!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ οι συνταξιούχοι να μπουν οι συντάξεις πριν το Πάσχα, «πάρτε τα 3 μου» είπε η κυβέρνηση

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Re: ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ οι συνταξιούχοι να μπουν οι συντάξεις πριν το Πάσχα, «πάρτε τα 3 μου» είπε η κυβέρνηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Otto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:22 Εν τω μεταξύ τα πλοία για τα νησιά φίσκα όλα.
Καραβιές συνταξιούχων εκδράμουν στα νησιά για να φάνε την σύνταξή τους. Τα Τέμπη σου έχουν πειράξει τον εγκέφαλο. Κάνε αποθέρμανση.
Στύξ

Re: ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ οι συνταξιούχοι να μπουν οι συντάξεις πριν το Πάσχα, «πάρτε τα 3 μου» είπε η κυβέρνηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Bandit59 έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Απρ 2025, 11:58
Vardos έγραψε: 09 Απρ 2025, 11:55

Μπορουσαν ομως να δωσουν ενα μικρο επιδομα ή προκαταβολη.
Μετά δεν θα έφταναν για τον επόμενο μήνα. Μην τρελλαθούμε τελείως.
Οι συντάξεις του Ιανουαρίου μπαίνουν στις 21-22 Δεκεμβρίου. Πώς εκείνες φτάνουν ως τις 31 Ιανουαρίου; Διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανείς; Και οι γιορτές Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτα είναι ΠΟΛΥ πιο πολυέξοδες. Βάλε επιπλέον θερμάνσεις κλπ. Απλά τα άτομα δεν προνόησαν έγκαιρα. Όλα τα άλλα πρεί τεχνικών προβλημάτων κλπ. είναι παταμύθια της Χαλιμάς.

Πάρε τηλέφωνο στον ΕΦΚΑ να τους τα πεις ( δε θα απαντήσουν ποτέ).

Γω μίσθωσα εργατολόγο για υπόθεση συγγενούς ,αλλιώς άκρη δεν έβγαζα στο διηνεκές.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Bandit59 έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:25
Otto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:22 Εν τω μεταξύ τα πλοία για τα νησιά φίσκα όλα.
Καραβιές συνταξιούχων εκδράμουν στα νησιά για να φάνε την σύνταξή τους. Τα Τέμπη σου έχουν πειράξει τον εγκέφαλο. Κάνε αποθέρμανση.
Οχι, είναι όλοι εργαζόμενοι που έχουν κλείσει τα πάντα από αυτη τη βδομάδα και όλη την επομενη, ενώ δουλευουν έως Μ.Πεμπτη (τουλάχιστον).

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ελιές σουβλιστές έβαλαν οι άλλοι :blm:

Εικόνα

Τι ξεφτιλικια ειναι αυτά ρε ζαιοι :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

***βέβαια απο μια άποψη.....με το επίπεδο του μέσου Ελλ ψηφοφόρου....μια χαρά πρωτοσέλιδο έφτιαξαν :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Bandit59 έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Απρ 2025, 11:58
Vardos έγραψε: 09 Απρ 2025, 11:55

Μπορουσαν ομως να δωσουν ενα μικρο επιδομα ή προκαταβολη.
Μετά δεν θα έφταναν για τον επόμενο μήνα. Μην τρελλαθούμε τελείως.
Οι συντάξεις του Ιανουαρίου μπαίνουν στις 21-22 Δεκεμβρίου. Πώς εκείνες φτάνουν ως τις 31 Ιανουαρίου; Διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανείς; Και οι γιορτές Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτα είναι ΠΟΛΥ πιο πολυέξοδες. Βάλε επιπλέον θερμάνσεις κλπ. Απλά τα άτομα δεν προνόησαν έγκαιρα. Όλα τα άλλα πρεί τεχνικών προβλημάτων κλπ. είναι παταμύθια της Χαλιμάς.
Ρε σεις ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί θεωρούνται υποχρέωση των συνταξιούχων τα χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά τραπέζια.

Οκ, έθιμο αλλά με δεδομένο ότι όλοι στα σόγια ξέρουν την οικονομική κατάσταση των δικών τους, ας πληρώσουν κι αυτοί κάτι για τη διατήρηση του έθιμου. Ισχύει και για τις φιλικές παρέες.

Δηλαδή, κάπου έλεος με τα γιορτινά τραπέζια, που αντιδρούν όλοι λες και πρόκειται να αγοράσουν αρνιά με χρυσόμαλλο δέρας και περιμένουν εναγωνίως χριστούγεννα και πάσχα για να φάνε φουρνισμένο ή σουβλιστό κρέας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Vardos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos »

Καλά και το 10% του πληθυσμού της Αττικής να φύγει γεμίσουν όλα τα πλοία και τα λεωφορεία.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Διαφωνώ με το να δοθούν πιο νωρίς οι συντάξεις.
Ύστερα,αν δοθούν πιο νωρίς,οι συνταξιούχοι θα κλαίγονται ότι ξέμειναν ακόμα πιο νωρίς τον Μάιο από λεφτά.
Αυτή η δουλειά θα γίνεται;
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Πάντως εδώ που τα λέμε Σαρακοστή διανύουμε, η Μεγαλοβδομάδα θέλει αυστηρή νηστεία... ε, θα γλιτώσουν αρκετά για να το κάψουν Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα. Δυο μερούλες είναι, άντε και η μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση.

Εγώ νομίζω ότι κατά την Σαρακοστή θα έπρεπε να δίνονται μειωμένες συντάξεις. Το Χριστεπώνυμο πλήθος πρέπει να συμπάσχει με τα μαρτύρια του Ιησού.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

micmic έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:34 Πάντως εδώ που τα λέμε Σαρακοστή διανύουμε, η Μεγαλοβδομάδα θέλει αυστηρή νηστεία... ε, θα γλιτώσουν αρκετά για να το κάψουν Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα. Δυο μερούλες είναι, άντε και η μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση.

Εγώ νομίζω ότι κατά την Σαρακοστή θα έπρεπε να δίνονται μειωμένες συντάξεις. Το Χριστεπώνυμο πλήθος πρέπει να συμπάσχει με τα μαρτύρια του Ιησού.
Επ´ ευκαιρία, όντως είναι γελοίο να διαμαρτύρονται όλοι οι δημοσιογράφοι, συντάκτες, λοιποί που αλυχτούν ολημερίς κι ολονυκτίς για τους χριστιανοταλιμπάνους για την μη πρέπουσα ευόδωση των χριστιανικών γιορτών. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Να και τα καπιταλΗστικά αρπακτικά :011:

Εικόνα
https://www.topontiki.gr/2025/04/05/emp ... i-i-agora/

και με τη συνδρομή του ΚΚΕ :o

Εικόνα

καραδοκούν να αφήσουν όλο το Μαη πένητα το φτωχό συνταξιούχο :e040:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Στύξ

Μαλακίες και ανέξοδος λαϊκισμός.
Δε γίνεται είπαμε ,έστω κι αν πατήσουμε το κομβίον ροής συντάξεων.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

axilmar έγραψε: 09 Απρ 2025, 11:39 Κακως καταργηθηκαν τα δωρα των εορτων, θα επρεπε να παιρνουν το κατιτις τους πριν απο τα Χριστουγεννα και το Πασχα, ωστε να κινηθει η αγορα. Το κρατος αλλωστε θα τα επαιρνε πισω σχεδον αμεσως.
Το είχα πει τότε ότι ήταν λάθος. Ας έκαναν ισόποση μείωση στα μηνιάτικα αλλά τουλάχιστον να διατηρούσαν τον ρυθμό της αγοράς και να γλιτώναμε έστω το 10% της ζημιάς που έγινε. Απ' το ολότελα...
Στύξ

Green Dragon έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:54
axilmar έγραψε: 09 Απρ 2025, 11:39 Κακως καταργηθηκαν τα δωρα των εορτων, θα επρεπε να παιρνουν το κατιτις τους πριν απο τα Χριστουγεννα και το Πασχα, ωστε να κινηθει η αγορα. Το κρατος αλλωστε θα τα επαιρνε πισω σχεδον αμεσως.
Το είχα πει τότε ότι ήταν λάθος. Ας έκαναν ισόποση μείωση στα μηνιάτικα αλλά τουλάχιστον να διατηρούσαν τον ρυθμό της αγοράς και να γλιτώναμε έστω το 10% της ζημιάς που έγινε. Απ' το ολότελα...
Και δεν ήταν και πολλά .Γύρω στα 300 ευρώ ,αν θυμάμαι καλά, ήταν.
Άβαταρ μέλους
Vardos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos »

Σε πολλές εταιρείες δίνουν προκαταβολή μισθού.Θα μπορούσε να γίνει και με τις συντάξεις.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Ξεχειλίζει η οργή στα μμε του Βαγγελα :smt023

:g030: :g030: :g030:
Spoiler
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”