!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
User_601

Re: ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Naida έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:38
hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:21
Υδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:13 Μην την ψαχνεις, χρειαζεται. Ειναι πολυ μικρα, μπορει να τα κακοποιουνε, μπορει να τα απειλουνε κλπ. Γινονται πολλα. Φιλος του γιου μου απειλουταν απο ενηλικα και δεν το ελεγε στους γονεις του γιατι φοβοταν οτι θα του απαγορεψουν την προσβαση στον υπολογιστη. Σε μενα το ειπε και υου ειπα να τον μπλοκαρει.
Μπορει να κανουν και αυτα μπουλινκ σε αλλα παιδια. Σε αυτη την ηλικια ωφελιμο ειναι, και να το ξερουν οτι οι γονεις μπορει να ριξουν και καμια ματια
Αν είσαι καλός γονιός μπορείς να καταλάβεις και το ένα και το άλλο. Αν είσαι στον πούτσο σου και στην κοσμάρα σου, δεν το καταλαβαίνεις. Και το κάνεις χειρότερο, γιατί αυτό που κάνεις ο ίδιος είναι τραμπουκισμός.
Έχετε να φάτε πήξιμο όταν πάνε τα παιδιά σας στην εφηβεία. Ελάτε να μας βρειτε εμάς τους κακούς "γονείς" να μας πείτε τη γνώμες.
Όσο είναι μικρά λες άντε θα μεγαλωσουν, θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, δε θα χρειάζεται τόσο κυνήγι και τρέξιμο. Μόλις μεγαλώσουν και αρχίζουν να μπαίνουν εφηβεία λες αχ τι καλά ήταν που κάνατε χειροτεχνίες, διαβάζατε παραμυθια,πλαθατε κουλουράκια και ήταν τρισευτυχισμενο.
Πρωτον,μιλας χωρις να ξες καταστασεις.Ουδεποτε τουλαχιστον εγω,δεν εχω δηλωσει το οτιδηποτε για την προσωπικη μου ζωη.Αρα δεν ξερεις αν εχω παιδι,αν εχω τι ηλικια ειναι κλπ.Οποτε αυτα περι οταν πανε τα παιδια στην εφηβεια κομμενα.

Επισης αυτο το στυλακι,ελα να σου δειξω,,ειναι παρωχημενο σωνει πια.

Το πιο σημαντικο ομως,Αν νομιζεις οτι με το να τρεχεις απο πισω του και να τ κατασκοπευεις,οποτε και μετα να επεμβαινεις βεβαια,ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ και ΜΗΝ ΠΕΙς ΟΧΙ...διοτι δηλαδη θα το κατασκοπετσεις,θα μαθεις κατι και μετα ΔΕΝ θα κανεις τιποτα;Δεν θα δρασεις;Αρα γιατι το κατασκοπευες;;;;;;;;;;;;;;; :smt023
Το κατασκοπευεις λοιπον για να μπορεσεις να δρασεις την καταλληλη στιγμη.
Νομιζεις.
Διοτι οτι και να κανεις...αν δεν του εχεις δωσει τα σωστα εφοδια,μια παπαρια θα κανεις.
Θα δρασεις την μια,θα δρασεις την δευτερη,ως ποτε θα δρας εσυ;Ενα αβουλο πλασμα θα το κανεις.

Μαθε του καταρχην να εχει ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ....και ασε τις κατασκοπιες που εχουν κατασταλτικο χαρακτηρα και οχι ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ.
Το ζητημα δεν ειναι να κατασκοπευεις το παιδι σου και να αναλαμβανεις δραση οταν εσυ βεβαια θεωρησεις οτι πρεπει,αλλα να του δωσεις τα σωστα εφοδια,και αυτα ειναι σωστη κριση και κριτικο πνευμα.Και οταν τεεχεις απο πισω του,μαμοθρεφτο θα το κανεις και οχι ανθρωπο με σωστη κριση.Ουτε εξυπνο.
Ειναι απλο,αρκει να αποποιηθεις την ανιτα πανια που κρυβεις μεσα σου και να δεις πιο σιβαρα τον ρολο σου.
Παντα το β ενικο δεν παει σε εσενα.Οσον αφορα τα γενικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 02 Ιαν 2019, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Εσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:23 Ναι,ταμαμ,....καποιοι ακομα να αντιληφθουν η κανουν οτι δεν αντιλαμβανονται,οτι δεν μιλαμε για υπολογιστη,αλλα για σκεψεις σε ενα ημερολογιο.
Τα υπολοιπα ειναι δουλεια του γονεα να τα αντιλαμβανεται.Αν ειναι ανικανος,να μην το κανει .Να μην το κανει το ''αθλημα''
Δυστυχως αυτη η ανικανοτητα τοσων, δημιουργει τοσα προβληματικα παιδια/προβληματικους ενηλικες.
Οι ιδιωτικες σκεψεις ειναι ιδιωτικες σκεψεις τελεια και παυλα.Το ημερολογιο αυτο το νοημα εχει.
Μιλαμε για σκεψεις.Δεν μιλαμε για επαφες στο ιντερνετ,για να βγαινουν εξω τα βραδυα μονα τους οταν ειναι μικρα,δεν μιλαμε για τις χιλιες δυο παπαριες που προφασιζοσαστε.Δειτε λιγο το αρχικο ποστ και αφηστε τις παπατζες.Και τις δικαιολογιες για το καρακατινιασμα.
Ειναι ξεκαθαρα βιασμος αυτο,Να διαβαζεις ημερολογιο του παιδιου σου,βασικα το ημερολογιο του οποιοδηποτε.
Μπορει στο ημερολογιο να γραφει "σημερα ο δασκαλος μουσικης μου επιασε το στηθος", και να μην το επικοινωνει αλλιως. Βρηκαν οτι ενας ιερεας κακοποιουσε ενα κοριτσακι απο ζωγραφια. Δε μποτουσε να το πει αλλιως.
Σε αυτην την ηλικια αναποφεκτα ο κοσμος τους μπλεκεται με των γονιων. Ειναι πολυ μικρα. Και αυτα το ιδιο κανουνε αλλωστε
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:37 Ε, κι αυτός ο κακομοίρης άκουγε μετάλλικα, άιρον μέιντεν και λοιπούς και είχε παραμυθιαστεί ότι ήταν και καλά μυημένος και προχώ. Τον άρχισα κι εγώ σ' ένα καθημερινό δούλεμα μια στο καρφί και μια στο πέταλο τύπου "πολύ ωραίο κομμάτι αυτό αλλά λέει μαλακίες σ' αυτό το σημείο", τα' παιρνε ο μικρός που νόμιζε ότι μόνον οι λίγοι και εκλεκτοί ήξεραν για τα νερά της Στυγός, τη νεκρομαντεία, την Κόλαση του Δάντη και τους ομπέιδες του μάστερ, με ρώταγε "και που τα ξέρεις εσύ αυτά;" του έλεγα εγώ "δεν τα ξέρω μόνον εγώ, τα ξέρει και η γιαγιά σου, πήγαινε ρώτα την αν ξέρει ποιος είναι ο Δάντης", τα' παιρνε που του χάλαγε το κόνσεπτ γιατί η γιαγιά ήταν το ίδιο και περισσότερο μυημένη :lol: από αυτόν και τελικώς η φάση κατέληγε στον απόλυτο τρόμο όταν του κουβάλαγα μια στοίβα βιβλία και του έλεγα "αν θέλεις να μάθεις κάτι για αυτό, αυτό κι αυτό, μπορείς να το βρείς σε πρώτη φάση εδώ και όχι να παραμυθιάζεσαι από τον κάθε αγελαδοβοσκό που το μόνο που ξέρει καλά είναι να παίζει κιθάρα". Πάντα με το χαμόγελο. :)
αν ειχα εσένα μπορεί να ήμουν επιεικείς, με μισή καρδιά βέβαια. Αλλά εγώ άκουγα α ταλε δατ γουασντ ραιτ, ριζε εντ φαλ, τέτοια, φλώρικα, μέταλ απο σπόντα. Οπότε, με καταλαβαίνεις, έπρεπε να μάθω για 5αλφα, να γράφω ανάποδα, τα απαραίτητα για να συντονστώ με την πραγματικότητα που νόμιζε οτι υπάρχει, να μην ειναι τρελή μόνη της. :003:
User_601

Υδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:49
Εσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:23 Ναι,ταμαμ,....καποιοι ακομα να αντιληφθουν η κανουν οτι δεν αντιλαμβανονται,οτι δεν μιλαμε για υπολογιστη,αλλα για σκεψεις σε ενα ημερολογιο.
Τα υπολοιπα ειναι δουλεια του γονεα να τα αντιλαμβανεται.Αν ειναι ανικανος,να μην το κανει .Να μην το κανει το ''αθλημα''
Δυστυχως αυτη η ανικανοτητα τοσων, δημιουργει τοσα προβληματικα παιδια/προβληματικους ενηλικες.
Οι ιδιωτικες σκεψεις ειναι ιδιωτικες σκεψεις τελεια και παυλα.Το ημερολογιο αυτο το νοημα εχει.
Μιλαμε για σκεψεις.Δεν μιλαμε για επαφες στο ιντερνετ,για να βγαινουν εξω τα βραδυα μονα τους οταν ειναι μικρα,δεν μιλαμε για τις χιλιες δυο παπαριες που προφασιζοσαστε.Δειτε λιγο το αρχικο ποστ και αφηστε τις παπατζες.Και τις δικαιολογιες για το καρακατινιασμα.
Ειναι ξεκαθαρα βιασμος αυτο,Να διαβαζεις ημερολογιο του παιδιου σου,βασικα το ημερολογιο του οποιοδηποτε.
Μπορει στο ημερολογιο να γραφει "σημερα ο δασκαλος μουσικης μου επιασε το στηθος", και να μην το επικοινωνει αλλιως. Βρηκαν οτι ενας ιερεας κακοποιουσε ενα κοριτσακι απο ζωγραφια. Δε μποτουσε να το πει αλλιως.
Σε αυτην την ηλικια αναποφεκτα ο κοσμος τους μπλεκεται με των γονιων. Ειναι πολυ μικρα. Και αυτα το ιδιο κανουνε αλλωστε
Αν εσυ ειΣΑΙ τοσο παπαντζας που δεν θα το καταλαβεις αυτο,δεν σου αξιζουν παιδια.
Αν φτασει το παιδι σου να του βαζει ο αλλος χερι και να ΜΗΝ τολμαει να το λεει σε εσενα και να το γραφει στο ημερολογιο,,,ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ.
Διορθωσε λοιπον αυτο και οχι να κρυφοκοιταζεις τις σκεψεις του που ειναι δικες του.
Κατα τα αλλα,μου εισαι και αριστερος τρομαρα σου,καλα τα ειπε και ο αλλος παραπανω.Μην βαζετε καμερες στους δρομους,παραβιζουν προσωπικα δεδομενα,αλλα διαβαζετε τα ημερολογια των παιδιων σας ναι;
Παγαινε σε κανεναν εμπειρογνωμονα να σε μαθει να εισαι σωστος γονιος.Γονεις ολοι μπορουν να γινουν,Σωστοι ομως ΟΧΙ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 02 Ιαν 2019, 23:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:47
hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:40

Το να είσαι γονιός είναι δύσκολη δουλειά, κυρία μου. Αν δεν μπορείς να την κάνεις να μην την κάνεις. Δεν είναι όλα χειροτεχνίες, χαριτωμενιές, πρώτες λεξούλες και αγκαλίτσες.

