!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τρομερή ομιλία για τη μετανάστευση από τον ηγέτη Αλ Σίσι

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
stergiosbik

Re: Τρομερή ομιλία για τη μετανάστευση από τον ηγέτη Αλ Σίσι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:17
stergiosbik έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:15
Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:13

Η συνηθης αδυναμια αρθρωσης ενος εστω λογικου επιχειρηματος..
Tη λογικη την εχεις απωλεσει εσυ εδω και παρα πολυ καιρο οποτε μη ζητας κατι το οποιο αδυνατεις να καταλαβεις.
Α ναι ειναι γνωστο οτι εκει στην Ορεινη Καλαμπακα Ελλαδα εσεις κατεχεται το ρεκορ λογικης.. :lol:
Οχι βεβαια.
Τουλαχιστον δεν ειμαστε ανθελληνες και πουλημενοι.
Κραταμε αξιες και ιδανικα.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

προσυπογράφω όσα λέει ο northern. Έχω μείνει σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας με μεγάλα ποσοστά είτε μουσουλμάνων , είτε Ινδών. Οι άνθρωποι διατηρούν τις παραδόσεις τους, αλλά ποτέ δεν είδα να προσπαθούν να επιβάλλουν οτιδήποτε στους υπόλοιπους. Οικογενειάρχες οι περισσότεροι, άνθρωποι του μεροκάματου και σε όποιες κουβέντες είχα κατά καιρούς ήταν ιδιαίτερα φιλικοί.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

εδώ η ομιλία
οι υπότιτλοι είναι ακριβείς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

mao mao έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:37 προσυπογράφω όσα λέει ο northern. Έχω μείνει σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας με μεγάλα ποσοστά είτε μουσουλμάνων , είτε Ινδών. Οι άνθρωποι διατηρούν τις παραδόσεις τους, αλλά ποτέ δεν είδα να προσπαθούν να επιβάλλουν οτιδήποτε στους υπόλοιπους. Οικογενειάρχες οι περισσότεροι, άνθρωποι του μεροκάματου και σε όποιες κουβέντες είχα κατά καιρούς ήταν ιδιαίτερα φιλικοί.
ο καθένας μπορεί να επικαλεστεί τις εμπειρίες του
κι εγώ στην Ελλάδα έχω φίλους Αιγύπτιους που ζουν μια χαρά και όχι μόνο δεν δημιουργούν προβλήματα αλλά προσφέρουν στον τόπο
πρέπει όμως να δούμε τη συνολική εικόνα
η γκετοποίηση είναι ένα φαινόμενο που συνηγορεί στο γεγονός πως πολλοί δεν αφομοιώνονται, δεν έχουν σκοπό να προσαρμοστούν, αλλά να διατηρήσουν αρχικώς τη δική τους ταυτότητα και σιγά σιγά να την επιβάλλουν και στους υπόλοιπους μέσα από τον δικαιωματισμό
έχω ακούσει για περιπτώσεις Τούρκων στην Γερμανία, όπου γεννιούνται, μεγαλώνουν, γερνούν και πεθαίνουν χωρίς να γνωρίζουν γερμανικά, παραμένοντας μέσα στα στενά πλαίσια της εκεί τουρκικής κοινότητας.
έχω επίσης φίλο στο Βέλγιο που μου λέει πως η φυσιογνωμία της περιοχής που ζει (κοντά στις Βρυξέλλες) έχει αλλάξει άρδην, από την παρουσία Αράβων που έχουν γίνει πλειοψηφία.
ας μην ξεχνάμε και το γεγονός πως οι τρομοκράτες σε πολλές περιπτώσεις ήταν παιδιά 2ης ή ακόμα και 3ης γενιάς, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και να μεγαλώσει κάποιος σε μία ευρωπαϊκή κοινωνία, λόγω των καταβολών του μπορεί εύκολα να παρασυρθεί και να καταλήξει εχθρός της κοινωνίας που τον γαλούχησε.
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

nostromos έγραψε: 21 Δεκ 2018, 00:21

«Αντί να ρωτάτε γιατί η Ευρώπη, μας κλείνει την πόρτα, πρέπει να ρωτήσετε γιατί οι άνθρωποι στο Αφγανιστάν δεν ενδιαφέρονται να κάνουν τη χώρα τους καλύτερη.

»Το ίδιο ισχύει για το Πακιστάν, την Αίγυπτο, τη Συρία, τη Λιβύη, το Ιράκ, την Υεμένη και τη Σομαλία».

»Θεωρείτε άδικο που ο Ορμπάν και οι άλλοι, δεν είναι πρόθυμοι να αποδεχθούν μετανάστες με τους όρους σας.

»Είναι γιατί οι ξένοι, που συχνά θέλουν να έχουν τα προνόμια μιας ευρωπαϊκής κοινωνίας, λανθασμένα πασχίζουν να διατηρήσουν τους πολιτισμούς τους που είναι διαφορετικοί από τον δυτικό κόσμο.

»Επιδιώκετε τη μετανάστευση μαζί και με τους πολιτισμού σας, και διατείνεστε ότι αυτό ανήκει στα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ένα Λάθος!

»Όταν μεταναστεύετε σε ένα άλλο κράτος δεν επιδιώκετε να το αλλάξετε, αλλά να ακολουθήσετε πλήρως τον νόμους, τις διαδικασίες, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό του.

»Αν δεν είστε διατεθειμένοι να το πράξετε, δεν πρέπει να μεταναστεύσετε. Να παραμείνετε στις χώρες σας και να επιδιώξετε να φέρετε εκεί την αλλαγή για τη βελτίωση της ζωής σας»

το παραπανω κειμενο θα επρεπε να μεταφραστει σε καμποσες γλωσσες και να αναρτηθει με γιγαντοαφισες στις εισοδους της χωρας αλλα και σε καθε καταυλισμο προσφυγων -μεταναστων...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Γιωργης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 13:05 Σε αυτο το σημειο να πουμε ότι ο μεσος ελ πιστευει οτι ανηκει στον ιδιο πολιτισμο με εναν γερμανο, σουηδο, αγγλο.
Δεν είναι πρέπον να μας μειώνεις έτσι εξισώνοντας μας με τους γότθους και τους Βίκινγκς κτηνοβάτες σε κάθε ευκαιρία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Δεκ 2018, 13:54
Γιωργης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 13:39 Ναι, παρα πολλα. Επι καθημερινης βασης. Υπηρξε εποχη μαλιστα (ξανα) που κανεις δε νοικιαζε η εκανε οποιαδηποτε συναλλαγή με ελληνα.
στην Αγγλία πάντως δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοιο θέμα
Ούτε σε Γαλλία Βέλγιο που δουλεύει χρόνια στενός μου συγγενής.
Και η εικόνα που έχω για την Γερμανία από 2-3 φίλους που είναι τώρα εκεί είναι ίδια, αλλά αυτοί είναι και μορφωμένοι δεν πήγαν να ανοίξουν γυραδικο εκεί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Ναι αρχίσαμε τώρα. Ξέρετε εσείς καλύτερα τι γίνεται έξω. Έχετε γουαφαη στα κατσικοχώρια σας.
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

Γιωργης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 13:05 Σε αυτο το σημειο να πουμε ότι ο μεσος ελ πιστευει οτι ανηκει στον ιδιο πολιτισμο με εναν γερμανο, σουηδο, αγγλο.
To paper κύριε.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Γιωργης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 16:44 Ναι αρχίσαμε τώρα. Ξέρετε εσείς καλύτερα τι γίνεται έξω. Έχετε γουαφαη στα κατσικοχώρια σας.
έχω ζήσει στην Αγγλία, δεν περίμενα εσένα να μου πεις τι γίνεται εκεί
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:14
Αγις έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:08

''Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας η Ελλάς τους Ελληνας'' και το Phorum τον Πίθηκα
ευτυχως υπαρχουμε μερικοι νοημονες χρηστες και το πχορουμε δεν εχει καταντησει παραμαγοζο χιτλερικων και ακροδεξιων οπαδων του Λιακοπουλου και του Βελοπουλου..
Και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες!
Ούτε την στοιχειώδη μετριοφροσύνη δεν έχεις μουσουλμάνε;
Εδώ σε έκριναν πόσο νοήμων χρήστης είσαι! :smt077:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

mao mao έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:37 προσυπογράφω όσα λέει ο northern. Έχω μείνει σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας με μεγάλα ποσοστά είτε μουσουλμάνων , είτε Ινδών. Οι άνθρωποι διατηρούν τις παραδόσεις τους, αλλά ποτέ δεν είδα να προσπαθούν να επιβάλλουν οτιδήποτε στους υπόλοιπους. Οικογενειάρχες οι περισσότεροι, άνθρωποι του μεροκάματου και σε όποιες κουβέντες είχα κατά καιρούς ήταν ιδιαίτερα φιλικοί.
Τί θα πει ο κόσμος;
What Will People Say?
Hva Vil Folk Si

Την γνωρίζεις αυτή την ταινία; Είναι εξαιρετικά παραστατική. Διάβασε γι αυτήν ή δες την και μετά ξαναέλα να μας πεις την γνώμη σου!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Φασιστόμουτρο είναι και χούντας, αλλά κρατάει τους ισλαμιστές μακριά από την εξουσία. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Nandros έγραψε: 21 Δεκ 2018, 17:38
Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:14
Αγις έγραψε: 21 Δεκ 2018, 14:08

''Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας η Ελλάς τους Ελληνας'' και το Phorum τον Πίθηκα
ευτυχως υπαρχουμε μερικοι νοημονες χρηστες και το πχορουμε δεν εχει καταντησει παραμαγοζο χιτλερικων και ακροδεξιων οπαδων του Λιακοπουλου και του Βελοπουλου..
Και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες!
Ούτε την στοιχειώδη μετριοφροσύνη δεν έχεις μουσουλμάνε;
Εδώ σε έκριναν πόσο νοήμων χρήστης είσαι! :smt077:
.
Μουσουλμανος εισαι εσυ..Εγω ειμαι γκλομπαλιστης αθεος..

Τα περι νοημοσυνης τα ακουω βερεσε...Εγω γραφω σε διεθνη φορα σε γνωστα σαιτς χωρις κανενα προβλημα...Οι μονοι ταλιμπαν υπαρχουνε στο πχορουμ κατι που δεν προκαλει καμια εντυπωση βεβαια.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”