Αυτές οι υγείας δεν είναι σοκολάτες. Ένα τουρλουμπούκι από μαυρισμένο με κακάο υπόλειμμα σοκολάτας γάλακτος είναι. Αν θες να φας μαύρη και να είναι πραγματική, θα πρέπει να διαλέγεις 70% κακάο, για να το γευτείς. Αλλιώς πάρε μια κανονική γάλακτος, έτσι και αλλιώς ειναι ΤΟΣΟ σκατοφτιαγμένες της "υγείας" που έχουν ίδιες και παραπάνω θερμίδες από τις γάλακτος, και πίστεψέ με δεν φταίνε τα λιπαρά, που θα έπρεπε να φταίνε.Maspoli έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:25
Η Παυλιδης εχει σπασμενα τα αμυγδαλα. Δεν ειναι κακη αλλα μπροστα στην ΙΟΝ Υγειας Αμυγδαλου υστερει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Toblerone
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Toblerone
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Ελβετός Τραπεζίτης
Να στο πω ευγενικά για να το καταλαβεις;
μια δεκαρα δεν δινω εαν χαραμι για τα μουσλιμ
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε κάποιους δεν αρέσουν οι γάλακτος, τι να κάνουμε;Cecily Anne έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:39Αυτές οι υγείας δεν είναι σοκολάτες. Ένα τουρλουμπούκι από μαυρισμένο με κακάο υπόλειμμα σοκολάτας γάλακτος είναι. Αν θες να φας μαύρη και να είναι πραγματική, θα πρέπει να διαλέγεις 70% κακάο, για να το γευτείς. Αλλιώς πάρε μια κανονική γάλακτος, έτσι και αλλιώς ειναι ΤΟΣΟ σκατοφτιαγμένες της "υγείας" που έχουν ίδιες και παραπάνω θερμίδες από τις γάλακτος, και πίστεψέ με δεν φταίνε τα λιπαρά, που θα έπρεπε να φταίνε.Maspoli έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:25
Η Παυλιδης εχει σπασμενα τα αμυγδαλα. Δεν ειναι κακη αλλα μπροστα στην ΙΟΝ Υγειας Αμυγδαλου υστερει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ποτε δεν μου άρεσε η ΤΟΜΠΛΕΡΟΝΕ.Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:00Όλοι όσοι έχουν μικροαστικά απωθημένα σ' αυτή τη σαχλαμάρα καταλήγουν... Μπλιαχ!μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:40 Γινεται να σταματήσουμε να μιλάμε για πολιτική; Ας μιλήσουμε επιτελους για κατι αλλο, για κατι ωραίο, για κατι που μας ενώνει όλους! Για σοκολάτες!![]()
Η σοκολάτα Tobleroneειναι με διαφορα η καλύτερη, IMHO!
![]()
Μου φαινόταν πολυ ζαχαρωτη και πολυ γλυκιά και δεν μου αρεσει η αισθηση οτι σαν να "κολλάει " μέσα στο στομα.
Ομως εχω την αγορασει παραπολλες φορες για δωρο διοτι αρεσει στην πεθερα μου και στα ανιψια.
Η καλυτερη σοκολάτα είναι η break η λευκή με τις σταφίδες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ελβετός Τραπεζίτης
ειχατε σοκολατες στα σκόπια ;;;;Βινόσαυρος έγραψε: 21 Δεκ 2018, 12:50Δε γνώριζα πως είσαι το παππυ του AfDΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:51Δεν ειναι λόγω της συνταγης ανόητε.μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:42
Δεν εμαθα και δεν με ενδιαφέρει φιλε. Και να εγινε χαλαλ, μια πιστοποιηση ειναι, δεν αλλαξε τιποτα στην συνταγή.![]()
Το προϊόν το οποίο εκφραζει την δικη μου κουλτουρα υπεκυψε σε αλλη νοοτροπια.
