Προφανώς το σκυλί θα παραμείνει στην ζεστασιά του σπιτιού και κυρίως εκεί που βρίσκει τροφή. Αν τα έβρισκε αυτά έξω, θα προτιμούσε να ζει έξω μαζί με άλλα σκυλιά. Να χέζει και να γαμάει ελεύθερα κι όχι να σφίγγεται όλη την ημέρα για να κάνει την ανάγκη του στην μισάωρη βόλτα του.geospun έγραψε: 30 Δεκ 2018, 00:55 Ωραία, άσε την πόρτα του σπιτιού σου ανοιχτή να δούμε αν ο σκύλος σου συμφωνεί με τις ομιλίες σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Otto Weininger
Το μπαλκόνι μόνο εσύ το αναφέρεις. Ούτε μπαλόνι, ούτε δεσιματα φυσικά.geospun έγραψε: 30 Δεκ 2018, 01:21Μπορεί. Άμα όμως νόμιζα και γω ότι είχα ιδέα, θα τα βασάνιζα κλεισμένα σε κανά μπαλκόνι.
Όσο για τον σκύλο μου, δεν ξεκολλάει από δίπλα μου. Και να βρει πόρτα ανοιχτή θα βγει να μυρίσει αλλά δεν απομακρύνεται.
Θα μπορούσε να τον βγάζω και βόλτα λυμένο αλλά φοβάμαι τα αυτοκίνητα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
vagabondo έγραψε: 30 Δεκ 2018, 01:34Προφανώς το σκυλί θα παραμείνει στην ζεστασιά του σπιτιού και κυρίως εκεί που βρίσκει τροφή. Αν τα έβρισκε αυτά έξω, θα προτιμούσε να ζει έξω μαζί με άλλα σκυλιά. Να χέζει και να γαμάει ελεύθερα κι όχι να σφίγγεται όλη την ημέρα για να κάνει την ανάγκη του στην μισάωρη βόλτα του.geospun έγραψε: 30 Δεκ 2018, 00:55 Ωραία, άσε την πόρτα του σπιτιού σου ανοιχτή να δούμε αν ο σκύλος σου συμφωνεί με τις ομιλίες σας.
Κανένα σφίξιμο. Αν θέλει να χεσει/κατουρήσει πέραν της βόλτας, πάει στην ταράτσα μας μόνος του και τα κάνει. Κανένα σκυλί δεν θα χεσει ή κατουρήσει εκεί που αραζει, εκτός και αν το έχεις κάπου κλείδωμενο. Ακόμα και στην ταράτσα που είναι όλη για πάρτη του (230m2) και όταν λείπουμε τρέχει σαν παλαβό, χεζει και κατουράει σε ένα μικρό σημείο μόνο και φυσικά στην άλλη άκρη από εκεί που είναι τα πιάτα και το σπίτι του.
Μα όταν είναι ελεύθερα, πάλι έχετε πρόβλημα.geospun έγραψε: 29 Δεκ 2018, 22:55 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ορισμένοι βασανίζουν ζώα και το παίζουν φιλόζωοι και υπέρμαχοι της ηθικής. Τα ζώα είναι για να ναι ελεύθερα.
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεστε τη φύση.
Και οι λύκοι ζουν στη φύση και οι αρκούδες ζουν στη φύση και οι αγέλες των σκύλων τριγυρίζουν ελεύθερες και όχι σε καταπιεστικά διαμερίσματα ή μπαλκόνια αλλά όταν φέρονται απολύτως φυσικά, πάλι δεν σας αρέσει.
Όταν στειρώνονται, το ίδιο.
Γιατί δεν λέτε από την αρχή ότι απλώς φοβάστε ή σιχαίνεστε τα ζώα γενικώς και ψάχνεστε με δικαιολογίες για το ευ ζην των ζώων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα αυτο λεμε 30 σελιδες τωρα.
Σιχαινομαστε να βγουμε με τα παιδια μας να πιουμε μια πορτοκαλαδα και να εχεις τον καθε κοπριτη να κατουραει καρεκλες, τραπεζια, δεντρα.
Το αν ο κοπρος ειναι επικινδυνος ειναι bonus που εξαρταται απο τον ιδιοκτητη.
Και επειδη δεν ξερουμε τι ανωμαλια κουβαλαει ο καθενας απο εσας, ειστε απολυτως ελευθεροι ολοι εσεις που ζωοφιλοι να παρετε απο ενα ντατσουν να πατε στα βουνα να ζησετε με υπολοιπα πλασματα του ζωικου βασιλειου.
Σιχαινομαστε να βγουμε με τα παιδια μας να πιουμε μια πορτοκαλαδα και να εχεις τον καθε κοπριτη να κατουραει καρεκλες, τραπεζια, δεντρα.
Και επειδη δεν ξερουμε τι ανωμαλια κουβαλαει ο καθενας απο εσας, ειστε απολυτως ελευθεροι ολοι εσεις που ζωοφιλοι να παρετε απο ενα ντατσουν να πατε στα βουνα να ζησετε με υπολοιπα πλασματα του ζωικου βασιλειου.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Επειδή ο καθένας αντιλαμβάνεται την ανωμαλία με διαφορετικό τρόπο, βρίσκω πιο λειτουργική την πρόταση δημιουργίας κοινοτήτων όπου θα επιτρέπονται μόνον δίποδα, αγαπητέ μου.lafkiotis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:34 Μα αυτο λεμε 30 σελιδες τωρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ακουγεται εξαισια ιδεα. Η καθε πλευρα θα σεβεται την αλλη και ο καθε πλευρα εχεις υποχρεωσεις και δικαιωματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:45Επειδή ο καθένας αντιλαμβάνεται την ανωμαλία με διαφορετικό τρόπο, βρίσκω πιο λειτουργική την πρόταση δημιουργίας κοινοτήτων όπου θα επιτρέπονται μόνον δίποδα, αγαπητέ μου.lafkiotis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:34 Μα αυτο λεμε 30 σελιδες τωρα.
