Ενας κυριος που πασχει απο το ελληναραβικο βακτηριο του αντισημιτισμού. Εξου και στη χρυση αυγη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Black Pride - Asian Pride - White Pride
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γιωργης
Re: Black Pride - Asian Pride - White Pride
Το αλβανος πως προκυπτει?
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
Γιωργης
Η μουσικη του έλληνα. Φως φαναρι οι ευρωπαικες καταβολες.
Αυτοι ειστε. Αυτη ειναι η αισθητικη σας. Αυτος ειναι ο πολιτισμος σας.
-
Γιωργης
Ο ιδιος το λεει ψηλε. Εμενα δε μου πεφτει λογος.
Ελληνες αλβανοι μια φυλη κτλ
Και το όνομα του άλλαξε σε αλβανικό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Philip Mortimer
Δε νομίζω ότι άμα έρθεις στην Ελλάδα η μέση φυσιογνωμία που θα συναντήσεις θα είναι αυτή:Γιωργης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:52Σαφως. Αυτοι ειναι οι ελληνες. Στη Γερμανια δε τους ξεχωριζεις απο τους Τούρκους.Philip Mortimer έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:49Δηλαδή εσύ ορίζεις αυθαίρετα τον Ντεμη Ρουσσο ως αντιπροσωπευτικό δείγμα του μέσου Έλληνα, αλλά οι άλλοι είναι παράλογο να πουν την επίσης αυθαίρετη άποψη τους για το ποιο είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα του μέσου Έλληνα.Γιωργης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:46
Συγγνωμη, αυτος ειναι τυπικος γερμανος?
Με καθυστερημενους μιλαω?
Ο ενας μου φερνει ΕΝΑΝ ξανθο "ελληνα" για να μου αποδειξει οτι οι ελληνες ειναι ξανθοι.
Και ο αλλος μου φερνει ΕΝΑΝ μελαχρινο γερμανο για να μου αποδειξει οτι οι Γερμανοί δεν ειανι ξανθοι....
Τρομερη λογικη

Έτσι θα είναι οι περισσότερο σκουρόχρωμοι Έλληνες, όπως υπάρχουν και περισσότερο ανοιχτόχρωμοι. Ο μέσος Έλληνας όμως είναι κάτι ενδιάμεσο.
Το Ελληνες αλβανοι μια φυλη (που δεν ξερω αν το εγραψε αυτος)ειναι μια μπουρδα σε καθε περιπτωση,μπερδευει τους Αλβανους με τους Αρβανιτες.
Οχι σε ισπανικο το αλλαξε μια και γεννηθηκε στην Βενεζουελα.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μην αρπάζεσαι Ούννε, αυτοί είναι οι συμπατριώτες σου, σ' αρέσει δε σ' αρέσει.Γιωργης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:46 Συγγνωμη, αυτος ειναι τυπικος γερμανος?
Με καθυστερημενους μιλαω?
Ο ενας μου φερνει ΕΝΑΝ ξανθο "ελληνα" για να μου αποδειξει οτι οι ελληνες ειναι ξανθοι.
Και ο αλλος μου φερνει ΕΝΑΝ μελαχρινο γερμανο για να μου αποδειξει οτι οι Γερμανοί δεν ειανι ξανθοι....
Τρομερη λογικη
Spoiler

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Γιωργης
Ειναι γνωστο το οτι παρολο που αρβανιτες και αλβανοι εχουν κοινα επιθετα κοινη γλωσσα κοινα εθιμα και ηθη μοιαζουν φυλετικά απίστευτα. Ειναι δυο τελειωωωωως διαφορετικοι λαοι.

Αυτή η μουσική γοτθική μου φαίνεται.Γιωργης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:55 Η μουσικη του έλληνα. Φως φαναρι οι ευρωπαικες καταβολες.
Δεν έχεις διαβάσει το Θεοφάνη που λέει;
Τούτῳ τῷ ἔτει οἱ Γότθοι πάλιν ἑνωθέντες ἐξῆλθον εἰς τὴν γῆν τῶν Ῥωμαίων καὶ ἠρήμωσαν πολλὰς ἐπαρχίας, Σκυθίαν, Μυσίαν, Θρᾴκην, Μακεδονίαν, καὶ Ἀχαΐαν, καὶ πᾶσαν τὴν Ἑλλάδα, περὶ τὰς εἴκοσιν ἐπαρχίας. ἐθεάθησαν δὲ ἐν τούτῳ τῷ χρόνῳ ἐν τῷ ἀέρι [ἐν] ταῖς νεφέλαις ἐσχηματισμένοι ἄνδρες ἔνοπλοι. ἐγεννήθη δὲ καὶ ἐν Ἀντιοχείᾳ παιδίον ἐντελῆ μὲντὰ ἄλλα μέρη, ὀφθαλμὸν δὲ ἕνα ἔχον ἐν μέσῳ τῷ μετώπῳ, χεῖρας δὲ τέσσαρας καὶ πόδας τέσσαρας καὶ πώγωνα.
Το παραδεχόμαστε. Έχουμε αναμιχθεί δυστυχώς με βάρβαρους Γότθους.
- hellegennes
1. Δεν υπάρχει λευκή φυλήΓιωργης έγραψε: 22 Δεκ 2018, 19:06 Γιατι υπερασπίζεσαι την λευκη φυλη?
Γιατι πιστευεις οτι οι ελληνες ανηκουν σε αυτη?
Γιατι πιστευεις οτι οι ευρωπαιοι θεωρουν τους ελληνες λευκους?
Γιατι πιστευεις οτι υπαρχει συνδεση των ελληνων με τον δυτικο-λευκο πολιτισμο?
2. Οι Έλληνες είναι λευκοί στο δέρμα
3. Γιατί τους θεωρούν
4. Γιατί υπάρχει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η μουσική του Έλληνα:Γιωργης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:55 Η μουσικη του έλληνα. Φως φαναρι οι ευρωπαικες καταβολες.
Αυτός είναι ο πολιτισμός μας:
Έψαξα να βρω μουσική των βορειοευρωπαίων του 20ου αιώνα για αντιπαράθεση, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Συγγνώμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ορέστης 35
Συμφωνω.Γιωργης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 10:49 Εχετε κανατησει γελοιοι με τις εμμονές σας. Τοσα νηματα υπερσπισης των λευκων, πχ αμερικανων ενω οι ιδιοι αμα σας εβλεπαν στις πατριδες τους θα σας έπαιρναν με τις πετρες ως τουρμπανοφορους.
Ουτε η κουλτουρα σας εχει σχεση την δυση ουτε τιποτα.
-
Ορέστης 35
Δεν ειναι σκουρος τριχωτος ειναι.Philip Mortimer έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:59Δε νομίζω ότι άμα έρθεις στην Ελλάδα η μέση φυσιογνωμία που θα συναντήσεις θα είναι αυτή:Γιωργης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:52Σαφως. Αυτοι ειναι οι ελληνες. Στη Γερμανια δε τους ξεχωριζεις απο τους Τούρκους.Philip Mortimer έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:49
Δηλαδή εσύ ορίζεις αυθαίρετα τον Ντεμη Ρουσσο ως αντιπροσωπευτικό δείγμα του μέσου Έλληνα, αλλά οι άλλοι είναι παράλογο να πουν την επίσης αυθαίρετη άποψη τους για το ποιο είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα του μέσου Έλληνα.
Έτσι θα είναι οι περισσότερο σκουρόχρωμοι Έλληνες, όπως υπάρχουν και περισσότερο ανοιχτόχρωμοι. Ο μέσος Έλληνας όμως είναι κάτι ενδιάμεσο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση