Καραβιές συνταξιούχων εκδράμουν στα νησιά για να φάνε την σύνταξή τους. Τα Τέμπη σου έχουν πειράξει τον εγκέφαλο. Κάνε αποθέρμανση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ οι συνταξιούχοι να μπουν οι συντάξεις πριν το Πάσχα, «πάρτε τα 3 μου» είπε η κυβέρνηση
Re: ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ οι συνταξιούχοι να μπουν οι συντάξεις πριν το Πάσχα, «πάρτε τα 3 μου» είπε η κυβέρνηση
Re: ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ οι συνταξιούχοι να μπουν οι συντάξεις πριν το Πάσχα, «πάρτε τα 3 μου» είπε η κυβέρνηση
Bandit59 έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:22Οι συντάξεις του Ιανουαρίου μπαίνουν στις 21-22 Δεκεμβρίου. Πώς εκείνες φτάνουν ως τις 31 Ιανουαρίου; Διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανείς; Και οι γιορτές Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτα είναι ΠΟΛΥ πιο πολυέξοδες. Βάλε επιπλέον θερμάνσεις κλπ. Απλά τα άτομα δεν προνόησαν έγκαιρα. Όλα τα άλλα πρεί τεχνικών προβλημάτων κλπ. είναι παταμύθια της Χαλιμάς.
Πάρε τηλέφωνο στον ΕΦΚΑ να τους τα πεις ( δε θα απαντήσουν ποτέ).
Γω μίσθωσα εργατολόγο για υπόθεση συγγενούς ,αλλιώς άκρη δεν έβγαζα στο διηνεκές.
- Otto Weininger
Οχι, είναι όλοι εργαζόμενοι που έχουν κλείσει τα πάντα από αυτη τη βδομάδα και όλη την επομενη, ενώ δουλευουν έως Μ.Πεμπτη (τουλάχιστον).Bandit59 έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:25Καραβιές συνταξιούχων εκδράμουν στα νησιά για να φάνε την σύνταξή τους. Τα Τέμπη σου έχουν πειράξει τον εγκέφαλο. Κάνε αποθέρμανση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ελιές σουβλιστές έβαλαν οι άλλοι

Τι ξεφτιλικια ειναι αυτά ρε ζαιοι
***βέβαια απο μια άποψη.....με το επίπεδο του μέσου Ελλ ψηφοφόρου....μια χαρά πρωτοσέλιδο έφτιαξαν

Τι ξεφτιλικια ειναι αυτά ρε ζαιοι
***βέβαια απο μια άποψη.....με το επίπεδο του μέσου Ελλ ψηφοφόρου....μια χαρά πρωτοσέλιδο έφτιαξαν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ρε σεις ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί θεωρούνται υποχρέωση των συνταξιούχων τα χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά τραπέζια.Bandit59 έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:22Οι συντάξεις του Ιανουαρίου μπαίνουν στις 21-22 Δεκεμβρίου. Πώς εκείνες φτάνουν ως τις 31 Ιανουαρίου; Διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανείς; Και οι γιορτές Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτα είναι ΠΟΛΥ πιο πολυέξοδες. Βάλε επιπλέον θερμάνσεις κλπ. Απλά τα άτομα δεν προνόησαν έγκαιρα. Όλα τα άλλα πρεί τεχνικών προβλημάτων κλπ. είναι παταμύθια της Χαλιμάς.
Οκ, έθιμο αλλά με δεδομένο ότι όλοι στα σόγια ξέρουν την οικονομική κατάσταση των δικών τους, ας πληρώσουν κι αυτοί κάτι για τη διατήρηση του έθιμου. Ισχύει και για τις φιλικές παρέες.
Δηλαδή, κάπου έλεος με τα γιορτινά τραπέζια, που αντιδρούν όλοι λες και πρόκειται να αγοράσουν αρνιά με χρυσόμαλλο δέρας και περιμένουν εναγωνίως χριστούγεννα και πάσχα για να φάνε φουρνισμένο ή σουβλιστό κρέας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά και το 10% του πληθυσμού της Αττικής να φύγει γεμίσουν όλα τα πλοία και τα λεωφορεία.
-
stergiosbik
Διαφωνώ με το να δοθούν πιο νωρίς οι συντάξεις.
Ύστερα,αν δοθούν πιο νωρίς,οι συνταξιούχοι θα κλαίγονται ότι ξέμειναν ακόμα πιο νωρίς τον Μάιο από λεφτά.
Αυτή η δουλειά θα γίνεται;
Ύστερα,αν δοθούν πιο νωρίς,οι συνταξιούχοι θα κλαίγονται ότι ξέμειναν ακόμα πιο νωρίς τον Μάιο από λεφτά.
Αυτή η δουλειά θα γίνεται;
Πάντως εδώ που τα λέμε Σαρακοστή διανύουμε, η Μεγαλοβδομάδα θέλει αυστηρή νηστεία... ε, θα γλιτώσουν αρκετά για να το κάψουν Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα. Δυο μερούλες είναι, άντε και η μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση.
Εγώ νομίζω ότι κατά την Σαρακοστή θα έπρεπε να δίνονται μειωμένες συντάξεις. Το Χριστεπώνυμο πλήθος πρέπει να συμπάσχει με τα μαρτύρια του Ιησού.
Εγώ νομίζω ότι κατά την Σαρακοστή θα έπρεπε να δίνονται μειωμένες συντάξεις. Το Χριστεπώνυμο πλήθος πρέπει να συμπάσχει με τα μαρτύρια του Ιησού.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Επ´ ευκαιρία, όντως είναι γελοίο να διαμαρτύρονται όλοι οι δημοσιογράφοι, συντάκτες, λοιποί που αλυχτούν ολημερίς κι ολονυκτίς για τους χριστιανοταλιμπάνους για την μη πρέπουσα ευόδωση των χριστιανικών γιορτών.micmic έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:34 Πάντως εδώ που τα λέμε Σαρακοστή διανύουμε, η Μεγαλοβδομάδα θέλει αυστηρή νηστεία... ε, θα γλιτώσουν αρκετά για να το κάψουν Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα. Δυο μερούλες είναι, άντε και η μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να και τα καπιταλΗστικά αρπακτικά

