!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:37Αυτό που παρατηρώ είναι ότι οι ζωόφιλοι έχετε την τάση να εξισώνετε τους ανθρώπους με τα ζώα.
εγώ παρατηρώ οτι αυτό το λένε όσοι έχουν νευράκια γενικά, πρώτα κολλάνε την ταμπλέλα στον απέναντι, μετά τον κατηγορούν και μετά αναρωτιούνται σε τι κόσμο ζούμε, πώ πω κλπ. :003:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Otto Weininger έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:08 Κανένα σφίξιμο. Αν θέλει να χεσει/κατουρήσει πέραν της βόλτας, πάει στην ταράτσα μας μόνος του και τα κάνει. Κανένα σκυλί δεν θα χεσει ή κατουρήσει εκεί που αραζει, εκτός και αν το έχεις κάπου κλείδωμενο. Ακόμα και στην ταράτσα που είναι όλη για πάρτη του (230m2) και όταν λείπουμε τρέχει σαν παλαβό, χεζει και κατουράει σε ένα μικρό σημείο μόνο και φυσικά στην άλλη άκρη από εκεί που είναι τα πιάτα και το σπίτι του.
Τι λέει όμως ο νέος νόμος :D Νομίζω όμως ότι αποσύρθηκε.
http://politis.com.cy/article/telos-i-s ... -mpalkonia
Τέλος οι σκύλοι στις ταράτσες και τα μπαλκόνια

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και συζητήσεις το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες το νομοσχέδιο με τίτλο «ο περί Σκύλων (τροποποιητικός) Νόμος του 2017».

Μιλώντας μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος ανέφερε πως με το νομοσχέδιο δίνεται ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη κατάσταση με τους σκύλους. Ο υπουργός είπε ότι εάν κάποιες κοινότητες δεν έχουν τα χρήματα για δημιουργία καταφυγίων, το κράτος θα τις βοηθήσει με τη δημιουργία περιφερειακών καταφυγίων.

Εξήγησε ότι το νομοσχέδιο ρυθμίζει και όλα όσα έχουν να κάνουν με το να έχεις ένα σκύλο στο σπίτι σου, δηλαδή σε αριθμό και αναλόγως με το πού κατοικείς, και πλέον θα πρέπει να δίνεται άδεια, ενώ θα γίνεται και έλεγχος.

Η κατοχή σκύλου σε ανοικτό χώρο μονοκατοικίας επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι το ύψος της περίφραξης της μονοκατοικίας είναι ανάλογο της φυλής και του μεγέθους του ζώου, ώστε να αποτρέπεται η απόδρασή του ή η ελεύθερη κυκλοφορία του εκτός του περιφραγμένου ανοικτού χώρου. Επίσης, απαγορεύεται η φύλαξη ζώου σε κοινόχρηστο χώρο και σε μπαλκόνια.

Απαγορεύεται η εκπαίδευση ή χρήση σκύλων για σκοπούς κυνομαχιών, η πώληση, εμπορία, παρουσίαση ή και διακίνηση μέσω διαδικτύου οποιουδήποτε οπτικοακουστικού υλικού, στο οποίο παρουσιάζεται οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον του σκύλου ή σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ σκύλου με άλλα ζώα ή σκύλου και ανθρώπου με σκοπό το κέρδος ή τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά.
Τα τέλη της άδειας κατοχής σκύλου ανήλθαν για τους αρσενικούς και θηλυκούς σκύλους μη στειρωμένους στα 40 ευρώ και για τους στειρωμένους στα 15 ευρώ. Τα τέλη άδειας για τις επικίνδυνες φυλές σκύλων (στειρωμένες) είναι 240 ευρώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 30 Δεκ 2018, 16:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:35
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:18
foscilis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:14 Δεν ειναι ιδεα μου. Ειναι το προστιμο που προβλεπει ο νομος για οταν βαζεις αγγελια σε εντυπο ή ιστοσελιδα ειτε για να χαρισεις ειτε για να πουλησεις και δεν αναφερεις αριθμο τσιπ.

Η πλειοψηφια τον γραφει εκει που δεν πιανει μελανι.

