!!! DEVELOPMENT MODE !!!

κατάσταση πολιορκίας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: κατάσταση πολιορκίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

taliban έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:06 Πτώμα σε φουσκωτή κρεμαστή τσάντα 178 εκ
Περιλαμβάνονται αξεσουάρ: Ψεύτικο φουσκωτό πτώμα , Πλαστική σακούλα , Αυτοκόλλητη ταινία , Αντλία , Χορδόνι
https://www.vegaoo.gr/p-342533-ptoma-se ... 78-ek.html#
Αυτό τι θα το κάνει, θα κλείσει το κενό της περίφραξης ή θα το κρεμάσει για να τους δείξει ότι θα καταλήξουν έτσι κι αυτοι αν προσπαθήσουν να μπουν μέσα? :lol:
Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης »

Πέρα από την παθητική και ενεργητική προστασία, καλό θα ήταν να εγκαταστήσεις και μέσα εποπτείας, κάποια κάμερα δηλαδή. Αν μπορείς να επεκτείνεις το wifi του σπιτιού, θα μπορούσες να βάλεις μια κάμερα σε κάποιο δέντρο (ψηλά) στο ρέμα που να κοιτάζει τον φράχτη σου. Περισσότερο για να σιγουρευτείς κιόλας από τι ή ποιον κινδυνεύεις.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

vantono έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:11
taliban έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:06 Πτώμα σε φουσκωτή κρεμαστή τσάντα 178 εκ
Περιλαμβάνονται αξεσουάρ: Ψεύτικο φουσκωτό πτώμα , Πλαστική σακούλα , Αυτοκόλλητη ταινία , Αντλία , Χορδόνι
https://www.vegaoo.gr/p-342533-ptoma-se ... 78-ek.html#
Αυτό τι θα το κάνει, θα κλείσει το κενό της περίφραξης ή θα το κρεμάσει για να τους δείξει ότι θα καταλήξουν έτσι κι αυτοι αν προσπαθήσουν να μπουν μέσα? :lol:
Ε το δεύτερο ρε συ :lol:
Βάζεις 2-3 στην αυλή κάθε βράδυ να κουνιούνται πέρα δώθε :smt005:
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Σπιτι διπλα σε ρεμα
Ουρηση στο περιβαλλον και μολυνση του υδροφορου οριζοντα
Επιδειξη γεννητικων οργανων σε Αμερικανιδες τουριστριες
Ακουρευτα χορτα σε φαση ζουγκλας με κινδυνο φωτιας
Ιδιοκατασκευες περιφραξης

Που βαδιζουμε ως κοινωνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 08 Απρ 2025, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Κατά τα άλλα, αντιλαμβάνεστε σε τι φάση νομικής παράνοιας έχουμε μπει, έτσι δεν είναι;

Κατηγορούμενος είναι ο πολιορκούμενος που δεν θεωρεί ως πρώτιστο χρέος του τη ζωή και ανθρώπινη αξιοπρέπεια του πολιορκητή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

απ την περιγραφη καταλαβαινω πως εχει σπιτι καπου μεσα στον αμαζονιο . οπως ειναι και το πατρικο του πατερα μου εχει ενα απιστευτο κτημα με ελιες και μια πλευρα ποταμι . δεν υπηρχε περιπτωση να εμενα εκει και να μην ειχα σιδερικο . καλυτερα να εχεις και να μη χρειαστει ποτε . παρα να χρειαστει και να ψαχνεις για σφεντονες .
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

vantono έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:08
Δημοκράτης έγραψε: 08 Απρ 2025, 16:59
vantono έγραψε: 08 Απρ 2025, 16:57
:003:
Έχω δύο στο χωριό, και τις τραμπουκιζε ο σκύλος. Αυτές έτρεχαν αλλά σε κάποια φάση πρέπει να τους τα επρηξε τόσο, που του έκαναν συντονισμένη επίθεση κι έφυγε με την ουρά κάτω. Ούτε που τις ξανά ακούμπησε από τότε.
οι χήνες έχουν σώσει μέχρι και την ρώμη από γαλατική επιδρομή.
Γκαρίζουν, ακούν τα πάντα και αν τις παραζορίσεις δαγκώνουν. Επίσης τις συντηρείς πολύ πιο εύκολα από σκύλο.
Θα πρέπει να τους φτιάξει μια "λιμνούλα"/γούρνα βέβαια, για να είναι κομπλέ. Κανονικά θα έπρεπε και μια περιφραξουλα, αλλά αν πούμε ότι τις θέλει για "φυλακες", η περίφραξη μάλλον δεν χρειάζεται. :lol:

Εγώ μικρός πάντως είχα χεστει πάνω μου με έναν κόκορα όταν με πήρε στο κυνήγι.
Χέζουν και αβέρτα και θέλουν καθάρισμα συχνά
Άβαταρ μέλους
Νon4me

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Απρ 2025, 16:50 αν πάρεις σκύλο φύλακα και μπουκάρει κάνας μέσα και του κόψει κάνα λαρύγγι, θα σε πάνε μέσα
θα του κλασουν τα @@
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

SeaHawk έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:17 Σπιτι διπλα σε ρεμα
Δεν είναι δίπλα, είναι 25-55 μέτρα (πάει λοξά). Χτισμένο με άδεια και τα πάντα + πακτωμένο σε βράχο. Στην περίφραξη αυθαιρέτησε ο παππούς, όχι στο σπίτι και ήταν πολιτικός μηχανικός, δεν ήταν μαλάκας να χτίζει σε ρέμα :)

