!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διαγωνισμός καυτερής πιπεριάς

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
jason

Re: Διαγωνισμός καυτερής πιπεριάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

don't speak έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:27 Χτες είδα στην εκπομπή του Σκαρμούτσου που έτρωγαν καυτερή πιπεριά, έρηξαν αλάτι στη γλώσσα και έστηψαν λάιμ και δεν ένιωσαν κάψιμο.

καμια φλωρια θα έτρωγαν αυτοί, σιγά μην έτρωγαν σοβαρή καυτερή να ξεφτιλιστουν on air
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

jason έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:30
don't speak έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:27 Χτες είδα στην εκπομπή του Σκαρμούτσου που έτρωγαν καυτερή πιπεριά, έρηξαν αλάτι στη γλώσσα και έστηψαν λάιμ και δεν ένιωσαν κάψιμο.

καμια φλωρια θα έτρωγαν αυτοί, σιγά μην έτρωγαν σοβαρή καυτερή να ξεφτιλιστουν on air
Σαν τους Παοκτζηδες ενα πραγμα.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

stergiosbik έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:35

εχεις τα θέματα σου και συ καημένο τυρόγαλο
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

jason έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:38
stergiosbik έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:35

εχεις τα θέματα σου και συ καημένο τυρόγαλο
Θα σου βαλω πιπερι στο στομα!
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Γραφικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:02 Και μια που λέμε για διαγωνισμούς...
Δεν πάει καλά ο κόσμος. :e040:

Καλά τους δείχνουν τωρα, το μέτα θα ήθελα να δω. Στο χέσιμο..
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Γιατί να φας καυτερή πιπεριά αν δε θες να νιώσεις κάψιμο; Καλά, έτσι κ αλλιώς γιατί να φας καυτερή πιπεριά. Αν όμως δε θες να νιώσεις κάψιμο, μπορείς απλά να μη φας καυτερή πιπεριά! :102:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

Νταρνάκας έγραψε: 30 Δεκ 2018, 20:16 Ποιος φορουμίτης έχει τα κότσια να συμμετάσχει σε τέτοιο διαγωνισμό;

Εχω καμια 30αρια αποξηραμενες carolina reaper και σκονη σε πακετο των τριων, carolina reaper, trinidad moruga scorpion (που ακομα δε δοκιμασα) και naga jolokia. Naga jolokia εχω και μπουκοβο. Για το θεριστη να σου πω το εξης. Εαν φας μια ολοκληρη ειναι σα να τρως ενα καρβουνακι, για κανα δεκαλεπτο τραβας γερο ζορι. Αν μαλιστα εχεις και αδειο στομαχι τα καλα επονται. Εφαγα μια σε καποια φαση και καθησα μετα απο καμια ωρα να πιω εναν καφε. Αρχιζει λοιπον ενας κοιλοπονος που κρατησε περιπου στο μισαωρο και ημουν πραγματικα στο τσακ να σηκωσω κοσμο να με παει στο νοσοκομειο, χλωμιασα και διπλωθηκα. Αλλα σιγα σιγα αρχισε να υποχωρει.
Η πιο χοντρη ομως εμπειρια μου ηταν οταν εφαγα μια carolina μαζι με ενα φιλο για τη φαση, δεν την ακουσα ιδιατερα και ειπα να το χοντρυνω. Οποτε εφαγα μασοντας την μια κουταλια της σουπας naga jolokia μπουκοβο. Η πιο κοντινη εμπειρια, χωρις πλακα ειναι κλωτσια στα μουτρα. Αντενδεικνυται αυστηρα.

Περα απο τις χαζομαρες ομως για την αδρεναλινη, ειναι καλα πιπερια για να βαζεις σε ελαχιστες ποσοτητες στο φαγητο, να παρεις μια μικρη ποσοτητα και να σου κρατησουν για χρονια. Τα υπερκαυτερα πιπερια ομως εχουν ενα κακο, κανουν ακομα και σε μικρη ποσοτητα αποτομο καψιμο, μια φλουδα μπουκοβο οδηγει κατευθειαν σε ιδρωτα, στις σουπες μοιραζεται το καψιμο τους πολυ πιο ομαλα. Πολλες φορες επειδη το καψιμο τους ειναι πολυ πιο προοδευτικο και ομαλο προτιμω τα δικα μας πιπερια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BILLO την 31 Δεκ 2018, 04:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

LA BEAST καλος παιχτης αν και τρωει σκονη απο ορισμενους αλλους αρκετες φορες. Στην προκειμενη περιπτωση εχει εναν αλλο που τρωει 100 με τη μια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πάντως τα σποράκια ειναι αυτά που καίνε πολύ.

Όταν ήμουν μικρός ένα φίλος το έβρισκε αστείο να μου βουτάει τα δρακουλίνια και να τα χλαπακιάζει, έβαζε και το δάκτυλο στο τέλος να φάει απο τις γωνίτσες την σκόνη.

Έβαλα τα σποράκια μέσα, τα κούνησα να πάνε κάτω και έτρωγα προσεκτικά μέχρι που ήρθε, τα πήρε, έκανε τα γνωστά και μετα θρίαμβος, έγινε μπλέ, πανικός, πέταξε κάτω το ολοκαίνουργιο ποδηλατο και άρχισε να τρέχει κλαίγοντας πρός την βρύση. Πήγα και εγώ όλο χαρά, έπιασα τα μάτια μου και το πουλί μου γιατι κατουργιομουν απο το γέλιο, θρίαμβος πάλι, και εγώ κάτω απο την βρύση.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Αρχιμαλαξ!!!

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ενας επαθε ρηξη οισοφαγου απο βιαιο εμετο και πεθανε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”