Ο αναθεωρημενος νομος που ακυρωσαν οι ανωμαλοι προεβλεπε 200 ευρω αδεια κατοχης σκυλου αναπαραγωγης (=μη στειρωμενου). Οι ζωοφιλοι εκαναν λες και τους ζηταγες 200 λιτρα αιμα.

1+1=Η μαζικη παραγωγη και ανταλλαγη σκυλων εχει τερατωδη εκταση στους κυκλους των ζωοφιλων. Ειναι αναποσπαστο κομματι της ολης κουλτουρας. Αντιθετα με τους ισχυρισμους τους τα 4 εκατομμυρια αδεσποτα ειναι κατι που εχουν προσωπικη αναγκη για να ικανοποιουν την ψυχοπαθεια τους.
Ναι. Είναι ο νόμος. Δεν το ήξερα. Λοιπόν, 200 Ευρώ άδεια κατοχής μη στειρωμένου ζώου είναι λίγα. Το ζώο θα έπρεπε να δηλώνετε στην φορολογική δήλωση και ανάλογα να φορολογείται ως τεκμήριο. Προφανώς, θα πρέπει να πληρώνουν και για τα στειρωμένα ζώα. Και θα έλεγα ότι θα πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός. Να ανανεώνεται αφενός η άδεια κάθε χρόνο και αφετέρου να πληρώνεται και το ανάλογο τεκμήριο.
:lol:

Πάλι γενικολογίες λες.
Εγώ θέλω να μου αναφέρεις το ετήσιο ποσό που θεωρείς ότι θα μετρήσει περισσότερο από τον σκύλο ή τη γάτα του μέσου ζωόφιλου.

Δηλαδή το πόσο κοστολογείς τη συγκεκριμένη σχέση με ένα ή περισσότερα ζώα.

Για πες... :lol:
Τι θες τώρα δηλαδή ακριβώς; Να σου κάνω τον λογαριασμό;
Θα μπορούσε να υπολογίζετε ένα ποσό με βάση την ράτσα του σκύλου, τα κιλά του και τα λοιπά, καθώς και τα τετραγωνικά μέσα στα οποία φιλοξενείται με βάση την φορολογική δήλωση του ιδιοκτήτη του.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:35
Δηλαδή το πόσο κοστολογείς τη συγκεκριμένη σχέση με ένα ή περισσότερα ζώα.

Για πες... :lol:
Δεν κοστολογείται η σχέση (λολ), γαμώ τον παπανούτσο, αλλά το κόστος καθαριότητος σε πάρκα, πεζοδρόμια και πλατείες του εκάστοτε δήμου. Δια τον αριθμό των τσιπαρισμένων συν ένα ποσοστό για φύρα. Μπόνους τα έσοδα από πρόστιμα σε ατσιπάριστους και σε αυτούς που δε μαζεύουν το σκατό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
enaon

παιδιά να χωριστούμε να έχει πλάκα, πώς θα ξεχωρίζουμε τους εχθρόζωους όμως;
Άβαταρ μέλους
enaon

νύχτα έγραψε: 30 Δεκ 2018, 11:10 πάντως παιδιά, το γεγονός ότι κάποιοι απευθύνονται
στα ζωάκια τους σαν να μιλούν σε άνθρωπο, πόσο μάλλον
παιδί τους, δεν είναι πολύ θλιβερό;

