!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

...για το οποίο έχουμε καυγαδισει , είναι οτι πηγαινει κρυφά και διαβάζει το ημερολόγιο που γράφει η δεκάχρονη κόρη μου , με το σκεπτικό οτι "θέλει να ξέρει το το σκέπτεται το παιδι" , ενω εγώ είναι αντίθετος με τέτοια πρακτική , θεωρώ οτι πρεπει μα σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα ακομη και του παιδιού.μας , το οποίο θα πρέπει να νιώθει ασφάλεια οτι όταν γράφει ημερολόγιο με τις σκέψεις του δεν θα κινδυνεύει να τις διαβάσει με αδιακριτο τροπο ουτε ακόμη και οι γονεις του
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Κακώς τσακώνεσαι. Έχει δίκιο που πάει και το διαβάζει. Και η κόρη σου δε το ξέρει για να νιώθει ανασφάλεια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ripper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ripper »

Φίλε σίγουρα η γυναίκα διαβάζει και το κινητό σου.Δείχνει ανασφαλής στις σχέσεις και βρίσκεται σε πρώτο επίπεδο ζήλιας.
Η πρόταση μου άμεση επίσκεψη σε σύμβουλο οικογένειας.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Δεκ 2018, 10:07 ...για το οποίο έχουμε καυγαδισει , είναι οτι πηγαινει κρυφά και διαβάζει το ημερολόγιο που γράφει η δεκάχρονη κόρη μου , με το σκεπτικό οτι "θέλει να ξέρει το το σκέπτεται το παιδι" , ενω εγώ είναι αντίθετος με τέτοια πρακτική , θεωρώ οτι πρεπει μα σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα ακομη και του παιδιού.μας , το οποίο θα πρέπει να νιώθει ασφάλεια οτι όταν γράφει ημερολόγιο με τις σκέψεις του δεν θα κινδυνεύει να τις διαβάσει με αδιακριτο τροπο ουτε ακόμη και οι γονεις του
Kαλα κανει φιλε, αρκει να μην το μαθει ποτε η κορη σας.
Ζουμε σε περιεργους καιρους και καλο ειναι ν'αυξηθει ο βαθμος ελεγχου/ασφαλειας απο τους γονεις.
Ν'ανησυχουσες αν η γυναικα σου δεν επαιρνε μετρα ασφαλειας.
Στη θεση της, βεβαια, θα παρακολουθουσα και τους διαδικτυακους λογαριασμους του συζυγου...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Καλά κάνει.
Από την στιγμή που δεν το μαθαίνει η μικρή δεν υπάρχει θέμα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Ένα δεκάχρονο δεν είναι ώριμος άνθρωπος για να σεβασθείς την ιδιωτικότητά του. Καλά κάνει η γυναίκα σου, φτάνει να είναι διακριτική και να μην το πάρει είδηση η μικρή. Τις εποχές που περνάμε, που ένας γονιός δεν μπορεί να ελέγξει τις παραστάσεις που έχει το παιδί του, είναι λογική η αντίδρασή της.

Βέβαια, δεν είμαι και γονιός για να έχει βάση η συμβουλή μου. Σκέφτομαι ότι αν υπάρξω ποτέ γονιός θα έχω σε ταχεία κλήση έναν παιδοψυχολόγο που εμπιστεύομαι και για τέτοια πράγματα θα ρωτάω αυτόν.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Otto Weininger έγραψε: 30 Δεκ 2018, 10:19 Καλά κάνει.
Θα το μάθει επειδή αργά ή γρήγορα κάτι θα της ξεφύγει.
Συμφωνώ με τον ΑΙΝΕΙΑΝ, πρέπει να είναι σεβαστή η ιδιωτικότητα ακόμα και του παιδιού. Αλλιώς πώς θα μάθει κι αυτό να σέβεται την ιδιωτικότητα;