Γονιός είναι πολλά μαζί κύριος. Κυρίως είναι η προσωπική σου θυσία στον μικρό θεό που λέγεται παιδι. Τελειότητα και κατά γράμμα δεν υπάρχει. Αποδέξου αυτό κι ολα τα αλλά έπονται.
Αν το βλέπεις σαν θυσία, δεν είναι θυσία, είναι ένδειξη εγωισμού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:37Πάντα με το χαμόγελο. :)
την έχω πάρει και τηλέφωνο στην δουλειά της να της πώ οτι τελικά δεν ήμουν εγώ που σκότωσα κάτι παιδιά στην συγκρού με το αυτοκίνητο, με είχε παρακαλέσει ένας φίλος της να το κάνω για χάρη του, να μην την βλέπει να σκάει κλπ, ημουν 25 τουλάχιστον. Την πείρα, εγώ ο ιδιος μπροστά του, και άρχισε να μου λέει οτι εκείνη το έκανε και θα έρθει να παραδοθεί, έλεος, νόμιζε οτι ημουν η αστυνομία, δεν μπορύσε καν να καταλάβει οτι ήμουν εγώ, μετά αρχισε να με ευχαριστεί για το δώρο που της έκανα, που δεν τους σκότωσα εγώ δηλαδή.

και όλα αυτά γιαί ο αδελφός μου το βρήκε χαριτωμένο να συνδυάσει μία λόγκο που ήταν στο γκαράζ δίπλα στον προφυλακτήρα, με αυτό που έπαιζε η τβ εκείνη την ώρα, δεν ήθελε παραπάνω. :)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:37 Ε, κι αυτός ο κακομοίρης άκουγε μετάλλικα, άιρον μέιντεν και λοιπούς και είχε παραμυθιαστεί ότι ήταν και καλά μυημένος και προχώ. Τον άρχισα κι εγώ σ' ένα καθημερινό δούλεμα μια στο καρφί και μια στο πέταλο τύπου "πολύ ωραίο κομμάτι αυτό αλλά λέει μαλακίες σ' αυτό το σημείο", τα' παιρνε ο μικρός που νόμιζε ότι μόνον οι λίγοι και εκλεκτοί ήξεραν για τα νερά της Στυγός, τη νεκρομαντεία, την Κόλαση του Δάντη και τους ομπέιδες του μάστερ, με ρώταγε "και που τα ξέρεις εσύ αυτά;" του έλεγα εγώ "δεν τα ξέρω μόνον εγώ, τα ξέρει και η γιαγιά σου, πήγαινε ρώτα την αν ξέρει ποιος είναι ο Δάντης", τα' παιρνε που του χάλαγε το κόνσεπτ γιατί η γιαγιά ήταν το ίδιο και περισσότερο μυημένη :lol: από αυτόν και τελικώς η φάση κατέληγε στον απόλυτο τρόμο όταν του κουβάλαγα μια στοίβα βιβλία και του έλεγα "αν θέλεις να μάθεις κάτι για αυτό, αυτό κι αυτό, μπορείς να το βρείς σε πρώτη φάση εδώ και όχι να παραμυθιάζεσαι από τον κάθε αγελαδοβοσκό που το μόνο που ξέρει καλά είναι να παίζει κιθάρα". Πάντα με το χαμόγελο. :)
αν ειχα εσένα μπορεί να ήμουν επιεικείς, με μισή καρδιά βέβαια. Αλλά εγώ άκουγα α ταλε δατ γουασντ ραιτ, ριζε εντ φαλ, τέτοια, φλώρικα, μέταλ απο σπόντα. Οπότε, με καταλαβαίνεις, έπρεπε να μάθω για 5αλφα, να γράφω ανάποδα, τα απαραίτητα για να συντονστώ με την πραγματικότητα που νόμιζε οτι υπάρχει, να μην ειναι τρελή μόνη της. :003:
Αυτό θα πει καλός γιος. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:48
hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:21