https://www.topontiki.gr/2025/04/05/emp ... i-i-agora/
και με τη συνδρομή του ΚΚΕ

καραδοκούν να αφήσουν όλο το Μαη πένητα το φτωχό συνταξιούχο

https://www.topontiki.gr/2025/04/05/emp ... i-i-agora/
και με τη συνδρομή του ΚΚΕ

καραδοκούν να αφήσουν όλο το Μαη πένητα το φτωχό συνταξιούχο
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μαλακίες και ανέξοδος λαϊκισμός.
Δε γίνεται είπαμε ,έστω κι αν πατήσουμε το κομβίον ροής συντάξεων.
Δε γίνεται είπαμε ,έστω κι αν πατήσουμε το κομβίον ροής συντάξεων.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το είχα πει τότε ότι ήταν λάθος. Ας έκαναν ισόποση μείωση στα μηνιάτικα αλλά τουλάχιστον να διατηρούσαν τον ρυθμό της αγοράς και να γλιτώναμε έστω το 10% της ζημιάς που έγινε. Απ' το ολότελα...axilmar έγραψε: 09 Απρ 2025, 11:39 Κακως καταργηθηκαν τα δωρα των εορτων, θα επρεπε να παιρνουν το κατιτις τους πριν απο τα Χριστουγεννα και το Πασχα, ωστε να κινηθει η αγορα. Το κρατος αλλωστε θα τα επαιρνε πισω σχεδον αμεσως.
Και δεν ήταν και πολλά .Γύρω στα 300 ευρώ ,αν θυμάμαι καλά, ήταν.Green Dragon έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:54Το είχα πει τότε ότι ήταν λάθος. Ας έκαναν ισόποση μείωση στα μηνιάτικα αλλά τουλάχιστον να διατηρούσαν τον ρυθμό της αγοράς και να γλιτώναμε έστω το 10% της ζημιάς που έγινε. Απ' το ολότελα...axilmar έγραψε: 09 Απρ 2025, 11:39 Κακως καταργηθηκαν τα δωρα των εορτων, θα επρεπε να παιρνουν το κατιτις τους πριν απο τα Χριστουγεννα και το Πασχα, ωστε να κινηθει η αγορα. Το κρατος αλλωστε θα τα επαιρνε πισω σχεδον αμεσως.
Σε πολλές εταιρείες δίνουν προκαταβολή μισθού.Θα μπορούσε να γίνει και με τις συντάξεις.
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 961 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 7 Απαντήσεις