Ανττι να προσελκυσει και να προσεταιριστει αλλους στην δικη μου κουλτούρα , θελει να κανει "εμενα" να υποκυψω στις γευστικες επιταγες αλλων.
Δεν με εκφραζει πια. Και δεν το ξαναγοραζω και διαδιδω για να το μπουκοταρω.
- Βινόσαυρος
με αρέσει πολυ
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Sid Vicious
ναι ηλιαχτίδα μου αλλα η γάλακτος δεν είναιGherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:13Και το γάλα λευκό είναι λατρεμένε μου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Βινόσαυρος
Αιτιολόγησε αν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις γιατί αγεσαι και φερεσαι από τις εντολές του AfDΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:50ειχατε σοκολατες στα σκόπια ;;;;Βινόσαυρος έγραψε: 21 Δεκ 2018, 12:50Δε γνώριζα πως είσαι το παππυ του AfDΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:51
Δεν ειναι λόγω της συνταγης ανόητε.
Το προϊόν το οποίο εκφραζει την δικη μου κουλτουρα υπεκυψε σε αλλη νοοτροπια.
Ανττι να προσελκυσει και να προσεταιριστει αλλους στην δικη μου κουλτούρα , θελει να κανει "εμενα" να υποκυψω στις γευστικες επιταγες αλλων.
Δεν με εκφραζει πια. Και δεν το ξαναγοραζω και διαδιδω για να το μπουκοταρω.ληγμένες βουλγαρικές ήταν
![]()
![]()
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εμένα δε μ' αρέσουν για τους λόγους που αναφέρεις. Με χαλάει το κροκάν όπως και το σχήμα. Άλλωστε όπως ανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση, αγαπώ τον συνδυασμό σοκολάτας - πορτοκαλιού μιας και είχα την τύχη να δοκιμάσω μία απ' τις καλύτερες εκδοχές της. Δεν είμαι όμως τόσο τυχερή πλέον, την έχουν αποσύρει, όποτε ψάχνω και ίσως κάποτε βρω μια αντίστοιχή της.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:44Ποτε δεν μου άρεσε η ΤΟΜΠΛΕΡΟΝΕ.Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:00Όλοι όσοι έχουν μικροαστικά απωθημένα σ' αυτή τη σαχλαμάρα καταλήγουν... Μπλιαχ!μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:40 Γινεται να σταματήσουμε να μιλάμε για πολιτική; Ας μιλήσουμε επιτελους για κατι αλλο, για κατι ωραίο, για κατι που μας ενώνει όλους! Για σοκολάτες!![]()
Η σοκολάτα Tobleroneειναι με διαφορα η καλύτερη, IMHO!
![]()
Μου φαινόταν πολυ ζαχαρωτη και πολυ γλυκιά και δεν μου αρεσει η αισθηση οτι σαν να "κολλάει " μέσα στο στομα.
Ομως εχω την αγορασει παραπολλες φορες για δωρο διοτι αρεσει στην πεθερα μου και στα ανιψια.
Δεν τη μοιράζομαι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ανοητε, η λευκή σοκολατα ειναι λευκη επειδη περιεχει περισσότερη ζαχαρη και λιγότερο κακάο.Βινόσαυρος έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:04ωραίο θέμα για νήμα η λευκότητα της σοκολάταςSid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 12:50Μα όμορφη μου εγω θέλω λευκή σοκολάταGherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:27
Λατρεμένε μου, ο Γραφικός έχει δίκιο και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Δεν υπάρχει λευκή σοκολάτα.![]()
και πως να επιτύχεις ατόφια λεύκανση σοκολάτας
- Sid Vicious
Εύγε, αν και κομμούνια ίσως να έχετε πιθανότητα σωτηρίας. Κοιμάσαι οπαδός της λευκής σοκολάτας ξυπνάς white patriot.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
οι denplirone γυρισαν σε toblerone
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λατρεμένε μου η γάλακτος είναι σοκολάτα όμως.Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:52ναι ηλιαχτίδα μου αλλα η γάλακτος δεν είναι