!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
εσύ ήσουν στο σακουλάκι του βασιλόπουλου;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Cecily Anne
Επιτέλους, κάποιος θα με πάει βόλτα. Έχω πήξει μέσα χρονιάρες μέρες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι, είμαστε στα δικαστήρια για αρπαγή και παράνομο εγκλεισμό.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αγαπώ τα σκυλιά και γενικότερα τα ζώα
δυστυχώς όμως μου τη σπάνε οι ιδιοκτήτες τους, σε πολλές περιπτώσεις
στον χώρο μου δε με πειράζει να έρθει κάποιος με τον σκύλο του
το μόνο που θέλω είναι να με ρωτήσουν πρώτα, όχι να μπουκάρει θεωρώντας αυτονόητο πως εγώ δεν έχω πρόβλημα
το μόνο που θέλω είναι να με ρωτήσουν πρώτα, όχι να μπουκάρει θεωρώντας αυτονόητο πως εγώ δεν έχω πρόβλημα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
stergiosbik
Oσοι εξισωνετε τα σκυλια με τα παιδια σας αξιζει κρεμαλα ανευ δικης.
-
User_601
Οταν η διωξη χτυπησει την πορτα του σαιτ,ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ,ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,vatraxos έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:13Καλά μην υπερβάλλουμε. Δεν πρόκειται να δώσει κανείς τα στοιχεία του χρήστη στις αρχές.Nero έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:08Επιπλέον θα μας επιβεβαιώσει ο vatraxos αλλά νομίζω απο τα γραπτά σου επίσης στοιχειοθετείται ότι δεν έχεις καμιά ένδειξη μεταμέλειας και επιπλέον διαπράττεις και εξύβριση προς την μηνύτρια
σαν αυτόν εδώ θα την πατήσεις
https://www.reddit.com/r/JusticeServed/ ... _to_do_is/
Εγώ απλά περιμένω να μας πει την απόφαση όταν γίνει το δικαστήριο.
Γενικώς να έχετε υπόψη ότι έχει αγριέψει η Δικαιοσύνη αναφορικά με την κακοποίηση ζώων. Ενδεχομένως σε υπερβολικό βαθμό. Κι ενδεχομένως για να λειτουργήσει αντίρροπα σε μία γενικευμένη, ιδιαίτερα στην επαρχία, αντίληψη περί "φυσιολογικής" κακομεταχείρισης των ζώων.
Οπότε, προσέχετε πώς συμπεριφέρεστε στα ζώα, αν όχι για λόγους συνείδησης και πολιτισμού, για λόγους αποφυγής επιβολής προστίμων και φυλάκισης.
Βασικα αρκει ενα ωραιοτατο μεηλ στην διωξη.
Παρεπιπτοντως,εχει κρατηθει σκρην σοτ απο το μηνυμα του ''κυριου'' που λεει οτι χτυπησε το ζωο....ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να αποκλεισει οτι ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ,ΕΠΙΣΚΕΠΤΗς Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΟΥΛΑ.
Αυτό με τα bold και τα μεγάλα γράμματα να το κοιτάξεις κι εσύ, όχι μόνο εμείς που βγάζουμε τα μάτια μας στα ποστ σου.
Ότ(αν) ζητηθούν πληροφορίες από τη ΔΗΕ, θα παρασχεθούν ασφαλώς. Προς το παρόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ανώνυμου χρήστη, εκκρεμεί δίκη εις βάρος του.
Ότ(αν) ζητηθούν πληροφορίες από τη ΔΗΕ, θα παρασχεθούν ασφαλώς. Προς το παρόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ανώνυμου χρήστη, εκκρεμεί δίκη εις βάρος του.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Anonymous343
Κι εχεις να δεις και να ακουσεις ακομα... Εχει λασκαρει ο κοσμος.stergiosbik έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:10 Oσοι εξισωνετε τα σκυλια με τα παιδια σας αξιζει κρεμαλα ανευ δικης.
- Dwarven Blacksmith
Ναι εσείς δεν έχετε λασκάρει, είναι ξεκάθαρο ότι το να ζητάς κρεμάλες χωρίς δίκη για αυτούς που εξισώνουν είναι το πηκ της πνευματικής σταθερότητας.Portia έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:23Κι εχεις να δεις και να ακουσεις ακομα... Εχει λασκαρει ο κοσμος.stergiosbik έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:10 Oσοι εξισωνετε τα σκυλια με τα παιδια σας αξιζει κρεμαλα ανευ δικης.
Βασικά δικαιώνετε 100% αυτούς που λένε ότι όσοι μισούν τα ζώα μισούν και τους ανθρώπους.
Μα έτσι είναι. Και επίσης άλλο πράγμα ο δημόσιος χώρος και άλλο ο ιδιωτικός-προσωπικόςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:01 αγαπώ τα σκυλιά και γενικότερα τα ζώα
Αν κάποιος δε σεβαστεί την επιθυμία μου το να μη φέρει το κατοικίδιο του, στον προσωπικό μου χώρο, τότε δε νομίζω οτι έχουμε να πούμε πολλά παραπάνω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ήμουν σε ένα κρεοπωλείο και ένας μπήκε μέσα με τον σκύλο του, χωρίς καν να ρωτήσειΕρμής έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:41 Μα έτσι είναι. Και επίσης άλλο πράγμα ο δημόσιος χώρος και άλλο ο ιδιωτικός-προσωπικός
Αν κάποιος δε σεβαστεί την επιθυμία μου το να μη φέρει το κατοικίδιο του, στον προσωπικό μου χώρο, τότε δε νομίζω οτι έχουμε να πούμε πολλά παραπάνω.
του ζήτησαν οι υπέυθυνοι ευγενικά αν μπορεί να δέσει τον σκύλο έξω και με ένα ύφος 100 καρδηναλίων έκανε σκηνή και σηκώθηκε κι έφυγε
αυτό το entitlement που κουβαλούν πολλοί "φιλόζωοι" με εκνευρίζει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Υπάρχει γραπτή ομολογία ενός άβαταρ ότι έκανε κάτι παρόμοιο.Nero έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:01Υπάρχει βέβαια γραπτή ομολογία σου, εδώ στο πχορουμ ότι το έκανεςRipper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:57 Δεν υπάρχουν σωματικές ενδείξεις ότι βιοπραγησα πάνω στο σκυλί ή στο "ζώο"
Ο λόγος μου εναντίον του δικού της.
Επίσης υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας εργαζόμενος ότι κινδύνεψε η σωματική μου ακεραιότητα μου από την "αρκούδα" μετά τη λογομαχία που είχα με το ανθρώπινο "ζώο"![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
τι παιδί και αυτό ρε γαμώτο. Έχει ένα βιντεάκι που κάνει βόλτα μία μηχανή/γεννήτρια θορύβου/ελεγκτή συναγερμών, δείχνει μεγάλο σεβασμό στους συνανθρώπους του γενικά, όποιος Ερμής/λαυκιώτης κλπ του κάνει μία επώνυμη καταγγελία θα μας χαρίσει τόνους γέλιου.Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:54 Μακράν ο πλέον αρμόδιος για επίλυση αποριών σε καλοπροαίρετους και μη:
https://www.youtube.com/user/takismilas
Δεν περιγράφω άλλο...ειδικώς εδώ και γενικώς για φέτο
Άντε και καλή πρωτοχρονιά
το βρήκα τυπάρες
-
Anonymous343
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:31Ναι εσείς δεν έχετε λασκάρει, είναι ξεκάθαρο ότι το να ζητάς κρεμάλες χωρίς δίκη για αυτούς που εξισώνουν είναι το πηκ της πνευματικής σταθερότητας.Portia έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:23Κι εχεις να δεις και να ακουσεις ακομα... Εχει λασκαρει ο κοσμος.stergiosbik έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:10 Oσοι εξισωνετε τα σκυλια με τα παιδια σας αξιζει κρεμαλα ανευ δικης.
Βασικά δικαιώνετε 100% αυτούς που λένε ότι όσοι μισούν τα ζώα μισούν και τους ανθρώπους.
Εχεις καταντησει γελοια κουραστικος, να ξερεις.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν είχα σκύλο και το έκανες, δεν θα σου έκανα μήνυση.Ripper έγραψε: 27 Δεκ 2018, 08:45 Mου έχει τύχει να βρεθώ τετ ατ τετ με τεράστιο κόπρο στο ΙΚΑ Κορυδαλλού στον πρώτο όροφο στο Μητρώο.
Έφαγε κλοτσιδι και ο κόπρος και το θηλυκό ζώο που τον συνόδευε.
Του χρόνου περιμένω να εκδικαστεί η μήνυση που μου έκανε
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban