!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2018, 13:45
OANNHSEA έγραψε: 29 Δεκ 2018, 07:57 Γράφω για τους ψυχασθενείς σκυλολάτρες τόσα χρόνια τώρα και το μόνο που έκαναν ήταν να μου την λένε και σε αυτό και στο παλιό φόρουμ...
Όμως όπως και στο 98,4% των περιπτώσεων έχω αποδειχτεί σωστός...
Δεν περιμένω αγάλμα ή κάποια τιμητική πλακέτα, γιατί εδώ δείχνουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στο μέλλον!!!

.
Εικόνα
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ripper έγραψε: 29 Δεκ 2018, 08:15 Στις περισσότερες πολιτισμενες χώρες έχουν απαγορευτεί τα σκυλιά - δολοφόνος

https://petolog.com/articles/banned-dogs.html#denmark
Εντάξει είμαι, μόνο Ιταλία και Δανία απαγορεύονται τα δικά μου.

Πάντως το πρόβλημα για όσους γκρινιάζετε δεν είναι τα σκυλιά αλλά η κοινωνικότητα και η παιδεία, η κοινωνική μόρφωση δηλαδή, ορισμένων ιδιοκτητών.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2018, 03:27
Αγις έγραψε: 29 Δεκ 2018, 01:50 Εχει ξεφυγει η κατάσταση.
Υποτιθέμενοι φιλόζωοι- καταπιεσμένοι - νευρωτικοί -συμπλεγματικοί -μισάνθρωποι - βρήκαν σαν εργαλείο τα ζωα για να ξεσπάνε και να βγάζουν τη χολή τους στον περιγυρο τους κ να περιφέρονται σαν γκεσταπίτες .
Ο Αδόλφος και τα Λυκοσκύλα του θα ηταν περήφανος .

.
Πρό 3 μηνών περπατούσα καί ξαφνικά στό 1 μέτρο γρυλίζει λυκόσκυλο μέ Αφέντη .... Από τό ξαφνικό μού φεύγει

ενα Γαμώτη ..... μού λέει τότε απειλητικά ό Αφέντης ..... μέ εβρισες ;;; ..... έτοιμος γιά καβγά .... είναι άρρωστοι λέμε ....
Κανας γέρος οδοντίατρος θα τανε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

Ο Σκυλος ηταν και θα ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου. Ειναι ιδιαιτερη η σχεση που εχει ο ανθρωπος με αυτο το ζωο που σε πολλες περιπτωσεις ειναι σχεση γνησιου φιλου και βοηθου και δε μοιαζει με τις σχεσεις που κανει ο ανθρωπος με αλλα ζωα, ακομα και με τις γατες.
Αυτο ειναι το ενα σκελος της υποθεσης, το αλλο ειναι η σοβαροτητα και το μετρο απο τους ιδιοκτητες. Αμεσως κατω απο τον ανθρωπο ειναι ο σκυλος στο αξιακο μας συστημα και αυτο λεει πολλα για τα προνομια και δικαιωματα που δικαιως του αναγνωριζουμε. Αλλα σαφεστατα κατω απο τον ανθρωπο, η υπερβολη ξεκιναει οταν καποιοι ανθρωποι παιζουν με την ιδεα εξισωσης του σκυλου με τον ανθρωπο.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

OANNHSEA έγραψε: 29 Δεκ 2018, 07:57 Γράφω για τους ψυχασθενείς σκυλολάτρες τόσα χρόνια τώρα και το μόνο που έκαναν ήταν να μου την λένε και σε αυτό και στο παλιό φόρουμ...
Όμως όπως και στο 98,4% των περιπτώσεων έχω αποδειχτεί σωστός...
Δεν περιμένω αγάλμα ή κάποια τιμητική πλακέτα, γιατί εδώ δείχνουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στο μέλλον!!!

.
Ολα καλα αλλα αυτο το 98,4% πως το βρηκες; :smt005:
Γιατι δηλαδη δεν ειναι 98% ή 99%; :lol:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

parafrwn έγραψε: 28 Δεκ 2018, 20:07
stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2018, 20:00 Κατι πηρε το ματι μου οτι ενα πιτ μπουλ δαγκωσε στο προσωπο ενα 6χρονο παιδι.
https://www.infokids.gr/sok-sto-ilion-p ... e-sto-pro/
https://www.zarpanews.gr/epathan-sok-ak ... ka-organa/
Αγωγή στον ιδιοκτήτη του σκύλου καθώς και στον μαγαζάτορα να τους πάρουν και τα σώβρακα. Αν το σκυλί είχε φίμωτρο όπως προβλέπει ο νόμος, τότε τίποτα δε θα είχε συμβεί. Κατανοώ όσους λένε ότι αν τους πειράξουν το σκυλί θα σκότωναν τον θητη, ας κατανοήσουν όμως και οι ίδιοιτον πατέρα του παιδιού αν έκανε το αντίστοιχο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