Αν είσαι καλός γονιός μπορείς να καταλάβεις και το ένα και το άλλο. Αν είσαι στον πούτσο σου και στην κοσμάρα σου, δεν το καταλαβαίνεις. Και το κάνεις χειρότερο, γιατί αυτό που κάνεις ο ίδιος είναι τραμπουκισμός.
Έχετε να φάτε πήξιμο όταν πάνε τα παιδιά σας στην εφηβεία. Ελάτε να μας βρειτε εμάς τους κακούς "γονείς" να μας πείτε τη γνώμες.
Όσο είναι μικρά λες άντε θα μεγαλωσουν, θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, δε θα χρειάζεται τόσο κυνήγι και τρέξιμο. Μόλις μεγαλώσουν και αρχίζουν να μπαίνουν εφηβεία λες αχ τι καλά ήταν που κάνατε χειροτεχνίες, διαβάζατε παραμυθια,πλαθατε κουλουράκια και ήταν τρισευτυχισμενο.
Πρωτον,μιλας χωρις να ξες καταστασεις.Ουδεποτε τουλαχιστον εγω,δεν εχω δηλωσει το οτιδηποτε για την προσωπικη μου ζωη.Αρα δεν ξερεις αν εχω παιδι,αν εχω τι ηλικια ειναι κλπ.Οποτε αυτα περι οταν πανε τα παιδια στην εφηβεια κομμενα.

Το πιο σημαντικο ομως,Αν νομιζεις οτι με το να τρεχεις απο πισω του και να τ κατασκοπευεις,οποτε και μετα να επεμβαινεις βεβαια,ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ και ΜΗΝ ΠΕΙς ΟΧΙ...διοτι δηλαδη θα το κατασκοπετσεις,θα μαθεις κατι και μετα ΔΕΝ θα κανεις τιποτα;Δεν θα δρασεις;Αρα γιατι το κατασκοπευες;;;;;;;;;;;;;;; :smt023
Νομιζεις.
Διοτι οτι και να κανεις...αν δεν του εχεις δωσει τα σωστα εφοδια,μια παπαρια θα κανεις.
Θα δρασεις την κια,θα δρασεις την δευτερη,ως ποτε θα δρας εσυ;

Μαθε του καταρχην να εχει ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ....και ασε τις κατασκοπιες που εχουν κατασταλτικο χαρακτηρα και οχι ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ.
Το ζητημα δεν ειναι να κατασκοπευεις το παιδι σου και να αναλαμβανεις δραση οταν εσυ βεβαια θεωρησεις οτι πρεπει,αλλα να του δωσεις τα σωστα εφοδια,και αυτα ειναι σωστη κριση και κριτικο πνευμα.Και οταν τεεχεις απο πισω του,μαμοθρεφτο θα το κανεις και οχι ανθρωπο με σωστη κριση.Ουτε εξυπνο.
Ειναι απλο,αρκει να αποποιηθεις την ανιτα πανια που κρυβεις μεσα σου και να δεις πιο σιβαρα τον ρολο σου.
Ναι ρε κοπελιά θα μάθω το παρενοχλεί σεξουαλικά.ο δάσκαλος της ρυθμικής και δε θα κάνω τίποτα. Γιατί σκοπός μου είναι να χώσω τη μύτη μου στη ζωή του από περιέργεια για να το πατρονάρω ή οτιδήποτε.
Έχει μαλλιασει η γλώσσα μας να λέμε ότι δεν επεμβαίνουμε στην προσωπική του ζωή παρά μόνο και μόνο αν δούμε κάτι επικίνδυνο. Δεν μας αντιλαμβάνεται ότι διαβάζουμε γιατί δε μας.πεφτει λογος. Πρέπει να ξέρουμε αν κάτι στραβό γινεται. Κάτι που ίσως και το ίδιο το παιδί δεν αντιλαμβάνεται ότι ειναι περιεργο ή επικινδυνο. Πχ ο γυμναστής σήμερα ήρθε και με βοήθησε πως να κάνω την άσκηση σωστά και με πίεσε στον πισινό .
Άντε του εχεις μάθει εσύ τόσα χρόνια το κορμάκι είναι δικο μας δεν μας αγγίζουν πουθενά και ποτέ κανένας. Αλλά θα έρθει να στο πει; θα το θεωρήσει κάτι κακό για να το πει; Κι αν το απείλησαν αν το πεις θα κάνω κακό στους δικούς σου ή στο ίδιο; Κι αν αν του είπαν έλα να παίξουμε παιχνιδι; Φρικαρω και μόνο που τα σκέφτομαι.
Άντε ρε παρατηστε με που θα κοιτάξω ιδιωτικότητες με τόση σαπιλα και ανωμαλία που κυκλοφορεί εκεί έξω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:52
Naida έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:47
hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:40

Το να είσαι γονιός είναι δύσκολη δουλειά, κυρία μου. Αν δεν μπορείς να την κάνεις να μην την κάνεις. Δεν είναι όλα χειροτεχνίες, χαριτωμενιές, πρώτες λεξούλες και αγκαλίτσες.

