Πρωτον,μιλας χωρις να ξες καταστασεις.Ουδεποτε τουλαχιστον εγω,δεν εχω δηλωσει το οτιδηποτε για την προσωπικη μου ζωη.Αρα δεν ξερεις αν εχω παιδι,αν εχω τι ηλικια ειναι κλπ.Οποτε αυτα περι οταν πανε τα παιδια στην εφηβεια κομμενα.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:38Έχετε να φάτε πήξιμο όταν πάνε τα παιδιά σας στην εφηβεία. Ελάτε να μας βρειτε εμάς τους κακούς "γονείς" να μας πείτε τη γνώμες.hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:21Αν είσαι καλός γονιός μπορείς να καταλάβεις και το ένα και το άλλο. Αν είσαι στον πούτσο σου και στην κοσμάρα σου, δεν το καταλαβαίνεις. Και το κάνεις χειρότερο, γιατί αυτό που κάνεις ο ίδιος είναι τραμπουκισμός.Υδράργυρος έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:13 Μην την ψαχνεις, χρειαζεται. Ειναι πολυ μικρα, μπορει να τα κακοποιουνε, μπορει να τα απειλουνε κλπ. Γινονται πολλα. Φιλος του γιου μου απειλουταν απο ενηλικα και δεν το ελεγε στους γονεις του γιατι φοβοταν οτι θα του απαγορεψουν την προσβαση στον υπολογιστη. Σε μενα το ειπε και υου ειπα να τον μπλοκαρει.
Μπορει να κανουν και αυτα μπουλινκ σε αλλα παιδια. Σε αυτη την ηλικια ωφελιμο ειναι, και να το ξερουν οτι οι γονεις μπορει να ριξουν και καμια ματια
Όσο είναι μικρά λες άντε θα μεγαλωσουν, θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, δε θα χρειάζεται τόσο κυνήγι και τρέξιμο. Μόλις μεγαλώσουν και αρχίζουν να μπαίνουν εφηβεία λες αχ τι καλά ήταν που κάνατε χειροτεχνίες, διαβάζατε παραμυθια,πλαθατε κουλουράκια και ήταν τρισευτυχισμενο.
Επισης αυτο το στυλακι,ελα να σου δειξω,,ειναι παρωχημενο σωνει πια.
Το πιο σημαντικο ομως,Αν νομιζεις οτι με το να τρεχεις απο πισω του και να τ κατασκοπευεις,οποτε και μετα να επεμβαινεις βεβαια,ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ και ΜΗΝ ΠΕΙς ΟΧΙ...διοτι δηλαδη θα το κατασκοπετσεις,θα μαθεις κατι και μετα ΔΕΝ θα κανεις τιποτα;Δεν θα δρασεις;Αρα γιατι το κατασκοπευες;;;;;;;;;;;;;;;
Το κατασκοπευεις λοιπον για να μπορεσεις να δρασεις την καταλληλη στιγμη.
Νομιζεις.
Διοτι οτι και να κανεις...αν δεν του εχεις δωσει τα σωστα εφοδια,μια παπαρια θα κανεις.
Θα δρασεις την μια,θα δρασεις την δευτερη,ως ποτε θα δρας εσυ;Ενα αβουλο πλασμα θα το κανεις.
Μαθε του καταρχην να εχει ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ....και ασε τις κατασκοπιες που εχουν κατασταλτικο χαρακτηρα και οχι ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ.
Το ζητημα δεν ειναι να κατασκοπευεις το παιδι σου και να αναλαμβανεις δραση οταν εσυ βεβαια θεωρησεις οτι πρεπει,αλλα να του δωσεις τα σωστα εφοδια,και αυτα ειναι σωστη κριση και κριτικο πνευμα.Και οταν τεεχεις απο πισω του,μαμοθρεφτο θα το κανεις και οχι ανθρωπο με σωστη κριση.Ουτε εξυπνο.
Ειναι απλο,αρκει να αποποιηθεις την ανιτα πανια που κρυβεις μεσα σου και να δεις πιο σιβαρα τον ρολο σου.
Παντα το β ενικο δεν παει σε εσενα.Οσον αφορα τα γενικα.