Μετα θα αγκαλιαστουμε ολοι μαζι και θα τραγουδησουμε κουμπαγια και θα φερουμε ειρηνη στον πλανητη.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εμένα , άνοιγε και την πόρτα, στο παλιό σπίτι, για να κατουρήσει στον χώρο που έχει μάθει απ'εξω, και μετά δεν την έκλεινε, και μετά λέτε δεν είναι μουνοπανα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Θα μπορούσε να μάθει ο σκύλος να πηγαίνει σε μια τούρκικη τουαλέτα να τα κάνει.
Έτσι έπρεπε να είναι το βεσέ ενός που έχει σκύλο στο σπίτι:

Μπορείτε να αγκαλιάζεστε όσο θέλετε.lafkiotis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:48ακουγεται εξαισια ιδεα. Η καθε πλευρα θα σεβεται την αλλη και ο καθε πλευρα εχεις υποχρεωσεις και δικαιωματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:45Επειδή ο καθένας αντιλαμβάνεται την ανωμαλία με διαφορετικό τρόπο, βρίσκω πιο λειτουργική την πρόταση δημιουργίας κοινοτήτων όπου θα επιτρέπονται μόνον δίποδα, αγαπητέ μου.lafkiotis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:34 Μα αυτο λεμε 30 σελιδες τωρα.
Μετα θα αγκαλιαστουμε ολοι μαζι και θα τραγουδησουμε κουμπαγια και θα φερουμε ειρηνη στον πλανητη.
Ούτως ή άλλως θα είστε όλοι υγιείς γιατί ως γνωστόν οι άνθρωποι δεν πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα ούτε είναι φορείς μικροβίων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 10:14Μπορείτε να αγκαλιάζεστε όσο θέλετε.lafkiotis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:48ακουγεται εξαισια ιδεα. Η καθε πλευρα θα σεβεται την αλλη και ο καθε πλευρα εχεις υποχρεωσεις και δικαιωματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:45
Επειδή ο καθένας αντιλαμβάνεται την ανωμαλία με διαφορετικό τρόπο, βρίσκω πιο λειτουργική την πρόταση δημιουργίας κοινοτήτων όπου θα επιτρέπονται μόνον δίποδα, αγαπητέ μου.
Ούτως ή άλλως θα είστε όλοι υγιείς γιατί ως γνωστόν οι άνθρωποι δεν πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα ούτε είναι φορείς μικροβίων.
Και επειδη δεν πασχουμε απο νοσηματα, ας φερουμε λιγα σκυλια αναμεσα μας. Ετσι για να μην ξεχνιωμαστε.
Μετα σειρα εχουν τα αλογα. Ξερεις τι ομορφα θα ειναι να πηγαινεις με το αλογο σου στην καφετερια και να το δενεις στην ποδι της καρεκλα σου?
Και αυτα ηρεμα ειναι, φιλοι των ανθρωπων και εχεις το μπονους οτι μπορεις να τα καβαλησεις κιολας.
- Otto Weininger
Με διαφορά η πιο άβολη λεκάνη. Πας για χέσιμο, παίρνεις και το ταμπλετ σαν σωστό σερνικο και σηκώνεσαι με τον κωλο σου να έχει σχήμα φράουλας.Μηχανικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 10:10 Θα μπορούσε να μάθει ο σκύλος να πηγαίνει σε μια τούρκικη τουαλέτα να τα κάνει.
![]()
-
ritzeri
Πραγματικά είναι καλή ιδέα, αλλά οι κομπλεξαρες με τα σκυλιά, μετά από λίγο, θα απαιτούσαν πρόσβαση γιατί δεν θα έχουν κάποιο να πρήζουν με τις υστερίες τους.lafkiotis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:48ακουγεται εξαισια ιδεα. Η καθε πλευρα θα σεβεται την αλλη και ο καθε πλευρα εχεις υποχρεωσεις και δικαιωματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:45Επειδή ο καθένας αντιλαμβάνεται την ανωμαλία με διαφορετικό τρόπο, βρίσκω πιο λειτουργική την πρόταση δημιουργίας κοινοτήτων όπου θα επιτρέπονται μόνον δίποδα, αγαπητέ μου.lafkiotis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:34 Μα αυτο λεμε 30 σελιδες τωρα.
Αν πάντως γινόταν ποτέ πράξη, έδινα καπάκι το σκυλί μου και πήγαινα τρέχοντας για να γλυτώσω τους φιλοζωους
- Otto Weininger
lafkiotis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:34 Μα αυτο λεμε 30 σελιδες τωρα.
Εμβολιασμένα τα παιδιά;
-
νύχτα
πάντως παιδιά, το γεγονός ότι κάποιοι απευθύνονται
στα ζωάκια τους σαν να μιλούν σε άνθρωπο, πόσο μάλλον
παιδί τους, δεν είναι πολύ θλιβερό;
τις προάλλες πέτυχα μια τύπισσα στο δρόμο, είχε ένα μικρούλι,
ντυμένο, με λουράκι, και του έλεγε:
"κάνε λίγη υπομονή μου αγόρι μου, θα πάμε λίγο στο σούπερ μάρκετ
και μετά η μαμά θα σε πάει σπίτι που είναι ζεστά"
στα ζωάκια τους σαν να μιλούν σε άνθρωπο, πόσο μάλλον
παιδί τους, δεν είναι πολύ θλιβερό;