Γονιός είναι πολλά μαζί κύριος. Κυρίως είναι η προσωπική σου θυσία στον μικρό θεό που λέγεται παιδι. Τελειότητα και κατά γράμμα δεν υπάρχει. Αποδέξου αυτό κι ολα τα αλλά έπονται.
Αν το βλέπεις σαν θυσία, δεν είναι θυσία, είναι ένδειξη εγωισμού.
Είναι θυσία;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:37Πάντα με το χαμόγελο. :)
την έχω πάρει και τηλέφωνο στην δουλειά της να της πώ οτι τελικά δεν ήμουν εγώ που σκότωσα κάτι παιδιά στην συγκρού με το αυτοκίνητο, με είχε παρακαλέσει ένας φίλος της να το κάνω για χάρη του, να μην την βλέπει να σκάει κλπ, ημουν 25 τουλάχιστον. Την πείρα, εγώ ο ιδιος μπροστά του, και άρχισε να μου λέει οτι εκείνη το έκανε και θα έρθει να παραδοθεί, έλεος, νόμιζε οτι ημουν η αστυνομία, δεν μπορύσε καν να καταλάβει οτι ήμουν εγώ, μετά αρχισε να με ευχαριστεί για το δώρο που της έκανα, που δεν τους σκότωσα εγώ δηλαδή.

και όλα αυτά γιαί ο αδελφός μου το βρήκε χαριτωμένο να συνδυάσει μία λόγκο που ήταν στο γκαράζ δίπλα στον προφυλακτήρα, με αυτό που έπαιζε η τβ εκείνη την ώρα, δεν ήθελε παραπάνω. :)
Διακρίνω μια αντιστροφή ρόλων ή κάνω λάθος; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:03
εγώ την πιστεύω την ναιδα, είμαι σίγουρος οτι διαβάζει και του γκ'ομενου το τηλ μην τον παρενοχλεί κάποιος σεξουαλικά, αν την πέφτει εκείνος κάνει οτι δεν το διάβασε, κουτσομπόλες είμαστε;

γιαυτό πρέπει να έχουμε ενεργή σεξουαλική ζωή στον γάμο παιδιά, γιατί αλλιώς παρακολουθούμε των παιδιών και ελπίζουμε σε κάτι ενδιαφέρον, αλλά χλωμό, όλο αγκαλίτσες είναι, οπότε συνεχίζουμε το διάβασμα.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Γιατί κατάλαβες τι έγραψε; Εκεί με την λόγκο τον χάνω...
the end
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:05

Διακρίνω μια αντιστροφή ρόλων ή κάνω λάθος; :lol:
:lol:
Κόρη γνωστού μπήκε φβ, αλλά είχε ξεχάσει ο πατέρας να κάνει logout. Διάβασε στα πμ γκομένισμα με κυρία, τα δειξε στη μανα της και στείλανε τον μπαμπά για πακετάρισμα με συνοπτικές διαδικασίες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:05 Διακρίνω μια αντιστροφή ρόλων ή κάνω λάθος; :lol:
ειναι παιδοψυχολόγος, πλούσια θεωρία, εγώ πάλι πρακτικός άνθρωπος, καταλαβαίνεις. :003:
User_601

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:03
Εσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:48

Νομιζεις.
Θα δρασεις την κια,θα δρασεις την δευτερη,ως ποτε θα δρας εσυ;

Ναι ρε κοπελιά θα μάθω το παρενοχλεί σεξουαλικά.ο δάσκαλος της ρυθμικής και δε θα κάνω τίποτα. Γιατί σκοπός μου είναι να χώσω τη μύτη μου στη ζωή του από περιέργεια για να το πατρονάρω ή οτιδήποτε.
Έχει μαλλιασει η γλώσσα μας να λέμε ότι δεν επεμβαίνουμε στην προσωπική του ζωή παρά μόνο και μόνο αν δούμε κάτι επικίνδυνο. Δεν μας αντιλαμβάνεται ότι διαβάζουμε γιατί δε μας.πεφτει λογος. Πρέπει να ξέρουμε αν κάτι στραβό γινεται. Κάτι που ίσως και το ίδιο το παιδί δεν αντιλαμβάνεται ότι ειναι περιεργο ή επικινδυνο. Πχ ο γυμναστής σήμερα ήρθε και με βοήθησε πως να κάνω την άσκηση σωστά και με πίεσε στον πισινό .
Άντε του εχεις μάθει εσύ τόσα χρόνια το κορμάκι είναι δικο μας δεν μας αγγίζουν πουθενά και ποτέ κανένας. Αλλά θα έρθει να στο πει; θα το θεωρήσει κάτι κακό για να το πει; Κι αν το απείλησαν αν το πεις θα κάνω κακό στους δικούς σου ή στο ίδιο; Κι αν αν του είπαν έλα να παίξουμε παιχνιδι; Φρικαρω και μόνο που τα σκέφτομαι.
Άντε ρε παρατηστε με που θα κοιτάξω ιδιωτικότητες με τόση σαπιλα και ανωμαλία που κυκλοφορεί εκεί έξω.
Ναι ρε κοπελια,αυτο λεμε το κερατο μου τοσες ωρες εδω,αλλα η δεν το αντιλαμβανεσαι η κανεις οτι δεν το αντιλαμβανεσαι.
Αν ΕΣΥ δεν εχεις την ικανοτητα να το κανεις να σου λεει το τι του συμβαινει,και καθεται και κρυβεται πισω απο ενα ημερολογιο για να πει οτι του χουφτωσε το βυζι ο δασκαλος,ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΛΕΜΕ.
Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.
Τι δεν καταλαβαινεις και τι σκατα μου λες;
Οτι το ιδιο σου το Παιδι δεν σε εμπιστευεται και θα τα γραφει κρυφα μονο του σε ενα ημερολογιο του;ΓΙΑΤΙ;
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ;
Αν δεν σου εχεΙ εμπιστοσυνη το παιδι να σου πει το τι του συμβαινει,κατσε ψαξε γιατι δεν σου εχει.
Πχ νομιζει οτι θα το μαλλωσεις;Οτι δεν θα το ακουσεις;Θα σε ντραπει; ΜΑ ΓΙΑΤΙ;

Δε εχει καταλαβει οτι ειναι κακο να του χουφτωνεις το βυζι;ποιος φταιει;Εγω;Η εσυ που δεν του εμαθες οτι αν του κανουν κατι τετοιο πρεπει να ερθει να στο πει και ειναι κακο;

Καταλαβαινεις τι παπατζες μου λες;

Δεν κανεις δηλαδη τα αυτονοητα και περιμενεις απλα ΟΤΑΝ γινει το κακο να το κατασκοπευσεις και να δρασεις τοτε;
Κατσε πηγαινε σε κανενα ειδικο με τετοιες αποψεις πληζ,
Διοτι λες επικινδυνα πραγματα για γονιο.
Δηλαδη δεν του μαθαινω τι δεν πρεπει αν του κανουνε,δεν του μαθαινω τι πρεπει να μου λεει,δεν του μαθαινω να μου εχει εμπιστοσυνη και να μου τα λεει,απλα το κατασκοπευω.
Ε...τοτε θα ειναι αργα αγαπουλα
Κατσε και σκεψου τι μπαρμπουτσαλα λες και τι ηλιθιες δικαιολογιες λες για τη κλειδαροτρυπα σου,να κατασκοπευεις το παιδι σου και να βρισκεις ολα αυτα που λες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 03 Ιαν 2019, 00:16, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”