!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
User_601

Re: ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Υδράργυρος έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:41
Εσθήρ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:32
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:22

Παρεπιπτόντως αν πας σε ειδικό και του αναφέρεις ότι αισθάνομαι ότι κάτι τρέχει . Σου ζητάει ζωγραφιές του παιδιού και γραπτά του. Just saying επειδή αναφέρεις για ειδικό μέσα που προφανεστατα δεν έχεις επισκεφθεί ποτέ παιδοψυχολογο.
και επειδη τωρα τα ειδα αυτα,οπως και του αλλου του ασχετου του υδραργυρου,που να προσβαλει ξερει,αλλα επιχειρηματα γιοκ....,ειμαι ειδικος....οτι και αν συνεπαγεται αυτο. :lol:
Και για αυτο λεω,αυτα που λεω.Και αν σου αρεσει.Οι αληθειςς ομως να λεγονται ναι;Αγαπουλα. :102:
Πηξαμε στους ειδικους. Ξερολισμος :smt005: Θα εχουν χρονο για ιδιωτικοτητα. Οσο ειναι μικρα μια ματια δεν κανει κακο
χαχαχαχαα,την μια τους λεμε ασχετους,την αλλη οτι πηξαμε στους ειδικους;Σωπα ρε μεγαλε!

Λοιπον,κατσε και σκεψου και ασε εσυ τον ξερολισμο αγαπουλα.Διαβασε παραπανω ,ψαξτο,,μπας και δεις το φως το αληθινο.
Το να κατασκοπευεις τις σκεψεις του παιδιου σου,δειχνει απλα οτι εχεις αποτυχει.Διοτι θεωρεις οτι το παιδι σου δεν σε εμπιστευεται και καθεται μοναχο του και τα γραφει καπου που ξερει οτι δεν θα το δει κανενας.Το νομιζει δηλαδη.
Απλες σκεψεις εχει καθε δικαιωμα να μην θελει να τις δεις.Ειναι η προσωπικοτητα του αριστερουλη μου εσυ.
Αν γραφει πραγματα ασχημα που του εχουν συμβει,κατσε και σκεψου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ/

Προδιδεις την εμποστοσυνη του και δειχνεις την ανεπαρκεια σου,διοτι δεν εχεις καταφερει να το κανεις απλα να σε εμπιστευεται.Ειναι τοσο απλο,απλα θελειμ κοπο και οχι να αφηνουμε στον αυτοματο τα παιδια.
Δεν με νοιαζει αν να θα με προσβαλλεις...με νοιαιζει εστω να καταλαβεις το τι κανεις λαθος.
Νανακια. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 03 Ιαν 2019, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Εικόνα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Εσθήρ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:39
εγώ σε θέλω για ουρά μου, μπράβο σου, ευγε, έχεις πολυ μυαλό τελικά και ξέρεις να διαβάζεις :)
User_601

enaon έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:48
Εσθήρ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:39
εγώ σε θέλω για ουρά μου, μπράβο σου, ευγε, έχεις πολυ μυαλό τελικά και ξέρεις να διαβάζεις :)
Ουριτσα μου ξεκολλα λεμε.Δεν σε τιμαει.Εισαι αυτονομος.Εισαι; :003:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Υδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:49 Μπορει στο ημερολογιο να γραφει "σημερα ο δασκαλος μουσικης μου επιασε το στηθος", και να μην το επικοινωνει αλλιως. Βρηκαν οτι ενας ιερεας κακοποιουσε ενα κοριτσακι απο ζωγραφια. Δε μποτουσε να το πει αλλιως.
Σε αυτην την ηλικια αναποφεκτα ο κοσμος τους μπλεκεται με των γονιων. Ειναι πολυ μικρα. Και αυτα το ιδιο κανουνε αλλωστε
Εμείς είχαμε παιδεραστή δάσκαλο. Οι γονείς δεν το έμαθαν πάντως διαβάζοντας τα ημερολόγια των παιδιών τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Εσθήρ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:49
δική μου ουρά εισαι, αλλά θα σε ξάσω, δεν θα έχω άξεστη ουρά εγώ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:03 Γιατί σκοπός μου είναι να χώσω τη μύτη μου στη ζωή του από περιέργεια για να το πατρονάρω ή οτιδήποτε.
Αυτό ακριβώς κάνεις, το παραδέχεσαι ή όχι. Και δεν θα σταματήσεις εκεί. Αν δεν έχεις την αυτοσυγκράτηση να δεις τι γράφει στο ημερολόγιό του, θα περάσεις μετά κι από τα άλλα στάδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Εσθήρ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:45
Εσθήρ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:32

και επειδη τωρα τα ειδα αυτα,οπως και του αλλου του ασχετου του υδραργυρου,που να προσβαλει ξερει,αλλα επιχειρηματα γιοκ....,ειμαι ειδικος....οτι και αν συνεπαγεται αυτο. :lol:
Και για αυτο λεω,αυτα που λεω.Και αν σου αρεσει.Οι αληθειςς ομως να λεγονται ναι;Αγαπουλα. :102:
Πηξαμε στους ειδικους. Ξερολισμος :smt005: Θα εχουν χρονο για ιδιωτικοτητα. Οσο ειναι μικρα μια ματια δεν κανει κακο
χαχαχαχαα,την μια τους λεμε ασχετους,την αλλη οτι πηξαμε στους ειδικους;Σωπα ρε μεγαλε!

