Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τώρα επειδή δεν υπάρχουν υψίφωνοι της κλάσης της Μαρίας Κάλας από την Γερμανία θα σου φέρει κανένα Φον Κάραγιαν... oh, wait...
The Karajans were of Greek or Aromanian ancestry. His great-great-grandfather, Georg Karajan (Geórgios Karajánnis, Greek: Γεώργιος Καραγιάννης), was born in Kozani, in the Ottoman province of Rumelia (now in Greece)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εν τω μεταξυ η μαρια καλλας διδαχθηκε στο εξωτερικο. Αλλα αυτο ριναι ψηλα γραμματα για τον μεσο ζεφυριωτη. Για αυτον υπαρχει μια υπερφυσικη δυναμη που κατεχουν μονο ελληνες.
Παράλληλα ελληνες τοτ εξωτερικου εχουν δολοφονηθεί, υποστει πογκρομ, και χιλιαδες αλλες αδικιες επειδη θεωρούνται μη λευκοί η ανατολίτες. Αλλα ο μεσος ζεφυριωτης θα υπερασπιστεί τογουαητ παουερ και θα κλαιει για την καταπισεση που υφίσταται ο λευκος ανθρωπος.
Σχιζοφρένεια πραγματικη. Σας αξιζει η φτωχεια που ζειτε, σας αξιζει πουζειτε στα σκουπιδια μεσα σε βρωμοδρομους, σας αξιζει να σας γαμανε αυτοι που οι ιδιοι ψηφιζετε.
hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2018, 10:43
Τώρα επειδή δεν υπάρχουν υψίφωνοι της κλάσης της Μαρίας Κάλας από την Γερμανία θα σου φέρει κανένα Φον Κάραγιαν... oh, wait...
The Karajans were of Greek or Aromanian ancestry. His great-great-grandfather, Georg Karajan (Geórgios Karajánnis, Greek: Γεώργιος Καραγιάννης), was born in Kozani, in the Ottoman province of Rumelia (now in Greece)
Αμα δεν ησουν αμορφωτος θα ηξερες οτι για εναν επιτυχημενο ελληνα υπαρχουν εκατομμύρια επιτυχημένοι Γερμανοί. Χρωστατε τα παντα στους Γερμανους. Ακομη και η Κάλας και ο χατζιδακις μαντεψε ποιες χωρες τους εκαναν αυτο που εγιναν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2018, 14:49
Σκέφτεσαι κι εσύ δεν βρίσκεις;
Αν εξαιρέσεις ότι ο 20ος αιώνας στη Μουσική είναι Γερμανικός (από τον Ορφ στον Στοκχάουζεν και από τον Χίντεμιτ μέχρι τον Βάιλ), ναι τώρα που το λες δεν βρίσκω κανέναν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αυτά είναι μουσικά ρεύματα; FFS. Ο Ορφ που έγραψε όλα κι όλα 10 έργα και μόνο ένα έγινε γνωστό, που δεν είναι καν κάποια ξεχωριστή μουσική φόρμα;
Ναι, βρε. Ο 20ός αιώνας είναι γερμανικός στην μουσική. Τι τζαζ, μπλουζ, σουίνγκ, ποπ, ροκ και παπαριές, ε; Όλοι ακούγαν γερμανική μουσική.
Κι αν θέλεις λόγια μουσική, ποιος Στραβίνσκι, Σοστακόβιτς, Προκόφιεφ, Ραχμάνινοφ. Μηδέν μπροστά στην λόγια γερμανική παράδοση του 20ού αιώνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2018, 15:23
Αυτά είναι μουσικά ρεύματα; FFS. Ο Ορφ που έγραψε όλα κι όλα 10 έργα και μόνο ένα έγινε γνωστό, που δεν είναι καν κάποια ξεχωριστή μουσική φόρμα;
Ναι, βρε. Ο 20ός αιώνας είναι γερμανικός στην μουσική. Τι τζαζ, μπλουζ, σουίνγκ, ποπ, ροκ και παπαριές, ε; Όλοι ακούγαν γερμανική μουσική.
Κι αν θέλεις λόγια μουσική, ποιος Στραβίνσκι, Σοστακόβιτς, Προκόφιεφ, Ραχμάνινοφ. Μηδέν μπροστά στην λόγια γερμανική παράδοση του 20ού αιώνα.
Οι Γερμανοί βγάλανε μεγάλους μουσουργούς στον 20ό αιώνα, τους Paul Hindemith, Mahler Strauss. Εάν αναφέρεσαι στην δημοφιλή μουσική, τότε είναι ο αιώνας της Αμερικής.
Και οι ελληνες? Πουθενά. Και όχι τα τσιφτετέλια από το Δενδροπόταμο δε πιάνονται
Οι Γερμανοί βγάλανε μεγάλους μουσουργούς στον 20ό αιώνα, τους Paul Hindemith, Mahler Strauss. Εάν αναφέρεσαι στην δημοφιλή μουσική, τότε είναι ο αιώνας της Αμερικής.
Ο Μάλερ και ο Στράους ήταν τον προηγούμενο αιώνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και οι ελληνες? Πουθενά. Και όχι τα τσιφτετέλια από το Δενδροπόταμο δε πιάνονται
Ρεμπέτικα, λαϊκά, φολκ και λόγια άμα λάχει (Σκαλκώτας, Ξενάκης, κ.α.). Ο Χατζιδάκις είναι είδος από μόνος του.
Αλλά αν κάποιος δεν έχει παιδεία ο ίδιος, ξέρει μόνο από τσιφτετέλια. Οι γνώσεις σου είναι καθρέφτης του εαυτού σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,