!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Toblerone
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Toblerone
Την αγαπημένη μου σοκολάτα την έβρισκα κάποτε στα υπόγεια του Αγίου Παύλου, σοκολάτα γάλακτος με πορτοκάλι. Αξεπέραστη. 
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
ναι όντως δεν λέγεται σολολάτα.Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:06 ΔΕΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΛΕΥΚΟ.
ΠΡΑΜΑ.
ΠΟΥ.
ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.
ΝΑ.
ΛΕΓΕΤΑΙ.
ΣΟΛΟΛΑΤΑ.
Κατα τα άλλα, απαγορεύσεις και κανόνες ακόνη και στην σοκολάτα.
Αυτός είναι ο κομμουνισμός.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Γραφικός
Το άτιμο το λεξιλόγιο, κομμουνισταί θα το έφκιαξαν.Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:11 Κατα τα άλλα, απαγορεύσεις και κανόνες ακόνη και στην σοκολάτα.
Αυτός είναι ο κομμουνισμός.
- Sid Vicious
όχι όχι, οι κομμουνιστές δεν έχουν την ικανότητα της δημιουργίας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λατρεμένε μου, ο Γραφικός έχει δίκιο και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Δεν υπάρχει λευκή σοκολάτα.Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:23 όχι όχι, οι κομμουνιστές δεν έχουν την ικανότητα της δημιουργίας.
-
Γραφικός
Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:23 όχι όχι, οι κομμουνιστές δεν έχουν την ικανότητα της δημιουργίας.
τα κοθμόνια τρώνε τις σοκολάτες μας. γκρρ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Βινόσαυρος
Δε γνώριζα πως είσαι το παππυ του AfDΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:51Δεν ειναι λόγω της συνταγης ανόητε.μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:42Δεν εμαθα και δεν με ενδιαφέρει φιλε. Και να εγινε χαλαλ, μια πιστοποιηση ειναι, δεν αλλαξε τιποτα στην συνταγή.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 20 Δεκ 2018, 22:37 Στα σοβαρα, δεν εμαθες οτι σημερα ανακοινωσε η montelez που τις κατασκευαζει οτι οι τομπλερονε εινσι "χαλαλ" ;![]()
Το προϊόν το οποίο εκφραζει την δικη μου κουλτουρα υπεκυψε σε αλλη νοοτροπια.
Ανττι να προσελκυσει και να προσεταιριστει αλλους στην δικη μου κουλτούρα , θελει να κανει "εμενα" να υποκυψω στις γευστικες επιταγες αλλων.
Δεν με εκφραζει πια. Και δεν το ξαναγοραζω και διαδιδω για να το μπουκοταρω.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Sid Vicious
Μα όμορφη μου εγω θέλω λευκή σοκολάταGherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:27Λατρεμένε μου, ο Γραφικός έχει δίκιο και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Δεν υπάρχει λευκή σοκολάτα.Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:23 όχι όχι, οι κομμουνιστές δεν έχουν την ικανότητα της δημιουργίας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μήπως θα μπορούσες να συμβιβαστείς με μια γάλακτος;;Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 12:50Μα όμορφη μου εγω θέλω λευκή σοκολάταGherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:27Λατρεμένε μου, ο Γραφικός έχει δίκιο και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Δεν υπάρχει λευκή σοκολάτα.Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:23 όχι όχι, οι κομμουνιστές δεν έχουν την ικανότητα της δημιουργίας.![]()
Λέω κι εγώ, χαλάρωσε ο Μαξ γιά ένα και μόνο νήμα ...μίστερ μαξ έγραψε: 21 Δεκ 2018, 10:12Δεν ειναι ακίνδυνο θέμα, για το χαλαλ το ανοιξα. Ε....ναι ρε, για να δουμε ποιος θα παρει παραπάνω υποστήριξη.Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 09:47 Εγώ λέω πως μίστερ μαξ και Nero βάλανε στοίχημα για το ποιος θα μαζέψει περισσότερους που συμφωνούν μαζί του σε ένα ακίνδυνο θέμα ή κάτι παρόμοιο. Πάντως ο ένας προκάλεσε τον άλλο σε κάτι που θα κριθεί εντός του νήματος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Βινόσαυρος
ωραίο θέμα για νήμα η λευκότητα της σοκολάταςSid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 12:50Μα όμορφη μου εγω θέλω λευκή σοκολάταGherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:27Λατρεμένε μου, ο Γραφικός έχει δίκιο και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Δεν υπάρχει λευκή σοκολάτα.Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:23 όχι όχι, οι κομμουνιστές δεν έχουν την ικανότητα της δημιουργίας.![]()
και πως να επιτύχεις ατόφια λεύκανση σοκολάτας
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- Sid Vicious
Ούτε καν kinder hippo;Gherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2018, 13:38Μήπως θα μπορούσες να συμβιβαστείς με μια γάλακτος;;Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 12:50Μα όμορφη μου εγω θέλω λευκή σοκολάταGherschaagk έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:27
Λατρεμένε μου, ο Γραφικός έχει δίκιο και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Δεν υπάρχει λευκή σοκολάτα.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και το γάλα λευκό είναι λατρεμένε μου.Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:08Ούτε καν kinder hippo;![]()