!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχαιρέτα το Juche που χάνεται(?)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Αποχαιρέτα το Juche που χάνεται(?)
Το μακρινό 1999 έκανα ένα καμμένο μάστερ σε οπερέισονς στο ΕΒ, όπου ένας από τους συναδέλφους ήταν νοτιοκορεάτης αξιωματικός ο οποίος δούλευε για το τασκ φορς του νοτιοκορεατικού στρατού που θα αναλάμβανε την συγχώνευση των δύο στρατευμάτων μετά την επανένωση. Τι θέλω να πω με αυτό; Το βασικό σενάριο είναι η επανένωση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Έχω αρχίσει να εξετάζω κι εγώ αυτό το σενάριο.fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 13:23 Πιθανον να παιζεται κατι πολυ μεγαλυτερο οπως μια ομαλη ενωση βορεια και νοτιου κορεας οπου ο χοντρος κραταει το κεφαλι του και μερικα δις.
Την Ιαπωνια δεν νομιζω να την συμφερει μια τετοια εξελιξη.
Το πρόβλημα είναι ότι ιστορικά αυτή την εξέλιξη τη φοβούνταν οι Κινέζοι, και τώρα φαίνεται πως ό,τι γίνεται έχει την ευλογία του Πεκίνου.
Μήπως συμφωνήθηκε να πετάξουν τους Αμερικανούς έξω από την (Ενιαία) Κορέα; Μήπως τελικά συμφώνησαν και οι ίδιοι οι Αμερικανοί να αποχωρήσουν από τη χερσόνησο;
Μόνο τότε νομίζω συμπληρώνεται το παζλ.
-
fagano3
Δεν ειναι η τυχαια η χρονια που πετυχες τον νοτιοκορεατηΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Απρ 2018, 13:28 Το μακρινό 1999 έκανα ένα καμμένο μάστερ σε οπερέισονς στο ΕΒ, όπου ένας από τους συναδέλφους ήταν νοτιοκορεάτης αξιωματικός ο οποίος δούλευε για το τασκ φορς του νοτιοκορεατικού στρατού που θα αναλάμβανε την συγχώνευση των δύο στρατευμάτων μετά την επανένωση. Τι θέλω να πω με αυτό; Το βασικό σενάριο είναι η επανένωση
https://en.wikipedia.org/wiki/June_15th ... eclaration
Τον Ιουνιο του 15 εγινε το North–South Joint Declaration
Eνωση νοτιας με βορειας κορεας σημαινει λυση μεχρι ενος σημειου του δημογραφικου, συν φτηνο εργατικο δυναμικο.Θα γινει περιπου ισοδυναμη με Ιαπωνια η Κορεα μετα την ενωση.
Το ζητημα ειναι τα ανταλλαγματα προς τους Κινεζους μιας και η Κορεα αρα και το νατο θα εχουν συνορα με Κινα.
-
fagano3
Πλεον οι Κινεζοι ειναι αρκετα ισχυροι ωστε να μην φοβουνται επιθεση απο το νατο.Ουτε αυτοι θα επιτεθουν σε χωρα του νατο αλλα ουτε και κανενας μπορει να τους επιτεθει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2018, 13:38Έχω αρχίσει να εξετάζω κι εγώ αυτό το σενάριο.fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 13:23 Πιθανον να παιζεται κατι πολυ μεγαλυτερο οπως μια ομαλη ενωση βορεια και νοτιου κορεας οπου ο χοντρος κραταει το κεφαλι του και μερικα δις.
Την Ιαπωνια δεν νομιζω να την συμφερει μια τετοια εξελιξη.
Το πρόβλημα είναι ότι ιστορικά αυτή την εξέλιξη τη φοβούνταν οι Κινέζοι, και τώρα φαίνεται πως ό,τι γίνεται έχει την ευλογία του Πεκίνου.
Μήπως συμφωνήθηκε να πετάξουν τους Αμερικανούς έξω από την (Ενιαία) Κορέα; Μήπως τελικά συμφώνησαν και οι ίδιοι οι Αμερικανοί να αποχωρήσουν από τη χερσόνησο;
Μόνο τότε νομίζω συμπληρώνεται το παζλ.
Eπισης οικονομικα θα ωφεληθουν και θα αναπτυχθουν οι βορειοανατολικες επαρχιες τους.
Ισως να υπαρξει δεσμευση για αποσυρση νατοικων στρατευματων ή παραμονη τους μονο στην νοτια κορεα.
- Dwarven Blacksmith
Βάστα, η Νότια Κορέα ουδέποτε ήταν στο ΝΑΤΟ (βορειοατλαντική συμμαχία), διμερή συμμαχία με τις ΗΠΑ έχει.
-
fagano3
Ναι σορι τα αμερικανικα στρατα εννοουσα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2018, 13:54 Βάστα, η Νότια Κορέα ουδέποτε ήταν στο ΝΑΤΟ (βορειοατλαντική συμμαχία), διμερή συμμαχία με τις ΗΠΑ έχει.
- Βινόσαυρος
Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά απο την πλευρά της μπεστ κορεας. Οι κιμ σαν αιώνιοι ειρηνιστές πάντα ήθελαν την επανένωση και να σφίξουν στην αγκαλιά τους τους νότιους, από το 1950 ακόμα.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
έχει ανοίξει:Nero έγραψε: 21 Απρ 2018, 12:11Περίεργο που δεν έχει ανοίξει νήμα. Οχι μόνο αναστέλλουν το πρόγραμμα αλλά δέχονται και την παραμονή των Αμερικάνων στη χερσόνησο. Τι του κάνανε του μεγάλου ηγέτη οι Κινέζοι![]()
viewtopic.php?t=218
Και ο υποφαινόμενος είχε ανοίξει νήμα και εδώ:
https://www.forums.gr/forum/%CE%BA%CE%B ... E%B1%CE%B9
υποβάλλοντας το καίριο ερώτημα:
Και το ερώτημα. Θα γίνει ο Κιμ Γιόνγκ Ούν η επόμενη Στόρμυ Ντάνιελς?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Εμπεδοκλής
Σαν να λέμε υπάλληλος της υπηρεσίας προστασίας της υδρόβιας πανίδας της λίμνης Κωπαΐδας. Με λίγα λόγια αργόμισθοι υπάρχουν παντού.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Απρ 2018, 13:28 Το μακρινό 1999 έκανα ένα καμμένο μάστερ σε οπερέισονς στο ΕΒ, όπου ένας από τους συναδέλφους ήταν νοτιοκορεάτης αξιωματικός ο οποίος δούλευε για το τασκ φορς του νοτιοκορεατικού στρατού που θα αναλάμβανε την συγχώνευση των δύο στρατευμάτων μετά την επανένωση.
Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν που είμαι διαχρονικά λάτρης της ειρήνης.

- Dwarven Blacksmith
Ο Νοτιοκορεάτης πάντως ήταν χίππης.

Και τι θα γινει τωρα με το «ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΙΜ» ?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Υδράργυρος
Υποθετω οτι αυτος οταν εβλεπε τον κιμ να κσνει πυρηνικα σκεφτοταν οτι αυτα μια μερα θα ερχονταν στα δικα του χεριαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Απρ 2018, 13:28 Το μακρινό 1999 έκανα ένα καμμένο μάστερ σε οπερέισονς στο ΕΒ, όπου ένας από τους συναδέλφους ήταν νοτιοκορεάτης αξιωματικός ο οποίος δούλευε για το τασκ φορς του νοτιοκορεατικού στρατού που θα αναλάμβανε την συγχώνευση των δύο στρατευμάτων μετά την επανένωση. Τι θέλω να πω με αυτό; Το βασικό σενάριο είναι η επανένωση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 1369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 8 Απαντήσεις