!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πονόδοντος
- Cecily Anne
Re: πονόδοντος
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ευτυχώς πέρυσι έφτιαξα τα δόντια και θα κάνουν πολλαά χρόνια μέχρι να με ξαναπιάσει πονόδοντος.
the end
Δεν είναι θέμα νιότης αλλά ph του στόματος και γλυκά, πολλά γλυκά! Εμένα μου χάλασε δόντι 25 χρονών λέμε.
the end
Το Mesulid τα τελευταία χρόνια το έχουμε αντικαταστήσει με ιμπουπροφαίνη επειδή θεωρείται ότι είναι πιο ήπιο σε ότι αφορά τις παρενέργειες.Σε κάποιους πιάνει και το Niflamol πάντως που αναφέρθηκε.
Νύχτα,αν δεν την παλεύεις πας διανυκτερεύοντα Otto και χτυπάς κανά Lonarid ή κανα χefo rapid κι αν δε σε πιάσουν ούτε αυτά πάραυτα τηλέφωνο στο Γκιώνη της γειτονιάς σου (έχει τύχει να πάω τέτοια ώρα για ασθενή με επείγον σαν και το δικό σου).
Επίσης μην το ξεχάσω,το κρύο νερό βοηθάει (κάπως) στην πολφίτιδα.Να ξέρεις ότι μπορεί να μη σε πιάνει η αναισθησία καλά λόγω της οξείας φάσης,μην κατηγορήσεις το συνάδελφο που θα σε δει.
Νύχτα,αν δεν την παλεύεις πας διανυκτερεύοντα Otto και χτυπάς κανά Lonarid ή κανα χefo rapid κι αν δε σε πιάσουν ούτε αυτά πάραυτα τηλέφωνο στο Γκιώνη της γειτονιάς σου (έχει τύχει να πάω τέτοια ώρα για ασθενή με επείγον σαν και το δικό σου).
Επίσης μην το ξεχάσω,το κρύο νερό βοηθάει (κάπως) στην πολφίτιδα.Να ξέρεις ότι μπορεί να μη σε πιάνει η αναισθησία καλά λόγω της οξείας φάσης,μην κατηγορήσεις το συνάδελφο που θα σε δει.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
- Northern Spirit
Tσεκαρε την δωση του ιμπουπροφεν, μπορει να πηρες μικρη..Επισης αυτο χτυπαει ασχημα στο στομαχι οποτε φαε κατι πρωτα.
Εμενα παλαιοτερα με πιανανε τοσο συχνα πονοδοντοι που καποιες στιγμη ειχα αποκτησει ανοσια σε αυτους..Διχα καταντησει να αγαπαω τους οδοντιατρους.
Εμενα παλαιοτερα με πιανανε τοσο συχνα πονοδοντοι που καποιες στιγμη ειχα αποκτησει ανοσια σε αυτους..Διχα καταντησει να αγαπαω τους οδοντιατρους.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
νύχτα
σας ευχαριστώ πολυ
γκιώνη δεν είμαι σε θεση να παω πουθενα αποψε φίλε μου
πρωτη φορα νορδερν, μαθημενη σε πονους αλλα τωρα καταλαβαινω
γιατι λεγανε για τον πονοδοντο
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
προσωπικά ανυπόφορο πόνο είχα:
α)όταν έβγαιναν οι φρονιμίτες (φύτρωναν)
β)όταν έπρεπε να τους βγάλω.
στο α) δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο απλά 'επαιρνα πονστάν-μόνο αυτό με πιάνει.
στο β) έπαιρνα τσίπουρο σε βαμβακάκι και με ζάλιζε -τόσο ωστε να μπορώ να κοιμηθώ...και την αλλα μερα ή οταν εκλεινα ραντεβου,πήγαινα να τους βγαλω..
τους 3 φρονιμίτες τους έβγαλα γιατί ο ενας φυτρωσε στραβά,και οι άλλο 2 γιατί απλά με πονούσαν ετσι χωρίς αιτία..
