιμισοάρα.panos291 έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:16H χαρα μου θα ηταν. Ξενοδοχείο επιτοπου και κωλομπαρο το ιδιο βραδυ.brb και tyt έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:15
Υπάρχει και ο ιδιώτης της Aegean που δεν κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια. Τιμισοάρα που θέλεις ...![]()
- Ελβετός Τραπεζίτης
Μπούμπη - κοίτα ανόητε την φορά του επερχομενου Μετώπου κακοκαιρίας απο νότο προς βοράΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:37 Αφού το Βενιζέλος λειτουργεί γιατί έστειλαν Σόφια & Βουκουρέστι τα αεροπλάνα που δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν στη Θεσσαλονίκη ?
Εχει μηπως σχεση με τα πιο φθηνα; τελη εξυπηρετησης στην Ρουμανια απο τον ιδιωτικοποιημενο Ελ.Βενιζελος ;..και στα @@ μας οι επιβατες;

Μήπως η ασφάλεια πτήσεων ειναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφήνουμε τον μπούμπη να λέει τις καθυστεριές του ;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Δεν έχουν θέρμανση τα έγκατα της Πειραιώς;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:43Cavaliere έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:14 Δεν έχω πάει ποτέ με Ryanair. Ούτε σκοπεύω. Συνηθίζω (AEGEAN, Lufthansa, Swiss, Austrian που είναι στον ίδιο όμιλο για να συγκεντρώνω χιλιάδες μίλια κάθε εξάμηνο - επίσης British , KLM, Air France, United, AA, Southwest, Air Alaska και την αγαπημένη μου Delta )και αραβικές στα υπερατλαντικά, πάντα μπίζνες θέση από 6 ώρες και πάνω. Προχτές πέταξα πάλι με ΑΕGEAN, πολύ καλή. Κοστίζει κάτι, αλλά πετάς, δεν πας το ταξίδι του Μιχαήλ Στρογκώφ.
Μου έχει τύχει να περιμένουμε 3 ωρες μέσα στο αεροπλάνο που ηταν στην αρχή του τάρμακ διότι λόγω κακοκαιρίας το αεροδρόμιο του προορισμού ηταν κλειστό
Μου έχει τύχει να αναβληθεί η πτήση λόγω κακοκαιρίας.
Μου έχει τύχει το 2015 να να είμαστε η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ πριν κλείσει το αεροδρομιο αναχώρησης λογω ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΑΣ.
ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΑ που άφησε περισσότερο απο 1,5 μέτρο χιόνι σε λιγότερο απο 24 ωρες (36 ιντσες ειναι ενα μέτρο)
Αυτες και άλλες πολλές ιστορίες με καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας σε αεροδρόμια.
πες μας μπούμπη τον πόνο σου - σε ακούμε![]()
- Cecily Anne
Να θυμηθώ να φορτώσω κάνα τοστ και κάνα μήλο. Με τους γρουσούζηδες εδώ μέσα θα βρεθώ σε κάνα Κιργιστάν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρε 'συ Τράπ:Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:47Μπούμπη - κοίτα ανόητε την φορά του επερχομενου Μετώπου κακοκαιρίας απο νότο προς βοράΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:37 Αφού το Βενιζέλος λειτουργεί γιατί έστειλαν Σόφια & Βουκουρέστι τα αεροπλάνα που δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν στη Θεσσαλονίκη ?
Εχει μηπως σχεση με τα πιο φθηνα; τελη εξυπηρετησης στην Ρουμανια απο τον ιδιωτικοποιημενο Ελ.Βενιζελος ;..και στα @@ μας οι επιβατες;
Μήπως η ασφάλεια πτήσεων ειναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφήνουμε τον μπούμπη να λέει τις καθυστεριές του ;
http://www.real.gr/koinonia/arthro/piga ... is-518506/“Οι μισοί έφυγαν με λεωφορεία που διέθετε η εταιρεία έπειτα από πίεση. Αυτά τα λεωφορεία από ότι μάθαμε δεν έχουν ούτε θέρμανση.
Πάλι καλά που δεν τους πήγανε με ντάτσουν.
Η Ράιανέρ μπορεί να σε πετάξει με αλεξίπτωτο στη Συρία.Να θυμηθώ να φορτώσω κάνα τοστ και κάνα μήλο. Με τους γρουσούζηδες εδώ μέσα θα βρεθώ σε κάνα Κιργιστάν.
(να σου χρεώσει και το αλεξίπτωτο).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 05 Ιαν 2019, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καβαλιερε περα απο τα πολιτικά, εδω συμφωνουμε. Η θετικοτητα ειναι σταση ζωης. Σιγα μην καθομαι να ανεβαζω κλαψοποστς για την κακη αεροπορική εταιρεία για να παρω λαικς. Χοτελ και μπαρακι αμεσως, και αν ειμαι με φιλο δεν πα να φυγει την αλλη βδομαδα το αεροπλανο.
- Ελβετός Τραπεζίτης
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ποτέ πια με αλιτάλια
πέταξα μια φορά το 1979 - έχυσε ο μπούφος στο σερβίρισμα την κανάτα με τον καυτό καφέ επάνω μου και μετα έκανε πλάκα σαν να μην συμβαίνει τίποτα
πέταξα άλλη μια φορά το 1983 οπου μας άφησαν κανα 4ωρο στο Φιουμιτσίνο χωρις να ξέρουμε τι γινεται. (μου την είχε πέσει μια Θεοόμορφη ιταλίδα Συνοδός εδάφους) οπότε αυτη η περίπτωση ίσως να μην είναι τόσο κακή
Πέταξα άλλη μια φορά το 2000 - για να δώσω μια ακόμη ευκαιρία την Αλιτάλια. Χάλια.