τις προάλλες πέτυχα μια τύπισσα στο δρόμο, είχε ένα μικρούλι,
ντυμένο, με λουράκι, και του έλεγε:
"κάνε λίγη υπομονή μου αγόρι μου, θα πάμε λίγο στο σούπερ μάρκετ
και μετά η μαμά θα σε πάει σπίτι που είναι ζεστά"
εγώ πάλι δεν νομίζω οτι είναι θλίψη το συναίσθημα που περιγράφεις νύχτα, είναι πιο βαθύ και άσχημο αρκετά και δεν ειμαι και σίγουρος οτι φταίει ο πομπός, μπορεί να είναι μέσα μας.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:37
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι οι ζωόφιλοι έχετε την τάση να εξισώνετε τους ανθρώπους με τα ζώα.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στην ζωή, δεν είναι όλα μαύρο ή άσπρο.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:37 Στα υπόλοιπα νέα τώρα. Να πληρώνεις τον φόρο κατοχής για αρχή. Το ζώο δεν είναι παιχνιδάκι για να το περιφέρετε δεξιά και αριστερά. Αν θέλετε ζώα να πάτε πίσω στο χωριό.
Εδώ δεν έχω τι να απαντήσω , μάλλον τρολάρεις , αποκλείεται να το πιστεύεις αλήθεια αυτό.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:42 Δεν κοστολογείται η σχέση (λολ), γαμώ τον παπανούτσο, αλλά το κόστος καθαριότητος σε πάρκα, πεζοδρόμια και πλατείες του εκάστοτε δήμου. Δια τον αριθμό των τσιπαρισμένων συν ένα ποσοστό για φύρα. Μπόνους τα έσοδα από πρόστιμα σε ατσιπάριστους και σε αυτούς που δε μαζεύουν το σκατό
Να μπει και συντελεστής ρύπανσης. Να βγει μια επιστημονική μελέτη, πόσο ρυπαίνει ένας σκύλος (χιντ χεζει) και πόσο ρυπαίνει ο άνθρωπος (δεν υπάρχει ακόμα υπολογιστής που να μπορεί να υπολογίσει τον αριθμό διαφορετικών απορριμάτων ανά δευτερόλεπτο , ίσως όταν βγουν οι κβαντικοί υπολογιστές να έχουμε έναν αριθμό στο περίπου. )
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Βρε εδώ πληρώνουμε τέλος για τις πλαστικές σακούλες, και δεν θα πληρώνετε για τα σκυλιά; :D
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Να σημειώσω ότι είμαι σφόδρα φιλοπέτ και έχω μεγαλώσει με σκυλιά και γατιά. Αλλά δεν αντέχω τους σκαρμόγυφτους ελ. Ειδικά δε σε περιπτώσεις που εκτός από γυφτία και μπίχλα έχομε και κακομεταχείριση των ζωντανών (οι οποίες είναι και οι περισσότερες λόγω εγγενούς αχρειότητας και αγραμματοσύνης)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
enaon

Μηχανικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:53 Βρε εδώ πληρώνουμε τέλος για τις πλαστικές σακούλες, και δεν θα πληρώνετε για τα σκυλιά; :D
είναι βιοδιασπώμενα ρε τα σκυλάκια, νέα τεχνολογία.
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

enaon έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:50 εγώ πάλι δεν νομίζω οτι είναι θλίψη το συναίσθημα που περιγράφεις νύχτα, είναι πιο βαθύ και άσχημο αρκετά και δεν ειμαι και σίγουρος οτι φταίει ο πομπός, μπορεί να είναι μέσα μας.
δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
enaon

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:55 Να σημειώσω ότι είμαι σφόδρα φιλοπέτ
δεν λέμε ρε για τους πράσινους που ειναι γραμμένοι στο κόμμα.
Άβαταρ μέλους
enaon

νύχτα έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:57
enaon έγραψε: 30 Δεκ 2018, 16:50 εγώ πάλι δεν νομίζω οτι είναι θλίψη το συναίσθημα που περιγράφεις νύχτα, είναι πιο βαθύ και άσχημο αρκετά και δεν ειμαι και σίγουρος οτι φταίει ο πομπός, μπορεί να είναι μέσα μας.
δηλαδή;
κατσε να περάσουν αυτές οι μέρες ου πλημμυρίζουμε αγάπη και καλοσύνη, και θα στο πώ όσο καλύτερα μπορώ, ειναι απο τα λίγα που νομίζω οτι ξέρω :)
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

enaon έγραψε: 30 Δεκ 2018, 17:00 κατσε να περάσουν αυτές οι μέρες ου πλημμυρίζουμε αγάπη και καλοσύνη, και θα στο πώ όσο καλύτερα μπορώ, ειναι απο τα λίγα που νομίζω οτι ξέρω :)
ο κόσμος πεθαίνει από ανυπομονίτιδα, έχε υπόψιν
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι καλά, μα ποτέ :)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”