enterprise-psi έγραψε: 29 Δεκ 2018, 08:57
Αίγαγρος έγραψε: 28 Δεκ 2018, 18:29 μουνόπανα ανθρώπους συναντάς συχνά εκεί έξω, για μουνόπανα σκύλους δεν ξέρω.
Εμένα ο δικός μου, αν τον αφήσουμε ώρα μόνο του, πάει και μου παίρνει το μαξιλάρι και το κρύβει, μεγαλύτερο μουνοπανο δεν υπάρχει :lol:
Εμένα η δικιά μου έχει καταστρέψει 3-4 ζευγάρια παντόφλες, πλέον αναγκαζόμαστε να τις βάζουμε ψηλά όταν πέφτουμε για ύπνο. :-?
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2018, 14:28
parafrwn έγραψε: 28 Δεκ 2018, 20:07
stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2018, 20:00 Κατι πηρε το ματι μου οτι ενα πιτ μπουλ δαγκωσε στο προσωπο ενα 6χρονο παιδι.
https://www.infokids.gr/sok-sto-ilion-p ... e-sto-pro/
https://www.zarpanews.gr/epathan-sok-ak ... ka-organa/
Αγωγή στον ιδιοκτήτη του σκύλου καθώς και στον μαγαζάτορα να τους πάρουν και τα σώβρακα. Αν το σκυλί είχε φίμωτρο όπως προβλέπει ο νόμος, τότε τίποτα δε θα είχε συμβεί. Κατανοώ όσους λένε ότι αν τους πειράξουν το σκυλί θα σκότωναν τον θητη, ας κατανοήσουν όμως και οι ίδιοιτον πατέρα του παιδιού αν έκανε το αντίστοιχο.
Η αγωγη ομως ρε Ερμη δυστυχως δεν φερνει λυση.
Ποιος θα φερει πισω το προσωπακι αυτου του παιδιου;
Αυτη η ταλαιπωρια και το σημαδεμα του παιδιου για το υπολοιπο της ζωης του ποσα λεφτα αξιζει;
Εκτος απο αηδια εχει καταντησει και επικινδυνο πια.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Eπιθετικός σκύλος = ευθανασία .
Δεν έχει σημασία αν φοράει φιμωτρο η έχει λουρι - αλυσίδα - πνίχτη αν τον ''εκπαίδευσε'' σαν Νταή ο αρρωστημένος ιδιοκτήτης του η τον κακόμαθε σαν πρίγκιπα - υπεράνω όλων - η παλαβιάρα ''αφεντικίνα '' του.
Κρούσματα έχουμε συνεχώς -οπως και ενα πέπλο ιδιόμορφης προστασίας- σιωπής - κατ'ασταση που αλλάζει σιγά σιγά με μηδενική ανοχή σε γραψαρχίδικες η επικίνδυνες συμπεριφορές '' ιδιοκτητών '' κ σκύλων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

stergiosbik έγραψε: 29 Δεκ 2018, 14:41
Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2018, 14:28
Η αγωγη ομως ρε Ερμη δυστυχως δεν φερνει λυση.
Ποιος θα φερει πισω το προσωπακι αυτου του παιδιου;
Αυτη η ταλαιπωρια και το σημαδεμα του παιδιου για το υπολοιπο της ζωης του ποσα λεφτα αξιζει;
Εκτος απο αηδια εχει καταντησει και επικινδυνο πια.
Και τι μπορείς να κανεις; ωραία πες ότι σκοτώνεις το σκυλί, τι θα καταφέρεις; το θέμα είναι να καταλάβει ο επικίνδυνος ιδιοκτήτης του οτι Δε μπορεί να κάνει ότι θέλει, το ίδιο κ ο μαγαζάτορας. Τώρα αν αυτό συνέβαινε στο παιδί που τι θα εκανα; πιθανό να έβγαινα εκτός εαυτού και να έκανα κακο και στο σκύλο και στον ιδιοκτήτη.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2018, 14:28 Αν το σκυλί είχε φίμωτρο όπως προβλέπει ο νόμος
αυτό το λέει κάπου παιδιά ή είναι αστικός μύθος;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

enaon έγραψε: 29 Δεκ 2018, 15:00
Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2018, 14:28 Αν το σκυλί είχε φίμωτρο όπως προβλέπει ο νόμος
αυτό το λέει κάπου παιδιά ή είναι αστικός μύθος;
Νομίζω ότι κάπου παραπάνω είχε ποστάρει απόσπασμα ο φοσιλις
Άβαταρ μέλους
enaon

ωχ, αν ειναι απο τον φοσ μπορεί να ειναι δίκαιο απο την Αρχαία Σπάρτη. :c040:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Μηδενική ανοχή κ ''κατανόηση '' σε φαινόμενα τύπου Μπηγκλ που αρουλιέται μερα νυχτα στο μπαλκόνι γιατι ο ανεύθυνος εκανε το χατήρι στις κόρες του''που τους άρεσε'' και εγκλώβισε ενα υπερδραστήριο ζώο - το ίδιο και για το ζευγάρι με την ημιυιοθετημένη ανεξέλεγκτη σκύλα που καιροφυλακτεί κρυμμένη στο δρόμο για να επιτεθεί στην πιτσιρικαρία που βολτάρει με τα ποδήλατα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

μετά άγη να δείξουμε και μηδενική ανοχή σε όσους πάνε γυμναστήριο, προφανώς τους λείπει άσκηση που στην ζούγκλα θα είχαν καλύτερα, όλοι στο ύπαιθρο.

Δεν έχουν πρόβλημα τα σκυλάκια με τα μπαλκόνια, μια χαρά ειναι, κάνει και ωραίο αντίλαλο όταν γαβγίζουν, προτείνω διπλά τζάμια. :)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”