- ΜπλεΜπουμπυς
Κι άλλο αεροπλάνο της Ryanair ξεκίνησε από Μπολόνια για Θεσσαλονίκη αλλά καθηλώθηκε στο... Ηράκλειο
Καταστάσεις τύπου Air... Μπαχάλ - Το αεροπλάνο της Ryanair από την Μπολόνια της Ιταλίας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με 171 επιβάτες.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ssaloniki/
Ρεεεε.. το Ελ.Βενιζελος λειτουργει.....απο κει μπορεις να παρεις το τρενο για Θεσσαλονικη τουλαχιστον.
ΤΙΕΙΝΑΙΑΥΤΟΙΟΙΙΔΙΩΤΕΣΡΕ
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ripper έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:47Δεν έχουν θέρμανση τα έγκατα της Πειραιώς;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:43Cavaliere έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:14 Δεν έχω πάει ποτέ με Ryanair. Ούτε σκοπεύω. Συνηθίζω (AEGEAN, Lufthansa, Swiss, Austrian που είναι στον ίδιο όμιλο για να συγκεντρώνω χιλιάδες μίλια κάθε εξάμηνο - επίσης British , KLM, Air France, United, AA, Southwest, Air Alaska και την αγαπημένη μου Delta )και αραβικές στα υπερατλαντικά, πάντα μπίζνες θέση από 6 ώρες και πάνω. Προχτές πέταξα πάλι με ΑΕGEAN, πολύ καλή. Κοστίζει κάτι, αλλά πετάς, δεν πας το ταξίδι του Μιχαήλ Στρογκώφ.
Μου έχει τύχει να περιμένουμε 3 ωρες μέσα στο αεροπλάνο που ηταν στην αρχή του τάρμακ διότι λόγω κακοκαιρίας το αεροδρόμιο του προορισμού ηταν κλειστό
Μου έχει τύχει να αναβληθεί η πτήση λόγω κακοκαιρίας.
Μου έχει τύχει το 2015 να να είμαστε η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ πριν κλείσει το αεροδρομιο αναχώρησης λογω ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΑΣ.
ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΑ που άφησε περισσότερο απο 1,5 μέτρο χιόνι σε λιγότερο απο 24 ωρες (36 ιντσες ειναι ενα μέτρο)
Αυτες και άλλες πολλές ιστορίες με καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας σε αεροδρόμια.
πες μας μπούμπη τον πόνο σου - σε ακούμε![]()
Εχεις μπει σε αεροπλάνο ποτέ;
- Cecily Anne
Βαλίτσες βρήκες; Αν ναι, μη μιλάς.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:52
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ποτέ πια με αλιτάλια
πέταξα μια φορά το 1979 - έχυσε ο μπούφος στο σερβίρισμα την κανάτα με τον καυτό καφέ επάνω μου και μετα έκανε πλάκα σαν να μην συμβαίνει τίποτα
πέταξα άλλη μια φορά το 1983 οπου μας άφησαν κανα 4ωρο στο Φιουμιτσίνο χωρις να ξέρουμε τι γινεται. (μου την είχε πέσει μια Θεοόμορφη ιταλίδα Συνοδός εδάφους) οπότε αυτη η περίπτωση ίσως να μην είναι τόσο κακή
Πέταξα άλλη μια φορά το 2000 - για να δώσω μια ακόμη ευκαιρία την Αλιτάλια. Χάλια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γιατί γρουσούζηδες; Μια χαρά είναι!Cecily Anne έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:50 Να θυμηθώ να φορτώσω κάνα τοστ και κάνα μήλο. Με τους γρουσούζηδες εδώ μέσα θα βρεθώ σε κάνα Κιργιστάν.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΟΚ, μέχρι μιάμιση ώρα αντέχεται και σε κάθισμα για Κινέζους. Το παραδέχομαι.Chainis έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:25Για κοντινές διαδρομές, μέχρι 1 - 1,5 ώρα είναι μια χαρά, σε σχέση πάντα με το κόστος, κάτι σαν λεωφορείο.
Για μεγάλες δεν λέει, στενά και σκληρά καθίσματα που δεν πέφτουν, ταλαιπωρία.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Οι ζαιοκουκουέδες; Τι λες μωρέ που ξεραίνουν κάκτο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:55Γιατί γρουσούζηδες; Μια χαρά είναι!Cecily Anne έγραψε: 05 Ιαν 2019, 16:50 Να θυμηθώ να φορτώσω κάνα τοστ και κάνα μήλο. Με τους γρουσούζηδες εδώ μέσα θα βρεθώ σε κάνα Κιργιστάν.
Ρε εδώ με κοψοχόλιασες:

Κι εδώ ήρθε η καρδιά μου στη θέση της:έχυσε ο μπούφος στο σερβίρισμα
Εντάξει, έχω ακούσει οτι οι Ιταλοί δεν κρατιούνται, αλλά και στο σερβίρισμα? Και σε άντρα?την κανάτα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-