Α και για να μην ξεχνιόμαστε, δεν μου παρέθεσες.ritzeri έγραψε: 29 Δεκ 2018, 13:27Παράθεσε μου, ανόητε, το σημείο που αναφέρω το μου ως ερωτηματικό.Uppercut έγραψε: 29 Δεκ 2018, 13:07Ποιος πιανίστας κι ανοησίες μωρέ; Εσύ μπήκες για να συζητήσεις σοβαρά ή όχι; Εδώ ο άλλος δε ξέρει τι είναι τα μέρη του λόγου, με ρωτάει πότε είναι ερωτηματική και πότε δεν είναι μία ερωτηματική αντωνυμία, θα κάτσω να κάνω συζήτηση; Του λέω για τους συνδέσμους που τονίζονται όταν είναι ερωτηματικοί και μου λέει για το αν τονίζεται το "μου" όταν είναι ερωτηματικό. Ερωτηματικό "μου". Ρε, σοβαρά τώρα;enaon έγραψε: 29 Δεκ 2018, 10:43 επίσης ρε παιδιά, οι Άγγλοι τί κάνουν; Προσπαθώ να σκεφτώ έναν της Οξφόρδης για να μοιάζει σαν τις ταινίες, έναν του Εδιμβούργου και έναν του Καρντιφ να μου λένε: this is my guitar. Ο καρντιφιανός θα κάνει το μιγικταρ μία συλλαβή, ο Οξφορδέζος 4-5, ποιο είναι το σωστό;
ριτζερί ο απερκατ απλά ειναι ο πιανίστας, και να τον φας έχει άλλους, δεν έφτιαξε εκείνος τους κανόνες.
Για τους διαυγεις, γιατί όταν λέμε
"ο πατέρας μου, είπε να μαζέψουμε τα ρουχα", το μου δεν τονίζεται;
Και γιατί τονίζεται όταν λέμε
"ο πατέρας μού είπε να μαζέψουμε τα ρουχα"
Από την στιγμή που το "μου" ΔΕΝ μπορεί να είναι ερωτηματικό
Αντίθετα παρέθεσες γραφόμενα μου στα οποία ισχυρίζομαι το αντίθετο από αυτό που με κατηγορείς.
Και αναρωτιέμαι, πιο βλάκας γίνεται;