σωστά, εμείς (εφευ) βρίσκουμε άλλες αηδίεςJohn Dear έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:38Εμείς μια χαρά είμαστε με τους/τις συντρόφους μας και δεν μας απασχολούν τέτοιες αηδίες σαν τα νήματα που ανοίγετε και συμμετέχετε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
-
νύχτα
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Μαλακία είπες αλλά εντάξει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
σωστά. Είμαι σιγουρος ότι λίγο ελειψε να σας κάτσουν καλύτερες στο παρελθόν,αλλα προέκυψε τουπέ και χάλασε τελευταια στιγμή το κονέ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Wtf ρε σήμερα;;; Πήρατε χαμπάρι πως είμαι άρρωστη και θέλετε να με μουρλάνετε;;vantono έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:44![]()
δεν σε προλαβα να σε αποτρέψω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Μιλάς στο τσαμπέ;vantono έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:48
σωστά. Είμαι σιγουρος ότι λίγο ελειψε να σας κάτσουν καλύτερες στο παρελθόν,αλλα προέκυψε τουπέ και χάλασε τελευταια στιγμή το κονέ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιατί ρε λέτε μαλάκα τον Άγι;Gherschaagk έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:16Υπάρχει καμία εδώ μέσα που λέει τον άντρα της ή τον γκόμενο μαλάκα; Γιατί μας έχει πρήξει εδώ ο Αγις. Πείτε ρε κορίτσια.Αγις έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:08
Το ''μαλάκας'' είναι ψωμοτύρι - οταν έχουν κανα δυο παιδιά και φυσικά είναι τελειωμένος - γραμμένος -χρησιμος ηλιθιος που δεν δινουν μια τριχα απ το μνμ τους για αυτόν - το οτι δεν ξενοπηδάει είναι το λιγότερο που τις απασχολει.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χρόνια πολλά δεν είπαμε εμείς οι 2. Κάνω λάθος;Beria έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:51Γιατί ρε λέτε μαλάκα τον Άγι;Gherschaagk έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:16Υπάρχει καμία εδώ μέσα που λέει τον άντρα της ή τον γκόμενο μαλάκα; Γιατί μας έχει πρήξει εδώ ο Αγις. Πείτε ρε κορίτσια.Αγις έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:08
Το ''μαλάκας'' είναι ψωμοτύρι - οταν έχουν κανα δυο παιδιά και φυσικά είναι τελειωμένος - γραμμένος -χρησιμος ηλιθιος που δεν δινουν μια τριχα απ το μνμ τους για αυτόν - το οτι δεν ξενοπηδάει είναι το λιγότερο που τις απασχολει.
Καλή χρονιά.Gherschaagk έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:52Χρόνια πολλά δεν είπαμε εμείς οι 2. Κάνω λάθος;Beria έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:51Γιατί ρε λέτε μαλάκα τον Άγι;Gherschaagk έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:16
Υπάρχει καμία εδώ μέσα που λέει τον άντρα της ή τον γκόμενο μαλάκα; Γιατί μας έχει πρήξει εδώ ο Αγις. Πείτε ρε κορίτσια.
Κάθε χαρά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι μπράβο!!Beria έγραψε: 03 Ιαν 2019, 17:53Καλή χρονιά.
Κάθε χαρά
Καλή χρονιά μπεριούσκα μου!!
Αχ τι καλα, ας αγαπηθουμε όλοι την νέα χρονιά 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
μεγάλη αλήθεια αυτή!Αγις έγραψε: 03 Ιαν 2019, 15:23 Αν ταμπεραμέντο = καβλιάρες ναι είναι κορυφή - γνωστά αυτά και πάντα με την προυπόθεση να μην τις παίρνεις στα σοβαρά και το σπουδαιότερο να μην σε βλέπουν σοβαρά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγω δεν ξερω για τους φορουμιτες αλλα εμενα μου αρεσουν οι κοντουλες και ελαφρως γεματουλες γιατι μου θυμιζουν την Μανουλα μου.Αν ειναι και τα κοριτσακια του μπαμπα θα τους τα συγχωρουσα ολα.
Εγω παλι εμφανισιακα δεν ειμαι και πολυ ασχημος αλλα ειμαι φιμε σαν Αλγερινος να δουμε ποια θα με παρει.
Και για να συνεισφερω στο νημα μου αρεσει πολυ η Ολγα Λασκαρατου ραδιοφωνικη παραγωγος με μια φωνη σκετη καβλα και ξεχωρα απο αυτο ειναι Λευκη και Αρεια οπως θα ελεγε μια ψυχη.
.Δειτε και θαυμαστε.

.Δειτε και θαυμαστε.

Καταδικάζουμε την ασχήμια από όπου και αν προέρχεται.Γραφικός έγραψε: 03 Ιαν 2019, 11:24 Μόνο οι φασίστες είναι άσχημοι. Όταν κάποιος είναι κακός, αυτό βρίσκει τρόπο και βγαίνει, ακόμα και αν τα επί μέρους χαρακτηριστικά του είναι όμορφα. Εκτός από αυτούς δεν υπάρχουν άσχημοι αθρώποι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 16 Απαντήσεις