Λοιπον,κατσε και σκεψου και ασε εσυ τον ξερολισμο αγαπουλα.Διαβασε παραπανω ,ψαξτο,,μπας και δεις το φως το αληθινο.
Το να κατασκοπετεις τις σκεψεθς του παιδιου σου,δειχνει απλα οτι εχεις αποτυχει.Διοτι θεωρεις οτι το παιδι σου δεν σε εμπιστευεται και καθεται μοναχο του και τα γραφει καπου που ξερει οτι δεν θα τομ δει κανενας.Το νομιζει δηλαδη.
Προδιδεις την εμποστοσυνη του και δειχνεις την ανεπαρκεια σου,διοτι δεν εχεις καταφερει να το κανεις απλα να σε εμπιστευεται.Ειναι τοσο απλο,απλα θελειμ κοπο και οχι να αφηνουμε στον αυτοματο τα παιδια.
Δεν με νοιαζει αν να θα με προσβαλλεις...με νοιαιζει εστω να καταλαβεις το τι κανεις λαθος.
Ελα να μου δειξεις το φως το αληθινο :smt005: Βελτιωσε με λεμε :smt005:
Τεσπα για χιλιους δυο λογους μπορει να μη σε εμπιστρυεται, δε δειχνει κατ αναγκη αποτυχια. Οι σχεσεις περνανε και κρισεις, και στην τελικη μπορει να απειλειται να μη μιλησει. Τεσπα δε με πειθεις, ειναι πολυ αφελες το σκεπτικο σου. Ο γονιος αναγκιαια ρισερχεται στη ζωη του παιδιου, ολοι το κανουνε/πρεπει να το κανουνε. Εδω μαναδες πηρανε το κινητο του παιδιου τους και κλρισανε ραντεβου σε παιδοφιλους, ξερεις σε τι κοσμο ζουμε; κουνα το κφαλι σου
User_601

enaon έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:52
Εσθήρ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:49
δική μου ουρά εισαι, αλλά θα σε ξάσω, δεν θα έχω άξεστη ουρά εγώ.
Εγω αγαπουλα δεν σου λεω πως να γραφεις οκ...ουριτσα μου εσυ αντε νανακια τωρα ναι; :smt023
Άβαταρ μέλους
enaon

εύγε εσθήρ, δεν έβαλες κεφαλαία και μπολτ, μπράβο, 10 άριστα για σήμερα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Υδράργυρος έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:41 Οσο ειναι μικρα μια ματια δεν κανει κακο
Σήμερα μια ματιά δεν είναι κακό, αύριο μια ματιά στην αλληλογραφία δεν πειράζει, μεθαύριο ένα βλέφαρο στον υπολογιστή του δεν πειράζει και καταλήγεις απ' αυτούς τους γονείς που μπλέκονται σε ό,τι αφορά την ζωή του παιδιού τους, τον γάμο τους, τα δικά τους παιδιά όταν κάνουν και κάποια στιγμή αναρωτιέσαι γιατί τα παιδιά σου δεν θέλουν να έχουν ιδιαίτερη σχέση μαζί σου και να βλέπεις τα εγγόνια σου, αφού μεγάλωσες τα παιδιά σου με τόση αγάπη και φροντίδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 03 Ιαν 2019, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
User_601

Υδράργυρος έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:55
Εσθήρ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:45

