!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

enaon έγραψε: 29 Δεκ 2018, 15:12

Δεν έχουν πρόβλημα τα σκυλάκια με τα μπαλκόνια, μια χαρά ειναι, κάνει και ωραίο αντίλαλο όταν γαβγίζουν, προτείνω διπλά τζάμια. :)
Δεν είναι ιδιαιτέρως φιλοζωικό το συγκεκριμένο σχόλιο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enaon έγραψε: 29 Δεκ 2018, 15:12 μετά άγη να δείξουμε και μηδενική ανοχή σε όσους πάνε γυμναστήριο, προφανώς τους λείπει άσκηση που στην ζούγκλα θα είχαν καλύτερα, όλοι στο ύπαιθρο.

Δεν έχουν πρόβλημα τα σκυλάκια με τα μπαλκόνια, μια χαρά ειναι, κάνει και ωραίο αντίλαλο όταν γαβγίζουν, προτείνω διπλά τζάμια. :)
Δεν σηκώνει τρολλάρισμα το θεμα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πάντως τέτοιες κουβέντες με κάνουν να θυμάμαι οτι είμαι τυχερός άνθρωπος. Γαβγίσματα, κομπρεσέρ, γατοσυζητήσεις, κλάματα μωρών, όλα είναι μουσική στα αυτιά μου. :)

κάποτε θα σταματήσουν όλα, χάλια θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2018, 15:14

δεν είμαι σίγουρος οτι ξέρω τι εννοούμε όταν λέμε φιλόζωος, αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι τα μπαλκόνια τα λέμε γιατί σκεφτόμαστε σαν σκυλάκι ή σαν δικαιολογία για την ψυχική μας ηρεμία. Και τα παιδιά μας παιδιά, δεν ξέρουν οτι φτάσαμε απο την σπηλιά στο διαμέρισμα, στην πορεία το μαθαίνουν και μια χαρά περνάνε, τα σκυλιά γιατί όχι;
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2018, 14:55
stergiosbik έγραψε: 29 Δεκ 2018, 14:41
Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2018, 14:28
Αγωγή στον ιδιοκτήτη του σκύλου καθώς και στον μαγαζάτορα να τους πάρουν και τα σώβρακα. Αν το σκυλί είχε φίμωτρο όπως προβλέπει ο νόμος, τότε τίποτα δε θα είχε συμβεί. Κατανοώ όσους λένε ότι αν τους πειράξουν το σκυλί θα σκότωναν τον θητη, ας κατανοήσουν όμως και οι ίδιοιτον πατέρα του παιδιού αν έκανε το αντίστοιχο.
Η αγωγη ομως ρε Ερμη δυστυχως δεν φερνει λυση.
Ποιος θα φερει πισω το προσωπακι αυτου του παιδιου;
Αυτη η ταλαιπωρια και το σημαδεμα του παιδιου για το υπολοιπο της ζωης του ποσα λεφτα αξιζει;
Εκτος απο αηδια εχει καταντησει και επικινδυνο πια.
Και τι μπορείς να κανεις; ωραία πες ότι σκοτώνεις το σκυλί, τι θα καταφέρεις; το θέμα είναι να καταλάβει ο επικίνδυνος ιδιοκτήτης του οτι Δε μπορεί να κάνει ότι θέλει, το ίδιο κ ο μαγαζάτορας. Τώρα αν αυτό συνέβαινε στο παιδί που τι θα εκανα; πιθανό να έβγαινα εκτός εαυτού και να έκανα κακο και στο σκύλο και στον ιδιοκτήτη.
Ειναι εφικτο να πιασεις και να περασεις ψυχολογικα τεστ και να εκπαιδευσεις ολο τον ανθρωπινο πληθυσμο για να ειναι οκ αν τυχον παρει σκυλο;
Φυσικα και οχι.
Μονο με καθολικη απαγορευση των σκυλων εντος των πολεων και να επιτρεπονται μονο σε κατοικους προαστιων με μεγαλη αυλη και φυσικα σε κωμοπολεις και χωρια.
Θες σκυλο κυριε;
Πολυ ευχαριστως αλλα οχι σε διαμερισμα και με νομοθεσια-που θα εφαρμοζεται φυσικα-που να τσακιζει κοκκαλα αν δεν την τηρεις.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

enaon έγραψε: 29 Δεκ 2018, 15:23
Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2018, 15:14

δεν είμαι σίγουρος οτι ξέρω τι εννοούμε όταν λέμε φιλόζωος, αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι τα μπαλκόνια τα λέμε γιατί σκεφτόμαστε σαν σκυλάκι ή σαν δικαιολογία για την ψυχική μας ηρεμία. Και τα παιδιά μας παιδιά, δεν ξέρουν οτι φτάσαμε απο την σπηλιά στο διαμέρισμα, στην πορεία το μαθαίνουν και μια χαρά περνάνε, τα σκυλιά γιατί όχι;
Τώρα αν φτάνουμε να εξισωνουμε παιδιά με σκυλιά τι να πω, δε χρειάζεται να πω τπτ άλλο.

Στέργιο ο καθένας σπίτι του ας κάνει ότι θέλει, δε μας αφορά. Μας αφορά όταν προσπαθεί να μας επιβάλει αυτό που θέλει να κάνει στο σπίτι του. Και φυσικά δε προκειται να ανεχθούμε κάτι τέτοιο, είτε πρόκειται για σκυλί είτε για οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
enaon

ωραία τα λες στέργιο, πρόσεξε μην βρεθείς ποτέ στην Αμερική και σε δούμε να σε πετάνε έξω απο το αεροπλάνο :)
Άβαταρ μέλους
enaon

Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2018, 15:29
Τώρα αν φτάνουμε να εξισωνουμε παιδιά με σκυλιά τι να πω, δε χρειάζεται να πω τπτ άλλο.
ασε τα παιδιά γιατί ειναι ιερά και μας πιάνει το τίκ μας, πες μικροί ανθρωποι και απάντα αν θες, ειναι στο δνα σου γραμμένο να σου αρέσει το οροφοδιαμέρισμα; :003:
Άβαταρ μέλους
enaon

ο άνθρωπος παιδιά ειναι ζώο πολιτικό, πρέπει να πάμε όλοι στο ύπαιθρο για αρχή, μετά θα δούμε με την πολιτική τι θα κάνουμε, για το καλό μας, γιατί στο διαμέρισμα είναι χάλια.
stergiosbik

Μα ακριβως εκει ειναι το θεμα.
Οτι η κατοχη ενος σκυλιου δεν περιοριζεται μονο εντος του σπιτιου.
Το σκυλι επειδη ακριβως ειναι σκυλι και θα γαβγισει και θα ουρλιαξει και θα το βγαλουν εξω να κατουρησει και να χεσει και δυστυχως οι περισσοτεροι δεν θα τα μαζεψουν.
Χωρια το ενδεχομενο οτι επειδη ειναι ζωο δεν μπορεις να προβλεψεις στο 100% την συμπεριφορα του και μπορει να γινει και επιθετικο.
Ασε που πολλοι οταν βλεπουν οτι το ζωντανο εχει απαιτησεις και δεν ειναι μπιμπελο,το παρατανε και την πληρωνουμε ολοι οι υπολοιποι.
Ελαχιστοι ειναι αυτοι που πραγματικα αξιζει να εχουν σκυλο.
Ολοι οι αλλοι ειναι για κλωτσιες.
stergiosbik

enaon έγραψε: 29 Δεκ 2018, 15:30 ωραία τα λες στέργιο, πρόσεξε μην βρεθείς ποτέ στην Αμερική και σε δούμε να σε πετάνε έξω απο το αεροπλάνο :)
Δεν πα να με πεταξουν εξω.
Εγω κοιταω το λογικο και το σωστο και ας ειναι ολος ο πλανητης απεναντι μου.
Παρε σκυλο αγαπητε μου,έχε τον οπως πρεπει και ειμαι κι εγω μαζι σου με τα χιλια.
Αλλα οταν εισαι φιλοζωος της πουτσας μη μου ριχνεις σε μενα την δικη σου βλακεια και ανικανοτητα.
Άβαταρ μέλους
enaon

ήθελες να πείς πούτσα βλακείς ανικανότητα κλπ, και κρατήθηκες 3 γραμμές ε; :003:
stergiosbik

Τωρα που το σκεφτομαι,μηπως με κατηγορησουν για ρατσισμο;
Γιατι να γραψω μονο της πουτσας και να μην γραψω φιλοζωος του μουνιου;
Και για το "τριτο φυλο" τι να εγραφα;
Μυλος!
Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

Και τι θα καταλάβετε που θα σκοτώσετε το καημένο το σκυλάκι!; αναρωτιέται ο τύπος που δε χάνει ευκαιρία να φαντασιωνεται βασανιστήρια και κρεμαλες για ανθρώπους.
So hab ich dich schon unbedingt
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Mole έγραψε: 29 Δεκ 2018, 15:50 Και τι θα καταλάβετε που θα σκοτώσετε το καημένο το σκυλάκι!; αναρωτιέται ο τύπος που δε χάνει ευκαιρία να φαντασιωνεται βασανιστήρια και κρεμαλες για ανθρώπους.
Δεν έχω αναφερθεί πουθενά για βασανιστήρια και κρεμάλες σε ανθρώπους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”