με ωμέγα μην τα σπάσω όλα παρακαλώ, τα σερβίτσια που πλένω στο χέρι εννοώ γιατί χαλάνε στο πλυντήριο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
πάντως είναι απίστευτο τι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας αν θέλουμε. Εγώ ήθελα να βγάλω την δεξαμενή πετρελαίου απο το γκαράζ, 4 τόνοι χωρητικότητα απο λαμαρίνα, παλιάς κοπήςGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:49 Δεν κωλώνω πουθενά. Το δυσκολότερο που έχω κάνει ήταν που πήγα βόλτα μια βιβλιοθήκη.Ωραία ήταν.
Πήρα 2 δωδεκάδες μπάλες μπάσκετ απο το τζαμπο, χωρούσαν ακριβώς κάτω απο το στηθαίο που την στήριζε, και την τσούλησα σιγά σιγά, ένοιωθα Θώρ αλήθεια, την έβγαλα έξω με το ένα δάκτυλο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε νοιώθω. Η θέληση είναι το καλύτερο κίνητρο. Εγώ την άδειασα, την γύρισα και την πήγα στον απέναντι τοίχο, 3 μέτρα απόσταση, δεν ήταν πολύ. Η στροφή ήταν το δυσκολότερο, 1.60 πλάτος, 2 μέτρα μήκος. Αλλά την κατάφερα! Είναι ένα κομμάτι ακόμη, γεμάτη μέχρι το τελευταίο ράφι. Ε μετά δεν καταλάβαινα τίποτα. Και το ψυγείο έκανε τη βόλτα του.enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 01:08πάντως είναι απίστευτο τι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας αν θέλουμε. Εγώ ήθελα να βγάλω την δεξαμενή πετρελαίου απο το γκαράζ, 4 τόνοι χωρητικότητα απο λαμαρίνα, παλιάς κοπήςGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:49 Δεν κωλώνω πουθενά. Το δυσκολότερο που έχω κάνει ήταν που πήγα βόλτα μια βιβλιοθήκη.Ωραία ήταν.
Πήρα 2 δωδεκάδες μπάλες μπάσκετ απο το τζαμπο, χωρούσαν ακριβώς κάτω απο το στηθαίο που την στήριζε, και την τσούλησα σιγά σιγά, ένοιωθα Θώρ αλήθεια, την έβγαλα έξω με το ένα δάκτυλο![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Γραφικός
Κυρία Τζούνο δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ φιλοδοξώ να γεράσω. Αν στις ρυτίδες βλέπεις την ασχήμια θα γίνεις πολύ δυστυχισμένη κάποια στιγμή.
Και στην τελική τι μου φέρνετε τους συριζαίους ως παραδείγματα; Φάγατε το παραμύθι του ταλαίπωρου ότι είναι κι αυτοί κομμουνιστές;
Ε αυτός ναι είναι μλκς.Αγις έγραψε: 03 Ιαν 2019, 21:51 Θυμήθηκα - σκηνές απείρου κάλλους - πριν καμια 30 αρια χρόνια.
Η αρχή εγινε με κάποιον που επέστρεψε σπίτι του και βρήκε την ασπιλο - παναγία γυναικα του σε συμπλεγμα με αλλες δύο.
Βγήκε έξω στο δρόμο και παραληρούσε - αδυνατούσε να το αποδεχθει .
(Αν και μου φαίνεται φουλ τραβηγμένο η άλλη να κάνει τα όργια μέσα στο σπίτι της.)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άλλο ένα νήμα που βλέπουμε πόσο έχει πληγωθεί η ψυχούλα του Άγι μας απο τσι γυναίκαι;
Γω παραδέχομαι, ένας γκόμενος που με κεράτωσε τον είπα μαλάκα...και άλλα δηλαδή....και τον χτύπησα κι όλας...γκίλτι
Γω παραδέχομαι, ένας γκόμενος που με κεράτωσε τον είπα μαλάκα...και άλλα δηλαδή....και τον χτύπησα κι όλας...γκίλτι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν δεν τον χτύπησες ανάμεσα απ' τα πόδια, είσαι μλκας.Ίφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 10:13 Άλλο ένα νήμα που βλέπουμε πόσο έχει πληγωθεί η ψυχούλα του Άγι μας απο τσι γυναίκαι;
H λεγομενη συγκλιση με τις αναπτυγμενες ευρωπαικες χωρες, που επιτευχθηκε χαρη στην εισοδο μας στην Ευρωπαικη Ενωση και την Ευρωζωνη, ειχε σαν αποτελεσμα να βελτιωθει και η εξωτερικη εμφανιση των Ελληνων και κυριως των Ελληνιδων.
