!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα πυροβολήσω τον φίλο μου τον Αντώνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Δεν θα πυροβολήσω τον φίλο μου τον Αντώνη
κι εγώ τα βγάζω όξω το χειμώνα κυρίως, που εχω και χαλιά μέσα.
-
User_601
Τελεια,οποτε δικος μου εισαι εσυ,αρα το ΕΣΥ το ακυρωνω.
Ομως οι τουρκοι σαν λάος στα γενικα χαρατηριστικα τους ΔΕΝ ειναι η βρωμια,το αντιθετο μαλιστα.Ειναι η καθαριοτητα τους.
Και το ξερω και προσωπικα κιολας.
Οι γαλλοι απο την αλλοι τιγκα βρωμιαριδες,εξου και εβγαλαν τα αρωματα,να καλυπτουν την βρωμα τους.Και ο μπιντες,γαλλικη εφευρεση ειναι.Επλεναν τα απαυτα τους αντι να κανουν μπανιο ολοκληροι.
Και Αγγλοι,επισης,που εκαναν μπανιο στο ιδιο νερο.Οχι ντους,μπανιο,μπανιερα γεματη νερο,μπαινει ολη η οικογενεια,ο ενας μετα τον αλλον.
Αυτα σε γενικες γραμμες βεβαια/
Αλλα μην λεμε οτι θεμε.Οι τουρκοι εχουν την φημη πολυ καθαρου λαου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 04 Ιαν 2019, 22:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 22:34Τελεια,οποτε δικος μου εισαι εσυ,αρα το ΕΣΥ το ακυρωνω.
Ομβως οι τουρκοι σαν άος στα γενικα χαρατηριστικα τους ΔΕΝ ειναι η βρωμια,το αντιθετο μαλιστα.
Οι γαλλοι απο την αλλοι τιγκα βρωμιαριδες,εξου και εβγαλαν τα αρωματα,να καλυπτουν την βρωμα τους.Και ο μπιντες,γαλλικη εφευρεση ειναι.Επλεναν τα αοαυτα τουςαντι να κανουν μπανιο ολοκληροι.
Και Αγγλοι,επισης,που εκαναν μπανιο στο ιδιο νερο.Οχι ντους,μπανιο,μπανιερα γεματη νερο,μαπινει ολη η οικογενεια,ο ενας μετα τον αλλον.
Αλλα μην λεμε οτι θεμε.Οι τουρκοι εχουν την φημη πολυ καθαρου λαου.![]()
σαρκαστικό ήταν το "άπλυτος".
-
User_601
Και ρατσιστικο επισης .vantono έγραψε: 04 Ιαν 2019, 22:37Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 22:34Τελεια,οποτε δικος μου εισαι εσυ,αρα το ΕΣΥ το ακυρωνω.
Ομβως οι τουρκοι σαν άος στα γενικα χαρατηριστικα τους ΔΕΝ ειναι η βρωμια,το αντιθετο μαλιστα.
Οι γαλλοι απο την αλλοι τιγκα βρωμιαριδες,εξου και εβγαλαν τα αρωματα,να καλυπτουν την βρωμα τους.Και ο μπιντες,γαλλικη εφευρεση ειναι.Επλεναν τα αοαυτα τουςαντι να κανουν μπανιο ολοκληροι.
Και Αγγλοι,επισης,που εκαναν μπανιο στο ιδιο νερο.Οχι ντους,μπανιο,μπανιερα γεματη νερο,μαπινει ολη η οικογενεια,ο ενας μετα τον αλλον.
Αλλα μην λεμε οτι θεμε.Οι τουρκοι εχουν την φημη πολυ καθαρου λαου.![]()
![]()
![]()
σαρκαστικό ήταν το "άπλυτος".
- Υπερκουλτουριάρης
Για να λέμε την αλήθεια δεν τον πηγαίναν να πυροβολήσει κανέναν, σκοπία, γυάλισμα της αρβύλας, στρώσιμο στο κρεβάτι + γελοία παραγγέλματα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:54Απλυτος και αυτος? Οποιος δεν θελει πολεμο ειναι απλυτος? Θελει πολυ μυαλο για να καταλαβει καποιος οτι απο τον πολεμο και οι 2 πλευρες ζημιωνονται?Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:29 στηρίζουμε τον άπλυτο τούρκο. Μακάρι ο Σόρος να κάνει καλύτερη δουλειά εκει.
Και εγώ είμαι υπερ των τρελόχαρτων, αλλά ας μην γινόμαστε drama queen.
Ηλιθια εφεύρεση ο στρατός όταν υπάρχουν όπλα μαζικής καταστροφής που μπορούν να κάνουν όλη τη δουλεία.
Φυσικά στηρίζω τον Τούρκο αδερφό
Φυσικά στηρίζω τον Τούρκο αδερφό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ripper την 05 Ιαν 2019, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 899 Απαντήσεις
- 23624 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 45 Απαντήσεις