Το να κατασκοπετεις τις σκεψεθς του παιδιου σου,δειχνει απλα οτι εχεις αποτυχει.Διοτι θεωρεις οτι το παιδι σου δεν σε εμπιστευεται και καθεται μοναχο του και τα γραφει καπου που ξερει οτι δεν θα τομ δει κανενας.Το νομιζει δηλαδη.
Ελα να μου δειξεις το φως το αληθινο :smt005: Βελτιωσε με λεμε :smt005:
Τεσπα για χιλιους δυο λογους μπορει να μη σε εμπιστρυεται, δε δειχνει κατ αναγκη αποτυχια. Οι σχεσεις περνανε και κρισεις, και στην τελικη μπορει να απειλειται να μη μιλησει. Τεσπα δε με πειθεις, ειναι πολυ αφελες το σκεπτικο σου. Ο γονιος αναγκιαια ρισερχεται στη ζωη του παιδιου, ολοι το κανουνε/πρεπει να το κανουνε. Εδω μαναδες πηρανε το κινητο του παιδιου τους και κλρισανε ραντεβου σε παιδοφιλους, ξερεις σε τι κοσμο ζουμε; κουνα το κφαλι σου
Ημουν σιγουρη οτι δεν θα σε πεισω,διοτι δεν ειναι ευκολο ,ειδικα μεσα απο ενα φορουμ να πεισεις τον αλλον.
Κατσε λιγο ψαξτο καλυτερα και δες τι κανεις.
100 φορες λεμε δε,οτι εδω μιλαμε για διαβασμα ημερολογιου και οχι για ιντερνετ κλπ.Δεν ξερω ποσα μπολντ να βαλω μνα το καταλαβεις.Διαβασμα ημερολογιου λεμε.
Το τελευταιο καταφυγειο σκεψεων,ιδιωτικοτητας του παιδιου σου που ΔΕΝ σεβεσαι.
Δεν λεμε για ελεγχο στο ιντερνετ,δεν λεμε μπατε σκυλοι αλεστε.
Δικαιολογιες αγαπουλα για κλειδαροτρυπα και απλα κτημα μου το παιδι μου,βιασμου προσωπικοτητας του,μαμακιας,πατερακιας ,αβουλο και δεν συμμαζευεται.
Δικαιολογιες του κωλου. :smt018
User_601

hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2019, 01:00
Υδράργυρος έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:41 Οσο ειναι μικρα μια ματια δεν κανει κακο
Σήμερα μια ματιά δεν είναι κακό, αύριο μια ματιά στην αλληλογραφία δεν πειράζει, μεθαύριο ένα βλέφαρο στον υπολογιστή του δεν πειράζει και καταλήγεις απ' αυτούς τους γονείς που μπλέκονται σε ό,τι αφορά την ζωή του παιδιού τους, τον γάμο τους, τα δικά τους παιδιά όταν κάνουν και κάποια στιγμή αναρωτιούνται γιατί τα παιδιά τους δεν θέλουν να έχουν ιδιαίτερη σχέση μαζί τους και να βλέπουν τα εγγόνια τους, αφού μεγάλωσαν τα παιδιά τους με τόση αγάπη και φροντίδα.
Ετσι..και τρωνε και μια μουτζα απο τα παιδια τους,και πολυ καλα τους κανουν.Διοτι πληρωνουν τις μαλακιες που εκαναν. :smt023
Αν δεν τους καταστρεψουν ομως την ζωη τους.Μακαρι να φτασουν τα παιδια στο σημειο να τους ριξουν μουτζα.Το κακο ειναι,να τα κανουν αβουλα,ηλιθια και να τους καταστρεψουν την ζωη τους.
Άβαταρ μέλους
enaon

η εσθήρ με κάνει να θέλω να βάλω κευλογγερς σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Να σε στείλουμε στα σκόπια να τους πείς οτι αν δεν τους λένε Μακεδόνες είναι μαλάκες, πώς θα γίνει;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:16
Φυσικά όχι, είναι κάτι απολύτως φυσικό.
Από τη στιγμή που κάνεις παιδί, η οποιαδήποτε αυτονομία έχεις ως άτομο καταλύεται εκ των πραγμάτων.

Κατά τα άλλα, νομίζω ότι ως γονείς λειτουργούμε ακριβώς όπως λειτουργούμε σε όλες τις προσωπικές μας σχέσεις.
Η αυμπεριφορά αλλά και το σκεπτικό μας καθορίζεται από τα ίδια σημεία αναφοράς.
Ανεξαρτήτως αν είναι φυσικό, ρώτησα αν είναι θυσία. Αν με άλλα λόγια θυσιάζεις τον εαυτό σου και δίνεις προτεραιότητα στο παιδί.
Θα επιμείνω στο ότι η γονεϊκή ιδιότητα δεν είναι θυσία. Είναι επιλογή. Η μόνη διαφορά της από τις άλλες ερωτικές ή φιλικές σχέσεις είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ή διακοπής αυτής της σχέσης για την περίοδο που το παιδί είναι ανήλικο. Και σου προσφέρει περισσότερα από αυτά που δίνεις.

Κατά τα άλλα, συνήθως ο όρος "θυσία" χρησιμοποιείται όταν η χ ή ψ σχέση έχει αποτύχει και το όλο σκηνικό εκλαμβάνεται ως ένας χαμένος χρόνος αν δεν έχει ευθυγραμμιστεί με το δικό μας κόνσεπτ. Ακριβώς γι' αυτό έγραψα ότι ουσιαστικώς εκφράζει έναν εγωισμό ή μια υπερεκτίμηση των δικών μας δυνατοτήτων και τίποτα παραπάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”