ο τεταρτος εσπασε ενα κομματι το οποιο χτύπησε το μοναδικο σφραγισμα που είχα,το ανοιξε κι αναγκαστικα κι εβαλα θηκη..
πουστικα δοντια!!!
α)όταν έβγαιναν οι φρονιμίτες (φύτρωναν)
β)όταν έπρεπε να τους βγάλω.
στο α) δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο απλά 'επαιρνα πονστάν-μόνο αυτό με πιάνει.
στο β) έπαιρνα τσίπουρο σε βαμβακάκι και με ζάλιζε -τόσο ωστε να μπορώ να κοιμηθώ...και την αλλα μερα ή οταν εκλεινα ραντεβου,πήγαινα να τους βγαλω..
τους 3 φρονιμίτες τους έβγαλα γιατί ο ενας φυτρωσε στραβά,και οι άλλο 2 γιατί απλά με πονούσαν ετσι χωρίς αιτία..
ο τεταρτος εσπασε ενα κομματι το οποιο χτύπησε το μοναδικο σφραγισμα που είχα,το ανοιξε κι αναγκαστικα κι εβαλα θηκη..
πουστικα δοντια!!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Το είχα πάθει κι εγώ αυτό παλιά. Πήγαινε επειγόντως στον γιατρό.νύχτα έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:40 αλγκοφρέν πήρα
το αλατόνερο κάνει καλό;
με ηρεμει ελαχιστα οσο το εχω στο στομα αλλα μολις το φτυνω ξανα αβασταχτο
παει και στο αυτι ο πονος γαμωτο και δακρυζουν τα ματια απο μονα τους
οδοντιατρος αυριο
Σε αντίστοιχο πρόβλημα που είχε ένα δικό μου πρόσωπο, βρήκε το πρόβλημα γιατρός σε νοσοκομείο, έδωσε αντιβίωση και πέρασε μέχρι να πάει σε οδοντίατρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 03 Ιαν 2019, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Και γιατί να φάω κράξιμο ρε φίλε χωρίς να έχω πει τίποτα; Κράξε τους, θα πάρω πατατάκια και το θα απολαύσω.Γκιώνης έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:11Πήγαινε εκεί κι έρχομαι να σας κράξω όλους!![]()
viewtopic.php?f=13&t=6935
the end
- Northern Spirit
Eχω ιστοριες τρομου απο δοντια..Ο χεριτεροι ειναι αυτοι που δεν μπορεις να προσδιορισεις τοπικα τον πονο γιατι να νευρα ταξιδευουνε τον πονο αλλου..Ειχα περιοδο με πονοκεφαλους, πονους στους ωμους και περασα απο χιλιες εξετασες που δεν δειχνανε τιποτε αλλα τελικα ητανε απο τα γαμωδοντια..νύχτα έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:12 σας ευχαριστώ πολυ
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις καλή μου νύχτα είναι να προσπαθήσεις να κοιμηθείς.Περαστικά κι αν θες καμιά συμβουλή για οτιδήποτε στείλε μου πμ (ισχύει για όλους)νύχτα έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:12 σας ευχαριστώ πολυ
Τι σκαρί και αυτό; Δεν χάνει μόνο η σκέψη της τον δρόμο σε αυτό το σώμα, αλλά και ο πόνος.Northern Spirit έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:18Eχω ιστοριες τρομου απο δοντια..Ο χεριτεροι ειναι αυτοι που δεν μπορεις να προσδιορισεις τοπικα τον πονο γιατι να νευρα ταξιδευουνε τον πονο αλλου..Ειχα περιοδο με πονοκεφαλους, πονους στους ωμους και περασα απο χιλιες εξετασες που δεν δειχνανε τιποτε αλλα τελικα ητανε απο τα γαμωδοντια..νύχτα έγραψε: 03 Ιαν 2019, 00:12 σας ευχαριστώ πολυ
the end