όχι, τα κάνει ο σύζηγος όλα, και μετά τρώμε απ'εξω βεβαία, δεν ειναι να παίζουμε με αυτάGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:11 Αν η γυναίκα δουλεύει τι γίνεται; Αναλαμβάνει και το σπίτι αποκλειστικά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
οκ, ειπαμε να λέμε κανένα αστείο, αλλά μην παγώσουμε ρε. Τεσπα, οκ, θα υπάρχουν και εκείνες που λες, γιατί όχι.
-
ritzeri
Δείτε το έργο, είναι διδακτικότατο.
Από τότε υπήρχαν μαλακες βέβαια, ο άνδρας της ξανθιάς που όλη μέρα φτιάχνει το μαλλί στο 41.40-42.50, αλλά ήταν η εξαίρεση.
Από τότε υπήρχαν μαλακες βέβαια, ο άνδρας της ξανθιάς που όλη μέρα φτιάχνει το μαλλί στο 41.40-42.50, αλλά ήταν η εξαίρεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ritzeri την 04 Ιαν 2019, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ολοι ρε παιδιά πιτσιρίκια είμαστε; Στα χρόνια μου ήταν σπάνιο μία μητέρα να δουλεύει, μία στις 5 θα έλεγα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τώρα εσύ νομίζεις πως απάντησες...ritzeri έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:13Εσύ τι λες;Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:11Αν η γυναίκα δουλεύει τι γίνεται; Αναλαμβάνει και το σπίτι αποκλειστικά;ritzeri έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:07
Δεν χρειάζεται να τον πουν.
Ούτε καν να τον απατήσουν.
Αρκεί να τον βάλουν να καθαρίζει, μαγειρεύει, σιδερωνει για να του φέρονται σαν μαλακα
Οι μανάδες μας δεν δούλευαν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:13όχι, τα κάνει ο σύζηγος όλα, και μετά τρώμε απ'εξω βεβαία, δεν ειναι να παίζουμε με αυτάGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:11 Αν η γυναίκα δουλεύει τι γίνεται; Αναλαμβάνει και το σπίτι αποκλειστικά;![]()
Σταμάτα να τρολλάρεις!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
ritzeri
Η ταινία ειναι από το 1986.
Η Μαίρη Παναγιωταρα πάνω κάτω τέτοια εποχή.
Για πιο παλιά δεν ξερω
παιδί μου, αν δεν τρολάρω θα διαβάσω οτι είπε οτι όποιος κάνει τις δουλειές στο σπίτι είναι μαλάκας, νομίζω δεν έχω επιλογήGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:20enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:13όχι, τα κάνει ο σύζηγος όλα, και μετά τρώμε απ'εξω βεβαία, δεν ειναι να παίζουμε με αυτάGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:11 Αν η γυναίκα δουλεύει τι γίνεται; Αναλαμβάνει και το σπίτι αποκλειστικά;![]()
![]()
Σταμάτα να τρολλάρεις!
-
ritzeri
Τι δεν κατάλαβες;Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:20Τώρα εσύ νομίζεις πως απάντησες...ritzeri έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:13Εσύ τι λες;Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:11
Αν η γυναίκα δουλεύει τι γίνεται; Αναλαμβάνει και το σπίτι αποκλειστικά;
Οι μανάδες μας δεν δούλευαν;
Όπως οι μανάδες μας δούλευαν και κράταγαν και το σπίτι, παιδιά κλπ, έτσι θα μπορούσαν και οι σύγχρονες γυναίκες να τα καταφέρουν αν δεν βαριόντουσαν
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μεσα σε ολα αυτα να προσθεσω οτι λατρευω τις ρωσοποντιες απο την Αμπχαζια της Γεωργιας.Η επιμιξεια με τα ντοπια Καυκασια φυλα ειναι εκρηκτικη.plouf έγραψε: 03 Ιαν 2019, 19:27 Εγω δεν ξερω για τους φορουμιτες αλλα εμενα μου αρεσουν οι κοντουλες και ελαφρως γεματουλες γιατι μου θυμιζουν την Μανουλα μου.Αν ειναι και τα κοριτσακια του μπαμπα θα τους τα συγχωρουσα ολα.Εγω παλι εμφανισιακα δεν ειμαι και πολυ ασχημος αλλα ειμαι φιμε σαν Αλγερινος να δουμε ποια θα με παρει.