Φυσικά προϋποτίθεται ότι το παιδί έχει την εμπιστοσύνη να μιλάει στους γονείς του για θέματα που το απασχολούν. Η παραβίαση της ιδιωτικότητας του θα οδηγήσει σε αντίθετη συμπεριφορά λόγω απώλειας εμπιστοσύνης.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Δεκ 2018, 10:07 ...για το οποίο έχουμε καυγαδισει , είναι οτι πηγαινει κρυφά και διαβάζει το ημερολόγιο που γράφει η δεκάχρονη κόρη μου , με το σκεπτικό οτι "θέλει να ξέρει το το σκέπτεται το παιδι" , ενω εγώ είναι αντίθετος με τέτοια πρακτική , θεωρώ οτι πρεπει μα σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα ακομη και του παιδιού.μας , το οποίο θα πρέπει να νιώθει ασφάλεια οτι όταν γράφει ημερολόγιο με τις σκέψεις του δεν θα κινδυνεύει να τις διαβάσει με αδιακριτο τροπο ουτε ακόμη και οι γονεις του
Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Γραφικός

Αινείαν, τράβα σε παιδοψυχολόγο να τα ρωτήσεις όλα αυτά. Εδωνάς δε θα βγάλεις άκρη και δεν είναι να παίζεις με την ανατροφή του παιδιού σου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Spiros252 έγραψε: 30 Δεκ 2018, 10:30
Otto Weininger έγραψε: 30 Δεκ 2018, 10:19 Καλά κάνει.
Θα το μάθει επειδή αργά ή γρήγορα κάτι θα της ξεφύγει.
Συμφωνώ με τον ΑΙΝΕΙΑΝ, πρέπει να είναι σεβαστή η ιδιωτικότητα ακόμα και του παιδιού. Αλλιώς πώς θα μάθει κι αυτό να σέβεται την ιδιωτικότητα;

Φυσικά προϋποτίθεται ότι το παιδί έχει την εμπιστοσύνη να μιλάει στους γονείς του για θέματα που το απασχολούν. Η παραβίαση της ιδιωτικότητας του θα οδηγήσει σε αντίθετη συμπεριφορά λόγω απώλειας εμπιστοσύνης.
Είναι πολύ άγριοι καιροί για τυφλή εμπιστοσύνη. Και το παιδί είναι μικρό.

Que Sera, Sera...
Γραφικός

lolek1 έγραψε: 30 Δεκ 2018, 11:16
Και μ'έτρωγε το χέρι μου να πατήσω το ρουφιανόκουμπο...
Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

Ασ'την να το διαβάζει, μπορεί και η ίδια η κόρη σας αυτό ακριβώς να ήθελε. Τουλάχιστον εγω αυτό θα λέω, όταν έρθω στα πράγματα και πρέπει να νοιάζομαι για τους υποτελείς μου.
So hab ich dich schon unbedingt
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Mole έγραψε: 30 Δεκ 2018, 11:28 Ασ'την να το διαβάζει, μπορεί και η ίδια η κόρη σας αυτό ακριβώς να ήθελε. Τουλάχιστον εγω αυτό θα λέω, όταν έρθω στα πράγματα και πρέπει να νοιάζομαι για τους υποτελείς μου.
Θα θεωρείς υποτελής το παιδί σου;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Καλα κανει. Καμια ματια που και που δεν κανει κακο. Μπορει να του κανουνε μπουλινκ στο σχολειο, μπορει να το εχουνε ενοχλησει, μπορει οτιδηποτε και να ντρεπεται να το πει. Και γω ριχνω καμια ματια στα messenger
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

Γραφικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 11:21
lolek1 έγραψε: 30 Δεκ 2018, 11:16
Και μ'έτρωγε το χέρι μου να πατήσω το ρουφιανόκουμπο...
:o γιατι;;
νομιζεις οτι δεν θα της αρεσει;
αντιθετα θα το θεωρησει ενα καλο μαθημα

σιγουρα μετα θα βρει μια δικαιολογια για να πει οτι δεν τα εμαθε καλα για να ξαναεπαναληφθει η διδακτεα υλη.
συμβαινουν αυτα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”