!!! DEVELOPMENT MODE !!!

κατάσταση πολιορκίας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: κατάσταση πολιορκίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

τι στιλέτα και πιπες . ακουσε με . ενα κυνηγετικο κρυμενο και οι σφαιρες αλλου ( και τα 2 θα τα ξερεις εσυ και η γυναικα μονο σε χωρους δυσκολα προσβασιμους )

Για αρχη ..... και στον αερα να ριξεις φτανει ..... το στιλετο παει σε φαση close combat αν εισαι ο λιαμ νιλσον στο τακεν ναι σε καλυπτει .
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:47
Νon4me έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:22 απ την περιγραφη καταλαβαινω πως εχει σπιτι καπου μεσα στον αμαζονιο . οπως ειναι και το πατρικο του πατερα μου εχει ενα απιστευτο κτημα με ελιες και μια πλευρα ποταμι . δεν υπηρχε περιπτωση να εμενα εκει και να μην ειχα σιδερικο . καλυτερα να εχεις και να μη χρειαστει ποτε . παρα να χρειαστει και να ψαχνεις για σφεντονες .
Επειδή έχω μεγαλώσει εκεί δε μου φαίνεται τόσο τρομαχτικό, ίσα ίσα όταν είχαμε πάει ήταν πραγματικά εντελώς ερημιά, ένα σπίτι στα 300 μέτρα κι άλλο ένα στα 500 κι όλο το υπόλοιπο αμπέλια και δάση. Στο ρέμα είχε πυκνά πεύκα που το '90 έμεναν Αλβανοί που είχαν πρωτοέρθει και έκαναν ευκαιριακές δουλειές σε χωράφια και οικοδομές, δεν τους πειράζαμε δε μας πείραζαν. Οι γονείς μου πρέπει να είχαν ψιλοχεστεί αλλά εμείς δεν είχαμε συναίσθηση.

Τώρα έχει γίνει Σικάγο, κυριολεκτικά, να περνάνε τουρίστες ρε μαλάκες από το ρέμα δεν είμαστε καλά. Αυτή είναι και μια διαφωνία που έχουμε με τη γονέα Α, κατά τη γνώμη μου όσο περισσότερος κόσμος τόσο πιο επικίνδυνα, ενώ όσοι έχουν μεγαλώσει στην πόλη έχουν την αντίθετη αντίληψη.

Όπλο τώρα, αν και το έχω σκεφτεί δεν ξέρω ρε φίλε με τρομάζει μην το πάρει κανας μικρός και σκοτωθεί. Έχω βέβαια ένα στιλέτο που μου έφερε δώρο ο συνάδελφος από την Αργεντινή, μιλάμε ξεφλουδίζεις τρίχα κατακόρυφα σα μπανανίτσα, με αυτό κοιμάμαι ανεξάρτητα από όλα αυτά, πιο πριν με σουγιά. Επίσης έχουμε αληθινό συναγερμό που σε παίρνουν τηλέφωνο αν χτυπήσει, αλλά κι αυτοί την αστυνομία θα φωνάξουν αν είναι (φέξε μου και γλύστρισα).
Η αστυνομία έρχεται πάντα αργότερα για πολύ συγκεκριμένους λόγους, είτε είναι στα 50 μέτρα είτε στα 5 χλμ.

Ακριβώς για να μη μπει σε φάση επέμβασης με χρησιμοποίηση ασύμμετρης βίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Nostalgia έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:41 Επισης μπορεις να φυτεψεις στην περιφραξη αγρια βατα, εαν προκειται για αγριογουρουνα παντως να ξερεις οτι ουτε βατα τα σταματουν.

Μια αλλη λυση ειναι μπαμπου, αναπτυσονται γρηγορα και επεκτεινονται επισης ευκολα, δημιουργεις ανετα φυσικο φραχτη.
Στην ουσία αυτό γίνεται, τα βάτα πριν το έκαναν τελείως απροσπέλαστο, έγιναν στάχτη με τη φωτιά, τώρα έχουν επανέλθει κατά 50% (σημαντικά κενά κατά μήκος του φράχτη), πιστεύω σε 1-2 χρόνια θα τον έχουν καλύψει όλο. Επίσης έχω καλαμιές σε 3 σημεία, δεν είναι ακριβώς μπαμπού αλλά όντως μεγαλώνουν αδιανόητα γρήγορα. Μετά τη φωτιά είχαν γίνει στάχτη και ένα 24ωρο αργότερα (δε σας κάνω πλάκα) ήδη πέταγαν καινούρια. Φτάνουν τα 5-6 μέτρα και γίνονται πολύ πυκνά, βέβαια αυτά καταστρέφουν επίσης το φράχτη αλλά τουλάχιστον αποτελούν φράχτη και τα ίδια.

Απλώς εκείνο το κωλοσημείο δεν έχει τίποτα από όλα αυτά.