Και για να συνεισφερω στο νημα μου αρεσει πολυ η Ολγα Λασκαρατου ραδιοφωνικη παραγωγος με μια φωνη σκετη καβλα και ξεχωρα απο αυτο ειναι Λευκη και Αρεια οπως θα ελεγε μια ψυχη.
.Δειτε και θαυμαστε.![]()
![]()
-
ritzeri
Ωραίο θεός, θορ, κράτος είσαι και εσύ.enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:24παιδί μου, αν δεν τρολάρω θα διαβάσω οτι είπε οτι όποιος κάνει τις δουλειές στο σπίτι είναι μαλάκας, νομίζω δεν έχω επιλογήGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:20enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:13
όχι, τα κάνει ο σύζηγος όλα, και μετά τρώμε απ'εξω βεβαία, δεν ειναι να παίζουμε με αυτά![]()
![]()
Σταμάτα να τρολλάρεις!![]()
Κατάλαβα...
πιο καλός ρε, όπως κάθε θεός έχω σκλάβες να μου τα κάνουν όλα, όντα που υπάρχουν να με υπηρετούν γιατί είμαι φοβερός τύπος και δεν κάνει να κουράζομαι, σκέφτομαι και αυτό αρκεί. Απο το γεαρμπεστ τα παίρνω, χιαομι, πετάνε.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εδώ πάντως που είστε μαζί δεν διακρίνεται το κωλί:Πάνας έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:12Επίσης από το καλούπι της διακρίνω ότι πρέπει να είναι και χαμηλοκώλα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:11και γυμνόστηθη επίσης..(αλλο ενα ερώτημα παρμένο από την αρχαιότητα ''στήθος'' ή ''κώλος'';)Πάνας έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:08 Από την αρχαιότητα μιλάνε για τους κούρους και την ομορφιά τους. Εδώ η Αφροδίτη που βρέθηκε στη Μήλο ναι μεν έχει κοιλιακούς, αλλά είναι χοντροκώλα.
κι εδώ επίσης αλλά το στήθος στητό και μικρό,οπότε μάλλον χαμηλοκώλα σύμφωνα με την αναλογία..

(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Γραφικός έγραψε: 03 Ιαν 2019, 11:24 Μόνο οι φασίστες είναι άσχημοι. Όταν κάποιος είναι κακός, αυτό βρίσκει τρόπο και βγαίνει, ακόμα και αν τα επί μέρους χαρακτηριστικά του είναι όμορφα. Εκτός από αυτούς δεν υπάρχουν άσχημοι αθρώποι.

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Συνήθως ναι - αρκετες φορες όμως πάνω στο τσιγάροGoBack έγραψε: 04 Ιαν 2019, 00:01Εχω ακουσει οτι ολες οι παντρεμενες που απιστουν,συνηθως οταν αναφερονται στο συζυγο τον αποκαλουν μαλακα.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2019, 23:48Οχι, στο σημείο αυτό προσπαθούμε να πείσουμε τον εναον ότι μόνο αυτουνού η γυναίκα τον αποκαλεί μαλάκα και κακός το ανάγει σε γενικό. Οι υπόλοιπες δεν λένε τους άντρες τους μαλάκα. Μπορείς να συνεισφέρεις την προσωπική σου εμπειρία.GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2019, 23:46 Δεν εχω παρακολουθησει ολη την κουβεντα.Παντρευτηκαν τελικα η σεσιλ με τον οτο;Καλους απογονους.
Το ωραίο ειναι οτι με μικροπαραλλαγές λένε ολες το ιδιο ποιημα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-