!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....
Re: ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....
καλά δεν κλαίω, κάθε ένας που τα έχει κάνει χάλια και δεν ξέρει το παιδί του, μπορεί πάντα να τα κάνει χειρότερα κλέβοντας, το πιο λογικό είναι.
- Dwarven Blacksmith
Μία φορά. Τη δεύτερη;Naida έγραψε: 30 Δεκ 2018, 18:55Α ευχαριστώ πολύ. Και μέχρι να νιώσει άνετα να στο πει έχει γίνει ζημιά ανεπανόρθωτη. Κάτι που θα μπορούσες να σταματήσεις να μη το έκανες γιατί σεβάστηκες τη ιδιωτικότητα του.
Μαλακίες². Δεν έχει να κάνει αν τα έχεις κάνει χάλια ή είσαι όσο μπορείς σωστός. Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του παιδιού και το πόσο άγρια είναι η κοινωνία για τα παιδιά σήμερα. Αν το αντιληφθείς αυτό θα καταλάβεις και τη διαφορά είμαι περιεργος/δεσποτικός/θέλω να κάνω κουμάντο στη ζωή του παιδιού μου από το απλά θελω να είναι ασφαλής.enaon έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:06 καλά δεν κλαίω, κάθε ένας που τα έχει κάνει χάλια και δεν ξέρει το παιδί του, μπορεί πάντα να τα κάνει χειρότερα κλέβοντας, το πιο λογικό είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όσες φορές χρειαστεί. Εγώ διαβάζοντας απλά εκθέσεις της ανηψιάς μου αντελήφθηκα λάθη που έχω κάνει χωρίς να το καταλαβαίνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:08Μία φορά. Τη δεύτερη;Naida έγραψε: 30 Δεκ 2018, 18:55Α ευχαριστώ πολύ. Και μέχρι να νιώσει άνετα να στο πει έχει γίνει ζημιά ανεπανόρθωτη. Κάτι που θα μπορούσες να σταματήσεις να μη το έκανες γιατί σεβάστηκες τη ιδιωτικότητα του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
καλά μωρέ, όλοι όταν κλέβουν έχουν μια καλή δικαιολογία, η δική σου είναι μέτρια.
- Dwarven Blacksmith
Naida έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:14Όσες φορές χρειαστεί. Εγώ διαβάζοντας απλά εκθέσεις της ανηψιάς μου αντελήφθηκα λάθη που έχω κάνει χωρίς να το καταλαβαίνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:08Μία φορά. Τη δεύτερη;Naida έγραψε: 30 Δεκ 2018, 18:55
Α ευχαριστώ πολύ. Και μέχρι να νιώσει άνετα να στο πει έχει γίνει ζημιά ανεπανόρθωτη. Κάτι που θα μπορούσες να σταματήσεις να μη το έκανες γιατί σεβάστηκες τη ιδιωτικότητα του.
Μετά την πρώτη φορά θα ξέρει ότι διαβάζεις και τέλος.
δεν το έχει σκεφτεί τόσο πολύ, αρκεί να κλέψει και βλέπουμε.
Καλά οι εκθέσεις ελεύθερες είναι δεν είναι ημερολογιο. Αλλα και πάλι έχω τον τρόπο μου. Δεν μπορεί να με καταλαβει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:19Naida έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:14Όσες φορές χρειαστεί. Εγώ διαβάζοντας απλά εκθέσεις της ανηψιάς μου αντιλήφθηκα λάθη που έχω κάνει χωρίς να το καταλαβαίνω.![]()
Μετά την πρώτη φορά θα ξέρει ότι διαβάζεις και τέλος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γατα εισαι ρε, καλά όταν πρέπει να ξέρεις χωρίς να κλέψεις είσαι μουλάρα, αλλά όταν είναι να κλέψεις γάτα.
αν είχε σοβαρό λόγο να υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα τότε ΟΚ να ρίξει μια ματιά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Δεκ 2018, 10:07 ...για το οποίο έχουμε καυγαδισει , είναι οτι πηγαινει κρυφά και διαβάζει το ημερολόγιο που γράφει η δεκάχρονη κόρη μου , με το σκεπτικό οτι "θέλει να ξέρει το το σκέπτεται το παιδι" , ενω εγώ είναι αντίθετος με τέτοια πρακτική , θεωρώ οτι πρεπει μα σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα ακομη και του παιδιού.μας , το οποίο θα πρέπει να νιώθει ασφάλεια οτι όταν γράφει ημερολόγιο με τις σκέψεις του δεν θα κινδυνεύει να τις διαβάσει με αδιακριτο τροπο ουτε ακόμη και οι γονεις του
Από εκεί και μετά έχεις δίκιο, είναι απλή αδιακρισία.
Όταν μεγαλώσει και έχει τη δυνατότητα να προφυλαχθεί δε θα διαβάζω τα ημερολόγια της. Promise
Spoiler
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
enaon έγραψε: 30 Δεκ 2018, 18:43ετσι ειναι, πρέπει να διαβάζουμε τι γράφουν τα παιδιά, να τα παρακολουθούμε κρυμμένοι πίσω απο γρίλιες, να κρυφακούμε τα τηλέφωνα κλπ, για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ξέρουμε οτι θα το ξεφτιλίσουν, παιδιά μας ειναι, αν κάνουν τα μισά απο ο,τι εμέις άστα να πάνε. Δεύτερον γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος να ζούμε την ζωή τους, να τους πιούμε το άιμα και να τα κάνουμε τέλεια όπως εμείς.Naida έγραψε: 30 Δεκ 2018, 10:13 Κακώς τσακώνεσαι. Έχει δίκιο που πάει και το διαβάζει. Και η κόρη σου δε το ξέρει για να νιώθει ανασφάλεια.
Spoiler
πόσο δίκιο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δε το πάω εγωιστικά όπως το πας εσύ. Ούτε κανένα στοίχημα βάζω. Ούτε το βλέπω παιχνίδι και όποιος είναι έξυπνος ας επιβιώσει και ας κερδίσει.Εδώ μιλάμε για μικρά ανθρωπάκια που ζουν στην μικρή τους κοινωνία ολόιδια με την δική μας. Και πως θα τα προστατέψεος, βοηθήσεις να διαμορφωθούν για να κάνουν επιλογές που θα είναι ευτυχισμένα.
Οπότε αν υπήρξα μουλάρα, που δεν,και γάτα θα γίνω και θα κλέψω και σκύλος να αρπάξω κανέναν και ότι άλλο θες. Δεν παίζω με τους κανόνες. Θέτω τους κανόνες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οκ, σκεφτόμουν και εγώ να το ελαφρύνω κάπως, αλλά εσύ το ξεφτίλισες
Naida έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:42Δε το πάω εγωιστικά όπως το πας εσύ. Ούτε κανένα στοίχημα βάζω. Ούτε το βλέπω παιχνίδι και όποιος είναι έξυπνος ας επιβιώσει και ας κερδίσει.Εδώ μιλάμε για μικρά ανθρωπάκια που ζουν στην μικρή τους κοινωνία ολόιδια με την δική μας. Και πως θα τα προστατέψεος, βοηθήσεις να διαμορφωθούν για να κάνουν επιλογές που θα είναι ευτυχισμένα.
Οπότε αν υπήρξα μουλάρα, που δεν,και γάτα θα γίνω και θα κλέψω και σκύλος να αρπάξω κανέναν και ότι άλλο θες. Δεν παίζω με τους κανόνες. Θέτω τους κανόνες.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-