ΥΓ όντως δε μπορώ να αποκλείσω τα αγριογούρουνα. Ξέρω ότι έχουν θεαθεί στη Διώνη που είναι λιγότερο από χιλιόμετρο σε ευθεία γραμμή και όλα τα ζώα χρησιμοποιούν τις ρεματιές σαν δρόμους. Μπορεί οι ήχοι σαν εργαλεία σε συνδυασμό με τα κρακ κρακ που άκουγα να ήταν το αγριογούρουνο που προσπαθούσε να βγάλει άκρη με τον φράχτη. Γενικά οι πιο πολλοί ήχοι, αν μου τους έπαιζες σε κασέτα, να μην ξέρω την ένταση δλδ, θα έλεγα ότι είναι χελώνα, ξέρετε πώς κάνουν. Απλώς ήταν σαφέστατα πολύ πιο μεγάλο πράγμα από χελώνα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Νon4me έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:22 απ την περιγραφη καταλαβαινω πως εχει σπιτι καπου μεσα στον αμαζονιο . οπως ειναι και το πατρικο του πατερα μου εχει ενα απιστευτο κτημα με ελιες και μια πλευρα ποταμι . δεν υπηρχε περιπτωση να εμενα εκει και να μην ειχα σιδερικο . καλυτερα να εχεις και να μη χρειαστει ποτε . παρα να χρειαστει και να ψαχνεις για σφεντονες .
Εγω δεν υπήρχε περιπτωση να έμενα ποτέ εκεί σκέτο.
Και μιλαω ως λάτρης της αποκέντρωσης και απομόνωσης στη φυση γενικώς. Αλλά τόσο της ακραίας απομονωσης ποτέ δεν ημουν ουτε θα ειμαι νομιζω, ακομα κι αν σκόπευα να οργανωνω πορταποτιζ παρτυ πωςταλενε.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

κοιτα μονος μου δε με ένοιαζε . αλλά αν είχα οικογένεια και παιδια θα ηθελα να ειχα κατι καλυτερο απο στιλετο για την υστάτη ω μη γένοιτο στιγμή ,
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Δυστυχως λυση δεν υπαρχει
Ουτε τα φωτα ουτε οι φραχτες ουτε τα φυτα ουτε οι καμερες σταματανε αυτους που μπουκαρουν
Απλα ενας συνδυασμος των παραπανω τους απετρεπει λιγο περισσοτερο και δινει και μια ψευδαισθηση ασφαλειας

Εγω δεν εχω βρει λυση για τον επαγγελματικο μου χωρο
Αυτο που προσπαθω ειναι να μπορω να εχω την πιο αμεση ειδοποιηση πως καποιος μπουκαρε,να μπορω να το ελεξγω με εικονα και να φωναξω την αστυνομαι το ταχυτερο δυνατο ελπιζοντας οτι δεν θα προλαβουν να κλεψουν πολλα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Nandros έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:45
Nostalgia έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:41 To πρωτο σταδιο αποτροπης απο οτι λενε ειναι το φως. Οποτε θα ξεκινουσα με φωτα με ανιχνευση κινησης, αρκετα φθηνα και αποτελεσματικα.
Επισης μπορεις να φυτεψεις στην περιφραξη αγρια βατα, εαν προκειται για αγριογουρουνα παντως να ξερεις οτι ουτε βατα τα σταματουν.

Μια αλλη λυση ειναι μπαμπου, αναπτυσονται γρηγορα και επεκτεινονται επισης ευκολα, δημιουργεις ανετα φυσικο φραχτη.
Ανάβουν συνεχώς όταν φυσάει και κινούνται τα κλαδιά.
.
Ισχυει, αλλα αν δεν τον ενοχλουν (ειναι σχετικα μακρια απο το σπιτι) τοτε δεν εχει θεμα. Το προβλημα του ειναι οτι τα βατα κλπ ενω τα εχει ως μεσω αποτροπης ή δυσκολιας προσβασης στο κτημα του, παραλληλα προσφερουν την καλυτερη καλυψη σε επιδοξους κλεφτες.

Ας βαλει μπαμπου, οταν φθασουν 3-4 μετρα ας τα κορφολογησει να πυκνωσουν.

Εικόνα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

τι μπαμπού ρε, είναι είδος εισβολέας, επεκτείνονται με ριζωμα και δε μπορείς να τα σταματήσεις
κανονικές ελληνικές καλαμιές δε σας κάνουν ?
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Αν είναι γουρούνια υπάρχει τρόπος να μην μπαίνουν αλλά θέλει δουλειά.
Στείλε μια φώτο πως είναι το σημείο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δημοκράτης έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:10 Ρε σεις, μην κάνετε πλάκα, δύο παιδιά έχει.
Δεν κανω πλάκα, η χήνα ειναι πολυ καλή επιλογή για ζώο φύλακα
Ναι ρε συ, αλλά δεν έχει φάρμα. Ένα "αστικό" σπίτι σε απομακρυσμένη περιοχή έχει. Και αστικό τρόπο ζωής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

SeaHawk έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:17 Σπιτι διπλα σε ρεμα
Ουρηση στο περιβαλλον και μολυνση του υδροφορου οριζοντα
Επιδειξη γεννητικων οργανων σε Αμερικανιδες τουριστριες
Ακουρευτα χορτα σε φαση ζουγκλας με κινδυνο φωτιας
Ιδιοκατασκευες περιφραξης

Που βαδιζουμε ως κοινωνια

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Δεν είχες εναν από κάτω με ένα Πιτ Μπουλ και μαλώνατε;

Μήπως σου έλειψε τώρα ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Απρ 2025, 18:14 Δεν είχες εναν από κάτω με ένα Πιτ Μπουλ και μαλώνατε;

Μήπως σου έλειψε τώρα ;
ΟΧΙ.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Απρ 2025, 18:09
Δημοκράτης έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:10 Ρε σεις, μην κάνετε πλάκα, δύο παιδιά έχει.
Δεν κανω πλάκα, η χήνα ειναι πολυ καλή επιλογή για ζώο φύλακα
Ναι ρε συ, αλλά δεν έχει φάρμα. Ένα "αστικό" σπίτι σε απομακρυσμένη περιοχή έχει. Και αστικό τρόπο ζωής.
Νόμιζα οτι μένει σε μονοκατοικία
Άβαταρ μέλους
Νon4me

λεει τη μια πλευρα την περναει ποταμι . και δεν εχει δηλωσει βενετος ποτε .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”