!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πονόδοντος
Re: πονόδοντος
περαστικα
η μονη λυση ειναι να κοιμηθεις με καποιον αντρα
αυριο να πας στον γιατρο
η μονη λυση ειναι να κοιμηθεις με καποιον αντρα
αυριο να πας στον γιατρο
Αν πήρες παρακεταμόλη (Depon,Panadol,Apotel κλπ) και δεν σε έπιασε πάρε ιμπουπροφαίνη(Algofren,Brufen κλπ) 600mg για να κοιμηθείς και το πολύ μέχρι τρία την ημέρα αύριο.Σε καμία περίπτωση δεν βάζεις ούζο,τσίπουρο κλπ καυστικά γιατί θα σου κάνει έγκαυμα στο βλεννογόνο.
Αν σε πιάνει γενικά περισσότερο την ώρα που ξαπλώνεις σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ο πολφός του δοντιού,από μια απλή υπεραιμία μέχρι πολφίτιδα με την τελευταία να εκδηλώνεται με οξύτατο πόνο και να θεραπεύεται με ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση).
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να επισκεφτείς το συντομότερο τον οδοντίατρό σου.
Αν σε πιάνει γενικά περισσότερο την ώρα που ξαπλώνεις σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ο πολφός του δοντιού,από μια απλή υπεραιμία μέχρι πολφίτιδα με την τελευταία να εκδηλώνεται με οξύτατο πόνο και να θεραπεύεται με ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση).
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να επισκεφτείς το συντομότερο τον οδοντίατρό σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκιώνης την 02 Ιαν 2019, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Niflamol, το πλέον ισχυρό αναλγητικο για τον πονόδοντο. Αν δεν σε πιάσει κι αυτό, δεν θα σε πιάσει τίποτα.
Και το συντομότερο στον οδοντίατρο, ο μόνος τρόπος για να ανακουφιστείς οριστικά.
Και το συντομότερο στον οδοντίατρο, ο μόνος τρόπος για να ανακουφιστείς οριστικά.
-
νύχτα
αλγκοφρέν πήρα
το αλατόνερο κάνει καλό;
με ηρεμει ελαχιστα οσο το εχω στο στομα αλλα μολις το φτυνω ξανα αβασταχτο
παει και στο αυτι ο πονος γαμωτο και δακρυζουν τα ματια απο μονα τους
οδοντιατρος αυριο
το αλατόνερο κάνει καλό;
με ηρεμει ελαχιστα οσο το εχω στο στομα αλλα μολις το φτυνω ξανα αβασταχτο
παει και στο αυτι ο πονος γαμωτο και δακρυζουν τα ματια απο μονα τους
οδοντιατρος αυριο
Δυστυχώς μόνο Μεσουλίντ και αυτό θα δράσει μόνο για 4-5 ώρες. Το Niflamol νομίζω είναι αντιβίωση με αναλγητικό..
the end
- Cecily Anne
Παρακεταμόλη κάθε 8 ώρες και ενδιάμεσα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες, όπως πονστάν, ασπιρίνη ή φυσικά αυτό που σου είπε ο ειδικός παραπάνω, απλά επειδή παίζει να μην έχεις, ενδιάμεσα κάνει δουλειά πονστάν ή ασπιρίνη.
Εγώ προτιμώ Mesulid με γεμάτο στομάχι ανά 12ωρο και καπάκι οδοντίατρο, αλλά δεν το συνδυάζω με τίποτα, γιατί με πιάνει αμέσως.
Εγώ προτιμώ Mesulid με γεμάτο στομάχι ανά 12ωρο και καπάκι οδοντίατρο, αλλά δεν το συνδυάζω με τίποτα, γιατί με πιάνει αμέσως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Συμφωνώ 100%. Με κρατάει περίπου 7-8 ώρες ανά χάπι.Fuerte έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:37 Niflamol, το πλέον ισχυρό αναλγητικο για τον πονόδοντο. Αν δεν σε πιάσει κι αυτό, δεν θα σε πιάσει τίποτα.
Αύριο κλείνω ραντεβού.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
νύχτα
το αλγκοφρεν δεν κανει δλδ;
που να βρω νιφλαμολ δε μπορω να οδηγησω
(παιδια μη σας τυχει)
που να βρω νιφλαμολ δε μπορω να οδηγησω
(παιδια μη σας τυχει)
-
the comet the course the tail
Fuerte έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:37
- Otto Weininger
Μη γράφεις τέτοια. Αντιφλεγμονωδες και αναλγητικό είναι.Πάνας έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:40 Δυστυχώς μόνο Μεσουλίντ και αυτό θα δράσει μόνο για 4-5 ώρες. Το Niflamol νομίζω είναι αντιβίωση με αναλγητικό..
Και μάλιστα ν.1 επιλογή για τα δόντια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Kάνει. Καλά έκανες και το πήρες, αυτό συνδυάζεται με παρακεταμόλη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
the comet the course the tail έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:4575.jpgFuerte έγραψε: 02 Ιαν 2019, 23:37
![]()
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο