!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ορέστης 35

Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Κακο ψοφο σε οσους μισουν τα ζωα.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

lafkiotis έγραψε: 27 Δεκ 2018, 08:34 Δεν μου φταινε σε τιποτα τα ζωα, αλλα εχει εξελιχθει σε μαστιγα το να παιρνει ο καθε καγκουρας ενα σκυλο και να βγαινει βολτα οπου του καπνισει.
Δε μπορουμε να πιουμε με την ησυχια μας μια πορτοκαλαδα η εναν καφε με τα παιδια μας.
Θες κυρια μου να πιεις κατι στην καφετερια? Αστο το ζωντανο στο σπιτακι σου.
Που ξερω γω τι βρωμα και τι αρρωστιες μπορει να κουβαλαει ο καθε κοπριτης που μου φερνεις διπλα στα παιδια μου?
Ασε που τα περισσοτερα γυρνανε τον κοσμο αναποδα αμα δουνε τιποτα αλλα σκυλια μεσα στην ιδια καφετερια.
Καλά, κι εσύ πάλι έτσι κυκλοφορείς; χωρίς 2-3 φόλες στην τσέπη; :o

Απαράδεκτος!
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    τιναιαυτό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τιναιαυτό »

Mole έγραψε: 27 Δεκ 2018, 16:55 Κυρίως θλίψη μου προκαλούν τα σκυλιά. Είναι το μοναδικό ζώο που όταν το βλέπω σκέφτομαι: "άνθρωπος" - όχι εννοώντας "είναι σαν άνθρωποι (τι ωραία!) ", αλλά ότι η επίδραση του ανθρώπου στο συγκεκριμένο ζωο είναι τόσο προφανής που μοιάζει να τα εντάσσει στην κατηγορία του πολιτισμού, ως άλλο ένα πολιτιστικό αντικείμενο. Για να το θέσω κι αλλιως: Δε νομίζω να υπάρχει άλλο ζώο του οποίου η απόλυτη τραγωδία είναι να μείνει ακηδεμονευτο.
    Γ _ _ _ _ _ Α
    Άβαταρ μέλους
    Nandros
    Phorum.gr user: Nandros
    Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Cecily Anne έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:49 Εδώ τις προάλλες έβγαλε κωλόγερος του πουλί του μέρα μεσημέρι και κατούρησε τη μάντρα.
    Σκέφτηκες την πιθανότητα να έπασχε από προστάτη;
    .
    ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
    ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
    Άβαταρ μέλους
    Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Nandros έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:23
    Cecily Anne έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:49 Εδώ τις προάλλες έβγαλε κωλόγερος του πουλί του μέρα μεσημέρι και κατούρησε τη μάντρα.
    Σκέφτηκες την πιθανότητα να έπασχε από προστάτη;
    .
    Να βάλει πάνα.
    “I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
    Άβαταρ μέλους
    Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Απο το να την επαιζε, καλυτερα που κατουρησε.
    https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
    Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
    Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
    Άβαταρ μέλους
    OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Daje έγραψε: 27 Δεκ 2018, 16:16
    ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:44
    Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:41 Μα έτσι είναι. Και επίσης άλλο πράγμα ο δημόσιος χώρος και άλλο ο ιδιωτικός-προσωπικός
    Αν κάποιος δε σεβαστεί την επιθυμία μου το να μη φέρει το κατοικίδιο του, στον προσωπικό μου χώρο, τότε δε νομίζω οτι έχουμε να πούμε πολλά παραπάνω.
    ήμουν σε ένα κρεοπωλείο και ένας μπήκε μέσα με τον σκύλο του, χωρίς καν να ρωτήσει
    του ζήτησαν οι υπέυθυνοι ευγενικά αν μπορεί να δέσει τον σκύλο έξω και με ένα ύφος 100 καρδηναλίων έκανε σκηνή και σηκώθηκε κι έφυγε
    αυτό το entitlement που κουβαλούν πολλοί "φιλόζωοι" με εκνευρίζει
    Σωστος.
    Συνηθως οι "φιλοζωοι" ειναι οι πιο κακομαθημενοι.
    Παιζουν στα ισα μπαλα με τους καπνιστες σε κλειστο χωρο...
    Δεν είναι φιλόζωοι - είναι ψυχοπαθείς σκυλολάτρες!!!
    Το έχουμε πει τόσες φορές: όλα τα ψυχολογικά προβλήματα τους τα κάνουν εκφόρτιση πάνω στο μοναδικό ζώο στη φύση, το οποίο το έχουμε εξελίξει με αυτό το στόχο...
    Για αυτό άλλωστε θα δείτε ένα σωρό άλλους ψυχασθενείς να λένε "ο σκύλος, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" - ρε ψυχασθενείς, ο σκύλος δεν καταλαβαίνει από φιλία ρε!!!, ακολουθεί πάντα την βιολογία του!!!

.
    Άβαταρ μέλους
    OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Kauldron έγραψε: 27 Δεκ 2018, 16:43
    Yochanan έγραψε: 27 Δεκ 2018, 10:18 O OAHNNSEA που ειναι να σκυλιάσει απο το κακο του που δε σκεφτηκε πρωτος αυτο το νημα;
    Δεν πιστεύω να πήγε σε κανένα σκυλάδικο χτές βράδυ και ν' άργησε να ξυπνήσει. :003:
    Mondie!!! :ne8:
    Για ποιόν με πέρασες για να πέσω τόσο χαμηλά!!! :ne8:

.
    Άβαταρ μέλους
    Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

OANNHSEA έγραψε: 27 Δεκ 2018, 21:02
    Kauldron έγραψε: 27 Δεκ 2018, 16:43
    Yochanan έγραψε: 27 Δεκ 2018, 10:18 O OAHNNSEA που ειναι να σκυλιάσει απο το κακο του που δε σκεφτηκε πρωτος αυτο το νημα;
    Δεν πιστεύω να πήγε σε κανένα σκυλάδικο χτές βράδυ και ν' άργησε να ξυπνήσει. :003:
    Mondie!!! :ne8:
    Για ποιόν με πέρασες για να πέσω τόσο χαμηλά!!! :ne8:

.
    :003:
    Ήταν μέρος μερικών puns με σκύλους που κάναμε με τον Γιοχάναν.

Σωστή η σκέψη του Yochanan να σταματήσουμε την σκύλευση του νήματος. :P
    SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
    Υπαρχει αναφλεξη
    Γιαννόπουλος για Τέμπη.
    Άβαταρ μέλους
    Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Maspoli έγραψε: 27 Δεκ 2018, 10:57
    Otto Weininger έγραψε: 27 Δεκ 2018, 08:40 Πήξε.
    Είναι κι αυτή μια αντιμετώπιση. Η οποία όμως θρέφει κάποια άλλα χέρια να προβούν σε λάθος ενέργειες και δεν ξέρω ποιοι εκ των δύο "αντίπαλων παρατάξεων" θα καταλήξετε να πήζετε περισσότερο.
    Αν εννοείς φόλες, θα πηξω εγώ που θα πεθάνει ο σκύλος μου. Θα πηξω επί 10 αν δεν βρω ποιος το έκανε.
    Αν τον βρω όμως θα πάθει το ίδιο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
    hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Έχω μια πελάτισσα που έχει έναν σκύλο που τον φωνάζει «Λουλούδι» και τον αφήνει έξω από το μαγαζί αλλά άδετο. Όσοι είναι στο μαγαζί φοβούνται να βγουν έξω, αν και ο σκύλος φαίνεται άκακος. Ίσως να φταίει βέβαια ότι είναι αγγλικό μαστίφ και το κεφάλι του είναι σαν αρκούδας.
    Ξημέρωσε.
    Α, τι ωραία που είναι!
    Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
    Κι αν είμαι τυχερός,
    θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
    Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
    Άβαταρ μέλους
    Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

enaon έγραψε: 27 Δεκ 2018, 15:46
    τι παιδί και αυτό ρε γαμώτο. Έχει ένα βιντεάκι που κάνει βόλτα μία μηχανή/γεννήτρια θορύβου/ελεγκτή συναγερμών, δείχνει μεγάλο σεβασμό στους συνανθρώπους του γενικά, όποιος Ερμής/λαυκιώτης κλπ του κάνει μία επώνυμη καταγγελία θα μας χαρίσει τόνους γέλιου.