Στρατιες κοριτσιων εφυγαν για σπουδες στο εξωτερικο, στρατιες γυναικων επισκεφθηκαν ευρωπαικες πρωτευουσες σε ταξιδια αναψυχης και κατα την επιστροφη τους στα πατρια εδαφη, διηγηθηκαν και αρχισαν να εφαρμοζουν αυτα που ειδαν.
Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να αρχισουν να προσεχουν τη διατροφη τους, να αθλουνται, να περιποιουνται την αισθητικη τους, το ντυσιμο τους και γενικα να προσεχουν περισσοτερο την εξωτερικη τους εμφανιση.
Κατα συνεπεια, οπως και στους υπολοιπους τομεις της ζωης, μειωθηκε η χαωδης διαφορα που υπηρχε αναμεσα σε Ελληνες/Ελληνιδες και λοιπους Ευρωπαιους πολιτες.
- Αυτη ειναι μια 1η αναγνωση του θεματος.
- Η 2η αναγνωση εχει να κανει με γονιδια, οποτε εκει η παρεμβαση ειναι προφανως μικροτερης ισχυος.
- Η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι τα 2 πιο ομορφα κρατη του πλανητη Γη, αν λαβει κανεις υποψη του και τους ανδρες και τις γυναικες, ειναι η Γαλλια και η Ιταλια.
- Αν απομονωσουμε αντρες απο γυναικες, τοτε ισχυει αυτο που βλεπει κανεις ευκολα με εμπειρικο τροπο:
Ελληνες > Ελληνιδες (κυριως γιατι η "ομορφια" στους αντρες ειναι λιγοτερο απαιτητικη σαν τελειοτητα χαρακτηριστικων)
Ιταλοι = Ιταλιδες
Γαλλοι = Γαλλιδες
Ρωσιδες >> Ρωσους
Μαυρες = Μαυρους
Λατινοαμερικανες > Λατινοαμερικανων
Daje >>> 100% χρηστων phorum.gr
Στρατιες κοριτσιων εφυγαν για σπουδες στο εξωτερικο, στρατιες γυναικων επισκεφθηκαν ευρωπαικες πρωτευουσες σε ταξιδια αναψυχης και κατα την επιστροφη τους στα πατρια εδαφη, διηγηθηκαν και αρχισαν να εφαρμοζουν αυτα που ειδαν.
Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να αρχισουν να προσεχουν τη διατροφη τους, να αθλουνται, να περιποιουνται την αισθητικη τους, το ντυσιμο τους και γενικα να προσεχουν περισσοτερο την εξωτερικη τους εμφανιση.
Κατα συνεπεια, οπως και στους υπολοιπους τομεις της ζωης, μειωθηκε η χαωδης διαφορα που υπηρχε αναμεσα σε Ελληνες/Ελληνιδες και λοιπους Ευρωπαιους πολιτες.
- Αυτη ειναι μια 1η αναγνωση του θεματος.
- Η 2η αναγνωση εχει να κανει με γονιδια, οποτε εκει η παρεμβαση ειναι προφανως μικροτερης ισχυος.
- Η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι τα 2 πιο ομορφα κρατη του πλανητη Γη, αν λαβει κανεις υποψη του και τους ανδρες και τις γυναικες, ειναι η Γαλλια και η Ιταλια.