Επίοης το σπίτι είναι στην κορυφή λοφίσκου, 12-15 μέτρα πιο πάνω από την κοίτη, σχεδόν όλο το δικό μου κομμάτι του κτήματος κατηφορίζει προς το ρέμα, γι' αυτό λέω ότι υπάρχει τρελό υψομετρικό πλεονέκτημα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

ασε τα κουιζ και ακου εδω . αμα ειναι σαν το πατρικο του πατερα μου . χωριο στη μεση του πουθενα οπου η αστυνομια θελει 10 λεπτα να ερθει (στην καλυτερη) + συν τα υπολοιπα χρονο αντιδρασης και λοιπα . πανε παρε ενα κυνηγετικο λειοκανο αν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ και τα υπολοιπα ειναι φουμαρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 08 Απρ 2025, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Υπάρχουν κάμερες με ΑΙ που βαράνε μόνο αν εντοπίσουν ύποπτοη δραστηριότητα και φωνάζουν και στον κλέφτη επίσης ότι καταγράφεται και θα σταλεί στην αστυνομία.
Νομίζωω είναι η καλύτερη λύση.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

To πρωτο σταδιο αποτροπης απο οτι λενε ειναι το φως. Οποτε θα ξεκινουσα με φωτα με ανιχνευση κινησης, αρκετα φθηνα και αποτελεσματικα.
Επισης μπορεις να φυτεψεις στην περιφραξη αγρια βατα, εαν προκειται για αγριογουρουνα παντως να ξερεις οτι ουτε βατα τα σταματουν.

Μια αλλη λυση ειναι μπαμπου, αναπτυσονται γρηγορα και επεκτεινονται επισης ευκολα, δημιουργεις ανετα φυσικο φραχτη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:10 Ρε σεις, μην κάνετε πλάκα, δύο παιδιά έχει.
Δεν κανω πλάκα, η χήνα ειναι πολυ καλή επιλογή για ζώο φύλακα
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Nostalgia έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:41 To πρωτο σταδιο αποτροπης απο οτι λενε ειναι το φως. Οποτε θα ξεκινουσα με φωτα με ανιχνευση κινησης, αρκετα φθηνα και αποτελεσματικα.
Επισης μπορεις να φυτεψεις στην περιφραξη αγρια βατα, εαν προκειται για αγριογουρουνα παντως να ξερεις οτι ουτε βατα τα σταματουν.

Μια αλλη λυση ειναι μπαμπου, αναπτυσονται γρηγορα και επεκτεινονται επισης ευκολα, δημιουργεις ανετα φυσικο φραχτη.
Ανάβουν συνεχώς όταν φυσάει και κινούνται τα κλαδιά.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Νon4me έγραψε: 08 Απρ 2025, 17:22 απ την περιγραφη καταλαβαινω πως εχει σπιτι καπου μεσα στον αμαζονιο . οπως ειναι και το πατρικο του πατερα μου εχει ενα απιστευτο κτημα με ελιες και μια πλευρα ποταμι . δεν υπηρχε περιπτωση να εμενα εκει και να μην ειχα σιδερικο . καλυτερα να εχεις και να μη χρειαστει ποτε . παρα να χρειαστει και να ψαχνεις για σφεντονες .
Επειδή έχω μεγαλώσει εκεί δε μου φαίνεται τόσο τρομαχτικό, ίσα ίσα όταν είχαμε πάει ήταν πραγματικά εντελώς ερημιά, ένα σπίτι στα 300 μέτρα κι άλλο ένα στα 500 κι όλο το υπόλοιπο αμπέλια και δάση. Στο ρέμα είχε πυκνά πεύκα που το '90 έμεναν Αλβανοί που είχαν πρωτοέρθει και έκαναν ευκαιριακές δουλειές σε χωράφια και οικοδομές, δεν τους πειράζαμε δε μας πείραζαν. Οι γονείς μου πρέπει να είχαν ψιλοχεστεί αλλά εμείς δεν είχαμε συναίσθηση.

Τώρα έχει γίνει Σικάγο, κυριολεκτικά, να περνάνε τουρίστες ρε μαλάκες από το ρέμα δεν είμαστε καλά. Αυτή είναι και μια διαφωνία που έχουμε με τη γονέα Α, κατά τη γνώμη μου όσο περισσότερος κόσμος τόσο πιο επικίνδυνα, ενώ όσοι έχουν μεγαλώσει στην πόλη έχουν την αντίθετη αντίληψη.

Όπλο τώρα, αν και το έχω σκεφτεί δεν ξέρω ρε φίλε με τρομάζει μην το πάρει κανας μικρός και σκοτωθεί. Έχω βέβαια ένα στιλέτο που μου έφερε δώρο ο συνάδελφος από την Αργεντινή, μιλάμε ξεφλουδίζεις τρίχα κατακόρυφα σα μπανανίτσα, με αυτό κοιμάμαι ανεξάρτητα από όλα αυτά, πιο πριν με σουγιά. Επίσης έχουμε αληθινό συναγερμό που σε παίρνουν τηλέφωνο αν χτυπήσει, αλλά κι αυτοί την αστυνομία θα φωνάξουν αν είναι (φέξε μου και γλύστρισα).
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”