το βρήκα τυπάρες :)

Δε σε πιάνω τι ακριβώς εννοεις.
    "Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
    Άβαταρ μέλους
    Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

OANNHSEA έγραψε: 27 Δεκ 2018, 21:00
    ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:44

ήμουν σε ένα κρεοπωλείο και ένας μπήκε μέσα με τον σκύλο του, χωρίς καν να ρωτήσει
    του ζήτησαν οι υπέυθυνοι ευγενικά αν μπορεί να δέσει τον σκύλο έξω και με ένα ύφος 100 καρδηναλίων έκανε σκηνή και σηκώθηκε κι έφυγε
    αυτό το entitlement που κουβαλούν πολλοί "φιλόζωοι" με εκνευρίζει
    Σωστος.
    Το έχουμε πει τόσες φορές: όλα τα ψυχολογικά προβλήματα τους τα κάνουν εκφόρτιση πάνω στο μοναδικό ζώο στη φύση, το οποίο το έχουμε εξελίξει με αυτό το στόχο...
    Για αυτό άλλωστε θα δείτε ένα σωρό άλλους ψυχασθενείς να λένε "ο σκύλος, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" - ρε ψυχασθενείς, ο σκύλος δεν καταλαβαίνει από φιλία ρε!!!, ακολουθεί πάντα την βιολογία του!!!

.
    Προφανώς και ο σκύλος καταλαβαίνει από φιλία, αυτό συνήθως το αρνούνται μόνο όσοι βγάζουν τα κόμπλεξ τους στα σκυλάκια σε σημείο που αγγίζει την ψυχασθένεια.
    Άβαταρ μέλους
    elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Naranjita έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:00
    foscilis έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:53
    Naranjita έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:51 τώρα βέβαια αν ο σκύλος είναι ήσυχος στα πόδια του αφεντικού και πάει το παιδάκι της διπλανής παρέας και το πατήσει, κλωτσήσει, ενοχλήσει και ο σκύλος το δαγκώσει, θα φταίει ο σκύλος και ο ιδιοκτήτης του φυσικά και όχι οι γονείς του ντένις του τρομερού.
    Ναι. Είδες αδικία;

ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.
    να μαζεύετε τα γλυκά σας τα παιδάκια για να μην είμαστε. και να τα πηγαίνετε καμια εξοχή να ξεσαλώνουν όπως κάναν οι δικοί μας οι γονείς και όχι να βγάζουν τα απωθημένα τους εις βάρος των αθώων πελατών των καταστημάτων.
    εμάς μας παίρναν μια φορά την εβδομάδα, όταν είχε καλό καιρό και μας πήγαιναν σε ένα βουνό εδώ πιο πάνω και μας αμολούσαν, έχοντας μαζί τους καφεδάκι στο χέρι σε σέικερ, δυο - τρεις οικογένειες φιλικές και χορταίναμε παιχνίδι. ΜΕΤΑ πηγαίναμε για καφέ και φαγητό. αφού είχαμε ξελυσσάξει.
    και να πω ένα τελευταίο, ότι όσο πιο αδιάφοροι είναι οι γονείς, τόσο πιο διαόλοι είναι τα παιδιά.
    Ελπίζω αν ο σκύλος σου δαγκώσει κάποιο παιδάκι επειδή του πάτησε την ουρά, να απολογηθείς αμέσως και να μην ξερασεις μαλακίες όπως οι παραπάνω.

Στο λέω φιλικά,θα ήταν καλύτερα να μην φας μπουνιδια στο πρόσωπο
    Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
    User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Highlander έγραψε: 27 Δεκ 2018, 23:45
    OANNHSEA έγραψε: 27 Δεκ 2018, 21:00

Σωστος.

.
    Προφανώς και ο σκύλος καταλαβαίνει από φιλία, αυτό συνήθως το αρνούνται μόνο όσοι βγάζουν τα κόμπλεξ τους στα σκυλάκια σε σημείο που αγγίζει την ψυχασθένεια.
    Μονο;Μα εχουμε δει ζωακια να μεγαλωνουν μικρα ''αντιπαλων'' ζωων.Εχουμε δει απιστευτα πραγματα απο ζωα.και απιστευτη αγαπη απο ζωα.Και προς τους ανθρωπους.Διοτι ειναι αγνα και δεν καταλαβαινουν οτι ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.Και αυτη η αγνοτητα τους τα καθιστα απειρως ανωτερα απο κατι κνωδαλα,που νομιζουν οτι ειναι και ανθρωποι.
    Κομπλεξ ειναι κομπλιμεντο να πουμε.Μισανθρωποι ειναι ,διοτι στανταρακι αυτοι που μισουν τα ζωα ,μισουν και τους ανθρωπους και το μονο που αγαπουν ειναι τα αντερα τους .Στανταρακι.
    Απάντηση
    • Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”