- Αν απομονωσουμε αντρες απο γυναικες, τοτε ισχυει αυτο που βλεπει κανεις ευκολα με εμπειρικο τροπο:
Ελληνες > Ελληνιδες (κυριως γιατι η "ομορφια" στους αντρες ειναι λιγοτερο απαιτητικη σαν τελειοτητα χαρακτηριστικων)
Ιταλοι = Ιταλιδες
Γαλλοι = Γαλλιδες
Ρωσιδες >> Ρωσους
Μαυρες = Μαυρους
Λατινοαμερικανες > Λατινοαμερικανων
Daje >>> 100% χρηστων phorum.gr
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ισχύει σε κάποιο βαθμό και όχι για όλες τις χώρες. Τα τελευταία χρόνια, η ενασχόληση με το ντύσιμο, την αισθητική/μακιγιάζ, τη γυμναστική έχει ανέβει πολύ στην Ελλάδα αλλά ακόμη και μια 20ετία πριν η μέση Ελληνίδα ήταν πολύ πιο περιποιημένη από μια μέση Γερμανίδα, Αγγλίδα ή Σουηδέζα, πράγμα που υπερκάλυπτε τις διαφορές στο σωματότυπο. Μόνον η Ιταλία ήταν πιο προχωρημένη. Ειδικά στις διακοπές, τις Ιταλίδες και τους Ιταλούς τους έκοβες από τα 50 μέτρα.Daje έγραψε: 04 Ιαν 2019, 11:50 H λεγομενη συγκλιση με τις αναπτυγμενες ευρωπαικες χωρες, που επιτευχθηκε χαρη στην εισοδο μας στην Ευρωπαικη Ενωση και την Ευρωζωνη, ειχε σαν αποτελεσμα να βελτιωθει και η εξωτερικη εμφανιση των Ελληνων και κυριως των Ελληνιδων.
Αυτά που αναφέρεις μπορούσες να τα δείς μόνον στις μητροπόλεις της Ευρώπης και σε κάποιες περιοχές του κέντρου.
Στις επαρχίες τους δεν υπήρχε καν σύγκριση με τις επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας. 20 χρόνια πίσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ειμαι ή δεν ειμαι σοφος?
Ειναι τυχαιο που ειναι τρελαμενες ολες οι γυναικες του φορουμ μαζι μου?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Είμαι ρε κοπελάρα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινος επιασε το μαγουλάκι του ξαφνιασμένος, δεν τό 'δε νά ρχεται. Εντωμεταξύ το χαστούκι δε τό φαγε για το κέρατο, υπήρχε κάτι χειρότερο στην ιστορία
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η μάνα του;;Ίφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 12:18Είμαι ρε κοπελάρα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινος επιασε το μαγουλάκι του ξαφνιασμένος, δεν τό 'δε νά ρχεται. Εντωμεταξύ το χαστούκι δε τό φαγε για το κέρατο, υπήρχε κάτι χειρότερο στην ιστορία![]()
Ε ναι, σαφώς και υπήρξε σύγκλιση.Daje έγραψε: 04 Ιαν 2019, 12:14 Ειμαι ή δεν ειμαι σοφος?
Οι πολλοί, ήρθαν, είδαν, έμαθαν.
Τους ξεβλαχέψαμε που θα' λεγε κι ο Κωστόπουλος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γραφικός
Ίφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 10:13 Γω παραδέχομαι, ένας γκόμενος που με κεράτωσε τον είπα μαλάκα...και άλλα δηλαδή....και τον χτύπησα κι όλας...γκίλτι
Μόλις χάσατε το δικαίωμά σας να κατακρίνετε όποιον παραδεχθεί εντός φόρουμ ότι έχει βαρέσει γυναίκα.
Μαλακία το ξύλο στο άτομο με το οποίο έχουμε σχέση. Ο τύπος της Ίφιδας είναι από αυτούς που αν παραπονεθούν για την σχέση τους έχει δίκιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 04 Ιαν 2019, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α όχι, εκεινη χρυση γυναίκα, με ηθελε για νύφη.Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 12:19Η μάνα του;;Ίφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 12:18Είμαι ρε κοπελάρα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινος επιασε το μαγουλάκι του ξαφνιασμένος, δεν τό 'δε νά ρχεται. Εντωμεταξύ το χαστούκι δε τό φαγε για το κέρατο, υπήρχε κάτι χειρότερο στην ιστορία![]()
Απλά το κέρατο το εφαγα μεσα στο σπίτι μου, πάνω στο κρεβάτι μου, λίγες μέρες μετα που του βρηκα δουλειά με λεφτά που ουτε τα φαντάστηκε ποτέ, ενω εγω δούλευα 14 ωρες τη μέρα τότε, τη μοναδική μέρα που την περασα σε νοσοκομείο!
Η υπέρτατη ξεφτίλα;
Λιγους μήνες αργότερα επαιξε 2ο3ο ρολο σε τσόντα sirina προντάξιον
Και βρηκαμε εμεις τα κοχονες να ξαναερωτευτούμε και δε τα βρίσκουν κάτι Εθνικοινωνιστές και Άγιδες επειδή δε τους κάθισε η γκόμενα αν και πλήρωσαν το γεύμα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 16 Απαντήσεις